11.22 - helt okej sådär.



Känns väl sådär helt okej att jag lever livet så jävla hårt på P&L-campingen med roliga (för det mesta..) människor. Träffar tusentals nya människor och ska idag börja lyssna på band, att jag sen drar till Turkiet på måndag är ju inte heller så fel. FUCK VA LIVET LEKER!!!!!!!

09.55 - NU KÖR VI SÅ JÄVLA HÅRT P&L 2011!!!!!!!!!!


Kolla in vårt extremt snygga tält!! Nu är veckan vi alla väntat på i 365 dagar här och nu jävlar KÖR VIIIII!!!! Ni är hjärtligt välkomna och hälsa på i vårt Camp UNF. Vi är ett gäng på cirkus 40 pers så det är nog inte så jättesvårt att hitta oss. HA EN FÖRJÄVLA BRA VECKA. PARTYYYY hoppas ni är lika jävla taggade som jag är. För jag är nå helt sjukt taggad!!!!!!

NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VIIIIIIII P&L 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.26 - något av det jag mest ser framemot nästa vecka


14.24 - imorgon KÖR VI!!!!

Idag är det förberedelsernas dag. Kom hem igår iallafall, så igår spenderade jag kvällen med Emma. Smed lite planer och snackade skit. Idag däremot blir det andra baner. Tog mig en välbehövlig sovmorgon och sov ut till två. (blir fan inte mycket sova nästa vecka, så måste passa på liksom) Nu tänkte jag hoppa in och ta en snabb dusch. Sen blir det lite mat och därefter ska jag följa med pappsen och fixa lite. Därefter ska vi spraya tältet, köpa dricka, lämna lite packning där vårat ev. sovställe blir under några nätter. DET HÄR KOMMER BLI SÅ GALET OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD!!!!!!

Taggar väl med fest hos Mange. (hahahaa döööööör)


13.28 - sanna mina ord


12.19 - glada tjejer på väg till Sthlm


Vaknade först av att det åskade och regnade som tusan utanför fönstret. Lyckades somna om igen och vaknade nyss. Ska hoppa in och ta en dusch och sen blir det väl som vanligt att spendera dagen med dom absolut bästa vännerna man kan ha.

Förövrigt är det midsommar imorgon, (jag ska vara hemma, punkt och slut) vi brukar ju varje år åka upp till Siljansnäs och campa, men jag vill verkligen inte. Så jag har bestämt mig för att åka upp dit på lördag med min bror. Så förhoppningsvis spenderar jag dagen imorgon med mina vänner. Lördag i skogen och söndagen i bilen. Sen på måndag, ja, då är det p&l. Fattar ni eller???  K A O S

13.46 - redo för camping


Jag lever ett sånt jävla spontant liv just nu. Det är sånt kaos att jag själv knappt vet vad jag heter. Jag mår så fucking jävla bra, samtidigt som jag är så jävla förvirrad att jag inte orkar längre. Mitt liv är som en jobbig jävla dramaserie just nu. Wtf kommer hända???????

Jag och Emma var iallafall och inhandlade det sista till p&l igår. Vi köpte på oss både stolar och filtar. (tält köpte vi för någon vecka sen) Efter det köpte vi med oss lite gott till Liljekvista, där satte vi oss och invigde våra nya stolar som förövrigt är äckligt sköna. Nu jäklar är vi taggade för peace and love som börjar om ynka 6 dagar. Det är så jävla kaos.

00.08 - så jävla fin låt


00.55 - ...


18.31 - jag älskar er så det gör ont


Åker till Emma för att spendera natten där tillsammans med henne och Ebba. Och det är jag väldigt glad för.♥

20.36 - jag måste få landa


Mitt liv är sånt kaos. Det är ett bra kaos för det mesta men fuck va kaos det är. Jag är så jävla glad att jag har dom här tjejerna att snacka ur mig kaoset med. Haha! Mitt liv är så sjukt just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Min blogg suger verkligen apröv men alla mina tankar går till annat så har noll i fantasi om vad jag ska blogga om. Därför kommer jag börja att bara skriva inlägg när jag känner för det, och framförallt har något att säga. Ibland är det bara så skönt att få skriva av sig någonstans... Tråkigt för er att läsa kanske, men care säger jag bara. Mitt liv är förbra just nu för att jag ska orka bry mig.

Så jag säger väl hejdå tills vi hörs nästa gång som jag inte har en aning när det blir. Kan bli exakt när som helst. Men som det är just nu måste jag få smälta allt som har hänt den senaste tiden och få kontroll på mig själv. Haha! Galet

15.11 - update

Sjuk kväll igår.. Kan väl inte säga så mycket mer. Idag har jag inte gjort ett skit. Ska iallafall på träning snart. Första på typ tre veckor eller nåt sånt. Har inte så mycket mer att säga än att jag längtar som fan till p&l!!!

19.34 - fuck i helvete vad jag kommer sakna er

Det har vart helt sjuka dagar. Det är sånt kaos i mitt huvud just nu att verkligen INGEN förstår. Allt är förbra för att vara sant och jag vet inte vart jag ska göra av all glädje. Jag har vart på håret och grina typ 10 ggr varje dag dom senaste dagarna och idag rann tårarna som jag vet inte vad. Herregud, jag kommer verkligen sakna min klass. Tro det eller ej!
Men nu har vi faktiskt SOMMARLOV. Det är helt jävla sjukt. Ikväll ska det firas med en massa människor.. Får se om det blir kul eller inte.. Men firas, det ska det! Shit, det är verkligen sommarlov....

+ Emma

18.04 - fin tavla pryder nu min vägg


14.18 - DET ÄR SÅ JÄVLA KAOS





22.36 - bloggfritt!

Nu tar jag två/tre bloggfria dagar. Imorgon drar jag till Stockholm hela dagen, tisdag är det bal och onsdag är det avslutning! Jag tänker verkligen ta vara på dom här sista dagarna som nu är kvar. Så ha det super duper bra så hörs vi antingen på onsdag eller torsdag!!! Pusspusspuss!!

19.17 - kan inte fatta

Jag har fan fortfarande inte smält gårdagen. Det var så jävla niiice!!!! Jag vill bara spola tillbaka kvällen, men jag vill också bara spola fram tills peace and love! JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD!!!!

Ska städa mitt rum nu.... (döda mig) sen måste jag klippa gräset. Ska också försöka hinna med att prova hela balklädseln. Sen måste jag förbereda mig inför Stockholm imorgon!! Alltså det är helt galet vad livet leker just nu, jag är så jääävla glad!!

Ärligt talat kan man inte bli annat än pepp när man hör denna låt!


12.38 - galet rolig kväll!!!

Jäklar vilken kväll det blev igår!! Jag hade verkligen skit kul!! Idag får man sota för det istället, hihi. Men vad gör väl det? Man lever bara en gång!

Nu ska jag hoppa in i duschen och verkligen DUSCHA. Ska bli så sjukt skönt!! Lite senare blir det kalas och sen vidare hem till syrran. Trevligt! Lägger väl upp dom bilder som är bloggbara, dock inte så många.. Haha



17.07 - partyyy

Viiilken dag. Så sjukt varmt!! Solade ca en timme imorse, och jag bokstavligt höll på att flyta bort.. Tog mig en sväng till Kupolen sen för att inhandla det sista inför balen. Det fick bli smink och en väska. Nu är jag klar med allt! Ska bara hämta lite smycken hos mormor.

Nu har jag nyss tagit mig en dusch och ska strax trycka i mig lite käk. Runt sex/halv sju kommer Ebba och Emma hit. Dom stannar även natten här. Ska bli supermysigt!!
Vi drar ev. hem till johan och möter upp killarna innan vi sen drar oss upp mot stan för att titta på Sugarplum Fairy. Är så jäkla taggad på en skit rolig kväll!!!!!!!

Vi hörs imorgon mina vänner. Ha en fin lördaaag!!

Med dessa människor kan man inte ha annat än kul!

16.15 - garvar fortfarande


20.29 - hejdååå

Har sovit bort huvudvärken jag hade för ett tag sen! Känner mig mycket bättre i huvudet nu. Ska möta upp Ebba och Emma om ca en halvtimma och vi drar nog upp till stan en sväng och ser vad som händer. Blir nog inte så sent iallafall. Ha en fin fredagskväll! :)

En bild från tältningen hos KP.

17.23 - mysiga sommardag!

Dagen har spenderats tillsammans med fina Frida! Vi drog till stan för att kolla på alla glada studenter som tar studenten idag. Blev så himla avis på dem för vi vill ju också ta studenten!! Bara tre år kvar.........

Efter det köpte vi med oss lite jordgubbar och la oss i liljekvisa och chillade i skuggan under ett träd. Sedan kom Jennifer förbi med ett riktigt roligt besked. Hoppade av glädje. Säger det igen, GRATTIS JENNIFER!!! Sedan cyklade vi hem i värmen och jag drog och hämtade min balklänning som änltigen hänger på garderoben och väntar på att få användas. Kul!!


09.09 - ta vara på tiden som är kvar

Det är helt galet vad livet bara rullar på. Jag säger som Emma, jag är uppe så uppe i allting som händer och vill bara få det överstökat och ha sommarlov just nu. Det jag inte fattar är att det är verkligen slut där sen, och jag njuter knappt av den lilla tid vi har kvar? Nu det sista vi har kvar, alltså Stockholmsresan på måndag, balen på tisdag och skolavslutning + kvällen ska jag bara njuta och ha så jävla roligt som jag bara kan. Det är faktiskt många jag aldrig mer kommer se...

Nu ska jag få på mig lite kläder och äta lite frukost. Om ett tag kommer Frida hit, och vid halv ett ska vi åka och kolla på folk som tar studenten! Vid tre ska jag hämta min balklänning!! Och vart kvällen erbjuder får vi se. Ha en fin fredag!

Dom bästa♥

21.26 - LONDON BABY







Vare nån som sa fotboll?? Näääää....






Hejdå Londooon!

18.20 - trötteeer

Död.

Fuck va trött jag är!! Hemma iallafall efter en mysig kväll med min klass. Och jag måste faktiskt erkänna att jag verkligen kommer sakna dom... ♥ Känns riktigt hemskt att alla bara går åt helt olika håll och börjar ett nytt kapitel.. Men men, that's life.
Är iallafall glad att vi hade en riktigt bra avslut på dom tre åren vi haft tillsammans. Tack för den allihopa!
Bjuder på lite bilder från kvällen.


Grilla banan, bästa som finns!! Lovar.

Bilden ger mig endast ångest.








Tack för en trevlig kväll!!

13.00 - så jävla skönt

Tjenis!

Haha jag somnade igår direkt när jag kom hem och vaknade halv elva... Så det blev inga bilder... Men jag lovar att de kommer men tyvärr hinner jag inte idag. Ikväll blir det tältning med min klass. Ska bli riktigt kul faktiskt!!

Idag har jag gjort min SISTA JÄVLA SKOLDAG OCH SATT MIN SISTA FOT PÅ GYLLE SKOLA. Efter tio år kan jag nu släppa det helvetet och gå vidare och börja på ett nytt kapitel i livet. Känns helt otroligt bra, samtidigt som det känns totalt förjävligt då jag aldrig mer kommer ha lektion med mina fina. :'(

Nej nu ska jag packa. Drar vid fem. Jag är på så galet bra humör att ni fattar inte, tur att jag har Ebba med mig om den saken. ÅÅÅÅ jag är så glad!!! Hoppas på en riktigt bra sista kväll med min klass!! Ha en fin kväll ni med. :)

En bild från Piccadilly Circus!

17.27 - I'm back

Jag är hemmmaaa!!!

Kom hem igår kväll ganska så sent, och hade då rest i 11 timmar och va helt slut. Orkade därför inte uppdatera er..

Men jag har iallafall haft det riktigt nice och London är verkligen en sjuuukt cool stad jag absolut skulle vilja besöka igen!! Shoppingen går typ inte att beskriva så mycket det är. Heeelt sjukt! Fick tyvärr inte med mig så mycket hem, men några saker fick jag iallafall. Bilder och sånt hade jag tänkt lägga upp lite senare i ett eget inlägg.

Idag var det näst sista skoldagen också. (imorgon är det sista) Vi slutade vid elva, så då drog jag och Emma en snabbis till Kupolen, och efter det la vi oss i Liljekvista parken och hängde i skuggan under ett träd i några timmar. Tillslut somnade jag, helt galet skönt!!

Nu ska jag följa med mamma till Coop och inhandla mat inför morgondagen då jag ska tälta med min klass. Ska bli riktigt kul faktiskt! Uppdaterar er med bilder när jag kommer hem. Puss

Emma hade fixat punka på sin cykel så hon fick ta en annan riktigt snygg cykel tycker jag. Bra haffat där Emmsen!

08.00 - HEJDÅ SVERIGE SYNS PÅ MÅNDAG KVÄLL/TISDAG


Nu drar jag till London!! Hemma på måndag kväll, så hör ev. av mig då om det inte blir förseningar och annat skit.

Jag ska verkligen njuta av de här dagarna jag ska spendera med min familj. Jag ska shoppa och äta gott. Ni får också ha det så jäkla bra här hemma. Hoppas ni får fint väder och att ni som ska på Falukalaset har det skitskoj!!

Puss puss puss!! Ha det så jäkla bra, och var rädd om er. Ni är underbara!!!

22.38 - mysigt



Det blev en jättemysig promenad i kvällssolen med Emma. Sedan tog hon en glass och jag en milkshake innan vi någon timma senare vandrade hemåt. Nu har vi kramats hejdå för ett par dagar. Satan så jag kommer sakna Ebba och Emma. Herregud. Dom är verkligen 2/3 av mig. Men vi ses ju på tisdag!! (fast det känns som en evighet tills dess)

Nu har jag äntligen trotsat min pack-ångest och faktiskt fått ner lite kläder i väskan. Nu ska jag hoppa in och ta en dusch, måla nytt nagellack och raka benen. Sen måste jag hoppa i säng. Klockan ringer fyra imorgon... Tidsinställer ett hejdå-inlägg till er tills imorgon. Godnatt fina ni!♥

19.15 - kvällsprommis + glass med en fin vän

Jag har fortfarande inte packat.... Jag har sån himla ångest för vad jag ska ta med mig.. Det är skit svårt ju! Solen har som tur är kommit fram och jag ska snart möta upp Emma för en kvällsprommis följande av glass och mys ute i solen. Vi bestämde oss för att gå denna gång, Emma vågar inte cykla med mig längre.. Haha!

Glajjerna får åka på!

12.45 - mycket att göra :)

Halloj!

Idag är det den 2:a Juni! Helt sjukt att det redan är juni!! Vad har detta halvår tagit vägen egentligen?? Nu är det liksom sommar!!

Eftersom det är den 2:a Juni idag betyder det att jag drar till London imorgon!!! Känns helt galet om jag ska vara ärlig. Det ska bli sjukt kul! Och skönt såklart.
Eftersom jag drar imorgon har jag en hel del att fixa idag. Jag ska klippagräs, packa och ev om jag ska träffa Emma en stund också. Börjar med det tråkigaste - gräsklippningen! (lika bra å få det över...)

Jag åker verkligen imorgon bitt/inatt. Helt sjukt att jag om 24 timmar kommer vistas på dessa gator. SHOPPAAA!!

22.25 - helt stört bra. Bara fem bast????


16.58 - alltid ska det hända något.

Alltid när jag är ute är det något som händer med min förbannade cykeljävel. I helgen gick både styret å pakethållaren sönder.. Eller styret sitter löst, så jag kan inte ha något i korgen för då svänger styret men inte hjulet. Igår sprang nyckeln bort och idag lossnade kedjan.
Tur att det finns så snälla människor som tillochmed tar sig tid till att STANNA för att hjälpa till. Mer sånt!

Förövrigt har jag pluggat klart för hela grundskolan. Det enda lilla jag har kvar är en muntlig redovisning. Känns helt fantastiskt! Jag och Emma firade detta (igen) med en glass. Nu ska jag fira med lite mat. HUNGRIG!!!

För varje dag som går minskar tiden tillsammans med dom här underbara tjejerna, för varje dag som går stiger ångesten inom mig att jag aldrig mer kommer att tillbringa mina skoltimmar tillsammans med dom här. För varje dag som går älskar jag bara dom här tjejerna mer och mer.

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0