Amanda surtant

Och så har ännu en måndag passerat. Mötte upp Ems efter skolan, tog en fika, pratade massa strunt, gick en vända på Kupolen, upplevde Borlänges värsta trafikkaos ever. Haha det var galet, bilköer ÖVERALLT bokstavligt, bussar 17min sen osv.

Kom hem vid halv sex och sen dess har jag inte gjort ett skit. Imorgon är det tisdag, sista April. Blir en lugn sådan för min del då jag jobbar på onsdag. Gör inte mig så mycket då jag får dubbelt betalt + att sista är bara allmänt överdrivet med alla små fjortisars första fyllor. Är ganska bitter för tillfället så känns skönt att inte behöva bry sig om att hitta fester osv som ändå bara kommer suga getpung.

Ska till skolan en snabbis imorgon och sen ev. Hänga med Ule på lite jobb, träffa Ebba en sväng och sen får vi se vad som händer. Planen är att äta något gott iallafall och bara vara.
Nu tänker jag titta klart på 112 Aina och sen slockna. Natter


Jag Och Bengan

Skaffa mig en ny asfin kompis idag på idrotten. Rädda hans liv gjorde jag också!


Monday Morning


Glassigt

Blev en bra söndag ändå! Gjorde lite ärenden med mamma, shoppade lite delar till min räcercykel! Kommer bli så fin så :-)

Sen plockade Ule upp mig, vi åkte till Falun och åt glass, sedan mötte vi upp Joel, lämna lite saker i hans nya hus, åkte lite mer bil och sen ut till s.k klantmännen, och nu är jag hemma och tänker bumsa i säng. Måndag imorgon och jag har en bra vecka att se fram emot! Men det tar vi en annan gång. Godnatt med er!


IBLAND ÄR JAG BARA SÅ HIMLA LYCKLIG

Och den känslan mina vänner, är fantastisk!


Guttermörgen

Ah men tjena fan!

Söndag idag. Jag som hela tiden tyckte att det skulle vara lördag. Men icke! Det är iallafall sol ute. Jag och N vaknade i rätt skaplig tid, runt halv elva. Vi båda slocknade framför Lejonkungen igårkväll haha!
Men nu är jag ensam hemma och vet inte vad jag ska göra av denna söndag. Är sugen på att hitta på nåt men fick skaplig huvudvärk så vet inte hur det blir med den saken. Återstår att se.


D.Ö.D

Ja, känns återigen som jag sprungit typ 10mil! Fick jobba över som vanligt, men halv sju hade jag även skjuts hem så då gick jag hem. Fick stå i kassan 3 första timmarna, sen i 2:an och sista i 1:an. Bra dag trots grismycket folk!

Snart kommer iallafall Niklas hit, tror vi bara ska ta det lugnt! Behövs känner jag haha. Imorgon är jag LEDIG. Ska sovasovasova. Hoppas ni har en bra lördag. Kram på er :-)


JOBB


SUNSHINE


Godermorgon!

Haha jag somnade innan nio igår... Så jag vaknade pigg strax efter åtta idag!

Ser solen lysa genom mitt fönster, och jag ligger i sängen och kollar på TV. Om någon timma ska jag bege mig till jobbet, även fast det är löningshelg och familjevent, vilket betyder snormycket folk, känner jag mig rätt peppad för jobb! Det är en solig lördag, bara 4h jobb så ja, jag är glad idag!!


Fredag

Hellooo!

Whatzzz up? Själv har jag haft en ganska bra fredag. Vaknade förvånansvärt pigg imorse, tog mig till skolan, hade pastatillverkning som lektion. Åt, slutade vid halv tolv. Då plockade Mattis upp mig och sen mötte vi resten av gänget. Åkte lite bil, åkte hem, slumrade till lite, blev bjuden på pizza av pappa och nu ligger jag i min säng.

Här tänker jag stanna ikväll. Bara vila ut mig. Jobb imorgon också. :-) Känns förjäkla fint med helg!


HEHE

Tvingar Niklas att sova på soffan inatt, själv har jag baxat hans säng haha!

Har en lagomt glad bror just nu ;)


Jag Älskar Snapchat


Jag blev genast lite friskare ❤


Wie

Har vart så uttråkad så jag klättrat på väggarna hemma. Jag bokstavligt talat HATAR att va sjuk. De värsta är inte att jag är sjuk och mår röv, utan det är att jag bara måste ligga hemma och inte göra något. Jag blir så otroligt rastlös!!!

Tur jag har en sån snäll bror iallafall, så ska spendera kvällen där. Ska snart åka och köpa godis och sånt sen ska vi bara hänga i soffan. Imorgon tänker jag gå till skolan, även fast jag egentligen kanske borde vara hemma. Det är ju förtusan fredag imorgon!


VI BÖRJADE PÅ NÅGOT ÖVER NITTIO

Och nu är vi nere på 30. 30 dagar tills jag åker till Mallis. Jag längtar.


Ja, Jag Ska Stanna Här

Sängen blir min bästa vän idag. Tänker stanna här idag och hoppas på att jag är bättre imorgon. Annars då? Nja inte ett skit faktiskt.


alltså VAFAAN

Hallååå kan nån ge mig ett par byxor eller???? Som sitter BRA. Jag har inte ett enda par som sitter bra i midjan längre. Och jag hatar det!!!


Trött

Idag är det en trött och sjuk Amanda som segar runt i skolan.


Bebismanda

Haha tja 14år


Skål! Eller nåt..

Nu dricker jag te och försöker skriva ett tal...


Finkväll!

Blev klar med det jag skulle göra så Jepser plockade upp mig, drog till Kupolen en sväng, plockade upp Ule och Jonk och sen drog vi till Djurås. Blev lite bergsklättring haha! Superfin utsikt!! Dock SNORjobbigt att gå upp dit!

Nu ligger jag och tycker synd om mig själv framför TVn. Jävla hals!!!!


Tro Det Eller Ej

Men jag pluggar!!!!!!


Grattizz

Appen lever igen!

Slutade skolan 10.00 idag haha, sådär lagomt skönt. Är hemma nu och tänkte kolla på filn och kanske napa lite. Är galet sugen på kladdkakemuffins, så får se om jag får tummen ur arslet och bakar lite.

Annars då? Känns som jag håller på att dra på mig ÄNNU en förkylning!!!!! Inte ok. Blir tokig snart. Håller tummarna för att det bara är något litet som försvinner.


Hello Tisdag


SKITAPP

Appen är nere igen, därav min dåliga uppdatering av mitt extremt spännande liv! 
 
Skämt och sido, annars då? Lever ni? Det gör jag. Som tur är :-) 
I fredags va jag medchaufför till Jesper, var också på fest ett tag, i lördags hängde jag med Ems, gick på marknad, gjorde fulaste parkeringen, handlade på Ica Maxi, tappade min plånbok(!!!!!!!) men ibland finns det fina och ärliga människor så den är återfunnen. Jag åt också grillat för första gången i år. Sen kom Niklas, vi drog ut med två till och åte lite racerbil innan vi åkte hem och sov. Degade i sängen till halv två på söndagen innan jag fick stressgöra mig klar för igår fyllde pappasen 52bast. (53 om man frågar han tydligen hahaha) och sen somnade jag HALV SJU!!!! 
 
Och idag har jag vart i skolan. Kul liv va??? Ohja, är rätt nöhd för tillfället. Men iallafall, vi hörs när bajsappen vill leva igen. Puss på er så länge :-)
 

HOLD ON


Fredagsshopping


VAFAN PUTTE!!

De ska ju jag också göra!!!!


Jag & Ebba Levererar


Mysmorgon

Idag är jag ledig, helt underbart. Och fredag på det, + en helt ledig helg! :)

Vaknade vid nio men ligger fortfarande kvar och kollar på film. Älskar mysmornar. Så himla skönt!
Ska väl ta mig upp om ett tag, ta mig en dusch och sen ska jag nog förbi Kupolen och uträtta lite ärenden. Funderar på att ta cykeln!! Men får se hur varmt och hur molnen ser ut, vägrar cykla i regn ;-)

Haha Putte, jag ska jobba inom kök, antar att du också sökt?? Så vad har du sökt och har du fått nå svar? :-)


DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA

Vissa dagar är sämre än andra, och så måste det få vara.


Förstår inte ;)

Varför vår lärare tycker att vi spårar i köket ;)


Torsdag

Och en jävligt trött å grinig sådan


ÄNNU MER JOBB!

Känns fiint!


LÄNGTAAAR


Jag Försöker Liksom Visa Rätt Och Fel

Men du tränger dig på som en blodigel som vägrar släppa. Så mycket du förstört, så illa du gjort.
Du är ett tomt ord för mig. Något som egentligen skulle kunna betyda så himla mycket. Vara en förebild. Istället är du bara något jag inte vill veta av, ett ångestfyllt ord är vad du är.

Så mycket du förstört. Under så himla lång tid.

Du kommer aldrig få en plats hos mig igen. Aldrig.


Hellooo

Jag var i TID i skolan idag!! En kvart innan, har nog aldrig hänt under min gymnasietid! Haha. Dock var det tack vare Jesper som skjutsade mig till skolan idag!

Haft muntlig redovisning, matte och svenska. Historian var inställd så slutade strax innan ett. FETT skönt!

Vill också säga GRATTIS EMMA!!!!!!! Till körkortet, du är världens bästa och du är så jävla grym!!!!


Hejsan Vänner

Hade en SKIT morgon imorse. Skulle glida till skolan på min fina cykel. Lyckas ta mig halvvägs, sen är däcket HELT platt. Bara att vända och gå hem. Därmed missar jag bussen som leder till att jag missar min första lektion. SKIT.

Hade två lektioner iallafall och sen gick jag Malin och Ebba och åt lunch på Liljan. Kändes bra.

Jesper lyckades få KÖRKORT idag. Så han ska snart plocka upp mig och så ska vi väl glida lite. Blir nog en bra tisdag trots dålig start :)


Gissa Vem Som Förlora ;)


Spelar Skiten

Skiten ur pappsen på bowling ;)


GLAD

Tack pappa <3<3<3

Hej du kära cykel, vi ska få många fina minnen tillsammans!!! ;-)


GLAD

Tack pappa <3<3<3

Hej du kära cykel, vi ska få många fina minnen tillsammans!!! ;-)


Ruttet

RUTTET!! Väder idag. Sånt där väder som man bara vill gosa ner sig under täcket. Vilket jag gjort sen jag kom hem. Vid sex väckte pappa mig, mamma är bortrest så vi firade det med lite thaimat haha! Nu ligger jag med matkoma i min säng och bara dör. Är lite sådär jobbigt rastlös fast egentligen orkar jag inte göra något heller.

Pappa är hos farfar också så är helt alone och vet inte vad jag ska sysselsätta mig med... Tips på någon mysig film?


I Love Food


Hihi

Haha jag tvärdäcka innan 22 igår och sov hela natten. Var toktrött så det var helt underbart. Kan dock inte påstå att jag är speciellt pigg idag. Men är väl bara att kriga på!


Wehåå

Appen is alive again!!

Så var det söndag igen då. Igår var jag allmänt trött på livet, sen fick jag lite smått panikångest när jag låg hemma helt själv och insåg att jag skulle sova helt själv. Ringde mina homies igen, dom plockade upp mig. Åkte bil. Åkte hem till mig igen, spelade Wii igen, och sen kom N också så slapp sova själv iallafall! Fick skjuts till jobbet imorse å livet var allmänt bra. Hade en kung dag på jobbet och nu tycker jag det är skitkul och jobba!! Får se hur länge de håller i sig ;) slutade halv åtta och nu är jag hemma. Ska ta en dusch och sen dö. Måndag imorgon igen. Galet vad veckorna springer iväg!!!!


SNÄLLA, SÄG ATT DE ÄR MIN TUR

 

Dåligt!

Blogg.se-appen är paj, därav min usla update.
 
I torsdags var jag med Niklas, vi gjorde ingenting i princip, kolla på film osv. I fredags var jag också med Niklas, sen åkte han hem, jag insåg att jag var alone hemma hela helgen då mamma ringer från Västerås. Ringer hit mina friends och vi har en mysfredag med American Take Away, massa Wii-spelande tills sent på natten, och sen kom Niklas hit igen så jag slapp sova alone. (sen jag flyttade i höstas har jag aldrig sovit helt själv hemma) jag är en liten mörkfisis och hatar att sova själv när ingen annan är hemma. Imorse var det bara att pallra sig upp till jobbet, ville DÖ dom två första timmarna, sen fick jag lära mig DT-ettan och allt blev snorkul!!! Överlycklig. Nu är jag hemma och ska ta mig en dusch och sen får vi se vad jag gör. Jobbar imorgon med så blir iallafall en lugn kväll. Hoppas allt är bra med er :-)
 

Skjut Mä

Haha är dötrött. Haft kök hela dagen.. Eller snarare dans... Jobbigt men ändå så jävla kul. Mina filurer är bra fina dom. Helt efterblivna men så fina :-)

Slutade strax efter två, åkte hem, städade lite, sov i några timmar, tog en dusch, och snart kommer nog Niklas.

Imorgon är det fredaaaag <3<3 och jag går 10-12. Perfekt dag ;-)


Glider Runt I Köket


Ännu En Gång

Grattis till min fina vän Ebba som tagit körkort i veckan!!!!


Mysä litä


Inte Många Som Kan

Inte många som kan säga det, men FAN va snygg jag är!


Mot Skulän


Allt Var Så Enkelt Då


Inte Bra

Var lite to cool for school imorse och sov över min första lektion. Kände verkligen inte för Entrepenörskap och vi hade heller inte gjort något så gjorde inte så mycket. Hade engelska då jag egentligen skulle gjort muntligt nationella men masserade istället. Svenskan fick jag iallafall lite gjort på så de var väl bra. Slutade 11.40 och sedan var jag och bytte mitt busskort så nu var det ur världen också :-)

Nu är jag hemma och kollar på nya Madagaskar. Tror jag ska ut och övningsköra lite ikväll. Blir nog bra!


man lever, man lär


Premiärturen


My Bad

Hejsan vänner! Nu har det vart rätt segt här.. Igår var det iallafall söndag, låg och kollade på massa filmer hela dagen och strax efter sju åkte jag till Niklas. Blev bjuden på blåbärspaj, skitgod!!! Och sen låg vi bara i soffan och kolla på tv. Imorse ville vi bara dö men pallrade oss till skolan. Det var en annorlunda skoldag om man säger så! Haha ;-)

Har bara sovit sen jag kom hem och har inga planer på att göra något annat resten av dagen. Är fortfarande inge pigg, varken i huvudet eller i förkylningen. Så ska bara hänga framför tvn. Imorgon är det tisdag, bästa skoldagen på hela veckan!


Haha galet

Tror jag blivit pensionär. Jag vaknade 8(!!!!!!) imorse. Vafan har hänt med mig? Jag brukar jämt sova till minst 12?

Och pricken över i så ligger jag och kollar på Nyhetsmorgon..... Haha


helt jävla galet.

Jag blir så förbannat jävla arg. Arg på dessa människor som njuter av att skada andra, på ren svenska döda andra.

Ni har säkert, precis som jag, hört om Nordkorea. Jag såg på tvn här om dagen, ett inslag om en kille som setat fast i ett koncentrationsläger. Koncentrationsläger 14.
I detta läger gick ALLT ut på att jobba. Från att vakterna väckte de instängda tidigt på morgonen tills att de gick och la sig på kvällen var det endast jobb. Mat fick de, men inte så dem blev mätta, vilket gjorde att många stupade pga svält.

Gjorde man något misstag kunde man straffas i tre generationer, och det var många familjer som bor i detta, Koncentrationsläger 14. Belönad blev du om du skvallrade till vakterna om någon hade planer på att rymma. Vilket denna pojk gjorde. Han skvallrade på sin mamma och bror. Vilket ledde till att de båda avrättades.

Denhär killen lyckades tillslut fly och nu åker han runt och berättar om livet där inne, och hans liv nu. Ett liv han aldrig hade kunnat drömma om. Inte ens kunna drömma om att få så mycket mat på bordet han idag lyckats få.

På riktigt. Vi lever liksom i 2013!!!! Vem FAN vill skada människor på detta vis? VEM I HELVETE vill någon människa så illa. För det måste ju sitta nån jävla psykopat och gotta sig med att dessa människor lever i detta helvete, när det egentligen dem själva som borde sitta där.

Men ändå, även om dessa människor är värda det, så nej. Egentligen är ingen människa värd det. Jag vet att vi aldrig kommer få livet rättvist. Men detta är bara sjukt. Jag vet liksom inte vad jag ska säga. Ibland tappar man liksom hoppet om just oss, människorna. HUR kan vi vara så grymma mot varandra? När alla blir glad av att man är snäll mot varandra?

Det, det gör mig frustrerad. Tyck om varandra, var snäll mot varandra, allt blir så jävla mycket bättre då.


visdom

Varje sår lämnar ett ärr, varje ärr lämnar en historia. En historia som säger, jag överlevde.


Pappa lagar finmiddag❤


Snyggt

Kul att jag har de fint utanför mitt fönster.... Eller?

Haha fyfan va jag är negativ just nu.... Men JÄVLA förkylning å feber kan ju ta sig nånstans!!! Vill inte.

Tur mamma har bakat äppelpaj som jag kan smälla i mig snart. Dock kommer massa släkt hit och det var väl inte direkt de jag orkade med just nu... ;-)


Jag Tänker Stanna Här

Sovit, vaknat, sovit, vaknat. Menmen jag krigar. Dock vill jag helst bara ligga kvar i sängen, äta allt godis jag har brevid mig, äta god mat, dricka massa läsk osv osv. Men nej, jag måste upp. Jag måste vara trevlig. JAG MÅSTE KLÄ PÅ MIG.

Jag orkar inte. Stannar här in i det sista. Med mina godispåsar och mitt stekta ansikte. ;-)


Deprimerande

Haft en mysig kväll med mina friends. Vart och ut och käkat, Isa har klippt av Jespers hår (efter fyra år utan ett enda klipp) meningen var "utgång" men det blev hemgång för min del. För det första för att jag inte är 18 och sen mår jag RÖV. Helvetes jävla skitförkylning!! Gå och häng dig på någon annan tycker jag!

Kom iallafall hem nyss och så har mamsen bäddat rent i min säng <3 inatt ska jag sova som en liten prinsessa. Godnatt på er!


UNDERBAR DAG!

Haft en kung dag i backen och jag är numer en räka i ansiktet. Men vad gör det? ;-) åkt skidor för sista gången för denna säsong och den har vart grym.

Ikväll fyller två fina vänner år och det ska självklart firas. Dock med en rejäl förkylning från min sida..


GLIDA

Idag ska vi glida i Romme. Haha solen skiner iallafall så det blir nog en kanondag :-) dock har jag lämnat brädan hemma, den ska jag såga sönder och ge till barnen i afrika. Dom har nog mer använding av den än vad jag har.. ;-)


Godnattis❤


NI ÄR SÅ HIMLA BRA


Nu blir det fika med mina bästa❤


JAG ÄR EN BRUNIS IGEN!!


Sköönt

Att vara igång igen, nu färgar jag hår och lagar mat hos bror min tillsammans med spagettiben!!


WTF

Ska börja dra mig mot bussen för att möta upp Jesper på Kupolen. Haha han ska köpa jeans och jag ska vara smakråd. Herregud!!

Efterråt ska jag möta upp min brur och kö ett gympass(!!!!!) har nog fått solsting eller nåt. Efter det ska jag nog bättra på min bruna färg i håret. Blir nog bra. Önska mig lycka till :-)


NJUTER


Morgonmys

Mysä lite. Har ätit frukost i sängen och ligger och glor på TV. Älskar att vara ledig!!

Kom hem igår, sedan tvärslockna jag med kläder och smink och vaknade vid halv sex imorse, DÅ jag gick jag och la mig riktigt. Mötte pappa som skulle till jobbet haha! Sedan hade jag klantarsle själv glömt stänga av mitt alarm så de väcktes jag av...

Men skönt var det för de är sol idag med! Så ska väl göra något vettigt av denna dag också :-)


Bra

Haha bra att shortsen passar nu till sommaren..... Eller? Vafan hände där


Love The Life

Kom precis hem från jobbet, och nu hänger jag ute på altanen i solen! Göttaans


New In


Finmåndag!

Övningskört till Sågmyra (fick med mig en jacka hem), hängt på Kupolen med Ems, övningskört till min syster, hängt med gosungarna där och nu hänger jag hos Isa! Bra jävla måndag!!


Today


Haha PInit

Sovit som en Gud inatt! Haha men gossa vad jag vaknar upp med??

Träningsvärk i tummen och skavsår/sår i handen. Bagade så galet mycket pommes igår på mina 8h så jag blir nästan mörkrädd själv! ;)

Ligger iallafall kvar och gosar i sängen forfarande men ska väl ta mig lite frukost snart. Ska träffa Ems en sväng på Kupolen idag och sen ska jag övningsköra till min syster också. Jobb imorgon igen.. ;)


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0