SEGT

Ja, det är exakt vad det är. Och idag tog mitt lov slut också. Jobbjobb hela helgen väntar.

Men har haft ett mysigt och bra lov trots att jag inte mått helt hundra. Men har iallafall tagit igen en hel del sömn. I onsdags var vi ett gäng som käka tacos på liljan och tog några drinkar. Mycket trevligt! Igår vaknade jag och Niklas upp lite sent men en sovmorgon var välbehövlig! Jag åkte hem för att duscha och fräscha till mig och sen höngde jag med Frida hela dagen. Åt lunch på IKEA, shoppade en ny tröja från BikBok (ursnygg!) och sen hängde vi hos mig. Så jäklans skönt att få träffa denna fina människanigen. Sån jäkla fin vän är hon.

Ville sova hemma inatt eftersom jag sovit hos Niklas i en vecka så han kom hit igårkväll istället och vi kollade på film, åkte och köpte glass och åkte bil till 2 inatt. Romantiskt! ;-) sov till halv tolv idag och sen hade jag lovat honom frukost så blev en ägg, bacon, mackor med jordnötssmör och sylt och lite annat gott! Nu har han åkt hem och jag ska försöka sova lite och ta en dusch. Planen är ev. att laga lite mat tillsammans innan jag börjar jobba. 

Hoppas att allt är bra med er. Jag själv suktar efter ett par Dr.martens men annars är det helt ok. ;-)

Önskar att alla kunde va lika snygg som jag efter groggar cider och champagne haha...

NYA GOSEN




126 DAGAR




DET ÄR NÄRA NU

Hej vänner. Jobbfredagen är äntligen(!!!!) över och jag har ett jobbpass kvar innan jag också får lite lov och ledighet. Jag är så nära att bryta ihop just nu att detta är så behövligt att jag inte finner ord. Igår jobbade jag 8-15 och 22-02.30 och när jag kom hem till Niklas däckade vi skapligt snabbt båda två. Imorse vaknade vi väldigt bra tid för att vara oss, men har legat och dragit oss i typ 2 timmar. Bästa som finns med lördagsmornar!! 

Nu ska vi stoppa i oss lite frukost och sen bär det av hem till mig för fika med lite familj och släkt. Jobbar 22-02.30 inatt också och efter det ska vi korka upp min champagne och fira att jag också har lov. Inte en endaste plan för lovet har vi, mer än att vi ska äta thai-lunch någon dag. SÅ JÄVLA EFTERLÄNGTAT!!



HJÄRTPANNKIS




IDAG ÄR INGEN BRA DAG.


Men försöker göra det bästa av situationen.

FINBESÖK

Haft finbesök nu på kvällskvisten, förutom det har jag bara slöat och powernapat i soffan. Är fortfarande helt slut men det är bara att kriga på. Imorgon funderar jag på att dra i en hårfärg och ev. prova en annan möblering i mitt rum. Är så trött på att jag inte kan titta på tv från sängen... 

På torsdag är planen pajdejt och Breaking Bad marathon med Niklas och fredagen består av jobb 8-15 och 22-02.30. På lördag hoppas jag hinna träffa faster en sväng som kommer hem över helgen och jobba 22-02.30 och SEN får jag njuta av ledighet!!!! LÄNGTAR.

Sötaste gosingen somna på min arm.❤️

ME LIKE




ÄNNU EN SOLIG DAG


Och man kan ju inte annat än bli glad!

GE MIG SOMMAR ❤️




SÖNDAG ❤️


Försöker dämpa söndagsångesten, går helt ok! ;-)

DE VAR DEN HELGEN DET

Jahapp, så var helgen över igen då. Måndag igen imorgon vilket innebär praktik 8-15 ända tills fredag. Hoppas på att få någon ledig dag i veckan eftersom jag jobbade i köket i lördags som en praktikdag. 

Hur har helgen vart då? Jo fredagen gick bra men var HELT slut när jag äntligen kom hem strax efter 3. (Jobbade över, börjar bli standard nu) Både jag och Niklas somnade som två små grisar. När vi vaknade i lördags drog vi oss ett tag, njöt av att det var lördag, sen hade jag lovat finfrukost. Så det blev hjärtstekta ägg och rostmackor. Yammi! Efter det åkte vi till honom och gjorde ingenting. Började jobba vid 18 igen och slutade 3 igen. Samma visa då med alltså, jag och Niklas somnade återigen som två små grisar haha. Idag åt vi frukost framför OS och resten av dagen har vi bara slappat framför tvn och tagit powernaps. Hur underbart skönt som helst och mer än välbehövligt. 

Vi har också hunnit med att hänga med två kömpisä och åkt bil men nu ligger vi utslagna i soffan igen, med ett undantag för en FÖRBANNAT UNDERBAR ryggmassage från Niklas syster. Aldrig fått riktig massage förut men detta var bland de skönaste på länge. Nu känner man sig sådär mysigt slö (kanske borde säga ännu mera mysigt slö, har ju liksom vart så hela dagen).

Friends with benefits visas på tvn just nu så jag ska väl fortsätta titta och om ett tag åka hemåt, med ett stopp vid Ica Maxi för att köpa godis haha!

Hoppas ni haft en mindre jobbig helg än mig och att allt är toppen med er. Kramarnas kramar på er!




SNART SMÄLLER DET

Jag är helt jävla slutkörd alltså. Jag sover så fort jag har minsta lilla tid över. "Äntligen fredag" sägs det, men nä. Jag jobbar hela helgen, och hela nästa vecka. SEN får jag lov och då ska jag ta igen mig själv och inte göra ett skit. 

Hade en välbehövlig pajdejt med min pojk igår, och idag har jag vart hos min syster och busat. Nu är jag helt slut och ska ta mig en dusch och sen faktiskt sova. Jobbar 8-15 och 22-02.30 imorgon och 18-02.30 på lördag. Verkligen INTE vad jag behöver just nu men men. Hoppas på en ledig dag nästa vecka istället. 

Hoppas ni är piggare och gladare än mig, för just nu vill jag bara gräva ner mig.

COSY




BÖRJAR OM PÅ RUTA ETT.




DAGS FÖR PRAKTIK IGEN DÅ


Har ont i varenda kroppsdel det går att ha ont i idag.

HOLA AMIGOS

Nu är jag hemma, eller det har jag vart ett tag. Hur som haver har vi haft fantastiska dagar uppe i Lofsdalen. Åkt massvis med skoter, skruvat fönster, burit ved, ätit massvis med god mat och godis, druckit lite alkohol, gått upp alldeles för tidigt, pimplat, lekt i snön etc. Det var så sjukt mycket snö. Klev du ett steg utanför skoterspåret hade man snö upp till midjan utan att ens vara nere i backen. Hastighetsskyltarna syntes bara skylten på, stolpen var helt täckt av snö. Så sjukt men helt Underbart! Kändes lite vemodigt att efter en 3h skotertur imorse lämna fina Lofsen med över 1m snö och åka hem till Dalarna med slask, praktik och massa jobb. Men det var oerhört skönt att få åka bort och vara lite ledig, det behövdes.

Nu har jag precis tagit mig en dusch och gjort mig riktigt söndagsmysig. Så tänkte faktiskt krypa till kojs nu på momangen, ska sova som en stock inatt. (Andra natten på två veckor som jag sover hemma själv, ska bli skönt med tanke på att jag och Niklas har dom tre senaste nätterna trängts i en 90-säng. Väldigt trångt men ganska mysigt också såklart. :-) )
Klockan ringde 03.50 i lördags och 06.00 imorse så är galet trött! Imorgon är det ju måndag igen och klockan står på 06.30. Två veckor kvar till lov och jag längtar!


I fredags körde Ule fast rätt rejält.. Haha! Men grabbarna grävde sig loss och de fick behålla sin manlighet som var så himla viktigt. Varenda gång!


Fjällstugorna vi hjälpte till med, å finafina Kiwi som gjorde mig förbannat allergisk.

Fick lite sol iallafall!

Pimpling och en nyfiken Kiwi som ville se så nära att hon själv nästan ramlade i, haha




Alltså så magiskt fint, men skoterturen imorse som ni ser på se två sista bildern, där såg man bara vitt, vitt, vitt och vitt. Så galet mycket snö!! 


VI HAR DET BRA




FÖRSÖKER

Och idag har jag flyttat hem igen. Haft en mysig vecka hos N men inatt sover jag hemma, bara att packa om väskan för imorgon bitti drar vi till Lofsdalen ända tills söndag. Ska bli så otroligt skönt med en ledig helg, har inte haft en helt ledig helg sen början av december och har ingen aning om när jag får ledigt en helg nästa gång. Så jag ska njuta som bara attans med massa skoteråkning, god mat, bra vänner och massa kärlek. 

Igår var jag och Niklas somsagt på bio, blev varken hundraåringen eller The Hunger Games, vi såg istället The Wolf of Wall Street. Över förväntan faktiskt, till och med bra! Dock lite väl lång, hela 3h, så kom i säng väldigt sent, vilket ledde till att det var skapligt svårt att kliva upp imorse, speciellt när Niklas fick sova vidare.. Men krigade mig igenom dagen och nu väntar semester. Underbart.



Morgonmyser


I min ensamhet. N är redan på jobbet och jag börjar vid 8. Praktikpraktik. Längtar efter lov!!! Men på torsdag åker vi till Lofsdalen så blir en liten semester iallafall, och ikväll funderar vi på bio. Frågan är, nya Hunger Games eller 100-åringen?

KAN ALLA BARA FATTA

Folk raljerar över att man inte kan dö av en överdos av gräs. Det argumentet är så jäkla dåligt. Du dör inte av en överdos av en vanlig cigarett heller, men långsiktigt så sitter du i skiten kan man säga.   - Elaine Eksvärd. 

Du är en sån galet klok människa.

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0