19.14 - kaozzzzz


Dagen började rätt chill. Men sen gick det utför. Haha, hade dans i nästan tre jävla timmar. 1,5 ÖVERTID!!! Haha fyfan va tråkigt det va!! Vi bestämde oss för att smita i vattenpausen, MEN vi höll oss kvar och därmed förtjänade jag och Emma oss en förjäkla go glass i värmen efter. Satt och bara pratade och pratade, skulle egentligen till Kupolen, men vi bara pratade bort tiden så kvart över fem fick vi lite panik för sex skulle vi åka och köpa balbiljett.

I panikens fart märker jag att jag inte kan hitta min cykelnyckel. Kult!!! Det fick bli en cykeltur på Emmas fina hoj hem i spöregn. KULT! Nu står iallafall cykeln hemma å en balbiljett sitter på kylskåpet.

Nu återstår några underbara timmars jobb med kemiinlämningen jag fortfarande inte gjort.. Livet leker väl. FAAAAAAAAAAST............

15.13 - riktig purmåndag, varning för aggressivt inlägg

Härlig jävla dag det vart idag. Har seriöst inte gjort ett jävla skit. Dom här dagarna som är kvar är så sjukt meningslösa att det finns inte! Herregud.. Och vilken huvudvärk jag har! Skjut mitt huvud tack!

Eftersom att jag redan är purig tänker jag fortsätta att vara det idag. Jag har all rätt att vara det också. Ska skriva på min förbannade jävla kemi-inlämning också... FUCK JAG ORKAR INTE!!!!!!! Blir nog en powernap först.

Vid 17.30 har jag samling också, hemmamatch. TAGGAAAA. kult också att jag har nå jäkla cpfel i nacken att jag inte kan böja bak huvudet... Ska bli kult å se hur detta slutar. HA EN FIN MÅNDAG!!!!

Tur jag kan lyssna på denna låt så man blir lite glad iallafall..

5 dagar kvar till London och jag längtar typ inte längre.....


16.47 - bildregn, nästan iallafall







Bilderna är lånade från Ebba och Emma.

Kvällen igår var fail men ändå jävligt rolig. Vi fick många fina skratt och vi åt universums godaste pizza. Vi somnade vid fem och vaknade halv tolv heeeeelt döda. Men det vare värt!

Idag är det mors dag och det ska väl firas här hemma å. Farmor kommer på fika vad jag vet iallafall. Nån smarrig middag ska det väl å bli.. Fan, jag måste ändå erkänna att jag hatar söndagar.....

14.01 - drar snart.


Nu har jag tagit en lång jäkla dusch, sminkat mig och fått på mig lite kläder. Nu håller jag på att packa väskan och om ett tag tar jag cykeln mot Ebba. Därefter kommer Emma sen pallrar vi oss till Coop och inhandlar lite grejs. Sen ska vi köpa pizza från onlinepizza.se och sen möter vi upp grabbarna. Vart kvällen slutar får vi se. Vi ska iallafall ha svinkul och inget ska få förstöra våran kväll. Det blir vad man gör det till!

Ha en kanon lördag mina vänner!

11.11 - goder morgon

Godmorgon!

Jag har faktiskt varit vaken sen typ nio.. Men jag orkade inte gå upp så har legat kvar i sängen. Men nu måste jag gå upp och slänga i mig lite frullebulle och sen ta mig en lååång dusch. Förörigt taggar jag som tusan tills ikväll då jag ska spendera natten och kvällen med dom finaste tjejerna å grabbsen. Underbart! (peppar peppar ta i trä att det inte regnar!!)

23.24 - natti puss puss

Haft en trevlig grillkväll hos mormor med mina kusiner och familj. Kom nyss hem och som vanligt på fredag är jag svintrött. Så ska krypa ner i soffan med familjen nu och slå på en film. Ska bli skönt att få sova ut ordentligt imorgon, även fast jag haft sovmorgon till halv elva dom tre senaste dagarna. Men vad är bättre än att sova ut?

Ha en fortsatt fin fredagskväll. Jag vet att min blogg suger APröv, men fan jag har verkligen tröttnat. Tanken att sluta blogga/ta en bloggpaus har faktiskt slagit mig.. Men tror jag fortsätter ett tag till iallafall. Lite kul är det ju trots allt.... Haha!

Hur taggad blir man inte när man hör denna låt?? Dom ska spela på p&l i sommar och fuck va nice det kommer bli.


15.14 - finaste


Ni är helt jävla underbara och jag vet inte vad jag skulle göra utan er.

23.04 - hej jag har ingen bild. GODNATT

Nu ska jag strax hoppa i säng. Fick reda för någon timma sen att min första lektion imorgon (som förövrigt är kemi) är inställd. Detta gör att jag inte börjar förens 20 över 10 imorgon. Så jäävla gött.

Slutar förövrigt tre, då måste jag hem och skriva klart kemin... Haha Sen vid halv sex är det grillning hos mormor som gäller! Sen blir det tidigt. Planerna för lördagen är mycket goda. (som vanligt hihi)

Annars måste jag bara skryta om att jag skrivit klart musiken, så nu är det bara en inlämning kvar av hela högstadiet. + att jag åker till London om EN VECKA!!! AMAJGAD tror jag lä gå å lägg mä! Häpårä

17.16 - Emma, vill du komma och hälsa på????


16.30 - skön torsdag





Det har vart en helt okej torsdag idag. Började halv elva, då lirade vi golf. Fan det är riktigt kul när det går bra! Bara för att skryta lite så slog jag en 110m när jag fick på ett bra skott. Haha, jag har faktiskt bara spelat 2-3 gånger i mitt liv. Efter varje gång jag har spelat lovar jag mig själv att åka dit igen, men tyvärr blir det aldrig av. Får fan dra mig i kragen och dra dit och spela lite! Haha......

Efter att vi slutat kring ett så tog jag och Sofia cyklarna till Kupolen för att kirra klart musiken. Efter att vi intervjuat klart gick vi ut i solen, tog oss en glass och började renskriva lite. Nu sitter jag hemma och skriver klart allt på datorn.. När jag är klar med det ska jag äta, sen måste jag byta om för träning! Helt okej dag.. :)

16.39 - drar iväg och lirar lite match!


15.20 - nämen!


Jag som alltid har drömt om att vinna en sån där stor chokladkaka!!!! Kanske man kan hoppas på vinst när jag drar till Stockholm och grönan med niorna i Juni?! :D

10.43 - undääääbaaart

Klockan är nu tjugo i elva och jag slutade för en kvart sen. Helt sjukt skönt. Börjar inte skolan förens om 24 timmar igen.. Haha Ifall nån bryr sig bara..

Nu ska jag laga mig lite lunch, sen ska jag sätta mig och skriva den där jäkla kemin. Ikväll har jag match igen också. Bara att börja tagga om!

Känner mig sjukt glad idag. Vet inte varför, MEN JAG ÄR BARA SÅ JÄVLA GLAD!!!!

21.37 - jag skiter i vad andra tycker, jag lever mitt liv

Nu är jag klar med SO:n!!!! Nu har jag bara två inlämningar kvar. Så jäkla skönt!!!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan till BB, sen ska jag ta en dusch och sen sova. (om jag kan.. tog en "powernap" på tre timmar idag när jag kom hem så...) Nej hare bra hörni! Har verkligen ingenting att blogga om. Ska jag vara ärligt tycker jag det är rätt tråkigt numer.. Haha för att säga något så LÄNGTAR JAG TILL HELGEN.

Min man ♥

14.21 - jag har druckit världens äckligaste juice idag.

Hemma. Helt okej dag. Gör typ ingenting i skolan längre känns det som... Tyskan är väl det enda.. Haha! Så jävla underbart...

Idag måste jag skriva inlämningar som bara den. Har tre stycken att skriva. Ska skriva en idag iallafall. Två om jag hinner. Den tredje ska jag och fisan göra på torsdag.. Det är det enda jag har kvar att göra i helga högstadiet. Det känns helt underbart!

Först ska jag ladda upp med lite mellis och gårdagens avsnitt utav BB (somnade efter halva.)

Längesen jag slängde in en sång, här har ni en fin låt med Rihanna.


15.20 - inte långt kvar, inte långt kvaar..

Kom precis hem från skolan.. Lite halvt demprimerande att sluta kvart i tre... Men något som gör en något gladare är iallafall att det bara är två/tre gyllemåndagar kvar för resten av mitt liv.. Måste försöka se det så, haha!

Annars då? Stressig måndag som vanligt. Ska ta mig och äta något nu, sen powernapa lite. Sen packa väskan och dra iväg på samling. Match klockan 19.00! Ha en fortsatt fin måndaag!

Chillade lite innan svenskan.......

22.16 - ser lovande ut...


Ser lovande ut för mig och min familj som ska flyga till London nästa fredag.... Peppar peppar ta i trä att alla flyg inte blir inställda som förra året.... Skulle ju vara aptrist!! :(

17.16 - borta bra men....

....hemma bäst.

Jag har iallafall haft en underbar helg i Stockholm med min syster och faster. I fredags tog jag å syrran tåget till Sthlm där vi blev hämtade med bil till Vaxholm (där min faster bor). Vi kom ganska sent så vi stoppade i oss lite mat och gick och la oss. På lördagen gick vi på stan från elva till åtta på kvällen. Åt ruskigt god mat och fick matkoma. Trots alla dessa timmar på stan handlade jag ingenting.

Väl hemma skulle vi titta på en "må-bra-film" men den var mer en "gråta-floder-film" Sen snackade vi en massa sen slocknade vi som stockar alla tre. Imorse gick vi upp runt halv nio, åt en kanon god frukost, packade ihop våra saker och sedan tog jag och min syster bussen/tunnelbanan in till stan. Där hade vi ett par timmar innan tåget gick hem. Så vi tog en glass i Gamla stan, gick i affärer (köpte två snygga linnen och en stickad tröja) sen åt vi lite mat och sedan var det dags att ta tåget hem.

Nu är jag hemma och ska strax äta lite middag. Jag är super nöjd med helgen, och har haft så himla roligt, men somsagt, borta bra men hemma bäst. Ikväll ska jag mysa i soffan! :D

En glimt av det jag köpte i Stockholm!

18.41 - HEJDÅÅÅ!!!


NU DRAR JAG!! Ska strax åka och hämta min syster. Sen drar vi! Tåget går fem i åtta. Ska bli helt underbart med lite tjejhelg. Imorgon blir det stockholm heeela dagen!!

Som jag sagt tidigare tar jag bloggledigt hela helgen. Men vi hörs ju på söndag. Ha en kanonfin helg nu mina vänner. Emma och Ebba, jag saknar er som fan!

PUSS PUSS PUSS!!!

17.43 - jag HATAR att packa

Jag får sån ångest, har jag verkligen med mig allt jag behöver???? GAAAH jag får paniiiiiiiiiiiiik. Hela min resväska är fan proppfull, + att jag har en till väska med jacka, godis, yoghurt, tidningar och mackor som jag ska ha på tåget. Men wtf, har jag verkligen lagt i allt????? Jag bokstavligt talat hatar att packa....

15.36 - snart drar jaaag

Nu har jag ungefär fyra timmar kvar innan jag åker!! Det ska bli så kanonskönt att spendera en riktig tjejhelg i Stockholm, fyllt med massa shopping och god mat. Klockan åtta går mitt tåg, och är framme i Sthlm vid kvart över tio.
Kommer jag sakna mina tjejer otroligt mycket.. Haha men vi ses på söndag! Då har vi bokat in kvällen. Hihi!

Nu måste jag se till att packa klart och fixa allt med pengar. Hinner nog med något inlägg till innan jag drar! Tänker ta en bloggfri helg. Jag har tröttnat på datorn och i detta läge mår jag helt enkelt för bra för att sitta och ruttna vid den här dumburken. :)

Jag blir glad av den här låten, vet inte varför, men känner bara ett skönt sommarsus.


21.23 - försöker packa..

Kom hem från träningen för ett tag sen. Det SPÖREGNADE sista halvtimmen, så jag var rätt blöt när jag kom hem. Så jag passade på att ta mig en lång varm dusch. Så jäkla skönt! Nu försöker jag packa men det går inte så bra.. Har bara lyckats tagit upp resväskan än. Har ingen aning om vad jag ska ha med mig!! Tar alltid med mig förmycket. Jaja, måste försöka få ner nåt iallafall.. Haha!

15.48 - shotta klockan åtta??

Nu har jag gjort min sista skoltorsdag för resten av mitt liv på Gylle skola. Alltså ni förstår inte min lycka! Aldrig mer??? Kan ni fatta???? Det kan fan inte jag.

Nu ska jag iallafall proppa i mig käk. Min mage skriker bokstavligt talat efter mat, (trots att jag inte alls har någon matlust, har inte haft det den senaste veckan.. :S) Vid fem ska jag hem till syrran. (vi åker imorgon!!) Sen tror jag att jag ska försöka träna, sen måste jag packa, raka benen, måla naglarna, städa på mitt rum (igen) äta och duscha osv osv. Kvällen kommer bli lång. Bäst jag sätter fart!

Mina fina. Jag älskar er så mycket att jag nästan spricker. Vi kan sitta och garva åt ruttna saker i evigheter. Ni kan få mina absolut sämsta dagar att bli till dom bästa. Vi har delat svett, tårar, blod och skratt i alla väder. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar er. Ni är bara för bäst!!!!

19.23 - yey

Har precis klippt gräset åt grannen, och precis när jag klipper det sista börjar det spöregna, vilken bra timing va?!

Haha nu sitter jag iallafall och skriver en lista på vad det är jag ska kolla på i Stockholm/London. Den listan skulle kunna göras lång kan jag säga! Haha. Men jag försöker tänka på vad det är jag behöver mest.. (även fast jag skulle behöva allt mest haha)

Måste plugga in lite glosor tills imorgon också... Fyfan va jag spyr på tyskaglosor!!!! Ska nog röja upp lite på mitt rum sålänge, det ser bokstavligt talat förjävligt ut... Blir tillochmed retad av Emma.......

En snäll bild av det hela..

15.54 - kvinnlig gagas nya låtar

 

Detta är Lady Gagas två nya låtar, och jag tror jag diggar dom som fan. Iallafall som jag känner just nu!


15.01 - den senaste tiden/ nu är jag tillbaka!!

Nu har jag äntligen fått tillbaka internet!!! :D Och vilken nice dag detta har vart, börja tio över elva och sluta tio i två. Inte helt fel en solig onsdag! Provet gick bättre än förväntat, min lärare sa att det var g iallafall, och det är bra för att vara mig i detta tillstånd haha!

Nu hade jag tänkt ta igen lite missade avsnitt utav Glamourama. Allt annat jag ska göra vet ni ju redan.. haha. Nu tänkte jag visa lite bilder från den senaste veckan då jag inte kunnat blogga.

Torsdagen var en riktig helvetesdag. Vi gick tunarundan i spöregn så sista biten sprang vi alla som påskkärringar.. Sen hade vi syslöjd i åska som ledde till strömavbrott.. + att Ebba åkte till London.

På fredagen hade vi friluftsdag, men jag var hos tandläkaren så jag missade den.. (haha synd.. NAT) så efter jag vart där mötte jag upp Emma och köttade på gymmet.

Efter det unnade vi oss en riktigt god lunch på Kompis mat & prat. Och såklart en massa tjejsnack. Hihi

Sedan envisades vi med att äta extremt god pizza ute. Tur att pizzan var varm iallafall!

Sedan avslutade vi kvällen med några timmar i biosalongen.

På lördags morgonen drog jag med mamma till Falun och köpte nya glajjer, nagellack och en ny navelpiercing!
Kvällen spenderade jag och Emma hos Johan med lite killar. Innan vi drog vid halv ett och käkade Max haha.

På söndagen klippte jag gräs och fick spö av min farmor i Skippbo fyra gånger i rad...
Måndagen var det kalas för min mamma, igår (tisdags) pluggade jag och var på lite party hos Johan.

Just nu mår jag (om man tänker bort skolan) så jävla bra. Jag har sånna otroligt fina vänner jag älskar otroligt mycket. Ni är så jävla bäst!! ♥

10.48 - solig onsdag med satans huvudvärk..

Hade en lång sovmorgon idag, börjar inte förens 11.10. Så det var apskönt att sova ut imorse. Nu är jag klar för att pallra mig till skolan.. Har kemiprov det första jag har och jag bara känner på mig hur jävka kukdåligt det kommer gå. Men jag orkar inte bry mig.

Kvällen igår vart iallafall roligare än förväntat, trots lite snett på slutet, så va hemma rätt tidigt. Ikväll blir det somsagt plugga, packa och klippa gräs. Har sån satans huvudvärk!! Jaja ha en fin och solig onsdag!!

16.22 - något puri

Sitter och bokstavligt gräver ner mig i mina äckliga kemi-anteckningar. Jag hatar kemi av hela mitt hjärta. Jag fattar inte ett jävla skit så jag bara spyr på skiten. DÖÖÖ KEMI DÖÖÖÖ.

Om ca en timma kommer Emma hit och hon kan förhoppningsvis hjälpa mig att förklara något. Vid kanske sjutiden möter vi upp Ebba för att sedan spendera kvällen hos Johan. Lite halvfest sådär på en tisdag.

Imorgon börjar jag tio över elva med kemiprov. (döda mig) sen har jag bara två lektioner, sen måste jag hem, klippa gräs och skriva inlämningar. Kuliga dagar jag har framöver. Nej just nu är jag fett purig. Vi hörs imorgon, hoppas kvällen kommer bli bra iallafall!

21.21 - den kommande veckan

Sitter och lite smått dör av ångest inför Kemiprovet jag har på onsdag.. Har även tre inlämningar jag måste kirra... Dom här två sista veckorna känns rätt eviga måste jag säga... Tur jag har mina vänner som förgyller mina dagar!!! OCH IDAG KOM EBBA HEM, IMORGON FÅR JAG TRÄFFA MIN FINA VÄN JAG SAKNAT SÅ IN I NORDEN!!!

Förövrigt har jag lyckats skaffa internet till en dator här hemma... Men är tillbaka med bloggningen som vanligt när det är helt fixat..

Kan dra lite kort den kommande veckan. Idag var det kalas för min fina mamma som fyller år idag!♥ Imorgon väntar lite... haha jaa vi får se vart kvällen slutar.... Onsdag ska jag klippa gräs åt grannen och skriva inlämningar som fan..... Torsdag är det packa, träning och hem till syrran och på fredag drar jag och hon till Stockholm!! Det kommer så sjukt opassande som det bara kan, men trots det ska det bli äckligt jävla skönt!
Hemma på söndag igen.

Nu hade jag tänkt efter några timmars plugg av kemi (döda mig vad jag kommer få plugga arslet av mig imorgon....) att hoppa in och ta mig en välbehövlig dusch innan jag bänkar mig i soffan framför BB. Ha en fortsatt fin kväll, och hoppas er vecka blir fin! Puss puss till er!

Förövrigt steker jag som attans i mina nya glajjer jag köpte i helgen!

14.18 - åskjävel

Hejhejhej!!!!

Det är så att åskan (som var i torsdags) har slagit sönder mitt internet hemma. Jag har inget internet över huvudtaget och har heller inte haft det sen i torsdags. Därför har jag inte kunnat blogga någonting. Just nu sitter jag hemma hos farmor och skriver.. Ville bara tala om för er hur läget är. Jag hoppas vara tillbaka inom några dagar. Tills dess, ha det kanoners!!!


19.18 - ut och gå


Blir en kvälls powerwalk med Emma pemma fågelskrämma.♥

16.42 - en till mördardag..

Då var onsdagen också klar. Fan vilken dag... Först idrott direkt på morgonen, sen so-prov sen helvetes svenska, nationella i 100minuter, i matte dessutom och jag satt hela jävla tiden. Sen en till jävla svenska lektion. Men nu är den över, så jag och Emma tog oss en sväng till Kupolen för att kolla lite. Vi satte oss ute i solen och åt glass i över en timma. Så himla varmt och skönt, vi var verkligen värda det efter denna dag!

Men nu är jag hemma igen och måste plugga.... Har tyska och musik tills imorgon.. Kult.. Haha men efter imorgon tar jag helg.. Haha ska till tandläkaren på fredag runt tio och vi skulle ut och gå hela dagen, så det skiter jag i.. Ännu mera skönt! Fast jag gruvar mig verkligen för dagen imorgon...

Haha hittade en bild från helgen... Imorgon (inatt) åker min fina vän till London och jag kommer sakna henne otroligt mycket!! Helgen därefter åker jag till Estockholmo med min syster, men helgen efter det, ja då jävlar ska vi göra en massa jävla saker. Bl a ta första doppet (om det inte är dåligt väder..) och parta!

14.12 - härligt!


Stekte lite på håltimmen idag... Haha satan vilket varmt och underbart väder vi har här!! Helt underbart!♥

Nu har jag tyvärr ett so-prov att träna på tills imorgon.. Lite surt med tanke på vädert. Emma och Ebba frågade nyss om jag ville hänga på till bryggan och plugga. Det lockar starkt, men med tanke på resultatet skippar jag det.. Man vill ju ha G iallafall.. Haha! (jag är en sån som inte lär mig någonting om jag inte sitter ner tyst för mig själv och verkligen pluggar in skiten...)

17.15 - nu KÖR VI


Nu kör vi seriepremiär!!! Hemma på Gyllevallen 19.00. KÖTTAAA

15.16 - årets sommarplåga?

Tror nu detta kommer bli årets sommarplåga? Haha jag måste ändå erkänna att den har rätt skapligt bra dunk så den kan bli skön att parta till, men... den är rätt dålig ändå alltså... Svårt läge, vad tror ni??

 

Nu blir det en powernap, sen ladda inför seriepremiär!!!!


16.16 - underbar avslutning på denna underbara helg!


Har varit ute i solen hela dagen. Så jäkla skönt väder att man bara typ dör!! Har fått en hel del färg. Fin rand på mina ben nu.. Haha har också hjälpt pappa att kratta i löv i sopsäckar och tjänat ihop lite cash till Stockholm/London! Nu blir det lite käk, sen drar jag och köttar lite armar på gymmet med bror min!

10.08 - bättre bloggning idag, lovar!

Godmorgon!

Jag är redan vaken och har faktiskt vart det i en hel timma. Idag mår jag som en kung vilket är galet skönt. Ska gå ut och lägga mig i solen typ hela dagen idag.. Senare ikväll blir det gym iallafall. Skön söndag ändå!:P

22.36 - skön partylåt!

Inte för att jag är speciellt party sugen nu, men den är så jäkla skön ändå!


21.15 - kult

Sitter och kollar igenom bilderna från igår... Haha vilka bilder, dom är så sjukt hemska!!! Idag har varit en ganska jobbig dag... Haha fan va trött jag har vart, knappt sovit något! Ska lägga mig och kolla på film snart och sen sova tror jag.. Imorgon ska jag steka (om det blir fint väder) sen ska jag gymma också. På måndag är det seriepremiär och jag är taggad som fan!! :)

Haha alltså ebba, "Jag kan cykla men det kan inte du!"

11.12 - pigg som en mört... (säger man så?)

Fan vilken kväll vi hade igår! Den började lite knäppt, vi skulle grilla men fick knappt fart på grillen, men efter typ 1,5h hade vi lite grillat iallafall... Kom hem rätt tidigt, men det var lika bra. Har inte speciellt många blogg-vänliga bilder... Men bjussar på typ tre stycken!



Nu ska jag hoppa in och ta en dusch och sedan vid fyra blir det brage med Ebbis!

17.32 - freeeedag

Hej!
Äntligen har den här veckan passerat! Nu är det fredag och jag sitter hos Ebba. Snart ska vi ut på lite rajtan tajtan och sen följer jag med Ebbis hem och sover. Det ska bli en riktigt nice kväll ikväll. Vi börjar den med lite grillning. Sen får vi se vart det slutar. Ha en fin fredag allihopa!!!! :P
Min fina vän! Jag älskar dig! ♥

20.52 - nu går jag och lägger mig...

Den här dagen blir inte bättre direkt.. Träningen gick SKIT och jag är totalt borta i huvudet så jag tror jag kryper under täcket och stannar där tills imorgon kväll.. Ni ska bara se min häl.. Två apfeta blåsor och en lite mindre... Blir nog foppatofflor hela helgen igen... KULT!

Ska hoppa in och ta mig en dusch och sen krypa ner i soffan under en filt och sen inte röra mitt arsle upp därifrån förens jag ska gå dom två metrarna till sängen. Det får bli min torsdag som vart den värsta på hela detta år. Jag vill inte ha fler sånna här dagar kan jag säga! Jag är glad att den snart är över...


16.10 - fyfan vilken jävla torsdag

Jag är totalt slut i hela huvudet. Det är helt sjukt va trött jag är! Först nationella i matte imorse, och sen tunarundan, sen cykla till Coop och fixa lite grejer inför morgondagen, nu hem i två timmar innan jag ska iväg på träning. Jag har inte ens ätit någon lunch idag! Skolmaten (potatisbullar) är det värsta jag vet!

Nu har jag somsagt 2 timmar på mig. Ska passa på att powernapa lite. Mitt huvud seriöst sprängs snart! Packa skulle jag också behöva idag.. Får bli efter träningen!

Förövrigt är det denna låt som går hett hos mig. Fan så skön den är!


21.40 - passa väl på att ta egokort när jag städade....


20.13 - jag hinner inte andas

Jag håller på att dö lite halvt här... Det är helt sjukt vad den här veckan har varit sjukt stressig. I måndags var det plugg som stod på schemat hela dagen, igår var det också massa plugg och möten, idag har jag först vart till Kupolen, sen Falun, sen till min syster. Och nu ska jag börja städa mitt rum.... + att jag skulle behövt översätta en tyska text på två sidor, men det hinner jag inte. Imorgon har jag nationella, tunarundan, musik med nån jävla vikarie, slöjd med C, sluta tio över tre, åka och handla med Ebbis, och sen träning.. På fredag slutar jag tre, då måste jag hem, duscha, packa, sen cykla till Ebba och lämna mina grejer, sen blir det partaj och grillning. Jobbig vecka, men den har ett bra slut så den är värd att överleva ändå..

Sitter och irriterar mig på Spotify när man bara får lyssna på en låt max 5 ggr. Det är ju ingenting!
Jaja när jag hör den här låten kan jag inget annat än bli pepp till helgen, sommaren och p&l såklart!

21.48 - JAG ÄR KLAAAAR

Tro det eller ej, men NU HAR JAG SKICKAT IN RAPPORTEN!! Fyfan va skönt. Ni fattar inte, JAG ÄR KLAR!!!

Haha ska fira med en varm lång dusch, lite käk och BB på det. Sen ska jag SOVA utan att ha massa plugg intryckt i huvudet på mig. Alltså jag kan slänga allt som har med rapporten att göra, ni fattar inte vilken ångest jag haft inför den där jävla rapporten, och nu är den klar.
Måste bara tillägga att jag inte behöver göra nån mer jävla rapport.

Imorgon slutar jag runt två, då ska jag hem och städa.... Haha (men jag får pengar för det så det är fett värt..) sen ska jag hem till min syster. Skön onsdag.

Jag kan återigen lägga in denna bild som beskriver min känsla så jäkla bra just nu!!!

16.19 - huvudvärk

Kom nyss hem efter ett par ärenden med min mama. Har fått lite huvudvärk och känner mig lite konstig i kroppen. Så ska slänga mig i soffan och kolla på lite avsnitt av Glamourama. Vid sju ska jag på möte.. Rapporten får väl bli därefter antar jag.. Kult!

Glamouramabrudarna!

14.19 - stressigt värre

Kom hem för ett tag sen.. Nu har jag lämnat in min Hkk uppgift + skrivit det där förbannade bildprovet.. Ikväll ska jag skriva klart teknikrapporten, kolla på träningen (eftersom jag fortfarande inte kan få på mig skor..) och gå på möte. Ska även hinna med mamma till både Dollar Store och Kupolen en sväng. En stressig tisdag! Jag som trodde jag kunde sova hela dagen... Haha!

Btw, vafan har hänt med vädret??? När jag vaknade imorse var det snö på bilarna + att det kom världens snöfall tidigare idag.. Nu har den som tur är smält, men det är fortfarande svinkallt! Vi som hade värsta sommaren nyss ju!

15.19 - KUUUULT

Kom nyss hem från skolan... Äntligen är skolmåndagen över.. Men inte plugget. Har bildprov imorgon som jag inte ens börjat titta på... Kult säger jag bara.. Ska ta mig något att äta och sen dyka ner i häftet. Säger bara jag vill ha helg!!!!!

Ser ni vad trött jag ser ut? Jag är fan fortfarande slut sen helgens bravader. + att jag vaknade 10 över sju imorse (brukar åka runt halv..) och ska egentligen gå upp tjugo i sju.. Jag fick lite bråttom....

21.09 - nyss gym, nu soffhäng


Titta vad jag fick med mig hem från inventeringen. Kom nyss hem från gymmet, så nu ska jag krypa ner i soffan och käka choklad. Måste bara säga att denna choklad var sjukt god!

Btw, vem tror ni åker ur BB?

13.12 - min gårdag

Idag mår man lite som man förtjänar! Haha somnade runt fyra och kvällen var inte den vi hade förväntat oss. Säger bara spontantitet is the shit!

Jag ska snart åka och inventera + att jag är trött som ett jävla AS och har ont i huvudet. Kult söndag. Bjuder på lite bilder sålänge! Hoppas ni hade en kul Valborg! Min var rolig men lite fail (som vanligt när det gäller oss.. haha)





Jag har hört att det är inne med suddiga bilder, därav dessa.. Hahah! Och sen mitt skoval var endast pga mina fina blåsor jag har över hela hälen. Men jag kan säga att jag för inte om fötterna! Så tror fan de blir sockor å foppa framöver hihi!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0