UPP IGEN

Hej på er. Här har det vart dött etr tag så tänkte uppdatera er lite igen då.

I torsdags var jag på shoppingtur med mamma och mormor. Jag fick med mig två tröjor, allergimedicin och min studentklänning. Så nu är allt på studentfronten klart, azzskönt. Efter de städade jag och Niklas bilar och åt paj och hängde. I fredags var det bara att pallra sig upp till skolan. Vi båda var två döda sälar men det gick tillslut. Hade kök hela långa dagen och kom hem vid halv fyra. Då var planen någon timmas powernap men istället kom Niklas hit på fika. Lyckades iallafall slumra till lite medans han kollade på film. Vi lagade mat och sen var det bara att pallra sig till jobbet vid 21.

I lördags hängde jag med Ule och Niklas vid rampen. Sen var det middag hos Niklas pappa som väntade. Vid 22 var det återigen dags för jobb. När jag slutat åkte jag och hämtade N och sen direkt bumsa i säng.

Gårdagen var jag helt slut, vilket resulterade i en depp-dag. Var med N och Ule hela dagen ändå och sen när jag kom hem kunde jag verkligen inte somna. Dagen idag har jag bara spenderat med mig själv och tagit powernaps. Imorgon ska jag till skolan några timmar först och sen ska jag åka till Rättvik och till min fina vän Frida. Efterlängtat besök ❤️ 

Hade tänkt plugga idag men får bli på ons istället. Nu tänker jag återgå till serietittande. Kram på er!


Slöpojkarna!

JAG FÖRSÖKER, MEST HELA TIDEN


Samtidigt som allt är perfekt, vill jag bara krypa under täcket och försvinna för ett tag.

TUMMEN UR

Vet inte vad som hänt men jag jobbar verkligen på i skolan och får undan skolarbete efter skolarbete! Jag låg efter skapligt mycket sen några månader tillbaka då skolan inte har vart mitt prio ett, men nu har jag tagit mig i kragen och kände att nej, nu måste jag fixa sista veckorna. Igår fick jag undan en hel del och sen unnande jag mig donken och firad lönen tillsammans med Ule. Var helt slut och somnade på hans soffa en stund. Vid halv sju åkte jag hem och tog en skön dusch och så kom mormor på besök.

Hon skjutsade mig sen till Niklas, vi försökte kolla på film men den var så himla konstig så vi stängde av och beställde kläder från en grym sida som han och Ule hittat. Nu är det bara och vänta!! Blev två solglasögon, en väska och en tröja, allt för 190kr! 

Gav ett nytt försök till att börja kolla på en ny serie men N somnade och jag gav upp och försökte sova men har sovit som en kratta bokstavligt. Vaknade med dundrande huvudvärk och mådde skit. Nu på kvällen har jag förberett inför seminariet vi har imorgon. Ska strax ta mig en dusch och sen får vi se vad jag hittar på resten av kvällen.




CONVERSE


Jag fullkomligt älskar att det återigen känns som vår. Idag åkte mina Converse på och jag hoppas detta väder nu är här för att stanna.

Annars tror jag vi hittade en tapet vi ska köra på i köket, och jag har bockat av två uppgifter på min"to-do" för veckan. Känns bra.

SOVDVALA

Har inte mått bra alls idag, började igårkväll och när klockan ringde imorse kände jag att det inte gick. Stannade hemma och har bara kollat på tv och film hela dagen. Är fortfarande helt mör i kroppen men ska ta mig ut med mamma och pappa för att kolla in tapeter till köket strax. 

Efter det kommer jag inta sängposition igen och göra klart de uppgifter som måste vara klart inför imorgon.

Skickade förresten in min uppsats igår och en annan uppgift jag legat efter med. Nu är jag i fas med skolan igen och det känns galet skönt. Nu blickar jag bara framåt och försöker släppa de sista veckorna som varit. Bara att ta sig igenom de få sista dagarna jag har kvar i skolan. Dem är inte många.



HUVUDET HÖGT, RYGGEN RAK




BRA HELG

Där va den helgen slut, men har vart en riktigt bra helg!
Jobbade som sagt i fredags. Slutade runt halv tre och åkte då för att hämta Niklas hos Ule så var inte hemma förrens efter tre nångång. Var så trött så somnade på några sekunder typ. Sov som en stock med N på ena sidan och hunden på andra haha! I lördags gjorde vi nästan ingenting. Tog det lugnt hela förmiddagen. Färgade håret på svärmor haha, sen åt vi middag (tacos❤️) hos mig. Till kvällen åkte vi till Simon och drack lite. Planen var att gå ut och ta nån öl. Gick sådär... Blev några drinkar och några cider och en shot. Haha men vi hade superkul! Strax efter två vandrade jag och Niklas hem från stan och halv tre var vi hemma. Idag när vi vaknade åt vi en god äggfrukost (vår nya grej.. Förut var det våffelfrukost) och sen somna jag så fort N åkte hem. Vid sju plockade han upp mig igen och sen har vi kollat på film hos ule. Dom senaste två timmarna har jag gjort klart en del plugg. 

Nu tänkte jag planera lite för vad jag ska hinna med den här veckan i skolväg och sen tänkte jag somna till ett avsnitt av The Walking Dead. Inatt är första gången på över en månad som jag sover själv!! Känns jättekonstigt haha. Jag och Niklas har ju vart sambos nu ett tag, men nu var det slut på den friden. Haha! Nä, godnatt på er!



SOL

Idag känns livet iallafall lite mer hoppfullt. Det är ju trots allt fredag och det är ju faktiskt sol ute.

Är nästan klar med min uppsats som ska lämnas in senast ikväll och jag har de andra uppgifterna under kontroll. 
Ska jobba ikväll men är ledig imorgon, känns asbra. Ska göra några timmar i skolan först bara..

Nu är det ynka 65 dagar fram till Alanya och studentresa och sedan 1,5 vecka efter det tar jag studenten. Känns fett bra.



TUFF DAG

Denna dag har vart tuff minst sagt.. Men jag har kämpat mig igenom den med tunga besked, läkarbesök och plugg. Jag och Niklas har precis ätit en extremt sen middag och nu ska vi strax krypa till sängs. Längtar. 

Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan och sen måste jag fortsätta pluggandet trots att jag helst av allt bara vill dra täcket över huvudet just nu och sova i någon vecka. Vi hörs.



VECKANS ANDRA LÄKARBESÖK


Men nu är det allergin som ska kollas!

DESSA SKA JAG TRASKA I, I SOMMAR




(PUBLICERAT TIDIGARE IDAG)


Hej på er! Vilket växlande väder vi har här i Dalarna. Imorse var det typ snöstorm när jag gick till skolan och nu skiner solen.
Tog mig igenom mina två lektioner och slutade vid halv tolv. Är hos Niklas igen och har krypt ner under värmefilten i soffan. Han åkte till skolan för ett möte så jag kollar på barnfilm sålänge. Vet inte vad det blir av denna dag! Återstår att se.

TRÄNAR


Det är dock lång väg kvar..

KÄRLEK TILL DENNA TRÖJA


Och mina Doc's till det. Värsta grymma outfittan!

INTE VAD JAG VILLE HA


Åkte till N igårkväll och hängde med han, Ule och Simon. Har ju en tradition på söndagar att kl.21 kolla på Partaj. Men säsongspremiären har ännu inte vart så kollade på Äntligen helg istället.
Båda våra klockor ringde 06.00 imorse, Niklas skulle på praktik och jag var tvungen att skjutsa mamma till jobbet. Nu är jag hemma men ska till tandläkaren om ett tag. 
Fick dock en chock när jag klev ut, vilket jäkla snöväder!?!? Vad är detta, vi hade ju vår nyss...

DÖD

Idag är jag död. 03.01 stämplade jag ut från jobbet inatt. En kväll med mycket folk och faktiskt himla bra stämning! Mycket kul.

Vid halv fyra/fyra någongång kom jag och N i säng och vi båda slocknade som två små grisar. Gick upp vid elva och nu är jag helt död. Ont i hela kroppen och svidande ögon. Ska kolla på serier hela dagen och skriva ihop ett cv. Skulle behöva plugga men har så mycket i huvudet att jag inte vet om jag orkar. Har iallafall bara en lektion imorgon men ska till tandläkaren.......



SOFT

Idag mår jag betydligt bättre! Vaknade vid tio men N vaknade inte förrens elva så har bara tagit det lugnt nu på morgonen och käkat frukost och grejer. Nu har Niklas åkt iväg för att hälsa på en kompis och jag har massor att fixa med. Ska städa här hemma då mamma och pappa kommer hem ikväll, jag ska handla och laga mat. Vanligtvis brukar ångesten krypa sig på men det är så fint ute så det gör mig ingenting! Jobb ikväll också och jag ser fram emot det. Ni hör ju själva ;-)



KÄMPIGT

Hej! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det helt ok, nu iallafall.

I onsdags åt jag och N mat tillsammans, tittade på film och bakade kladdkaka. Igår så var jag med Ule, drack kaffe ute i solen och bara chilla. Sen kom Niklas, vi  tog oss ut och dom målade lite innan jag och Niklas åkte hem och Ule åkte för att jobba. Igår kväll fick jag ett migränanfall igen. Har inte haft något på 2-3 år så trodde att det växt bort, de läkare jag vart till har också trott det så har slutat att gå på koll varje år och har heller ingen medicin. Men så kom det igår och som tur var hittade jag en gammal karta postafen jag åt mot illamående förut som inte hade gått ut i datum, (tappade synen och spydde alltid när jag fick anfall förut) så jag tog en sån och en Ipren och gick och la mig. Fick tillbaka synen och huvudvärken vart hanterlig, som tur var! Slapp illamåendet och spy, helt underbart. Har dock vart helt mosig i huvudet idag, som jag alltid blir i några dagar efter. Var som tur ledig från jobb idag så vi har ätit lyxmiddag här hemma och nu spelar vi lite wii. Imorgon blir det dock jobb.

Tänkte bara uppdatera läget lite och hoppas allt är bra med er. Hoppas jag får lite mer inspiration till denna förövrigt astråkiga blogg när dessa tuffa veckor som vart är över. Kram på er så länge!



LITE LJUSARE, LITE FRÄSCHARE




/PENSIONÄRSAMANDA

Niklas drog nyss till praktiken och jag kunde inte somna om fast jag är dötrött. Min klocka ringer om tio min nu så det känns ovärt. Kollar istället på nyhetsmorgon och tänkte äta min azgoda frukost i sängen istället haha. /Amanda 65 bast.

Nädå skämt och sido. Sol idag med!!! Hur bra liksom? Blir så jävla lycklig. Klockan nio ska jag vara i Falun hos Isa och klippa samt göra ljusa slingor i mitt hår!! Spännande! Har inte vart ljus i håret på 1,5-2 år nu. Så kul med något nytt! Dock ska jag ta bilen dit själv och jag hittar inte så kan bli minst sagt intressant, men ska nog gå bra. 

Ikväll ska jag och min pojkvän och tillfälliga sambo (haha känner mig ännu äldre när jag skrev sambo..) laga god mat, eller jag har lovat laga god mat och sen ska vi kolla på The Hunger Games. Mysis onsdag alltså. Vad har ni för soliga planer?

Bästa frukosten! ❤️ kram på er, ha en fin dag!

MAKE SOME LÖÖVE




HEMSKT MYCKET HEJ

Hej på er! Hoppas allt är bra med er och att ni hållt er friska. Jag själv börjar återigen komma på banan, bara lite hosta kvar.

Veckan som vart gick bra, har jobbat och sovit mest. Drack lite gott i lördags och ett Etagebesök blev det. Kom dock fram till att jag aldrig mer kommer att besöka Etage. Har sagt att jag är på Liljan varje helg (när jag jobbar) så när jag väl är ledig vill jag göra något annat. Men tacka fan för att Liljan finns. Så jäkla mycket bättre. På allt!! Mycket bättre service, MYCKET fräschare, större (framförallt nu med nya loungen!) och bättre utbud. Liljan får bli mitt uteställe hädanefter trots att jag är där jämt annars. 

Igår vaknade jag upp endast lite seg, skönt att slippa den hemska bakfyllan. Jag och Niklas åt lyxfrukost i form av äggmackor och bacon. Yummie! Sen kom Ule och Elina förbi och vi hängde i solen innan jag och N åkte till honomför att städa. Till kvällen stod pizza och film på schemat och det var underbart. 

Niklas åkte för ca en timme sen, han har friluftsdag och jag har satt denhär veckan till för att komma ikapp i skolan. 16.15 idag har jag en tid hos sjukgymnasten igen. Får se hur det går.. 

Ska väl fortsätta mysa i sängen en stund. Ska bara göra mig lite frukost. Ha en trevlig måndag sålänge!



ÖKAD KÄRLEK TILL SKOR

Har vart sängliggandes sen jag kom hem från jobbet i lördagsnatt. Börjar bli skapligt trött på det men min feber och förkylning verkar inte ge sig och orken står på noll. Söndagen sov jag bort, lika så måndag och tisdag. Idag har jag vart lite piggare så har tagit mig till kupolen i tio min för att köpa mig ett par Dr.Martens jag suktar efter i veckor. NU ÄR DOM FAN MINA. Ska bara gå in dom.

Imorgon ska jag iallafall göra ett försök på praktiken. Har ju trots allt bara två ynka dagar kvar.

Förövrigt har jag bara hängt med min pojk och smittat honom. Så nu är han sjuk också. Så nu har vi en paj i ugnen och Ule på besök. Bra onsdagskur! 

Hoppas ni är friskare, på återseende!

Kärlek, lycka, och ja vette fan.

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0