Torsdag

Har vart dötrött hela dagen. Men som vanligt gick det skitfort. Slutade, tog bussen till Emma för lite häng, tog bussen hem, duschade och nu ska jag tillbaka till Emma. Vi ska äta smörgåstårta, godis och kolla på film. Precis vad jag behöver. Myskväll med min gosemma. Imorgon är det fredag, sen är det bara en vecka kvar av praktiken. Behöver heeeelg men nä, jobb hela helgen. Krigakrigakriga


Vissa dagar värre än andra


Gofika i vårsolen!


God morgon


WHAT TO DO?


Dåså!

Saker och ting börjar återigen falla på plats och jag känner mig någorlunda levande igen. Shoppade loss idag också, tröstade mig lite eftersom att alla har lov, men inte jag! Nejdu. Två veckor återstår och efter det tar jag lov.

Trött som en apa är jag nu så tänkte faktiskt bumsa i säng rätt snart. Puss på er!


Lediga söndaaag

Underbart, sov till ungefär ett, stress gjorde mig klar och drog ut med mina homies och gled lite. Kom hem, slocknade framför en film, åkte ut och övningskörde med pappsen. Gick lika bra idag igen!! Svinkuuul är det juu!!

Kom hem igen, mötte upp Isa för en prommis och snacka lite skit, kom hem, duschade och ja, nu ska jag väl slå igång en film och somna igen. Två veckor kvar på Apu:n och jobb hela nästa helg. Krigare var de ja! Löning imorgon och det känns så jäkla fint!

Sov gott för det ska jag göra :)


Fett frän!!


Jobb nudå

Igår var en konsti kväll, jag var dötrött. Kom hem vid strax efter tio och slocknade på soffan vid halv tolv. Nu är jag redo, ska strax börja röra mig mot jobbet. Fast hade hellre dragit täcket över huvudet och stannat där. Menmen, 4,5h. Vi hörs senare


Hej du välkomna fredag ❤

Du har vart saknad men nu är du här. Fast inte riktigt helg än, jobb imorgon men söndag är jag ledig. Behövs lite nya krafter för just nu har jag inga alls kvar. Ikväll blir det Ule-Mattis-Isa häng. Fina människor dedär, det behövs. Ha en trevlig helg :-)


DU BRYTER NER MIG TILL SMULOR

När det egentligen är du som ska lära mig hur man bakar brödet riktigt.

Jag tar inte skit. Framförallt inte från dig. Aldrig har du vunnit över mig, och det kommer du heller inte att göra nu.

Du står i valet eller kvalet. Vinna mig, eller förlora mig. Allt är upp till dig, jag tar inte oändligt.

Just So You Know


Dåligt humör!!!!!


SMILE and let the world wonder why


Min nya drog <3


Sugdag

Dagen har sugit rätt hårt. Trött som ett as, men blev iallafall lite bättre sen. Fick stå i kassen över lunchen idag. Gick faktiskt jättebra!

Kom hem, tvärslockna.. Blev väckt strax efter fem, åkte till mormor en sväng. Trevligt trevligt!

Sen var jag ut och övningskörde för första gången på typ ett halvår! Gick faktiskt skitbra!! Så nu är jag superpepp på körkort. Mitt mål är att få det inom två månader efter att jag fyllt. Och det är ABSOLUT senast.

Sen jag kom hem har jag bara ätit och duschat och nu kollar jag på Maria & Mindy. Ointressant inlägg men nu vet ni min tisdag, kan ju alltid va intressant för någon. Hehe


Drömmer mig bort


Perfekt


Om Inte Ens Jag Vet

Vem ska då veta


25 Maj

Och jag behöver det. Helst nyss egentligen


Tröstar mig

Med dumle, riesen, nappar osv framför Johan Falk. Funkar rätt bra


....

Jag skrev mitt längsta inlägg någonsin nyss, och så försvinner allt. Så brb ska bara skjuta mig


Håll Huvudet Högt


Shit va pin

Jag drack tre cider igår, och vaknade upp bakfull. Hur lyckas man??? Kom inte ur sängen förrens halv fem!!!!! Börjar fan känna mig riktigt jävla gammal!

Nu har jag iallafall tagit mig en dusch och börjar må lite bättre. Det är vara att börja ladda om. Fest ikväll igen. Ska dock stå en del i baren och sådär. Blir nog bra det med. Hoppas på en trevlig kväll :-) och hoppas ni får en sådan också, vad ni än har för er! Puss på er!


Gårdagen vart rätt bra ändå!


Det går bra idag... Not


Ikväll tänker jag dricka alkohol

För det var på tok för längesen, så skål på er mina vänner!


Hur dålig får man bli?!?

Försov mig imorse...IGEN!!! Malin väckte mig 7.35 och jag vaknar av ren panik. Gjorde mig klar på 10min idag också och sedan halvsprang jag mot stan. 8.01 rullade jag in på Liljan. Så rätt snabb ändå var jag ju.

Idag bjöds det på flygande jakob, en veg-rätt en wok och en pasta-rätt. Har fortfarande bara skollunch denna vecka så det är rätt lugnt. Slutade runt halv två och sen dess har jag legat hemma och sovit. Imorgon ska jag FAN se till och vakna i tid. För detta är inte ok! Ingen semla har jag ätit heller, bara för att det är äckligt. Hoppas ni ätit en god senla och är glada för det. Jag håller mig till min choklad <3


Skitmåndag

Vaknade 07.22 imorse. 07.20 borde jag gå till min buss. Starkt jobbat tyckte jag! Gjorde mig klar på 10min i hopp om att hinna med bussen, men icke, fick gå till stan. Apu dessa veckor somsagt, kul att vara tillbaka! Och så himla fint dom gjort på Liljan! Blir nog 4 bra veckor. :-)

Ikväll ligger jag i min säng och äter godis, och taggar tisdag. Kö på bah


Underbart!!!

Fick jobba över några minuter. Som vanligt. Jobbat 5h å en kvart typ, utan en endaste rast. Är man krigare eller är man krigare? Fint med pengar iallafall. Var ändå rätt skön dag då jag slapp ta kassa nästan hela dagen. Fick vara lös och ha uppfyllning och backa överallt, springa parkering och dela i tvåan. Precis så jag vill ha det!

Nu är jag iallafall hemma och nyduschad. Ligger död i min säbg och njuter. Imorgon börjar min 4 veckors apu. Bara börja ladda!


Nytt!

Vi hade inget att göra igår så jag kom på den briljanta iden att möblera om på mitt rum! Blev ganska bra faktiskt :-)

Nu bär det av mot jobbet strax och det kände jag verkligen inte för....


Inga kanonbilder men


Ledig lördag, jag njuter

Njuter varje sekund av denna lördag. Har inte haft en ledig lördag på tre veckor så det var mer än välbehövligt! Ligger fortfarande kvar i sängen, vaknade tio i ett. Obeskrivligt skönt!

Igår blev det en spontantripp till Lager 157 i Sågmyra! Fick med mig ett par nya jeans och en mössa hem. Sedan gled vi bara runt och chillade. Idag blir det väl lika lugnt. Jobbar ju somsagt imorgon... 5 dryga jävla timmar. USCH!
Slänger väl upp lite pics på grejerna sen. Nu måste jag hoppa in i duschen för nu ska jag tydligen ut haha!


Fredaag!

Igår var en dryg dag, först skola och seb jobb, fick jobba över också, så var lagomt död igårkväll.

Idag är det älskade fredag <3 gick i skolan cirkus 1,5h.. Värd dag! Beställde kockrock och pratade apu. Satt min fot för sista gången i skolan på 5 veckor. Blandade känslor! Nu är jag iallafall hemma, har nyss ätit och tänkte ta mig en powernap framför nån film. Ikväll verkade det som om det blir Mattis-Ule häng och imorgon är jag LEDIG!! Men på söndag blir det återigen 5h jobb.


Goodnight

Från en väldigt trött tjej. Som gjort ett prov som gick åt helvete och som ska laga mat hela dagen imorgon och jobba 3 dryga timmar imorgon kväll. Puss


Fick mig ett gott skratt imorse!

Malin hade gjort ett fin collage med mina svensklektioner :)

När jag fick mms:et ville jag slå ihjäl henne, men kunde ändå bara skratta åt de ;-)


Älskar tidiga mornar ❤❤❤


Jag och mina snabba kömpisä


Brownie


Får se vart detta slutar!


Rullar på

Livet rullar på i vanlig fart.. Jobbat hela helgen, hängt med kompisar osv. I fredags var jag till IKEA och fick både matta, datorplatta, kudde och en tavla med mig hem.

Annars har det inte hänt speciellt mycket förutom att jag STÄDAT bland mina kläder å lite såntdär tråkigt haha :) imorgon är det måndag igen, bara att ta nya tag. :-)


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0