Hejhej!

Igår blev det tacosbuffe med fina vänner på Liljan! Efter det drog jag till min bror på "förfest" men dom drog till krogen så gick jag och la mig. Sen vaknade vi lite för sent och mötte upp mamma, åkte och åt mat och sedan åkte vi och hämtade våran sprillans nya bil! Visade upp den för halva släkten och nu är jag hemma och har precis duschat.

Ikväll kommer N och vet inte vad vi ska göra. Antagligen bara ta det lugnt! Är så trött på festande och tycker inte ens det är roligt längre. I helgen vankas jobb. Fan händer på påsk för en 17-åring liksom? Inte ett skit! Ni kan ju ha så kul på krogen ni 18-åringar....... ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0