SPOLA TIDEN, TACK!

Dagarna just nu är förkorta och to-do listan förlång... Idag har jag...... Hängt med Molly i diverse olika butiker, lunchat och pratat. Sen har vi haft besök av mamma, pappa och mormor och efter det var vi till Falun och häntade fler flyttkartonger hos svärmor. Vi har egentligen inte mycket kvar att packa nu, men ändå känner jag mig sjuuukt stressad över hur vi ska hinna? 

Vardagsrummet är klart, sovrummet blir klart ons/tors, hallen ser dock förjävlig ut, köket ska jag försöka ta mig an imorgon, dock är det mesta klart. Och Niklas gamla sovrum är städat och där har vi proppat in ALLT typ, byråer, tv-bänk, hela soffan, kläder ja fan vet jag! Vill ha torsdag så man kan börja flytta!!

Niklas sover gott jag har förmycket att tänka på... Ska kolla på Andra Avenyn och försöka somna till det... Imorse var TVn på när Niklas klocka ringde, oops!

Det är fortfarande rörigt på jobbet som håller på att bokstavligt ta kol på mig och flytten gör mig bara mer stressad. Vill bara att allt ska bli bra och att flytten ska vara klar och att allt ska vara i sin ordning, men det dröjer väl... :-/

HÄNGER LITE


Var mer död än levade imorse när klockan ringde... Tog mig upp en timme senare än planerat, idag börjar lägenheten städas, så jag tog mig hem till mamma och pappa istället så jag slipper vara ivägen. Så nu ligger jag i mitt gamla rum och kollar på TV. Vid två ska jag äta med Molly!

SÅ SKÖNT

Hej på er!

Hoppas eran helg vart fin, min har varit hektisk men bra! Fredagen var gaalen! Sjukt mycket men allt gick så förbannat bra. Riktigt kul! Mötte upp Niklas, Hampus och Isa på P&L cafét efterråt och lyssnade på musik och tog en öl, sen hem och bumsa i säng. Lördagen trodde vi på ännu mer gäster på jobbet men vädret svek oss så blev helt okej men inte vad vi hade förväntat oss. När jag kom hem stod två B&J och världens finaste kille och väntade på mig. En riktig myslördag. Behövdes. Somnade i god tid och vaknade redan vid tio idag och efter det har det varit full rulle!

Vi åt lunch på IKEA, köpte lite inför flytten, hälsade på mamma och pappa, åkte till Kupolen, handlade mat och sen har vi packat och städat heeeela kvällen. Nu är vi på riktigt god väg och imorgon kommer dom och börja torka fönster. På onsdag är det besiktning av nya lägenheten och då får vi nycklarna!! Torsdag flyttar vi och sover där för första gången och på fredag kör vi allt stort! Det är nära nu och på lördag är vi ett gäng på 15 personer (båda våra familjer) som ska ut och äta och fira att allt är klart. Ska bli SÅ gött.❤️

Burgare från i fredags!

Nu ska jag säga godnatt! Imorgon väntas lite mer packning och ihop-plock, sen en lunch med Molly! Till kvällen kommer mamma, pappa och mormor på besök, ska bli mysigt! Kram på er vi hörs imorgon.

JAG CHECKAR UT


Tackar för en bra men förbannat hektisk fredag. Godnatt!

SNART

Hej! Torsdag idag och mina jobbplaner ändrades, skulle kört dubbelpass idag egentligen men supergulliga Elinore ville så gärna köra bar så jag sa mer än gärna varsågod så körde jag heldag i köket istället. Skönt att få komma hem i tid och hinna krama om pöjken min i några minuter innan han slockna plus att jag slipper vara DÖD imorgon när det är KAOS på jobbet. 

Två dagars jobb kvar innan TRE lediga dagar på raken! Sen jobb onsdag och sen bara flyttflyttflytt! Mina lediga dagar är dock proppade med grejer jag ska göra så det kommer nog gå i ett iallafall. 

Nu ska jag stänga av telefonen och fortsätta kolla på Andra Avenyn som jag börjat om på igen för typ 1000 gången hehe!

Puss på er jag hoppas allt är toppen med er och att ni får en god natts sömn!



ORKAR SNART INTE MER


Behöver åka bort, behöver sol, värme, strand, hav så långt ögat kan nå, en vecka med denna förbannat fina kille långt borta från all stress, allt skit på jobbet. Är så trött och sliten just nu att det inte finns ord för det. Nästa helg är jag ledig, behövs mer än någonsin just nu.

MÅSTE SLÄNGA IN ETT HEJ

Det var då ett bra jäkla tag sen. Månaderna som just passerat har varit galna. De har bara bestått av jobb iprincip. Har jobbat både luncher, eftermiddagar och nätter. Jag har jobbat sex dagar i veckan vissa veckor och jag har varit helt totalt slut. Dessutom har jag flyttat en gång och nästa torsdag flyttar vi igen. Det har varit mycket nu.

Mina lediga dagar har mest bestått av sånt jag inte hunnit pyssla med när jag jobbat. Såsom städa, laga mat, tvätta, umgås med vänner och Niklas. Snart är både jobbkaos och den andra flytten KLAR och jag får känna mig som människa igen. Igår var första dagen under dessa intensiva veckor som jag verkligen kände mig ledig och njöt av det. Jag vaknade vid tio, pigg och utvilad och solen var uppe! Gjorde frukost, myste lite i sängen, åkte ner på stan och kollade lite, hälsade på mormor och lämnade mina däck, handlade på vägen hem. Dammsög, diskade, tvättade två maskiner, skurade verandan och utemöblerna, och lagade mat som stog på bordet när Niklas kom hem från jobbet, och det var så varmt att vi kunde äta ute!!! Såå mysigt! Kvällen spenderade vi hos mina föräldrar då bästa papps fyllde år, och sen tvättade vi av min bil och var ute och bara pratade och åkte bil tills skymning. Igår älskade jag livet och hag kände mig mer levande än vad jag gjort på länge. ❤️

Nu är jag utsövd och ska snart bege mig till jobbet. Allt har lugnat ner sig igen nu så nu hoppas jag att bloggandet tar ny kraft så jag har tid och ork att skriva några rader och dokumentera mina hittills största grejer i livet. Ganska sjukt att jag är sambo numer och att jag inte bor hemma längre. Det är förbannat fint.

PUSS på er, nu är det dags att jobba tacos!

Hade gärna spenderat denna dag såhär också!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0