20.50 - April, torsdag och trött

Tja!

Som ni märker suger min bloggning under veckorna, och framförallt på torsdagar. Anledningen är att jag inte slutar förens tio över tre. Då när jag väl kommer hem är jag oftast dötrött, så jag äter lite, lägger mig i soffan och somnar... Vaknar runt sex då det är lagomt dags för att byta om till träningskläder. För sen har jag träning från sju till kvart över åtta. Men jag gör så gott jag kan!

Kom iallafall nyss hem. Ska hoppa in och ta en dusch, och sen äta lite middag. Idag blir det kyckling, cous cous och vitlökssås! Och en masssssa tomater, (körsbärstomater förstås, det enda jag tycker om) Sen ska jag sooooova. Har nationella imorgon bitti, så lä vara pigg.. Jaja, NU; DUSCH.

Eftersom jag har sån otrolig bildbrist blir det en massa killbilder. Men det är väl aldrig fel?? Dom är ju snygga att titta på iaf.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0