Kung

Har tagit mig en skön dusch, stadat bland mina kläder, och nu har jag gosat ner mig med min gosefilt i ett fräscht rum helt mör i hela kroppen! Inatt ska jag sova sköööönt


DÖD

Är bara förnamnet. Mina.ben.värker.

Är iallafall hemma nu. Ska ta mig en välförtjänt dusch och tvätta bort allt donkensvett och sen SOVA. Ledig imorgon, ska bara njuta!! Pöss på er från en fin äcklig donkentjej!


Blää

Har rast i 45min på 8,5h!!! Ska in om 12min igen. Jobbar till 20.00. Är helt slut!!! Har stått på pommpan mesta dels idag, tack och lov!! Grismycket folk hela tiden. Men nu hoppas jag få hoppa in i 2:an med lite lugnare!


Tröstäter lite

Innan jag ska fortsätta mitt 8,5h jobb. Skjut mä


Off to work


börjar närma sig lite iallafall!


Jag & chipspåsen ikväll!


GRATTIS, JAG ÄLSKAR DIG❤


KUL MED PÅSK

Min bästa vän fyller 18-år och ska gå på krogen, mina päron ska bort på middag. Mina bröder ska på spårfest där jag också är bjuden men med tanke på att jag ska jobba imorgon väljer jag att avstå. Ja? Vad ska jag göra ikväll då? Soffan och chipspåsen verkar få bli mitt påskfirande tillsammans med tacosrester från igår. Kul påsk. Fuck life..... ;-)


HIHO

Blev en vända till Falun och sedan en glass med fina vänner. Hann med att hänga i solen med Ems en stund innan också :-)

Sedan blev det tacos med familjen, en sväng ut i nya bilen och nu ligger jag och surar forever alone på mitt rum. Skönt de med.


Bäst fredag!

Underbara fredag, och LOV på det, mungiporna uppe vid öronen!

Blev en myskväll igår, bästa som finns. Sovit gott dock ringde N's klocka vid åtta, så skicka iväg han till jobbet och jag somnade om. Nu hänger jag i nya utemöblerna i SOLEN!! Och den verkligen VÄRMER!!!! Hur nice?!?!

Ikväll vankas familjekväll med världens bästa familj, tacos och grejer. Livet kunde inte va så mycket bättre just nu :")


Hejhej!

Igår blev det tacosbuffe med fina vänner på Liljan! Efter det drog jag till min bror på "förfest" men dom drog till krogen så gick jag och la mig. Sen vaknade vi lite för sent och mötte upp mamma, åkte och åt mat och sedan åkte vi och hämtade våran sprillans nya bil! Visade upp den för halva släkten och nu är jag hemma och har precis duschat.

Ikväll kommer N och vet inte vad vi ska göra. Antagligen bara ta det lugnt! Är så trött på festande och tycker inte ens det är roligt längre. I helgen vankas jobb. Fan händer på påsk för en 17-åring liksom? Inte ett skit! Ni kan ju ha så kul på krogen ni 18-åringar....... ;-)


Påskägg

Vår mattelärare hade stält ett påskägg på vårt bord idag på mattelektionen. LYCKA


Solig onsdag


Pallar inte mer.

Jag orkar inte. Jag skiter i skolan. Alla prov går åt helvete. Pluggandet går åt helvete. Lektionerna går åt helvete. Allt med skolan går åt helvete. Jag är färdig med den tiden. Jag vill inte gå i skolan. Fast jag vill men jag vill inte göra skolarbeten. Jag orkar inte. Allt är bara kaos. Blä

Hur mycket är en människa skapt att orka? När säger kroppen nej och totalt kolapsar? Ska det behöva gå så långt?
Och jag har ett prov. Hur FAN klara ni andra av skolan?


Lovely

Älskar tisdagar. Sånna bra dagar. Börjar 8, slutar 11.40. Tog en tacoslunch med mamma på TacoBar. Åkte hem till P igen för att släppa in honom och lämna nyckeln, somna på soffan. Mötte upp mamma för en promenad hem, och nu ligger jag och försöker plugga till historieprovet jag har imorgon. Bläää!!!

Sista dagen imorgon iallafall innan påsklov. GÖTT. Vankas Tacosbuffe på Liljan till kvällen. Fintä!

Nä nu måste jag försöka fortsätta plugga. Ska förhoppningsvis köra en sväng ikväll också. Goodie

Måste bara tillägga, SÅ HÄRLIGT VÄDER!


Godermorgon Tisdag!


Du är på rätt plats

Hatar måndagar. Denna har sugit getballe. Hela dagen. Borde ha pluggat. Men åkte hem till P istället och hade kvalitetstid med mina bröder. Lagade våfflor, åt godis och bara hängde i soffan. Imorgon tisdag och en lunch med mamsen väntar. Sen PLUGG. Skjut määä.

Nu ska jag frysa en natt på P's soffa för att han glömde ge mig täcket när han la sig. Den jäveln...... Godnatt på er


Kul med idrott. Eller?


Ja, tack


Vissa stunder suger livet lite extra


Sunday

Och en solig sådan. Jag var nästan uppe med tuppen idag igen! Igår gick jag upp vid nio, men när N gick till jobbet somnade jag om och så väckte mamma mig vid 14, idag gick jag upp vid 10 för då var det dags att göra vägarna farliga! Ännu en gång gick det kung att köra bil. SÅ PEPP!!

Var en sväng till Kupolen och fick med mig ny plast till moboilen och en ny plånbok<3 bär mitt apsnygga linne idag också för första gången. Gillar den starkt! Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen, men vet att det vankas köttfärssås och spagge idag iallafall. Min önskan!


Bra häng


LÖRDAG❤


Klippeliklipp!


FÖRRA HELGENS BRAVADER

Frågan är bara... VAFAN gör jag på alla bilder?!


Blider tagna & lånade av Viktoria!


Dukningen vi gjorde igår!


FALUN

Nu bär det av mot Falun med finaste klassen. Hörs senare! (Publicerat 14.00)

https://cdn2.cdnme.se/1231111/7-3/pic_514b3950e087c3233acf20ec.jpg" class="image">


JAG GÖR DET IGEN

Ännu en gång levererat bakom ratten. Och FAN VA KUL DET ÄR!! Så jäääävla taggad för körkort. Vill ha NU.

Annars har dagen sugit getpung. Fått tillbaka prov jag helst inte velat ha tillbaka, but, that's life. Halva veckan gjord höll jag på att säga, men gör ju min sista dag imorgon! Serverings "jobb" med klassen på nåt UF grejs i Falun. Börjar 15.00!! SOVMORGOOON<3

Efter det tar jag HELG. Och en HELT ledig sådan. Mmmmh kärlek<3


FÖRVIRRAD


I'M STRONG


Kömpisä

Det var både lätta och tunga steg jag gick med till bussen imorse. Skönt och kul att träffa mina idioter igen, men skolan är fan inte min grej. Framförallt inte med för få timmars sömn. Jaja 9.15-11.40 imorgon. Jag överlever!


Jag Hatar När Jag Inte Kan Sova


Hej

Haha jadu. Igår var kul, idag har jag väl mått som förtjänat antar jag? ;)
Var somsagt på Rockparty igår, men innan klockan hade slagit 01.00 var polisen där och skickade hem oss. Så blev inge sent men det var kul sålänge de vara.

Idag har sängen varit min bästa vän. Förutom nyss då jag tryckte i mig Donken. Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen efter fem veckors vila. Ska iallafall bli kul och träffa alla igen :-)


Skål mina vänner!


Sing like a bird

Inte många kossor gjorda idag, men skönt det. Hängt med mina kömpisä som vanligt! Hemma nu och tänkte ta mig lite mackisar och sedan somna till några GG-avsnitt!

Imorgon vankas jobb mellan 11.30-15 sen hem och tagga partiii. Hoppas på en bra kväll. Hörs imorgon babes.


Jävla arsle va du ske göra ont!!!


Hello Friday


Starkt jobbat

Ett åk. Sen kraschade jag och nu är jag mer eller mindre sängliggandes. Brädan får nog ligga på hyllan för resten utav säsongen.

Men som Frida sa, vi hade iallafall tur med vädret :-)


Shuä

Torsdag idag... Herregud, vart fan tog mitt lov vägen??

Jaja håller på att förbereda mig för en kväll i backen. Hoppas på att komma hem hel! Mår lite småmysko men hoppas det blir bättre snart. Sol och -6. Brrr.

Ha en fin torsdag iallafall!


Pinsamt

80.fucking.mil har jag och Ule åkt idag. 80MIL!!?!!?! Hahah sjukt.

Kom iallafall precis hem, dötrött, å så har min gullemamma lag ett paket på min säng. Med en riktig gosefilt innuti. Jag kan inte bli mer nöjd just nu. Har redan gosat ner mig i den och tänker inte röra mig ur fläcken nå mer för idag.

Imorgon vankas det brädåkning i Rättvik. Hoppas på varmare väder!! Sov gott mina vänner :)


Så vi rullar

Bara cirkus 10 mil kvar till mål, sen minst fyra timmar hem igen!

Lite så vi rullar


Jag är inte där än,

Men jag är närmare än vad jag var igår.


Blev visst jobb till Falköping!


Älskä lov

Igår jobbade jag, idag är jag helt ledig. Lov ä undäbart!

Ska väl pallra mig in i duschen strax och göra något av denna dag. Sol ute men ca -6. Fan va det för snöväder som kom igår?? Vill ju ha våår nu!!

Ska mysa lite till under täcket innan jag drar mig upp. Sen får det vara nog för idag ;)


Kom och köp lite burgers av mig idag


Grym dag!!


Film och chipskväll hos bror min!


Another day with my kap


Var tvungen

Att köpa mig en egen keps. Vet inte om jag trivs eller inte. Den är iallafall skön att bära. Dock känns det väldigt ovant, så vi får se!


IKVÄLL ÄR JAG SWAG


SUNSHINE


Hår dag

Köttade på på Liljan mellan 8-15 och därefter hängde jag med Ule och Jerk en sväng. Jerk drog på träning och jag och Ule drog till Mora på ett jobb. Kom nyss hem och är helt döööd. Min säng är mycket skön just nu kan jag tala om. Sista dagen för mig imorgon på Liljan. Både skönt men och också tråkigt. Kommer sakna det! Men längtar efter mina godingar i klassen!

Nu ger snart mina ögon upp. God natt på er!


Nytt linne!


Ses i dimman igen då


Innerst inne

Är vi alla människor. Vare sig man heter Rihanna eller Anna. Vi är alla lika mycket värda.


Jag blev genast lite piggare ❤


Detta är va jag glädjer mig med

(Skulle vart publicerat igår)


Jag hatar att vara sjuuuk


Helloo

Lite feber åsådäradå. Känns ju... Bra? Eller?

Nä mem skämt å sido. Jobbet igår gick bra, även om jag bara ville sätta mig ner på golvet och gråta där ett tag. Driven hela passet och konstant kö ut till vägen i 4,5h. Kul dä!
Idag var dagen ännu bättre. Fick stå på kanten i reflexväst i 5h och i princip bara se dum ut. Ge ut lite häämburgärs nångång sådär. Vid fem tappa jag humöret och fick hoppa in i 2:an istället så jag fick springa lite!

Nu ligger jag dock som en död säl i min säng. Feber, ont i halsen, ja de är väl bara att sova och ta nya tag tills imorgon. Sista apu-veckan denna vecka. Ska bli ibeskrivligt skönt med lite lov efter det. Puss på er!


Ohno

Vaknar upp med fetaste ont i halsen.... Bara att pallra sig upp och till jobbet....... Vill.inte.bli.sjuk.


Myskväll

Ikväll har jag myskväll med mamsen och papsen och taggar jobb imorgon..


Freeedag!


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0