17.43 - jag har brännt mig och det gör så jäävla ont

Jag har lyckats brännt mig på plattången i pannan så jag kommer få en brännblåsa och det svider så jag finner inte ord. Det gör så inihelvetes jääävla ont!!!

Jaja jag har jätte bråttom nu. Vi ska åka precis NU. Kanske kanske bloggar jag från mobilen, men troligtvis inte. Ni får ha en oerhört bra sista April så hörs vi imorgon! Pusspusspuss!!

13.31 - min kvällllllll

Vaknade inte så tidigt ändå.. Vaknade tio i ett. Men nu har jag iallafall ätit frukost och jag ska väll om ett tag gå och duscha och börja göra mig i ordning. För som det ser ut nu så blir min kväll som så att först åker jag med min mami och papi till våra "kompisar" (vet inte om det heter så när man är 40-50) grillar och käkar och har det bra. Sen ringer jag Julia kring åtta och vi möts någon stans för att tillbringa kvällen med Axel och Jesper och en massa massa fler säkert som man möter på. Jaa så ser min kväll ut iallafall. Låter riktigt bra tycker jag. Vad ska ni göra gott folk? :)




















försökte hitta en bild med tummen upp.. Men det gick ju sådär.. Vi hörs senare med...... kanske en dagens?! :D

01.32 - jag är glad!!!

Fan alltså varför sitter jag fortfarande här?! Jag borde faktiskt sova nu... Men jag måste bara skriva av mig lite, har 1000 tankar i huvudet! Alltså fan vad det känns underbart att sommaren är påväg, att allt börjar ljusna, jag ser det där stora ljusa hålet istället för det svarta! Jag har verkligen underbara vänner. Som liksom alltid finns där, i vått och tort. Jag är så glad för att jag har er, och min familj, jaa alla runt om mig! Livet måste nog ha sina svarta stunder, hur jobbigt och jävligt det än må vara, så är det nog bra, för det gör oss nog till starkare personer och det gör nog även att vi uppskattar det "braiga" ännu mer. Efter regn kommer solsken, vare inte så? Det stämmer iallafall in jävligt bra just nu!! :)

23.41 - sov sött♥

Det börjar väll bli time for bed för min del. Imorgon ska jag sooova ut riktigt ordentligt så jag orkar med min fullspäckade kväll! Fast jag tänker sova ut så länge jag bara kan för fy fan va länge sen det va. Och för att jag inte ska vakna allt för sent är det ju bra om man går och lägger sig i någolunda tid. Inte sant?
Ni får höra min kväll imorgon för jag blir som det ser ut nu hemma tills runt halv sex, så jag bloggar väll på som attans då. Låter bra va? Japp så, sov gott nu så hörs vi imorgon när jag vaknat.

Hahah åå jag dör verkligen för den här bilden!! Hahhahah

21.10 - bilder från idag

Jag vill åter igen tacka dig Ebba för att du är så jäklans duktig och vill hjälpa mig med designen/headern! Jag är så jäkla glad att du hjälper mig, verkligen!! Nu tänker jag bjuda på lite bilder från idag. Hej så länge!


19.58 - kortfattat

Jag har en kladdkaka i ugnen som är klar när som helst, tvn börjar alldeles strax och kommer hålla på i 3,5 timme framöver. Alltså är min kväll räddad! Vi hörs efter allt på tvn mina vänner!

16.29 - en dag med Ebbsan! :)


Oj vilken oseriös video. Men så är det när man heter Ebba och Amanda och vi bjuder på oss som fan! Hahah

Jaja strax ska vi åka och kratta som ni hör i videon, ha en bra kväll så hörs vi när jag kommer hem! Och vad tycker ni om min nya design och header? Tuuusen tusen tack Ebba! :)

22.17 - min morgondag

Egentligen har jag inte gjort de jag skulle, eller jo svenskan, men jag kan fortfarande inte glosorna. Ska fortsätta träna typ 10min på dom sen får det bli som det blir. Orkar verkligen inte. Imorgon iallafall så ska vi ha någon grej i Aulan. Några ska få pris å lite sådär. :) Och jag slutar 10 över 2 om jag inte minns fel. Men jag följer med Ebba hem direkt efter skolan, och hon ska hjälpa mig och göra en ny header. (hon är verkligen skit duktig på sånt där! Och jag är så jääkla tacksam för att hon hjälper mig!!!) Och sen vid halv sex ska vi kratta fotbollsplanerna -.- Usch fyfan va tråkigt! Jaja jag överlever väl, men det är fan på gränsen alltså! Jaja har ingen aning om när vi kommer hem, det visar väl sig. Så det blir väl inte så mycket bloggning imorgon. Men vi hörs väl när vi hörs. Godnattelinatt pusselipuss!♥

Jag saknar verkligen våran tid

19.06 - 1000 saker att göra

Nu har jag 1000 saker att göra, även fast jag inte har det men det känns så. Både tyska glosor och svenska läxa tills imorgon. + att det är typ 100 bra tv program jag vill så gärna se! Vi får se hur mycket jag hinner med, men nu lä jag sätta fart. Jag berättar mer om morgondagen om ett tag. Hej så länge!

14.39 - brådis

Självklart somnade jag i soffan och vaknade halv två. Såklart hann jag inte med nå läxor.. För då var det time för mat. Och nu ska jag byta om lite snabbt, sen slänga mig på cykeln och åka till mammas jobb. Vi ska åka och kolla på en klänning + att jag ska köpa ett par leggings. Klänningen är tills student och lite annat. En rikitigt härlig sommar klänning! :) Hihi men nu är det lite brådis, mami ringer när som helst, och direkt (nästan iallafall) när vi kommer hem ska vi till min syster som också har fyllt år! Så vi får väl höras när jag kommer hem ifrån allt. Om jag hinner vill säga. För jag måste hinna plugga och duscha OCH klockan åtta sitta späckad framför tvn. Ha en fin onsdag!




















10.43 - om alla dagar kunde vara som denna

Hemma från skolan alla redan. Slutade för ungefär en timme sen vilket va otroligt skönt! Hade idrott (vi dansade) och sen so prov. Som gick sådär. Orden va jävligt svåra men det andra kirra jag nog rätt bra. :)

Idag har jag även lite läxor att kirra, svenska och tyska glosor. Så det ska jag väl göra om ett tag. Sen klockan halv sex så ska jag till syrran och sen blir det massa bra tv! Som det alltid är på onsdagar! Men nu först ska jag laga lite mat, och sen tror jag tillochmed ska fixa en smoothie. Skulle sitta rikitgt fint. Bloggar väl igen om jag har något att komma med. Så, vi hörs väl! :)

21.25 - puss

Hejsan! Nu är jag äntligen hemma igen och sitter nyduschad och har precis käkat. Klockan är ganska mycket så jag behöver ägna dom sista minutrarna/timmen åt att plugga so. Kommer säkert somna när som helst så trött som jag är, men lite ska jag nog orka med.

Och som jag sa tidigare slutar jag runt tio imorgon. Jag har inte en aning om jag åker hem då, eller om jag åker någon annan stans. Känns ganska tråkigt och bara vara hemma, men vi får se hur det blir. :) Hur som helst så hörs vi då iallafall. Ha det fint! Godnatt puss puss♥

17.44 - ändringar

Det behövdes inte jobba iallafall. Så nu är jag hemma igen och har precis bytt om till tränings kläder. Så om cirkus en timme åker jag och tränar. Och fram tills dess sätter jag mig och filar på en ny header. Om jag blir klar så får vi se om jag hinner sätta in den eller om jag gör de en annan dag. Men det blir något liknande den som jag redan har. :) Hej så länge!

15.11 - blandat

Har kommit hem nu, så ska gå och stoppa i mig lite käk, sen ska jag packa min väska, och sen plugga stenhårt fram tills klockan cirkus kvart i fem. Då åker jag och jobbar på löket och är väl hemma runt senast nio tiden. Imorgon kommer jag ha en riktigt skön dag i skolan, börja åtta och sluta runt tio. Beror på hur fort jag blir klar med provet. Äckligt skönt.

Hehe men än så länge är det bara tisdag och jag har typ 1000 saker jag ska hinna med. + ett prov imorgon. Så jag har verkligen inte tid med datorn idag, så mer än såhär blir det faktsikt inte.. Men imorgon hoppas jag på bättre. vi hörs då istället. Ha en fin ondag,♥


Justja! Ska ni se på The good wife ikväll? Själv vet jag faktiskt inte, jag skulle hängt med riktigt från början, just nu fattar jag inte så mycket, jag kanske ska ge det en chans till?

22.25 - tillfälligt

Jag sätter mig och gör en extremt tillfällig header nu. Hade tänkt börja med en "seriös" men jag hinner inte, klockan rinner iväg och det tar minst 1,5 timme och göra en ny. Och den jag har nu är så äckligt ful så jag gör en tillfällig. Efter det lägger jag ner och sover för kvällen. Imorgon slutar jag 20 i 3. Då åker jag förmodligen hem, troligtvis ska jag jobba imorgon ockå. Så det innebär dålig uppdatering. Men men bättring ska ske, nu sätter jag mig iallafall och gör en header.  Vi hörs imorgon! Puss puss pussssss!

20.47 - strax


Snart är det äntligen dax för veckans höjdpunkt!♥

18.38 - helgen









Titta så gott det ser ut!

16.21 - nu ni




Nu ni, där har ni det jag köpt. Skjortan på sista bilden är den jag skulle visat för cirkus en vecka sen. Men somsagt, bättre sent än aldrig.. ;)

15.33 - bilder på g

Måndagens skola är äntligen över! Nu återstår bara en kväll med en sju jäklans mycket plugg och sedan massa bra tv och självklart bloggning! :) Håller på att fixa bilderna som jag lovat. Så dom kommer upp så småning om. Ska fixa dom på kläderna bara och efter det så ska jag börja plugga lite, så får jag slänga in dom andra lite senare. :) Låter bra va? Det tycker jag iallafall. Men ska fortsätta nu, vi hörs snart igen då. :)

22.33 - gårdagen haha

Nu ska ni få höra min kväll igår. Det börjar med att jag tar cykeln ner till Murres och möter upp Ebba & Putte. Därifrån cyklar vi vidare hem till Julia (Jullan Bullan ;) ). Kommer fram och pratar lite om gamla fina minnen♥ Efter en liten stund dyker Hanna upp, då har vi även hunnit starta grillen. Vi grillar och sedan sätter vi oss och börjar äta, klockan är runt sju. Efter två hela timmars snack, då har vi pratat om allt mellan himmel och jord. Och jag överdriver inte! Runt halv nio dyker även Jesper upp. Vi tar cyklarna och börjar cykla klockan kanske är runt halv tio? Och vi cyklar och cyklar, det hela slutar med att vi cyklat cirkus 2,5 mil! Runt elva sitter vi vid donken och trycker i oss OSTBURGARE! (hahah vilken humor vi har Hanna!) Vid halv tolv/tolv åker vi hemåt igen. Vi säger hejdå till Ebba & Hanna och fortsätter sedan hem till Julia. Sen vid halv ett ska vi följa med Jesper hem, och vi cyklar mitt ute i Rågåker halv ett på natten på en väg som inte har nå lampor alls! Fyfan säger jag bara. Jaja det hela slutar med att vi somnar som stockar efter att ha cyklat närmare 3 mil klockan två. Och har lämnat en sjukt rolig dag bakom oss. :)
Vi vaknar sedan halv elva av att klockan ringer och det är dags för att spela match. Vi spelade en riktigt bra match, men tyvärr fick dom in ett skit mål, fast vi hade i princip hela matchen, + att dom vi mötte va ett div. 1 lag.. Jaja en bra match gjorde vi iallafall. Och nu taggar vi som tusan tills seriepremiär på söndag! :) TAGGA TAGGA TAGGA!

Detta vart inte alls långt, nej nej! Haha nu ska jag iallafall gå och lägga mig och sen är det skola imorgon. Och jag har en tyska redovisning tills på tisdag och so prov på onsdag och tyska glosor på torsdag. Så imorgon ska jag bara åka hem och plugga och visa er bilder från igår, + det jag köpt. Sov så gott underbara ni!♥

En bild från igår som är tagen med mobilen..

15.28 - inte på humör

Just nu är jag verkligen inte på humör. Jag är hur trött som helst och han super duper huvudverk. Ligger bara och väntar på att käket ska bli klart, sen är jag tvungen att fixa lite saker för att jag är skyldig mamma pengar, sen ska jag göra mina "söndags duschning". Sen så efter det kommer nog jag sova. Är riktigt jävla trött på svenska. Men jag berättar mer om kvällen lite senare. Jag vet att jag lovade bilder på kläderna/bikinin. Men jag orkar verkligen inte. Jag ska fixa det imorgon då jag troligtvis bara åker hem efter skolan. Vi hörs om ett tag!

16.14 - bra bild

Hemma från Falun nu iallafall. Har duschat å lite så. Ska väl sminka mig och platta håret och allt sånt där. + packa för runt klockan fem tar jag mitt pick och pack och tar cykeln till Julia!! :D Ska bli så sjukt roligt. Vi ska grilla ett gäng tjejer sen så kilar vi vidare ut på andra roligheter. :) Sover även kvar hos Julia. Sen imorgon klockan kvart i tolv åker jag för att spela match. Så jag vet inte alls när jag kommer hem. Kanske kan försöka mig på mobilblogg ikväll. Jag har ju blogg experten Ebba med mig så varför inte? ;D

Idag hittade jag iallafall en bikini och en tröja, som jag kan säkert visa er imorgon kväll blir det. Oj! Shit jag trodde klockan va mindre! Nu har jag fan bråttom. Vi hörs väl kanske via mobilblogg då, om inte så imorgon kväll. Ha det bra nu! PUSS PUSS PUSS♥

23.46 - godnatt

Klockan börjar dra iväg. Jag ska gå och duscha och sen hoppa till sängs. Ska bli otroligt skönt och inte behöva gå upp klockan sju och åka till skolan. Försov mig imorse gjorde jag också, och det ska bli otroligtskönt att det inte finns nån risk för det! ;)

Imorgon ska iallafall jag och min mamma åka in till Falun för lite shopping. Ta en fika och bara mysa. Skönt! Om jag får med mig något hem så kan jag visa det på söndag blir det nog. För på kvällen ska jag och massa brudar hem till Julia för att grilla och ha det mys, jag sover även över där! Sen så på söndag har jag match. Vi får se om jag kommer kunna va med eller inte. Beror på hur jag mår vill säga. Men jaja jag ska väl hinna uppdatera något innan jag sticker iväg imorgon. Sov gott så hörs vi imorgon på eftermiddagen. Puss!♥

19.46 - magen proppfull, och nu film!

Kebab pizzan satt otroligt fint i kistan min. Så nu ska godiset plockas fram, filmen ska sättas på och soffan ska "intas" och filten ska ligga över en och värma. Mitt öra ska bli friskt och min förkylning ska försvinna tills imorgon. Låter riktigt bra va? ;) Haha det tycker jag iallafall. Filmen är iallafall hela två timmar, så efter det hoppar jag in i duschen och sen lägger jag mig. Fast nåt till inlägg hinner jag nog med. :) Så hoppas att ni har en fin och mysig fredagskväll så hörs vi om ett tag igen! Då kan jag berätta morgondagens planer. :) Hej så länge!

17.22 - hungrig & trött

Rätt lugn dag i skolan idag, vilket va otroligt skönt. Åkte hem direkt efter och la mig i soffan. Nu har mamma precis kommit hem, så nu strax blir det att åka och hyra film, och köpa pizza. Kanske ska vi åka och köpa kött, godis och allt annat jag ska ha med mig imorgon, eller så kirrar vi det imorgon också. Men nu kurrar magen rejält här! Vi hörs senare ikväll! Puss♥

21.57 - godnatt

Har inget mer och säga förutom att det är fredag imorgon, då ska vi ha en myskväll här hemma eftersom pappa inte är hemma, köpa pizza, äta godis i massor och hyra film. Det är verkligen vad jag behöver. Mitt öra dunkar och svider, vet inte hur jag ska förklara känslan. Ont gör det iallafall. Slutar två imorgon och då åker jag väl hem som vanligt, och lägger mig på sofflocket. Så får vi se när jag uppdaterar. Ha en bra fredag vänner!♥

19.35 - dålig update

Ledsen för urdålig update, men somsagt, mitt öra värker som aldrig förr och jag känner mig inte nå pigg alls. Har vart och försökt tränat men det gick ju som det gick. Får se om det blir någon match på söndag för min del.. Men helgens planer låter iallafall hur bra som helst! Och jag längtar som bara den!! Men nu måste jag hoppa in i duschen innan allt bra på tvn börjar. Vi hörs snart igen mina vänner!

22.09 - å herregud

Sitter här och är helt tagen utav Andra Avenyn!!! Det ska inte vara Kim nå!! :-( Åå jag dör verkligen om det är så som jag har hört att de ska sluta den 5 maj? Inte bra inte bra!!!

Jaja sitter duschad å klar i sängen och ska strax luta mitt dunkande huvud mot kudden och sova några timmar. Imorgon bitti ska vi till Hushagen och kolla på gymnasium, vilket ska bli ganska kul, eftersom jag ska (som det ser ut nu) gå Hotell & Restaurang. Och det har dom på Hushagen. Så det ska bli kul. Annars så slutar jag 10 över två, och då åker jag hem och pluggar tyska, sen kilar jag iväg på träning klockan sex? Sen åter igen plugga tyska sen är det bra på tv:n från åtta till cirkus 10. Jaa duscha och äta å allt det där ska jag också hinna med. Vi får se hur mycket bloggning jag hinner med imorgon. Uppdaterar så mycket jag kan. Så vi hörs imorgon! Pussnattigottisov!!
























20.06 - magen är full

Nu har alla gått hem, och jag har intagit min plats i sängen framför Anna Anka söker assistent. Magen är full med fika och tårta och almondy och grejer. Super. Vi hörs snart igen :)

14.51 - jag behöver skaffa en riktig kamera, jag vet!


Här i våran familj är det jag som får äran att slå in paketen. Och för en liten stund sen fick jag slå in pappas paket. Jag tycker det är kul att experimentera lite så jag brukar göra ganska olika paket. Idag körde jag på vitt och ljus blått rutigt papper. Slog in helt vanligt men sedan vek jag en remsa över. Vek sedan en rosett utav pappers remsor jag klippte ut själv. Och satte på en lapp som jag ska skirva på sen. När jag gör rosetten behöver jag inte ens tänka längre! Jag och mamma gjorde cirkus 200 sånna där till min morbrors bröllop som bordsdekoration, så nu sitter det i ryggmärgen! Haha

Nej nu ska jag vila lite på sofflocket innan alla gäster kommer och det blir fullt hus hela kvällen. Vi hörs lite senare ikväll när alla har gått. & tills dess, ha en fin onsdagskväll!


13.55 - min dag

Heej! Hur har eran dag vart idag? Min har vart rättså bra hittills iallafall! Fortfarande förkyld och hostig men kanske kanske att jag börjar känna en liten förbättring? :) Har iallafall vart hemma i cirkus 1,5h nu. Fick sluta två timmar tidiagare än vad vi egentligen skulle gjort, men det va bara för att vi "jobbade in" lite tid, tog inga raster eller så. Jätte skönt! Har lite bilder att visa er, (på maten) så här kommer dom!
Obs! Alla är tagna med mobilen så dom är lite suddiga!


Det första vi gör är att duka upp med långbord å grejer!

Vi börjar med Morotssoppa med småfranska till som vi bakade igår.
Ärligt talat, soppan var nog bland det äckligaste jag ätit i hela mitt liv! Haha bra "kock" jag vet! ;)

Vi "äter" vidare till varmrätten. Det blev fläskfilé med potatisgratäng och mango chutney sås och någon frans bönsallad.
Köttet och såsen och potatisgratängen var väldigt god, men bönsalladen smakade jag inte ens på! Det va gröna bönor lök & tomat, och sen en "dressing" på det. Och jag hatar tomat och bönor, så jag valde att stå över! Haha

Och så tillsist avslutar vi med efterrätten som blev Panna Cotta med björnbär.
Inget man äter nå mycket av, det är ganska "mättande" men lite så var det gott! :)

Så såg rätterna ut. Ha det bra så hörs vi snart igen! :)

22.44 - jag kan inte få nog

Sitter här nyduschad och nerbäddad i sängen och lyssnar på Magnus Wiedeskog. Jag kan säga att jag har hittat min nya idol utan tvekan. Alltså hans röst, HELT SJUKT va bra han är!! Kan inte få nog, jag sitter timme ut och timme in och lyssnar på låtarna han gjort om och om igen!

Men jag är väl så illa tvungen att stänga av för det är ju trots allt en dag imorgon också. Ny dag nya bekymmer. Men även nya tag och nya krafter. Har hemkunskap hela dagen imorgon vilket känns otrolig skönt. Hih slutar tidigt gör jag också. :) Men det kommer nog inte bli så mycket bloggning imorgon, som jag sa tidigare blir det kalas. Men jag hör väl av mig så fort/mycket jag kan! Ha en fin dag imorgon!♥

Du är så sjuuuuukt bra!♥


21.54 - perfekt avlsut ikväll


Bra kvalle jag vet! Men detta är så super gott! Om man är lite små hungrig kan man skära upp en banan, ett äpple och 1-2 kiwin. Om man vill lyxa till det lite på tex helgen så kan man äta det tillsammans med glass! Självklart är det gott utan också! Så detta fick bli min "kvällsmellanmål". Om ni haJJar grejen. ;)

19.27 - pjuuh, klar med baket!


Ni missar väl inte The good wife ikväll? Avsnitt två är det, jag kollade förra veckan och tyckte att det verkade ganska så bra, men lite svårt och avgöra efter ett avsnitt, så man måste ju se ikväll, who knows? Det kanske är super duper bra? :)

17.27 - det tar kol på mig

Ni får ha överseende med att jag är lite krasslig. Hostan och förkylningen tar kol på mig helt enkelt. Idag efter skolan har jag bara legat på sofflocket ändå tills nu och bara glott på tv. Har ju haft elevens val hela dagen idag och jag har haft Hemkunskap så vi har bakat havreflarn en Panna Cotta och bakat bröd som förberedelse inför våran tre rättersmiddag imorgon. :) Då ska vi äta Morotssoppa med kokosmjölk och vårat bröd till förrätt. Varmrätten blir fläskfilé med mango chutney dressing och potatis gratäng. Och till efterrätt blir det vanilj panna cotta med bär till. Låter riktigt bra va? :) Heheh!

Men min kära pappa fyller år imorgon, så vi ska ha kalas för släkten imorgon. Och då tänkte jag att jag skulle baka sånna där havreflarn och bjuda på. Låter som  en bra idé? Japp kanske kanske blir det något mer om jag orkar. Så det är väl bäst jag drar igång på en gång. Vi hörs lite senare! :) Puss♥

20.42 - vilken dag

Hej! Ledsen för dålig uppdatering idag, men sånt är livet när man har så mycket annat roligare för sig än att sitta framför datorn och glo hela dagen. Har vart med Hanna & Denice, har väl inte gjort så speciellt mycket, men skönt ibland det med! Nu ska jag iallafall bara ta det lugnt framför datorn till nio då det är Svenska hollywood fruar Maria Mantazami!!!!♥ Sen hoppar jag in i duschen och sen blir det sängen för min del. Imorgon börjar jag nio och slutar två har elevens val, och jag har valt hkk i två hela dagar! Sjukt skönt! Jaja det får räcka för idag. Vi får helt enkelt höras av mer imorgon. Sköt om er!♥

20.56 - nu är det bråttom.

Snabba jag kom på att Wallander visas ju klockan nio! Så jag sätter fart med allt nu, och sen tar jag en skål med vaniljglass & varma hallon♥ och en kall påskmust och kilar ner till min brors soffa och tittar på Wallander. Ett bättre avslut på en söndag är svårt att få. Vi hörs imorgon mina vänner.

19.36 - jag ha verkligen bildbrist just nu, men ska ändra på det!

Vart tog denna dag vägen? Klockan är ju för sjutton redan halv åtta! Men det har vart en ganska så bra dag iallafall, trots att jag känt mig väldigt krasslig. Hostan är inge vidare bra och täppt som bara den i näsan. Men inte sitter jag hemma och trökar för det, NEJ! Åt andra hållet för sjutton! :)

Dagen började med att vi fick skjuts till stan, sen gick vi runt på marknaden, sen gick vi till kupolen, gick till Vallen och sen gick vi hela vägen hem. Gu så jag och Hanna är hurtiga! ;) Är verkligen heeelt slut. Så jag siktar på att komma i säng redan runt halv tio. Tror ni jag lyckas? Det återstår att se. Men innan dess har jag en hel del att fixa med. Bla göra rent en väska, duscha (hårinpackning och grejer!) packa väskan inför imorgon och lite sånt där allmänt trök-göra. Men det är väl bäst att jag sätter fart innan det blir alldeles för sent. Hej så länge!

12.53 - bekväm dagens



Inge speciell alls, och ganska så skön, men så ska det vara när man är krasslig! :)




11.50 - Magnus Wiedeskog är bäääst!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag vaknar väl några gånger sissådär och inte kan andas för jag är så täppt i näsan. Men annars så. Har bara legat och tagit det lugnt i sängen fram tills nu då jag ska gå upp och klä på mig. Blev inge träning för mig pga av att jag är så förkyld och inte nog med det, utan jag har fått en rejäl hosta också!

Idag ska jag iallafall till marknaden liten stund med Hanna, sen kilar vi vidare till Vallen och kollar på Brage, sen åker jag nog hem och tar mig en vanlig söndags kur, ;) Och ser till att bli frisk. Lite kläd/väsk visning också. Låter bra va? Japp. Men nu ska jag fixa mig. Hör av mig med en dagens innan jag sticker! :)

00.41 - alltså jag döööööööööööör va bra!!!!!



Måste bara lägga in denna video innan jag lägger mig nu för att sova, jag måste bara säga, lyssna! SÅ OTROLIGT JÄVLA BRA!!!

23.57 - godnatti

Har haft en ganska skön kväll ikväll, men ändåså inte, det blev myyycket cykling, men sånt är livet ibland när man inte vet vart man ska. ;) Hehe nu är jag hemma iallafall, och jag kan säga att min hals är inte på min sida direkt. Gu så konstigt det känns! Hoppas det inte blir värre nu bara.

Nu ska jag iallafall ta mig en dusch. (ska bli otroligt skönt!) Sen ska jag hoppa till sängs. Imorgon ska jag som det ser ut nu till marknaden en sväng med Hanna. Sen kilar vi vidare till Vallen och kollar på Brage som spelar sin första match. Efter det vet jag inte vad som händer alls. Åker väl hem och chillar järnet resten av kvällen för sen är det ju dryg skola. :( Skönt att vi har elevensval tis-ons och att det snart är sommarlov. BARA NIO VECKOR KVAR!! 
Och slutligen bjuder jag som bara fan på denna bild. En från sommaren 09, natten/dagen jag aldrig kommer glömma!♥



18.12 - hur har eran dag vart?

Har varit hemma ett tag nu, men har inte orkat gjort något. Jag köpte iallafall en väska & skjorta som jag kan visa er imorgon. Jag ska även köpa ett armband och ett par leggings men det tar jag nästa helg då jag och mamma ska till Falun. Hittade inte leggingsen jag letade efter så jag tar det då istället. :)

Nu ska jag ut med Hanna och ev. några fler, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det visar sig somsagt. Vet inte när jag kommer hem, men kommer jag inte hem allt för sent så hör jag väl av mig då. Annars så får vi höras imorgon. Hoppas ni haft en bra dag förövrigt, och hoppas på en fortsatt trevlig kväll. Hejdå♥

23.51 - natti gotti sov

Kvällen lider mot sitt slut, och jag har precis duschat och har nu en nybäddad säng som väntar på mig. Kan det bli mer härligare? Svar: NEJ! Inatt ska jag sova så jävla gott. Det behöver jag verkligen. Imorgon ska jag även åka till Gävle, om jag har tur kanske jag kommer hem med något nytt. Kan visa er imorgon kväll isf :) Men vi åker redan runt tio imorgon och blir nog där i princip hela dagen. Så vi får höras mot kvällningen! Ha en underbart fin lördag nu mina vänner! PUSS PUSS PUSS!♥

20.04 - hemmakväll

Nu har jag tryckt i mig fruktsallad, och det va riktigt gott! Nu är det kall påskmust och godis som plockas fram hit till soffan. Och talang som visas på tvn här hemma. Ja ni hör ju själva, ingen rolig kväll, jag brukar ju inte ofta vara hemma denna tid på fredagskvällar så jag lä väl se det positiva i det hela och njuta av att jag är hemma för en gångs skull. ;) Jaja jag har ju datorn väldigt nära mig så vi hörs väl snart igen.. ;)

(jag är ledsen men jag sitter på mina pärons dator så jag har inga bilder alls)

18.21 - nya header ideér

Jag har sovit ett tag nu och blir inge piggare.... Känns inte sådär super kul med tanke på att det är helg. Men jaja ska göra fruktsallad ikväll som plåster på såren. (haha)

Äntligen har jag kommit på hur jag vill ha min header! Så såsmåningom kanske det kommer in en. Skulle vilja ta lite nya bilder först bara.. Någon som vill hjälpa mig?! Men jag vill inte ta några så länge jag är sjuk för då ser jag bara helt död ut! Haha.     ....... Nu tog det slut på ord så vi hörs senare. Hej så länge♥

14.42 - bara värre

Tjena, tjena, tjena. Förkylningen blir bara värre och värre, och jag får nog inse att jag får vara hemma och bara ta det lugnt ikväll. Tyvärr, men så är det när man är sjuk, imorgon ska jag iallafall till Gävle och handla lite! :)

Dagen idag förövrigt har väl vart helt okej. Har vart ganska sliten men men sånt är livet. Va och kollade på skol-finalen mellan Gylle och Maser idag också, och innan det tog vi oss en glass! JAG ÄLSKAR GLASS♥
Jag ska faktiskt gå och ta mig vaniljglass med varma hallon och sedan gosa ner mig i soffan under en filt och se på Vampire Diaries eftersom jag inte orkade se det igår. Har mammas & pappas mini-dator ett tag nu, för min bror ska på lan så jag har inge internet. Förutom på den här som har trådlös. Jaja gu så jag babblar vi hörs sen.

21.29 - inge pigg alls, så godnatt

Jag sitter och kollar på Bella & Tyra show, tänkte bara skriva lite snabbt nu, jag är verkligen inte nå pigg alls, så när jag sett det ska jag kolla på Vampire Diaries och sen sova direkt, & bara hoppas på att jag är tillräckligt pigg för skola imorgon. Har pratat lite med Denice också, och hon är också sjuk, så vi har väl smittat varandra ;) Haha men nu ska jag fortsätta titta. Så jäkla skönt att jag är läx-fri! Jaja vi hörs imorgon mina vänner. Puss puss!♥

Jag saknar sommaren.♥

19.07 - äntligen hemma

Äntligen landat hemma igen efter en hektisk dag med massa fläng. Är helt slut och + att jag har dragit på mig en förkylning. Inte bra inte bra! Men som plåster på såren har jag beställt spagetti & köttfärssås. Kan inte bli bättre middag en torsdag! ;) Haha så det är precis vad jag ska gå och fylla kistan med nu. Muuuums! Sen ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig inför den super bra tv kvällen. Vi hörs snart igen mina vänner!

22.03 - en heeeeel vecka!!!

Åååå jag verkligen dör på Andra Avenyn!!! Hur tusan ska jag klara mig en hel vecka tills nästa avsnitt?!?! Vill bara se det NU NU NU!!! Amajgadd alltså!

Hehe jaja seriöst nu, har borstat tänderna och allt så nu väntar sängen + lite plugg innan det blir natti natti för min del. :) Imorgon är det torsdag, och vi ska till Erikslund eller vad det heter, och kolla på gymnasium. Slutar kvart i tre, och som det ser ut nu går jag till mamma, och sen går vi till kupolen när hon har slutat, och sen åker jag hem och då är det bara att slänga på sig tränings kläder för då är det träning! :) Löööövli. Och ja, ni hör ju själva, det blir inte mycket till uppdatering imorgon. Men ni får ha en duuuunder fin torsdag och så hörs vi på kvällen! Puss, puss, pussssss!!

Jag är verkligen inte på humör just nu, ont i huvudet, ont i en tand?! ont i magen, nyser som jag vet inte vad och känns som jag håller på att bli förkyld, och ja känner mig allmänt trött. Det räcker så.

20.02 - i miss :-(


18.34 - skönt

Så där då, nu har jag solat solarium och det va otroligt skönt! Skönt att få lite färg igen också. Inte så mycket men lite iallafall ;) Nu ska jag plugga lite i cirkus en timme, sen hoppar jag in i duschen med inpackning och insmorning och grejer, sen så klockan åtta är det Anna Anka söker assistent, och klockan nio Andra Avenyn!!♥ Min kväll är gjord! ;) Haha men jag uppdaterar väl lite titt som tätt. Vi hörs snart. LATERR

16.05 - drar å solar

Har varit med Axel, Hanna, Denice & Jesper ett litet tag nu efter skolan, cyklade till kära Donken (HAHA!) och käkade glass i detta härliga, men något kallare väder idag! Nu ska jag slänga i mig lite mat snabbt, och sen gå till bussen för att möta upp Erica och sola. Ska bli sååå skönt! Men nu har jag lite brådis, vi hörs när jag kommit hem fina!

09.45 - smått kaos

Sitter nu i skolan. Denna morgon har vart lite små kaos måste jag säga. Den började helt vanligt med ídrott, men sen när vi skulle sluta och gå och duscha så fick vi inte gå ut. Det hade blivit en amoniak läcka. Så poliserna stod utanför och stoppade alla. Men efter att vi duschat så hade dom fixat den så vi fick gå ut igen.

Som jag sa tidigare idag så ska jag hem och plugga, men ev följer Denice med hem och sen följer hon med och solar fast inte solar. Haha haJJar ni? ;) Haha jaja jag lä väl gå tillbaka till klassrummet och börja jobba för egentligen får jag inte sitta här. Haha hejdå vi hörs senare idag!


21.58 - onsdag imorgon!

Onsdag imorgon somsagt, och jag slutar halv två, så sjukt skönt! Och då åker jag raka vägen hem och pluggar engelska, för jag har prov på torsdag. Sen runt fem någon gång så åker jag till gymmet och möter upp Erica för att sola en stund. Jag ska testa på solarium för första gången, haha! Jag har varit emot det där, men någon gång lä ju vara första så vi får se! Men efter det åker jag hem igen och fortsätter plugga. :) Och förhoppningsvis är jag på blogg humör och har något att blogga om, så det blir en "blogg-onsdag" Haaha! Nejdå, men vi hörs imorgon mina fina vänner.


20.15 - ny serie!


Det börjar en ny serie idag på tv 4. The good wife heter den och börjar klockan nio! Jag själv tycker att den verkar bra, så jag ska se den och se om det är något jag kommer följa framöver. Jag följer väldigt få serier, men Andra Avenyn har vart något jag följt sedan det började, men enligt rykten jag hört så ska det sluta?! Riktigt tråkigt iståfall. Men iallafall hur ska ni göra? Se det eller har ni redan massa serier att följa? :)

Japp så nu hoppar jag in i duschen lite snabbt, och sen sätter jag mig och rå chillar resten utav kvällen. Men jag skriver lite senare innan jag lägger mig om hur morgon dagen ser ut för mig!

19.48 - behövdes inge jobb

Det behövdes inte jobba något ikväll. Så jag är hemma nu igen och tänkte ta tag i lite plugg (igen) då. Engelska den här gången. Nästan klar med fysiken, fattas bara en fråga vilket känns så jäkla skönt!! Jag känner verkligen att jag har bättrat mig med plugget vilket känns underbart!

Jag är på blogg humör idag känner jag så jag hör av mig snart igen, men nu somsagt: plugg!

15.23 - ändrade planer & en solig tisdag

Hemma från skolan nu med en huvudverk som är sådär riktigt jobbig.. Blev ändrade planer somsagt. Inget kupolen, för det skulle bli så stressigt iomed att jag jobbar ikväll. Och nu fram tills dess så ska jag renskriva mina fysik uppgifter. Om jag hinner tar jag en liten vilo paus.. Skulle vara riktigt skönt. Men jaja är väll hemma runt nio tiden ikväll. Vi hörs antagligen då! Ha en fortsatt solig tisdag mina vänner! :) ♥




22.25 - godnatt

Nu har jag lånat mina kära pärons mini dator för vi har fixat lite med internet så det funkade inte till min, men det trådlösa funkade till deras så nu kör jag på den för tillfället. Jag tänkte lägga mig och sova redan nu, är supertrött så det ska bli riktigt skönt. Jag har varit hemma ikväll och pluggat, anledningen till att jag inte uppdaterat är som jag sa internets fel. Jaja nu vet ni det..

Imorgon har jag sovmorgon som skönt är! Men jag ska duscha imorgon bitti istället så jag får gå upp lika tidigt ändå. (Haha) careface jag vet. Men imorgon ska vi även på någon grej med skolan och troligtvis åker jag till mamma för att sedan ta en runda på kupolen med henne, sen åker jag och jobbar i kiosken med Ebba. Sen är klockan mycket nog för sängen. Förhoppningsvis hinner jag skriva lite då iallafall. Men om inte det skulle bli så får ni ha en dunder fin tisdag! Puussssss!♥

Jag bjuder som fan!

15.25 - underbart väder!

Hemma nu igen. Jag kan säga att jag somnade klockan halv fyra inatt och jag känner mig sååå pigg. Inte bra inte bra, kommer väl somna tidigt ikväll iallafall... ;)

Idag har det annars vart en bra dag, på håltimmen så åkte jag och min fina vän Denice och lunchade på Kompis Mat& prat, suuuper god sallad käkade vi! :) Sen efter det gick vi en liten runda, hittade en jätte söt bikini på H&M i aprikos färg tror jag, sen gick vi vidare till Donken och tog oss en glass och satte oss ute i detta underbara väder! Så härligt så härligt!

Men nu har Denice snart somnat, nu ska vi kila vidare ut för i detta väder kan man ju inte vara inne? ;) Ha en fortsatt fin måndag mina vänner så hörs vi lite senare! :)

22.41 - bra väder = bättre humör

Haha jadu, det gick inte sådär jätte bra att kolla på filmen, kollar med ett öga! ;) Haha nejdå, men jag har iallafall hunnit packa och borsta gaddarna och allt de där ni vet, så nu ligger jag i sängen och bara rå chillar! :) Ska väl stänga av såsmåning om och kolla på filmen det sista som är kvar iallafall. :)

Imorgon är det måndag.. Och om vädret tillåter så ska jag försöka få med mig min fina vän Dencie en cykeltur till kupolen/donken och sitta där ute och ta en glass på håltimmen imorgon. Låter inte det mysigt? Joo!!
För som dom flesta vet har jag haft det rätt tungt och jobbigt den senaste tiden, men man kan fan inte bli annat än på bättre humör när vädret är som detta! Hoppas bara det håller i sig nu, och att vi får en kanon sommar. Det skulle vara guld värt.♥

Ha en bra måndag nu mina vänner. Funderar på att ta en "plugg" måndag imorgon. Jag känner verkligen pepp för att kämpa järnet sista veckorna i skolan, och få upp mina betyg. Kanske kanske åker jag till mamma efter skolan. Men jag hör av mig så fort jag kan. Nu blev det väldigt långt. Men jajaj HEJDÅ

22.04 - bilder från idag


21.08 - ledsen för dålig uppdatering

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har varken haft tid, eller ork idag. Först vaknade jag klockan halv ett, då åt jag frulle och sen la jag mig i soffan. Klockan tre stack jag iväg på träning, som var super rolig, och gick jätte bra! Jag vann en piggelin!! Haha! Sen efter det va jag hem jätte snabbt och åt och duschade, och sen åkte jag ut på mer roligheter med Erica och Sara och så kom jag precis hem. Och nu har jag bunkrat upp med kall påskmust, hårda ostkrokar och 200g mjölkchoklad! Hahah! Jaja nu har Wallander börjat, skriver mer i pausen. Puss så länge♥

Bilder från idag kommer snart!

00.32 - härliga tider

Vart inget med headern, fastnade istället framför 100 tals gamla bilder istället. Och det tog sin lilla tid. ÅÅ jag tittade på bilder sen sommaren 09, och FAN vad jag saknar sommaren. Jag ska se till att sommaren 10/010 kommer bli 10000 gånger bättre, fastän sommaren 09 va den roligaste hittills! Men åå vad jag vill ha värme nu!♥

Jaja klockan tickar på... Och nu ska jag gå och borsta tänderna, tvätta bort sminket och hela faderuttan, sen ska jag bädda ner mig i min underbart sköna säng, och titta på solsidan. Haha! Jag har knappt sett något avsnitt, för jag brukar inte vara hemma då, och om jag är hemma vid den tiden, orkar jag helt enkelt inte kolla. Men så nu tänkte jag att jag ska se, haha! Jaja vi hörs imorgon mina älsklingar. Pusspusspuss!♥

(just nu går det inte att ladda upp bilder!! Vad är det för fel hela tiden?!)

23.24 - hej

Har varit hemma ett tag nu, men har legat och slöat i soffan nu ett tag. Kände att jag blev så sjukt trött! Ska nog gå och tvätta bort sminket snart, och sova om en liten stund!

Min lördag har vart väldigt lugn. Denice kom till mig runt fem, vi tänkte åka på modeshowen som va, men som vanligt är vi ute i sista sekund, och fick därför inte tag i några biljetter, så vi skulle åka till Hemmakväll och hyra film. Det hela slutade med att vi satt på Bk och åt B&J. Vi kunde inte bestämma oss vilken film vi ville se, så vi cyklade vidare till Ica Maxi istället. Sen efter det åkte vi hem till mig och la oss i sängen och kollade i lite skolkataloger. Sen åkte hon hem runt nio/halv tio. Rätt chill om man säger så. Nu tänkte jag faktiskt börja klura på en ny header. Får se om jag lyckas eller om det bara blir kattskit som dom andra. Men vi hörs senare/snart igen! Kram, kram!♥

15.14 - seg

Vaknade klockan ett, och har bara legat och slöat i sängen fram tills nu. Jag känner mig sjukt seg idag, och så trött jag är! Och så är det söndag imorgon, och vilket innebär att det snart är skola! :( USCH!

Jaja nu ska jag iallafall pallra mig in i duschen, sen vid fem någon gång kommer Denice hem till mig. Vi åker väl ut på något, eller så blir vi bara hemma. Kanske åker och hyr en film? Jaja det återstår att se!

NU: duschen

17.05 - ta vara på sista dagen!

Hemma igen en stund efter jag vart på kupolen. Har även hunnit med och stoppa i mig lite käk. Just nu sitter jag och väntar på att Denice ska ta och pallra sig hit. Sen ska vi ut på nå roligheter. Inte en aning om vad det blir, men något blir det väl! :) Jag vet inte när jag kommer hem, så därför vet jag inte om vi hörs mer ikväll. Isf hörs vi imorgon. Men ha en super fin fredagskväll, och ni som har lov, precis som jag, njut som bara den för det är sista dagen på lovet! Det ska jag göra. Och ni andra som inte har liv, njut nu med för sjutton! :) Pusspuss♥

11.20 - morgon pigga Amanda ;)

Nu har Denice ringt och väckt mig och jag känner mig helt död. Hon ringde 20 över 10 och då skulle jag gå upp. Jag kom upp 11. Hon kommer runt halv tolv, och då var det meningen att jag skulle vara klar. Hmm, jag sitter med långkallingar, strumpor och natt tissshan. Starkt jobbat Amanda. Har filat en sak till headern också. Men nu blir det klä på sig resten, sen blir det frulle. HEJDÅ VI HÖRS SENARE. :)

23.37 - bra fredag imorgon!

Fredag imorgon som sagt, och den ska tillbringas med min älskade vän Denice. Vi ska ha en riktigt bra fredag har jag bestämt. Först ringer hon och väcker mig runt tio imorgon. Sen så småning om så kommer hon hit, och du vet jag inte riktigt vad vi gör, men sen så åker hon iväg klockan två, efter det möts vi vid Blombergs café för en fika, kanske blir det en runda på kupolen också? Sen drar vi vidare ut på roligheter med ev. en massa andra. :) Låter toppen tycker jag! :)♥

Nu ska jag se på Vampire Diaries och sen ska jag "dejta kudden" som man brukar säga. Hahaaa! Så inte jag är heeelt död när Denice ringer och väcker mig imorgon. Jaja vi hörs mer då. "Ha en fin natt" ;)♥

22.37 - ser ni?

Ser ni den nya headern? Jag kan inte se den fastän jag sparat och allt. Men så har det varit förut också, fast då har den inte gjorts/satts in från min dator. Men hur som helst så är den bara tillfällig. Absolut. Ville bara tala om det.

ÅÅ jag såg precis att jag är snart uppe i besöks-rekord, bara cirkus tre till besökare så har jag rekord. KOM IGEN NU!!

19.34 - helt sjukt slut i benen

Ååå herrejises vad jag är trött i benen! Jag orkar verkligen inte ut nå mer idag. Nu är det dusch och mat som står överst på schemat. Sen är det jag som sätter mig och klurar på en header. Sen klockan 20.00 är det Vampire Diaries,  och sen klockan 21.00 är det Bella&Tyra show! Fast jag kommer inte hinna se Vampire Diaries klockan åtta, så jag får se det på webben sen istället, men det är mysigare! ;) Haha LATER!

16.41 - nu skiter jag i det och sticker och tränar!

Jag blir inte alls nöjd med någon ny header. Dom blir inge bra någon utav dom, så jag skiter i det där nu, och så gör jag ännu en ny (har gjort runt 4-5 stycken!) vid ett senare tillfälle. Så sticker jag och tränar nu istället! Träningen är mellan 18.00-19.00 och därefter så sticker jag hem fort som tusan, duschar och sen sticker jag ut med Denice. Vi hörs antingen en sista gång ikväll, eller så imorgon. Och isåfall, HA EN FIN TORSDAG!

14.4 - header

Nu är det jag som sätter mig ner och trixar med en ny header!

13.37 - ny dag, nya utmaningar

Vaknade för cirkus en timme och tjugo minuter sen. Har bara legat i sängen och tagit det lugnt, käka frulle och lite så. Idag är det torsdag, ny dag, nya utmaningar. Idag ska jag troligtvis vara med min saknade Denice!! Bara hon kommer hem från Sälen någon gång... ;) Jag ska också hinna med att träna mellan 18.00-19.00 på Gylle ute. Helt okej torsdag med andra ord! :) Men ska väl klä på mig snart om jag orkar vill säga, haha men vi hörs mer igen senare! :) Ska nog sätta mig och klura på en ny header! :) Puss så länge!

18.19 - det gör ont


För dig gammelmormor♥ Jag saknar dig så det gör ont. Trots att det är livet, det är normalt så förstår jag inte att du inte finns längre, du kommer inte tillbaka. Din begravning gjorde ont, men den var väldigt fin och ett bra sätt att ta farväl på. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du har det bättre där du är nu, för det är du verkligen värd♥

Linnéa Nilsson 1916-2010 ♥

23.46 - det är så otroligt jobbigt, men det hör till :'(

Nu har jag ätit & duschat och gjort inpackning. Verkligen välbehövligt måste jag säga. Nu ska jag luta huvudet mot kudden för att få mig en blund. Imorgon går jag upp klockan nio, gör mig i ordning och allt sånt. För sedan klockan elva börjar begravningen. Jag har aldrig vart på begravning förut, så jag har ingen aning om hur länge det kommer ta. Men vi får se om jag orkar skriva något imorgon. Beror på hur jag mår. Jag tycker det här är så otroligt jävla jobbigt på ren svenska, och jag har inte kännt mig så pigg den senaste tiden pga det här. Men jag hoppas att nu när allt är över och sommarn kommer ska jag väl bli bättre tycker jag. Jaja jag ska sluta babbla, ni som vart med om något liknande fattar exakt vad jag menar, och hur jobbigt det är. Men iallafall hörs vi inte imorgon så hörs vi troligen på torsdag! Ha det otroligt bra tills dess att vi hörs! Puss puss♥

21.11 - hemma igen

Nu har jag kommit hem från träningen, som gick helt okej, lite mycket skratt kanske. Men sånt är livet. Jag har hunnit med att plocka fram det jag ska ha på mig imorgon. (på begravningen) Kan visa er imorgon. Nu ska jag äta, sen ska jag duscha med inpackning och grejer, sen ska jag titta på en film och sen sova tror jag. Så jag är pigg och utvilad imorgon. Jaja kan höra av mig en sisra gång innan jag lägger mig.

14.52 - jag vill inte ha dagen imorgon..

Hej!
Har bara tagit det lugnt fram tills nu, kollat på tv, duschat och lite så. Ikväll har jag träning. Jaa jag har inte så mycket mer å säga. Inte är jag på blogg humör heller. Är lite nere idag med tanke på vad som händer imorgon... Får se om jag mår bättre senare. Vi hörs!

19.19 - tiden?

Jag tittade precis på klockan och såg att den redan va kvart över sju! Och detär ljust ute som att klockan skulle vara kring fyra! Bara för att vi nu har ställt klockan en timme framåt så blir man helt förvirrad med tanke på hur ljust det är egentligen. Men visst är det härligt?! Snön är snart borta och jag känner våren är verkligen på ingång nu! Cykeln är köpt så snart sitter man där igen och är påväg runt halva Borlänge! Haha nejdå, men ni hajjar det jag menar. ;) Och det jag egentligen ville säga med det här är att jag har sån sjuk sommar-längta och längtar som FAN till p&l så jag kan knappt sitta still. Jag känner lyckoruset rusar igenom hela kroppen redan. Det behöver jag nu!


Nu ska jag hoppa in i duschen, och göra hår inpackning och grejer, så otroligt skönt och välbehövligt. Sen ska jag mysa under en filt nerkrypen i soffan med en kall tomtecola brukar jag säga om julmust, så det blir väl påskharecola nu då ;) Haha! LATER

14.10 - härligt med vinst!

Sådär ja, nu har jag hunnit med att stoppa i mig lite lunch. Matchen gick suveränt bra! Vann med 2-0 gyyyyymmmmtttt spelat tjejer! Nu fortsätter vi bara såhär. Ååå va jag är pepp inför säsongen! Helt sjukt.

Men iallafall tillbaka till nuet. Jag är väldigt trött, så tänkte ta och kolla på en film, kanske ta en tupplur. Sen ska jag hoppa in i duschen, sen käka å allt detdär. Men som skönt är så har vi ju påsklov. Så jag behöver inte sova tidigt eller gå upp tidigt så jäkla skönt! :) Men jaja nu blir det film. Sköt om er så länge! :)

Verkligen grymt spelat idag tjejer!

22.22 - hittar ingen passande bild

Hemma igen. Åå är så mätt så mätt sååå. Och allt godis på det, snacka om att jag ska ut och springa nu!!

Hursomhelst, så har jag match imorgon bitti. Samling redan 09.45. Match start runt 11.15 :) Ska bli så sjuuukt kul å spela igen, har verkligen saknat det♥ Men nu är vi på plan igen, haha där fick jag till det. ;) Efter att jag spelat så ska jag åka och köpa ett lås till min cykel och fixa med det, sen hem och duscha och sånt, sen får vi se vad klockan är och vad som händer. :)

Nu ska jag iallafall strax gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Är jätte trött (gick ju upp tidigt idag) så ska jag sova tidigt så jag är riktigt utvilad och pepp till matchen! Ha en fin dag imorgon så hörs vi när vi hörs! :) Puss♥

15.44 - cykeln är min!!! / påskmiddag

Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt. Jag har hunnit med gudstjänst med konfirmationen, och det va nog det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv. Sen har jag åkt buss upp till kupolen gått till Biltema, köpte en cykel, skruva ihop den utanför och cyklat hem på den. Sen har jag duschat och är nu klar för att alldeles strax åka till Torbjörn som är min mormors särbo. :) Ska äta påskmiddag och sånt där, och det är ca 4 mil dit och 4 mil hem, så jag vet inte alls när jag kommer hem, det brukar bli ganska så sent. Men jag hör av mig då iallafall. Ha en fin söndag! Pusspuss!♥

23.57 - upp tidigt imorgon :(

Snacka om att jag ska börja springa igen nu när våren börjat komma! Jag ska springa så ofta jag bara kan. Jag ska träna fotboll tre gånger i veckan. Jaa jag är verkligen sjukt sugen på att börja träna! Men just nu sitter jag totalt proppmätt på mitt fina städade rum med massa ljus på. :) Ska alldeles strax byta om till min sköna sovtröja och krypa till sängs och träffa John Blund. Ska nämligen upp runt nio imorgon på någon mässa eller vad det va med konfirmationen. Efter det kanske jag ska åka och köpa cykel!! :) Men jag hör av mig till er så fort jag kan. Men nu ska jag sova. Hoppas ni haft en fin lördagskväll♥


Och så ska jag hålla tummarna åter igen för dig älskling, ta och visa dom hur jävla grym du är! Älskar dig!♥

17.10 - försökt å försökt

Hemma igen nu, eller ja, det har jag vart ett tag, men vi har försökt få igång moppen igen. Vilket inte gick sådär super bra.. Men vi hoppas på att det bara är ett nytt tennstick (eller vad tusan det hette/stavas) som behövs. Sen ska jag köra lite innan vi säljer den! Hahah! Det är så sjukt kul, så man lä väl passa på! ;)

Ingen cykel blev dock köpt, men den blir nog köpt inom en snar framtid. Den va såg helt okej ut, och till ett extremt bra pris. Och mamma sa att jag skulle få den som en tidig konfirmationspresent. Haha! Men det blir nog super bra! Nu är min kista väldigt tom, så om ungefär 50min så kommer våra matgäster och så ska vi äta. Mumsifillibabba! Ha en fin lördagskväll allihopa! :)♥

13.44 - hörs senare/ikväll

Åker till kupolen/biltema för att kolla på cykeln/batteri till moppen/lite annat. Vi hörs sen. Ha en bra lördag allihopa! :)





12.42 - lördag

Godmorgon sweet! Idag är det lördag. Vaknade för en timme sen ungefär. Har bara legat å glott på tvn fram tills nu, så nu ska jag väl ta mig en snabb dusch och klä på mig sen. Ikväll får vi matgäster. Så jag blir väl hemma ikväll igen antar jag. Men jag kanske ska och kolla på den där cykeln idag, eller så blir det imorgon. Det visar sig. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs snart igen! :)

23.29 - nu är jag klar! / godnatt mina sötisar!

Åååh! Ni ska bara se hur fint mitt rum är just nu, och så har jag tänt massa ljus och det är så mysigt så mysigt sååå. Jag äkskar verkligen mitt rum när det är nystädat, det är mörkt ute och man kan ha massa ljus tända lite här och där, åå det kan inte bli bättre! :) Och pricken över i är att mamma sa att håller jag detta en vecka, så kan vi snacka pengar sen. Kan det bli bättre? Nej det kan fan inte det. Nu är gamla vanliga Amanda tillbaka och det känns så oerhört gött! :) Det tog ju mig trots allt 1h 45 minuter! Och klockan är ju redan halv tolv. Så jag tänkte natta er, och bara njuta resten utav kvällen och kolla på en film, bara med mig själv och mitt nystädade rum. Ha en super fin kväll så hörs vi imorgon mina vänner! Puss på er, ni är underbara!♥

Och så bjuder jag på en äckligt gammal bild! :)

21.46 - vad är det som händer med mig?

Jadu det kan man faktiskt undra alltså. Dom som känner mig, dom behöver inte ens känna mig väl, dom iallafall, dom vet hur jävla extremt otrolig jag är på att inte hålla mitt rum rent och fint och städat. Alltså jag skäms ibland att ta hem någon för det ser förjävligt ut på mitt rum alltså.

Och just idag har jag bråkat med min mamma och pappa otroligt mycket om det här. Dom har gnällt och tjatat exakt varenda timme. Och jag har indragen månadspeng tills dess att jag börjar sköta städningen bättre (dock är det bara att hålla golvet rent från kläder och annat skit, för dammsuga och allt sånt gör min mamma!) Så idag har jag haft en sjukt tråkig dag och bara legat och surat på mitt rum. Så nu har jag bestämt att jag ska slå på min underbara (nya) spotifylista på högsta volym (nästan iallafall. ;) ) och städa mitt rum, så kanske mamma och pappa blir glada och jag får min månadspeng iallafall! Haha! Man kan ju alltid hoppas iallafall... ;) hehe aja LATEROOOO :)

19.24 - vaniljglass med varma hallon♥

Jag är inte på det bästa humöret direkt. Men just nu sitter jag och lyssnar på en super skön spotifylista vilket gör mitt humör en aning bättre. Ingen cykel blev dock köpt idag, men jag ska nog köpa en ny från Biltema som endast kostar 1199kr! Känns som en bra affär tycker jag! :)

Nu ska jag gå och fixa varma hallon och vaniljglass till min kära familj, trots att jag inte är så glad på dom. Men det går väl över! Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi lite senare! :)♥

12.43 - bye bye du äckliga cykel!

Hahah jag har lyckats sålt min cykel nu och jag är så sjukt glad för det! :) Så nu ska jag köpa en ny, fast en gammal, jag vill ha en "kärringcykel" om ni förstår vad jag menar ;) Men jag måste hoppa in i duschen nu, för vi ska åka och kolla om det finns någon duglig på cykelbytar dagen. Ha det bra så länge så hörs vi! :)

00.05 - ont om tid

Ledsen för väldigt dålig uppdatering idag. Men jag har haft fullt upp! Efter skolan så åkte jag hem lite snabbt duschade och lite så, sen drog jag vidare till Hanna, och vi mötte Axel och gick till Rätt Pris, sedan vidare hem till Axel, sen hem till Hanna, tillbaka till Axel. Sen bjöd Axels super snälla föräldrar oss på pizza!! Sen gick vi runt lite sen mötte vi upp Danne, Sanna, Simon & Johan. Va hos Sanna sen gick jag och Hanna hem runt halv tolv. Ja så där har ni min torsdag! Nu ska jag kolla på lite webb-tv och sen sova så gött. Vi får höras imorgon! Sov gott!♥

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0