puss

Livet rullar på. Börjar komma in i vardagsrutinerna nu.. Tyvärr....... Gick tom efter schema idag... Usch usch. Jaja är som vanligt trött som ett as, så ska ta mig en dusch strax och sen typ sova.. Somnade kring nio igår och sov hela natten. Så äckligt skönt. Imorgon blir det inte mycket sova så lär väl passa på. Imorgon är det Soltorgsfääzzt!!! Tagga tagga!!! Och lördag är det Granny. Party party partyyyy!

Satan i gatan vad jag saknar dessa tjejer!!!!♥♥♥♥♥

oseriös, trött å sjuk. HEJJHEJJHEJJJJJ

Shuueee! Håller på att tappa rösten, ont i bröstet så fort jag drar in luft eller hostar. Livet leker på som vanligt! Jag har förfan inte tid å va sjuuuk!! Soltorgsfezzzzt på torsdag och Granny på lördag. Kan det bli mer party eller?? NEJ! Taggad som ett as!

Är förbannat trött. Drog å käka dönk direkt efter skolan idag, (slutade liksom 10.20) och sen drog vi hem till Malin. Sen kom även Emmzzii. Drog hem vid fyra och följde då direkt med bror min till Falun och kolla bil. Nu är jag trött som ett AS och ska väl äta lite och sen hoppa ner i soffan och tycka synd om mig själv. Örk int mä me nå. HOJ

livet leker, än så länge

Nu är det kaos, igen. Men fyfan va roligt det är.

trötter

Dagen idag var helt okej faktiskt.. Knappt gjort något alls. Har iallafall fått kläder + skåp nu, så nu känns det lite mer "på riktigt".

Mår fortfarande skit, jätte förkyld, snoret rinner, täppt i näsan och hostig så ska lägga mig i soffan och chilla lite..

När jag hör den här låten kan jag inte annat än längta tills lördag och partyyy!

nu jäklar ska jag lukta gott


Nu ska jag hoppa in och ta en lång jävla skön dusch, sen ska jag smörja in mig med min nya body lotion jag fick med mig hem från Gävle igår. Den luktar nå helt gudomligt gott. Finns även som tvål för bara 29.90kr på H&M.
Vi hörs imorgon!

senaste tiden

I onsdags gjorde jag mitt livs första dag på gymnasiet. Den dagen ville jag bara av ångest när jag såg vilken klass jag hamnat i. Ville typ bara lägga mig ner och gråta.... Men dagen var rätt så snabbt över och tacka Gudarna för det.

Torsdagen var istället bland de tråkigaste dagarna i mitt liv. Tre olika föreläsningar på förmiddagen, sen var alla RL-klasser till Falun och gick på universums tråkigaste museum.. Gick i skolan från 8-16 och höll bokstavligt talat på att dö. Hem på en halvtimme och laga mat, för vid halv fem var det samling för fotbollsmatch. När jag kom hem efter det var jag helt jävla slut.

Fredagen bjöd på en massa jävla skratt. När jag äntligen slutat skolan vid tolv drog jag, Malin och Emma till stan och kollade när Ebba blev nollad. Ojojoj det mina vänner, det var kul å se. Efter det mötte vi upp Emma som äntligen slutat skolan och även Ebba. Därefter blev det pizza!! Sen åkte jag hem och tog en powernap innan det var dags för lite party vid Soltorg!! Dock blev det rätt lugnt och relativt tidig hemgång eftersom jag började bli sjuk och hade så ont i halsen att jag knappt kunde svälja..

Däremot igår blev det andra bullar. Jag mådde SKIT hela dagen. Men jag orkade verkligen inte bara sitta hemma, drog till Emma istället för lite "filmkväll", det hela slutade med att vi satt efter mycket om och men på en buss ut till kv för att först dra på lite förfest och sen vidare på en annan fest. Kvällen blev jävligt spontan.

Idag ville jag dö när jag vaknade klockan åtta. Gick upp och tog en alvedon och la mig sen igen och kollade på TV. Spenderade hela förmiddagen i sängen innan jag sen tog mig en promenad till Emma för att hämta min cykel. Vi mötte även upp Ebba för lite snack vid ett dagis. Nu ska jag smälla i mig lite MAT och sen måste jag (Håll i dig nu Emma) städa mitt rum!

döööööööööööööööööö

Går och dör ett tag.. Återkommer när jag lever igen

det känns galet....

Då var min sista sommarlovsdag nästan slut. Omg känner jag bara. Denna sommar har gått så jäkelans fort. Men fan i helvete va kul jag haft. Aldrig gjort så mycket eller haft så kul någonsin som jag haft i sommar. Iof kanske ni redan vet det men... hehe

Imorgon börjar jag Amanda Sten gymnasiet!!! Det känns helt galet. Hallå?? Lilla jag liksom!!?? När man var liten tyckte man alltid att dom som gick på gymnasiet var skit stora och as coola. Och nu går jag där?? Hoho tufft :)

Dagen förövrigt har vart kanon. Kanon väder, en mysig fika med mina vänner, kollat lite i affärer, chillat, ätit middag ute i solen på Donken med mina fina bröder och till sist klipp det där jävla gräset. Sen kommer grannen över och frågar om jag vill klippa hennes gräs också. Så nu blir jag rik igen, känns riktigt fint!

Nu tänkte jag inta soffan och titta på Fångarna på Fortet. Sen lär jag ta mig en dusch och raka benen osv. Planera vad jag ska ha på mig imorgon och lite annat smått. Alltså förfan, jag börjar skolan imorgon!!!! Jag har fortfarande inte fattat det...

just what I did


sista dagen, hjäääääälp

Sista sovmorgonen nu då.. Ska hoppa på cykeln nu till Kupolen för en fika med mina väninnor! Imorgon börjar allvaret. Ska njuta som satan sista dagen! Ha en solig tisdag!♥

nattelinatt pusselipuss

Efter att ha gjort ärenden och sprunigt mig pissblöt i regn med mina bröder, varit och knäckt ryggen och nacken hos en kiropraktor, myst i soffan med mina fina vänner och garvat åt mitt kommande schema är jag nu helt slut och tänker gå och lägga mig. Imorgon väntar fika med mina fina på tuna tutten och sen förbereda mig inför skolan.. Vi hörs imorgon. Godnatt♥

diggar den som fan


näst sista dagen

Måndag idag.. Ännu en dag närmare skolstart... Jag är inte redo än!! Jag vill ha mer soommmaaarr!! Inget men kan göra åt tyvärr, och det suger apballe!!

Får väl göra det bästa av situationen helt enkelt. Nu snart ska jag iväg på lite ärenden med mina bröder. Sen har jag tid hos kiropraktorn vid halv fem och efter det blir det förhoppningsvis en fika med mina fina vänner. Vi hörs iallafall senare :)

det finns helt enkelt inget bättre än er.


Det finns verkligen inte ord för hur bäst dom här tjejerna är. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar er, hur jävla fucking bäst ni är och hur förbannat lycklig jag är med er. Det finns inget bättre än er. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar er. Jag litar på er till 100% och jag vet att ni finns verkligen där jämt när man behöver er. Vad det än är så ställer ni upp. Ni är så jävla fucking bäst, jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar er!!!!!
Jag har aldrig haft en så bra sommar som jag haft med er i år. Den har vart helt obeskrivligt bra och jag har inte kunna haft roligare. Allt vi gjort, har vi gjort tillsammans och det är jag så jävla glad över. Allt kaos vi snackat om i timmar, alla minnen vi fått, allt bus vi gjort, alla haff, alla nätter vi spenderat tillsammans, alla äventyr vi gjort, allt det en 16-åring inte ska göra har vi gjort tillsammans. När vi har varit som allra lyckligast, har vi skrattat som ingen annan kan göra, när vi haft sånt kaos, har vi pratat och gråtit tillsammans. Vad vi än va med om, så har vi funnits där för varandra. Det jag älskar allra mest med er, är att vi kan säga vafan som helst till varandra. Och då menar jag verkligen vafan som helst. Jag försöker skriva med ord hur mycket jag älskar er, men det spelar ingen roll hur mycket jag skulle skriva, skulle ändå inte få ut hur mycket jag faktiskt älskar er. Jag älskar er så förbannat jävla hårt, och jag kommer aldrig släppa taget om er, torts att vi nu går egna vägar. Ni är så fucking jävla bäst.♥





I maj började det, festade typ varje helg, gjorde knappt något i skolan, sket i friluftsdagen och åt skit god lunch på Kompis, köpte god drinkmix(!!) och annat gott, medans Emma drack sin blåbärssoppa!






Sen blev det juni, min klass tältade hos min mentor, vi körde lite för hårt till Sugerplum, och fick en orförglömlig kväll, alla tre. Vi drog till Sthlm med alla nior och åkte den äckligaste karusellen någonsin. Kommer aldrig göra det igen. Sen blev det bal. Och dagen efter var det skolavslutning och vi alla tre fick pris för att vi fick över 300 poäng!!! Kvällen vart heeeeelt galen, dock har jag inga bilder från den.. Men fan va kul vi hade! (visst då Ebba? :D Emma var dock inte med :/) Sen var det lite mer party efter det, och sen började årets bästa vecka. - Peace & Love.



Juli var en rätt lugn månad. P&L levererade såklart. Faan va jag saknar det!! Körde fem dagar i rad!!! Det var helt jävla gaaaaalet!! Direkt efter det drog jag till Turkiet och saknade mina flickor som aldrig förr! Efter det var det DC och direkt efter det drog vi till Särna i några nätter. I Särna hade vi en egen lägenhet vi chillade järnet i och åt som aldrig förr!




Augusti har vart en rätt chill månad också. Många fina chillkvällar med fina människor. I början av augusti drog jag, Emma, Ule, Joel å Dempa till Rättvik i epa. Sov i Joels stuga och chillade. Dagen efter mötte vi upp Ebba å vi fortsatte chilla i Rättvik innan vi tog tåget hem. Efter det har vi haft fler chillkvällar lite här och där. Vi har även chillat järnet i Ebbas stuga, nakenbadat halv två på natten. Andra natten i stugan kom det fina killar på besök. Dock vart det lite för mycket av det goda för min del den kvällen... Men jag hade väldigt trevligt ändå! Sen avslutade vi hela sommarlovet med Björn Rosenström och en jävla massa dans.

Jag är så förbannat glad över denna sommar. Den har varit heeeelt galen, och jag är så glad att jag har spenderat den med er mina fina tjejer. Återigen, Jag älskar er enormt mycket.♥

you will never understand how I feel


I wish I could explain, but I can't.

söndag, två dagar kvar tills skolan börjar.. hjälp

Idag är allt än pigg. Haha åå.. Vaknade klockan två idag.. Men men, hade en grym kväll igår. Öste på som aldrig förr! Dansade och sjöng som aldrig förr till snygg-Björn, sen dansade vi rövarna av oss på "efterdiscot". Bra avslut på detta sommarlov.

Ska hoppa in och ta en dusch strax, hoppas att mitt huvud kan bli lite normalt. Har sån sjuk huvudvärk idag så vill typ kapa av mig huvudet.. Känner mig helt seg också.. Men hoppas en ipren/alvedon hjälper!!

Öste till Björn nästan längst fram!!

lördag, björn å party

Helloo!

Sov så jäkla skönt inatt, och igår kväll. Känner mig mer som människa nu iallafall. Och tur är väl det. Ikväll är det Björn!!! Bussen går redan 17.18 så måste hoppa in och ta en dusch nu. Blir lite förfest hos Felicia innan. Hoppas bara vädret blir bättre.. Just nu så spöregnar det ju.. :( Jaja det blir vad man gör det till. Nu måste jag kila. Ha en bra lördag!! Puss puss!!!!

Tjusig bild jag hittade från Rättvik, haha!

my new t-shirt


mysig dag med en bästa vän♥

Jag mår fortfarande inte helt bra. Har sovit 6 timmar dom två senaste dygnen, partat lite för hårt och inte tagit det lugnt en endaste sekund. Jag försöker verkligen ta vara på dom sista dagarna nu på sommarlovet. Men det sätter ju sina spår...

Jag och Ebba tog oss iallafall en spontantripp till Stockholm imorse. Tio över sju begav vi oss av mot storstaden, och kom hem för lite mer än en timma sen. Hade verkligen en supermysig dag, trots att jag är totalt slut. Vi åt iallafall god lunch och strosade runt i affärer. Fick med mig en tröja/linne hem och är sjukt nöjd med det.
Nu ska jag powernapa lite innan jag möter upp E & E för att smida planerna inför morgondagen. Det blir alltså lugnt ikväll, imorgon är det ju Björn och då vill man ju vara på topp!

Annars har jag inget mer att säga just nu, mer än att vi hörs när vi hörs. Dvs när jag har fått sovit och känner mig piggare!

Snodde bilden av Ebba.

död.

Man mår väl allt annat än bra idag... Imorgon ser det ut att bli Stockholm över dagen, och på lördag är det Björn. Fina dagar. Hör väl av mig mer när jag lever igen. Så länge får ni ha det så bra.


Två bilder (enda bloggbara) bilder från dagarna i Sunnanö.

packat och klart, hejdå!


Nu har jag förhoppningsvis fått med mig allt som jag behöver. Tre väskor och en kasse. Känns som om jag ska vara borta i år och dar, men egentligen bara två nätter. Haha! Det ska hur som haver bli hur mysigt och nice som helst! Bilder och sånt kommer väl när jag kommer hem. Annars hörs vi på nog torsdag! Ha det kanon dom här dagarna, pusselipuss!

mycket att göra

Helloo!

Sov ut imorse vilket var väldigt skönt. Nu har jag dock en miljon saker att göra känns det som. Har massa att packa, ska hinna till Coop en sväng, duscha och allt de där. Mot kvällningen drar vi oss ut till Ebbas stuga. Chillar, äter, badar osv. Imorgon får vi förmodligen nattgäster, och så ska vi grilla och förhoppningsvis hinna med lite party å bad såklart!! :)

Nej, nu måste jag trycka i mig den sista frukosten och sen hoppa in i duschen.

En frukostbild från Rättvik!

MAAAAT


Är nu äntligen hemma för kvällen. Har vart en riktigt åka-fram-och-tillbaka dag idag. Men jag har fått lite gjort iallafall.

Nu är jag sådär härligt frussen, så ska äta lite mat och sen gosa ner mig i soffan framför en film. Sen måste jag sova i skaplig tid. Imorgon har jag också en hel del att fixa. Först vill jag sova ut, och sen har jag en miljoner saker att packa. Drar ju till Sunnanö med Ebba och Emma imorgon kväll, och stannar även några dagar. Ska bli kanon mysigt!! Och som det ser ut nu får vi besök ons-torsdag av lite pojkar, och så blir det lite party. Livet leker väl!

stressigt jao

Hello!

Det är helt sjukt att jag måste ställa klockan på halv ett, och att jag är helt död när jag vaknar.. Snacka om vänt på dygnet.. Och skolan börjar om 1,5 vecka.. Kult.

Idag är det måndag och jag har en massa saker att fixa. Först ska jag hem till Emma och hämta lite saker, sen förbi Ebba, sen cyklar vi alla hem till mig, måste planera tis, ons och torsdag. Vi ska nämligen bosätta oss i skogen, hihi. Sen måste jag och pappa åka och handla och efter det blir det Brage-Hammarby!

Världens absolut bästa tjejer.

JAG ÄLSKAR MITT LIV!!!

Jag är så jävla glad!! Planerna för min sista vecka på sommarlovet ser helt underbara ut!!!!! FY FAN I HELVETE VAD JAG ÄLSKAR MITT LIIIIIIIIV♥♥♥♥♥♥

hatar söndagar.

Har nyss proppat i mig en massa popcorn, druckit kall cola och spelat massa Taipei.. Är jäkligt uttråkad med andra ord. Väntar på att E och E ska logga in på fisboken snart så vi kan smida lite planer inför tisdag, onsdag och torsdag. Förövrigt suuuger denna söndag så jävla hårt. Känner mig typ bakis! Haha är väl för att jag sov lite inatt. Ska försöka komma i säng i tid ikväll, har lite att fixa imorgon. Bjuder på en försenad Särna-bild.


död och teater

Härligt att jag la mig halv sex(!!) imorse och att jag inte vela något annat än DÖ "imorse" när mamma väckte mig klockan två. Blev lite bråttom, hoppade in och tog en snabb-dusch och sen var det teater med familjen som stod på schemat. En släkting till mig var med och spelade. Alla var verkligen jätte duktiga, fast det var nog inte riktigt min typ av "stil" eller vad man ska kalla det. Hur som haver, nu väntar jag på MAAAT, (är döhungrig) och sen är jag rätt sugen på filmkväll i soffan med chips och kall cola. Men om det blir det får vi väl se.

chillar väl


Efter lite häng i Torsång med fina killar och en cykeltur hem på EN JÄVLA MIL är vi så jävla värda detta. JAAA LÖÖRDAAAAAAAAG!

hoppas på en bra lördag :)

Snart kommer Emma hit, vi ska nog dra ut en sväng. Solen skiner så det blir nog en mysig kväll! Får se vart den slutar. Ha iallafall en fin lördag! Pusselipuss

mysigt

Planerna för igår blev ändrade en gång till, men vi hade en himla mysig kväll iallafall. Extremt god mat, mycket skratt, mycket prat, film och en jäkligt god kladdkaka. Somnade sedan vid halv fem. Hela förmiddagen har vi spenderat i Emmas säng. Himla mysig morgon! Men nu är jag hemma igen och ska strax hoppa in och ta en dusch. Vad denna lördag har att erbjuda mer än grillning återstår att se. Hej så länge

Lök, kött, potatissallad, bea, bacon med ananas och såklart haloumi!!!!!♥♥

Snygga tjejer i sexig outfit på promenad.

freeeeeedaaaaaaag

Idag känner jag mig piggare. Har sovit bra och tankarna som snurrade runt som en studsboll i mitt huvud igår har lugnat sig. Vilket är en jäkla tur, för idag är det freeeeeeedag!! Planerna vi hade har dock blivit lite ändrade. Men det blir iallafall grillning hos Emma med fina människor. Sen får vi helt enkelt se vad som händer.

Eftersom solen skiner och jag ska strax iväg blir detta de enda ni hör från mig idag. Sommarlovet är snart slut och jag ska ta vara på den tid som är kvar. Så är det bara. Datorn finns ju kvar så det hinner jag med senare. Sååå, ha en fin fredag, så hörs vi nog imorgon. :)

En bild från en fisketur vid älvkantn.

tankarna snurrar

Det är otroligt hur mycket man kan sakna en människa. En människa du vet man aldrig någonsin mer kommer få träffa. Inte en endaste sekund, vad du än gör. Det är otroligt hur en människa kan lämna ett så stort tomrum efter sig.
Varje dag snuddar mina tankar vid dig. Att du aldrig någonsin mer kommer finnas vid min sida. Inte ens en endaste liten sekund. Vad jag än gör. Om jag ändå bara kunde få en endaste liten stund till..

Det är läskigt hur exakt samma känsla, samma tomhet bara kommer tillbaka från ingenstans. Trots att det är mer än ett år sen. Hur man kan känna den där känslan då man bara känner hur precis all luft går ur en, hur man bara vill falla till golvet. Hur du bara vill gråta och skrika. Men det är försent, det är över. Du kan inte göra ett skit till.
Exakt den känslan hade jag för lite mer än ett år sedan, och den kom tillbaka ikväll som en blixt från klar himmel. Hur du kan mista någon över en natt. En endaste liten natt och det är slut.
När detta hände lärde jag mig något oerhört viktigt. Ta vara på dagen, imorgon kan det vara över.

Det är sjukt jobbigt kvällar som denna, när alla minnen och känslor bara dyker upp från ingenstans och tar över dina tankar. Hur du minns alla fina stunder, allt man gjort, men också det du inte gjorde. Sen kommer det, den där stunden, den där sekunden då man inser att det är över för gott. Den sekunden som man faller till golvet. Just den sekunden, glömmer man aldrig.
Fan vad jag saknar dig.♥

så förbannat rolig!!!


Va skulleru köpa dårå?

äntligen

Äntligen har jag fått det där förbannade gräset klippt. Nu ska jag powernapa lite framför Gossip Girl och sen äta lite mat. Har samling fem, och då är det bara börja tagga till match. När jag kommer hem kommer det vara ganska sent, så det blir mat, film och sen sova. Ska upp i okej tid imorgon, för imorgon blir det paaaartyyy! Tidsinställer något inlägg. Hejdooo

Coola tjejer på fisketur.

nattblogg

Blev en mysig kväll. Prat, häng, bakning, besök av killar och ännu mera prat och häng. Återigen, FAN vad jag älskar mitt liv. Ska gå och lägga mig nu, måste upp i tid imorgon och klippa gräs innan samlingen som börjar fem.. Match i Skäääve som gäller.

Men nu, några timmars efterlängtad sömn!! Vi hörs imorgon, sov gott!

Skulle inte sitta helt fel med lite sol, värme och bad igen. JAG VILL INTE ATT SOMMAREN SNART ÄR SLUT!! Herregud, jag börjar skolan om 14 (13) dagar, jag får paniiik!! Jag är inte redo än ju! :( Jag är iallafall glad att jag har Björn och Granny kvar, och sen alla Haga- och Soltorgsfester att se framemot..

jävla regn

Hann ju fan inte mer än sätta ut näsan utanför dörren förens det började spöregna. Så har legat och kollat på Gossip Girl avsnitt istället, skulle ju ha klippt gräset.. Men får väl göra det imorgon innan matchen eller nåt, för på fredag är det partyyyy!
Ska snart äta lite och senare dra mig mot Ebba. Mysa och baka med mina fina ikväll står på schemat!

Myskläderna är på. Men snart dags och byta om och ta vara på dagen!

förbannat bra


inget så fan få förstöra det.

Tankarna snurrar förmycket ikväll för att jag ska få ur mig nå vettigt, Jag är ung och dum en gång i livet. Jag tänker inte låta mina tankar förstöra det. Jag lever livet som aldrig förr, och fy fan vad jag älskar det.

Love u.

MAT

Kom nyss hem från träningen.. Nu väntar MAAAT♥ och en efterlängtad dusch, hej så länge

JAG DÖR SÅ FUCKING JÄVLA HÅRT

REBECCA & FIONA TILL GRANNY GOES STREET!!! JAG LÄGGER MIG NER OCH DÖR I NÅGRA SEKUNDER!!!!!!!!!!!!

usch usch

Vaknade tio i två idag... Imorse hade jag en hemsk dröm. Vad är det som gör att man ibland kommer ihåg drömmen och ibland inte? Är det nån som vet?

Jahapp, jag hade lite planer för dagen. Såsom klippa gräs. Meeen det sket man väl i. Tar det imorgon. Ska på möte vid fem och efter det har jag träning... JAG VILL HA FREDAG.

v.32 - spännande


världens bästa dröm

Faaaaaaaaaaaan!!!!! Jag hade typ världens bästa dröm inatt!!! Jag hatar när man har världens bästa dröm och så vaknar man. Då vill man typ bara dö. Och varje gång försöker man somna om igen och komma in i drömmen igen, men man lyckas aldrig.....

Jaja, vaknade för en kvart sen... Ska gå och ta mig lite frullebulle och sen kanske klippa gräset. Hörs.

Saknar alla dessa sjukt roliga konserter.. Tur det är Björn snart!! :)

du får mig att skratta, du får mig att le


snabbt

Shit! Mamma väckte mig vid ett idag, var helt DÖD. Fick bråttom, hoppade direkt in i duschen och nu ska jag strax iväg på fotboll. Har match idag, men jag är inte med. Men jag ska iallafall sälja fika så lär dit ändå. Senare ikväll blir det nog att träffa E&E. (SAKNAR ER!!!) Jaja vi hörs mer senare!!!

Hade en super mysig kväll igår. Sjukt god mat, skratt, kubbspel och massa fika och godis. Sedan slocknade jag i mormors soffa vid tio/halv elva.. Kom hem vid halv tolv kollade några avsnitt Gossip Girl och sen slocknade jag igen.

nu drar jag! hörs senare :)


ny favorit


Jag bara älskar den.

vill döööö

Dööööööööööööö va trött jag är!! Vill typ bara såga av mig huvudet och dö för några sekunder. Kvällen igår hos Emma blev mysig och bra. Först åt vi glass, tittade på några avsnitt Andra Avenyn, åt popcorn, sedan satte vi oss ute på altan och spelade musik. Sen fick vi besök av killarna till fem imorse. Så vi la oss inte förens halv sex..  Jaja vi hade en väldans mysig kväll iallafall!

Kom hem för ca en timma sen, har hunnit tagit mig en dusch. Ska äta lite mellis (frukost) nu. Vid frya ska jag iväg med familjen till min mormors särbo på middag med mina kusiner. Antingen suger det apröv, eller så blir det mysigt. MAAAAT får jag iallafall!!!!

Emma körde hårt igår...... (FAAAAAAAAST)

fredag

Tjolahopp!

Tänkte bara in och säga lite snabbt, dagen har vart rätt mysig. Blev några ärenden i stan och sen en sväng förbi Kupolen med Emma. Sen mötte vi upp killarna snabbt och fick våra grejer som låg kvar i epan sen Rättvik och nu ligger Emma och spelar mobilspel i min säng.

Jag ska äta lite strax när pappa kommer hem och sen ska vi hem till Emms igen. Spenderar natten där. Vad vi gör ikväll återstår att se. Just nu suger vädret APRÖV så... Jaja ha en fin fredag, så hörs vi imorgon! Pusselihej.

dog lite smått



goder morgon

Fick lov att ställa klockan(!!) idag för att jag skulle komma upp vid tolv..  Herregud, måste börja vända tillbaka dygnet...

Ska iallafall göra lite ärenden med Emma idag. (Ebba den jäkeln har dragit till Sthlm!!! Fast ska väl inte klaga, va ju själv där nyss.. Hihi) Mer än så har vi inte planerat, förutom att jag som det ser ut nu sover kvar hos Emmsipemmsi! :)



Några bilder från igår. Kvällen bestod av bad, mat, mata änder och mysa vid vattnet.

Nu ska jag gå och äta lite frukost och göra mig klar innan Emma kommer.

snyggingar

Nu snart bär det av mot Rättvik!
Denna gång är även bikinin med, så nu slipper jag nästintill nakenbada som förra gången. Hihi! Bilder och sånt kommer väl sen om jag nu tar några. Ha en kanon fin torsdag så hörs vi ikväll eller imorgon. Hejdoooo

Så jävla bäst ni är.

jag diggar din nya platta som fan Kapten Röd.


Speciellt den här och Ju Mer Dom Spottar.

Rättvik ikväll!

Vaknde lite innan ett, har nyss ätit frukost och ska nu hoppa in i duschen. Solen skiner idag med och det är varmt, kan inte annat än känna ren glädje inom mig. Jag mår så förbannat bra!!! Ikväll blir det Rättvik igen med dom finaste. Vi åker dit med mamma och pappa. Mysigt! Vi ska bada och ha det bäst bara. Jaja nu måste jag ta mig en duuusch!

Särna bilderna kommer nån dag snart.

Emmas bilder


I väntan på killarna.. :)

Tillslut kom dom och vår resa började.

Det var äckligt trångt i "baksätet", meeeeeeen det sket man väl i!!


Vi gick sammanlagt 1,2 mil för MAT. Men det var så jäkla värt. JAG ÄLSKAR MAT

På vägen hem körde killarna Allsång som aldrig förr.

Ules epa.

Häng utanför stugan.

Besök.

Detta var den största anledningen till att vi va vakna till klockan halv sex. Hahahaha garvar fortfaranade.

Dags och packa ihop.

Dags att åka hem - Dennis skriver en hälsning från oss i gästboken.

Sedan lämnade vi stugan, sa hejdå till killarna och mötte upp Ebba på stationen i Rättvik!

Köpte frukost klockan fyra på eftermiddagen som vi sedan åt i gräset!

Träffade Hanna vid långbryggan och det hela slutade med att jag blev pissblöt.

Åt thaimat som var helt underbart!!

Myste vid bryggan i solnedgången.

Jag badade benen flera gånger, kanon skönt i vattnet!!


Sedan tog vi tåget hem. Jag och Emma var rätt slitna.. Men jag har verkligen haft två kanondagar!! Tack alla som gjorde detta så bra!!! ♥

glass i stora lass

Sov två timmar i sträck.. Blev en lite längre powernap! Haha Men jag behövde det verkligen. Känner mig lite mer som en människa nu iallafall. Vilket också passar perfekt eftersom Emma också verkar ha blivit klar. Drar och möter upp henne nu, blir nog en glass!
Ha en fortsatt fin kväll. Pusselipuss. (bilder från Rättvik kommer nog upp ikväll när jag är hemma igen om det inte blir allt för sent!)

En bild för ett år sen på Granny!

powernap

Har setat och trixat med mobilen ända sen jag vaknade nästan. Så himla kul!! Det är sån himla skillnad mellan denna och Wildfire. Skärmupplösningen är fan så mycket bättre!

Just nu sitter jag och försöker få tag på min upptagna farmor! Tänkte åka förbi henne en stund. Spela lite Skip-bo, fika och snacka skit. Men just nu är hon inte hemma, så får se om det blir av eller inte.
Har lite huvudvärk idag, gick inte och la mig förens 5 imorse.... Sen vart det inte så mycket sömn förra natten heller, så funderar på att ta mig en powernap i soffan. Senare ikväll ska jag träffa Emma. Då får jag bilderna från både Särna och Rättvik, så räkna med två bildbomber inom en snar framtid. :) Nej, nu får det bli en powernap!

Första mobilbilden!

jag har bytt upp mig


Hejdå rutten HTC Wildfire och hej HTC Desire!!!!

fan va livet är bra stunder som dessa!!!

Oj oj oj, vad spontant mitt liv har vart dom två senaste dagarna. Det som skulle bli en liten epa-tur till Rättvik med tåg hem på kvällen slutade i övernattning ute i en stuga utan rinnande vatten och mat i Rättviksskogen. Men som tur är har jag iallafall haft roligt och jättemysigt!!

Det började med att vi kom fram vid sex, därefter blev det pizza och sen häng i stugan. Vid ett var vi hungriga igen, då drog vi in till Rättvik "city" (hehe) och käkade nattmat som tamefan är det bästa som finns. När vi kom tillbaka vid typ två blev det nattbad i ett väldigt kallt vatten. Sen blev det återigen stughäng. Somnade väl runt en halv sex...... Vaknade sen till vid halv ett och gick ut.

Vid tre sen mötte vi upp Ebba som kom med tåget och sen dess har vi haft en supermysig dag med god mat och massa chill i solen. Livet är bara förjävla underbart. Måste bara säga hur mycket jag älskar att leva spontant och hur underbart livet är stunder som dessa. Jag njuter varenda sekund. JAG ÄLSKAR DET HÄR!!!!

Jag ska sno bilder från Emma som ni kan få, än så länge får ni nöja er med mina bilder från idag.


Hade visst bara typ två.. Haha!

Just nu sitter jag och tömmer min mobil!! Ska lägga in allt till den nya sen. Efter det ska jag ta mig en lång och välförtjänt dusch!! Galet va skönt det ska bliiiii!!! Vi hörs imorgon!

det är ju redan augusti!

Vart har denna sommar tagit vägen egentligen?? Snart är det ju höst för sjutton gubbar!

Uppe i tid idag iallafall! Känns rätt bra faktiskt. Har redan hunnit laga två par shorts, ätit frukost, duschat, raka benen, klätt på mig och sminkat mig. Och klockan är tio i ett. Vanligtvis brukar jag ju nästan ligga i sängen vid denna tid!

Haha snart iallafall kommer väl Emma hit, vid två kommer killarna och hämtar upp oss och sen bär det av mot Rättvik. Spännande spännande. Solen skiner som vanligt idag, så det blir nog en himla mysig dag. Vad ska ni göra?

Hoppas ni får en fin dag iallafall. Bilder och sånt kommer väl hoppas jag. Hejdåååååååååå

You make me smile.

ibland är livet förjäkla kul.

Hola!

Dagen idag har spenderats med fina människor. Jag och Emma har hängt i Liljekvista, käkat kladdkaka och solat.  Vi har varit hem till farmor och letat efter min klänning, vi har åkt epa med Ule och Dennis nu på kvällen, och vi har käkat glass i Emmas säng. Sedan cyklade jag hem och höll på att frysa röven av mig.

Dagen har gått i ett, och det kommer även dom två närmsta dagarna också att göra. Imorgon väntar en epa-tur till Rättvik med Emma, Ule och Dempa och på tisdag en tåg-tur till Rättvik med Emma och Ebba. Så det blir nog inte så mycket uppdatering. Men det sket man väl i! Det är sommarlov och fint väder, så livet leker väl. Tänker inte sitta vid datorn, jag hatar att säga det, men det är fan inte långt kvar tills jag börjar igen!!

Hur som haver, ni får ha fina dagar. Kanske hinner med något inlägg eller så, annars hörs vi på onsdag!! Ha det kanon. Puss puss puss!

Jag mår så jäkla bra just nu!!! Och det är jag galet tacksam för.

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0