KÖPSTOPP

Har denna vecka bränt alldeles för mycket pengar på kläder alltså, MEN de inköp jag köpt har varit saker som jag verkligen har gillat, och mycket har varit på rea/rabattkupong så egentligen är det inte så illa. +att jag har sparat undan 2000kr från min lilla lön jag får. Nästa månad får jag nog en bättre lön, dels har jag jobbat mer och jag har fått lönehöjning. Fett!

Idag är det fredag och jobb väntar ikväll. Imorgon med, och då är det Liljans stora feta Halloweenfest! Kommer nog bli riktigt grymt. Och söndag är det personalmöte och fest!

Idag har jag sovit ut, varit runt på lite ärenden med Anneli och nu ligger jag i Niklas säng och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Blir middag och lite annat fredagsmys innan jag drar och jobbar. Hoppas allt är toppen med er. Kram

Färgade håret i veckan också, samma bruna färg som vanligt och jag blir lika nöjd varje gång. Love it!

MIN FÖRSTA GLOSSYBOX




SEGT

Vad har ni för er? Jag har inte gjort mycket sen sist fast ändå massor. I söndags var jag med Niklas exakt hela dagen. Tog vara på varenda minut. Igår åkte han till jobbet igen och är borta tills torsdag... Saknaden börjar fan bli jobbig nu alltså. Beundrar verkligen er som orkar och klarar av att leva i distansförhållanden. Längtar tills december när han inte kommer att jobba borta mer.

Igår färgade jag håret, åt middag hos farmor och drack några cider med Molly på kvällen. Kom hem idag och har slötittat på en massa serier innan jag åkte med svärmor Anneli till Kupolen en vända, åt middag och sen till Maserhallen för nu jäklar ska vi börja träna! Känns sjukt bra och är fan astaggad.

Nu ligger jag hemma i sängen och tittar på TV i mina nya mjukisbraller. Är dötrött så idag somnar jag nog i tid. Imorgon jobbar jag 18-02.30 och på torsdag blir det förmodligen träning och kramas med pöjken min, aah så jag längtar.❤️



HÖRES, HEJ

Jobbar, sover någon timme, jobbar igen, hem och sova nån timme till, jobba till 05 imorgon...... Men imorgon är jag ledig och ska SOVA, sen får vi se, umgås med Niklas iallafall eftersom han åker iväg på jobb igen på måndag...... Hoppas ni har en trevligare helg än massa jobb!

LEVER DRÖMLIV

Har kommit fram nu på morgonkvisten att jag lever typ drömliv just nu haha.. Tänk varje morgon när Niklas klocka ringer runt strax innan sex, han tvingas gå upp oavsett väder för att åka och jobba till klockan fyra, medans jag vaknar när han går upp, brukar oftast slå på tvn, vara vaken tills han åker men aldrig så mycket som att knappt låta foten glida utanför täcket och sen somna om och sova ut, vaarje dag haha.

Men jag kan ju säga att det suger att han jobbar hela veckorna och när han väl är ledig, ja då åker jag och jobbar.. Men det är ju förbannat skönt att sova på morgonen.. 😉

Somnade för första gången på jag vet inte hur länge innan tolv igår, SÅ himla skönt, är typ pigg nu. Ligger och slötittar på Nyhetsmorgon och dricker oboy. Ska väl slumra om om ett tag. Om jag blir trött vill säga. Senaste dagarna har jag inte ens somnat vid denhär tiden...

Hälsar er alla som är uppe redan godmorgon och en fortsatt trevlig dag!

FÄRDIGJOBBAT


Och nu ska jag kolla på serier och sovaaaa! 

ALDRIG SKA DET SLUTA REGNA

Trots det tog jag mig i kragen, klädde på mig både jacka, skor och halsduk för att ta mig en promenad till stan för att möta upp Molly för en kaffe på Peace&Love-caféet vi har här i Borlänge. Hängde med henne större delen av kvällen, pratade om livet, framtiden och spelade kort. Välbehövligt! Vi har länge sagt att vi ska både ses och gå ut tillsammans, men har tidigare inte blivit av, nu tog vi oss båda tummen ur röven och det känns otroligt kul att ha hittat en ny så fin vän, trots att vi jobbat ihop i snart ett år, men... Bättre sent än aldrig!

Blev upphämtad av N och vi åkte hem till honom och åt, sen hem till mig för en stunds TV-tittande och häng. Nu har han somnat och jag är som vanligt vaken... Imorgon ska jag jobba 18-03, känns skönt med lite extra cash. 

Nu ska jag titta på lite avsnitt som jag missat och förhoppningsvis somna innan han går upp till jobbet hehe.

Idag var en sånhär hårdag........

TRIST OCH REGNING TISDAG



TRÖTTSAMT

Är så trött på dessa sömnlösa nätter.. Tankarna om framtiden snurrar som jag vet inte vad, ångest utan dess like när det kommer till jobb. Om planerna går som vi vill, blir jag och Niklas sambos inom bara några få månader och jag behöver verkligen ett jobb. Antingen ett till extrajobb eller allra helst ett heltid. Pengafrågan är det som endast snurrar i mitt huvud just nu och jag är så pass desperat att jag skulle nästintill kunna ta vilket jobb som helst. Även fast vi skulle klara det ekonomiskt sett ett litet tag, håller det verkligen inte i längden. SNÄLLA, vet ni något hojta till!!!!

Jag älskar mitt jobb idag och har än inga planer på att sluta helt, men de få timmar jag gör i veckan räcker inte. Planen är att hitta ett mer fast och kanske hoppa in en helg i månaden eller vid behov. Till att börja med iallafall.


Annars då? Helgen har bestått av jobb och häng. I fredags gjorde vi inget annat än åt mat och tog det lugnt innan jobb och i lördags var vi med Hampus och sen drog jag till jobbet vid tio. Idag jar Niklas jobbat, jag har hängt med ena brorsan på Kupolen en sväng och ätit sen lunch på IKEA. Kvällen har spenderats med Niklas, med ett kaffestop hos hans far och sen häng i soffan. Nu ligger jag och försöker sova men som sagt, jobbtankarna vill inte lämna mitt huvud och håller mig därför vaken. Det är drygt.

Tur jag har fått både hundkramas och pojkvänskramas i helgen.❤️

SÅ HIMLA SKÖNT

Att ha en snarkande Niklas bredvid mig, även om han endast ger mig 10cm att sova på, hihi.❤️

Kände tidigare i veckan att denna vecka var lättare att ha honom ifrån mig än förra, då var det bara riktigt jobbigt. Men satan så jag har saknat honom känner jag nu haha.

Imorgon är det iallafall fredag, jag ska vara hundvakt, äta god mat och jobba. Surt men behöver cash liksom. Jobbsökandet fortsätter, får reda på om jag får jobbet jag pratade om tidigare imorgon, även fast jag vilket fall kommer tacka nej.

Jahapp då vet ni lite mer ointressant info! Nu ska jag krama sönder Niklas och sova. Puss!

SLUTA ALDRIG FÖRVÅNAS

Människor alltså. Konstiga varelser och ibland blir jag helt mållös. 

Somnade inte förrens halv sex imorse och vaknade med satans huvudvärk vid ett idag. Lite bättre nu iallafall. Om ett tag ska jag iväg och ta en fika med Frida, sen kommer Niklas äntligen heem!! Blir middag tillsammans och sen blir det bara soffhäng. Behöver ventilera mig lite känner jag. 

Men annars så! Är jag himlans glad idag med min nya fina tröja. 😃



HOLA

Onsdag och jag ska äntligen få jobba lite! Har hängt med Ule en sväng på eftermiddagen men nu är jag hemma för en powernap innan jobb! Och imorgon ska jag få träffa saknade vännen Frida samt att Niklas kommer ÄNTLIGEN hem. Gah vad jag ska kväva honom genom att kramas, hehe. 😉

Annars har jag haft en arbetsintervju som kändes bra, men om det är något för mig återstår att se. Annars är det bara att fortsätta sökandet av både jobb och lägenhet. Allt löser ju sig tillslut. 

Mormor är här på besök, blir fika med henne seen powernap. Skönt!



TISDAG

Igår spenderade jag hela dagen hos min bror, finslipade CV, fortsatte sökandet efter lägenhet till mig och N och var hundvakt. Kom inte hem förrens efter elva och kollade på lite film innan jag slocknade. Idag har jag blivit väckt av telefonsamtal, cyklat en sväng till Hemköp och väntar nu på skjuts till Falun för att möta upp svärmor och gå på husvisning!!

Vädret fortsätter vara regn och kallt och det märks verkligen att det är oktober. Kvällen ska jag spendera i min säng med massa tända ljus, en julmust jag köpte idag(!!!!) som jag längtat efter det alltså. Mommsi!! Sen är der ju en massa bra tvserier att se på. Imorgon jobbar jag och torsdag kommer pruppen min hem❤️ Längtar.
Hur mysig har inte min hylla blivit?? Ni skulle sett innan, det såg bokstavligt förjävligt ut!



LEDIGT

Så var det söndag igen och min lediga helg är slut, men det har varit helt underbart att få en ledig. Nu återstår fyra helgers jobb framöver, minst. Hade en massa planer för denna helg egentligen, men eftersom jag fortfarande inte mått helt 100 vart det en mysa-hemma-helg istället. Var dock på IKEA igår och kollade ut möbler tills jag och Niklas ska flytta. Mysigt!
Har iallafall verkligen haft tid på mig att bli frisk så idag mår jag mycket bättre, bara lite huvudvärk och snorig men annars är jag pigg!

Idag har jag inte gjort någonting alls. Väldigt skönt med tanke på vädret. Niklas har jobbat men kommer nog hem snart. Då blir det en filmsöndag och kramas innan han åker på jobb imorgon igen och kommer inte hem förrens på torsdag. Hoppas allt är bra med er i höstrusket. 



TRÖTT PÅ ATT VARA SJUK NU

Idag har jag varit utanför dörren och träffat Ule en stund för första gången sen i söndags. SÅ skönt trots att jag fortfarande är mer död än levande. Jag vette fasiken va detta har varit för baskelusken men dom har då verkligen tagit kol på mig.
Det var iallafall skönt att få lämna sängen för en stund.

Känns skönt att jag har en ledig helg framför mig. Har haft planer med pga av att jag fortfarande mår bajs ser dom ut att bli inställda och planen istället är att jag ska bli frisk.

Annars har jag inte mycket att dela med mig av, förutom att jag hittade en tröja på H&M's webrea som jag tröstade mig med att beställa hem. Har letat efter den sen i juni utan resultat så håller tummarna att den passar när den hittar hem till mig.

Annars chillar jag vidare och väntar på att orken ska hitta tillbaka och peta bort alla baskelusker så jag kan bli FRISK!

ARE U WITH ME?

Ligger i min säng, lyssnar på musik och läser lite bloggar, skvaller sidor etc. Saknar min pojk och funderar på livet. 

Att allt bara kan vända så fort, mitt liv under sommaren har svävat upp och ner under alla omständigheter som har varit. Saker som rört familjen, till att ha alldeles för mycket på jobbet till att bara fundera på vad jag vill jobba med i framtiden. Jag har tagit vara på sommaren, verkligen. Jag har jobbat stenhårt periodvis, jag har jobbat nästintill varje helg och varje onsdag. Samtidigt som jag vart ledig resterande dagar och kunna gjort en massa saker, åkt på minisemestrar, dagsutflykter och en utomlandsresa. 

Nu är det höst och snart vinter. Min plan var att jobba med det jag gör idag, för jag älskar mitt jobb nåt så förbannat, lika så mina fantastiska kollegor. Jag hade tänkt bo kvar hemma, spara en del pengar och sen flytta inom ett år.

Idag, ser inte mitt liv riktigt ut så. Jag älskar fortfarande mitt jobb lika mycket men jag måste tänka framåt även om jag ännu inte vet vad jag vill jobba med. Plugga känns som något jag kommer göra så fort jag vet vad jag vill hålla på med.
Idag söker jag jobb som en idiot, jag och Niklas letar lägenhet förbrilt, att kunna starta vårt liv på egen hand, att slippa flytta runt mellan tre hem och få en fast punkt att stå på. En trygghet och inte tre.

Vem vet? Jag söker säljjobb för jag känner att det är något jag vill jobba med just nu, söker självklart andra också. Jag tror att ett heltidsjobb för min del, en fin tvåa och något år till att spara ihop pengar kommer jag och Niklas flytta från den lilla håla vi bor i och se oss om, både i Sverige och i hela världen.

Att livet förändras så från dag till dag, månad till månad och från år till år gör mig så förbannat nyfiken på vad livet har att erbjuda oss. Jag längtar samtidigt som jag njuter av nuet och det fina vi har här och nu, och allt de fina livet kommer att ge oss lite senare. 

Jag är så spänd och nyfiken på livet, samtidigt som jag älskar nuet.



HÖSTNYTT






ÄNNU EN DAG




FIXAT

Har fixat lite nytt här på bloggen, två år sen jag gjorde det sist och en hel del har ju förändrats sedan dess. Kände att det liksom var dags. Headern är bara en tillfällig. Har inte fixat någon snygg ännu, så den får duga så länge! 

Nu ska jag borsta gaddarna, och krypa ner till ett BB-avsnitt, och försöka somna... Niklas är borta på jobb så jag ska sova hemma själv för första gången på över fyra månader. Sjukt ensamt!

Detta har varit min kväll. Har legat i sängen hela dagen helt utslagen med dunderförkylning och feber. OCH ensam dessutom, usch å fy! 

DÖD

Helgen och dess jobb är nu över, och idag ligger jag däckad hemma hos Niklas. Vaknade upp med halsont, förkylningskänningar och allmänt seg. Jättemånga på både mitt jobb och Niklas jobb som varit sjuka så vore konstigt om inte jag drabbades också.. Bara att acceptera och vila i några dagar.

Jag och N har iallafall köpt våran första gemensamma sak till vi ska flytta hemifrån idag, en tavla jag suktat efter läänge och nu är den äntligen vår!! Kan visa er någon gång sen.

Nu väntar middag och soffhäng resten av kvällen.



SÅ MYCKET

Det händer så mycket i mitt liv just nu att det är galet. Jag har så mycket på g! Jag jobbar bar hela oktober, förutom onsdagar då jag dödar timmar i garderoben. Kul ändå med omväxling.
Jag är HEEELT ledig nästa helg, alltså jag har inga planer förutom att vi kanske ska gå på Kalle Baah på fredagen. 

Jag söker lite mer jobb samtidigt som Niklas har fått anställning och vi letar lägenhet för fulla muggar. Så inom några månader är vi förhoppningsvis sambos på riktigt!! 

Så inredning är typ det som snurrar i huvudet just nu.. Så himla roligt, älskart. Längtar tills jag bara får köpa en maaassa nya möbler och göra vårt egna lilla kryp-in❤️ 

Så det är mycket stora förändringar på gång och allt känns bara så himla bra. Hoppas på ett heltidsjobb, skönt om jag skulle få lite mer ledigt på helger, men samtidigt tråkigt att jag måste jobba betydligt mindre som bartender som jag älskar. Men.. Att bli sambo väger tyngre än ett jobb. 

Så vet ni någon ledig tvåa med hyra runt 5000kr/mån hojta till!!!




KÄR I MIN NYA TRÖJA






Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0