14.34 - kaos är bara förnamnet på dagens konfa

Vilket jävla kaos det blev idag på konfirmationen, det va nå helt sjukt, alla va verkligen helt galna! Men nu är det sista dagen imorgon och det känns så sjukt skönt!
Iallafall idag är det onsdag och några bra band som jag ska se är idag. Så just nu har jag en hembakt pizza i ugnen som väntar, sen ska jag vila i cirkus en timme/ 45 min sen ska jag fixa till mig lite och sen bär det av till stan. Kommer komma hem sent ikväll så det blir inge mer bloggning idag. Men jag hör väl antagligen av mig imorgon/ikväll med mobilblogg. Nu ska jag äta! Puss och hoppas ni har det lika bra som jag!! :)

13.29 - slutat tidigare jippi!!

Fick sluta ca 2,5 timmar tidigare från konfan idag, vilket va otroligt skönt! Påväg hem skulle vi kika in på området en liten sväng, men det öppnade inte förens sex så det sket sig. Nu ska jag istället lägga mig och glo på film (vet att det är sjukt när det är jävligt fint väder ute och att det är varmt, men vi får inte vara ute i solen före matchen -.-) så jag ska ligga inne och ruttna framför en film. Inte Amanda stil!! Jaja så är livet, match klockan halv sju och samling kvart över fem, efter det drar jag nog till stan en sväng. Hare fint!!

16.22 - festival & match

Nu har jag varit och hämtat ut mitt band! Det är rött med vit text, kan visa er bild sen! Nu ska jag byta om till match kläder för om ca en timme har jag samling. Och fram tills dess ska jag hälla i mig massor utav vatten, för det är verkligen sjuuukt varmt!! Efter matchen ska jag duscha och sen äta lite snabbt, sen drar jag upp till p&l för att hänga där resten utav kvällen. Kanske slänger jag in någon mobilblogg, och det kommer jag nog göra ganska mycket resten utav veckan. :) Så vi hörs!

23.01 - p&l imorgon!!!!

Pjuuh! Äntligen får också jag varva ner! Dagen har vart väldigt fullspeckad från morgon till slut. Men nu är jag på hemmaplan iallafall, och ska gå och göra mig i ordning och sen ska jag lägga mig och kolla på Remember me som aldrig blev av förut. Imorgon väntar ännu en fullspeckad dag, först konfa, sen p&l, sen match och sen p&l igen! :) Och eftersom det kommer bli tidiga mornar och sena kvällar så ska jag lägga mig och kolla på film nu och sen sova. Ha det bra så hörs vi! Pusselipuss!!

Just nu är vi uppe på ett berg och ska käk...

dsc03839 (MMS)

Just nu är vi uppe på ett berg och ska käka glass vädret är väldigt varmt och vi har hur bra som helst:) puss


01.14 - ha en underbar Midsommar!!

NU ska jag lägga mig ner i en nybäddad säng och ny duschad, ååå det är så skönt!! Det mesta är packat iallafall, och jag brukar tänka, ähh fan det är bara en helg, jag tror jag överlever om det är något jag glömt.. Det brukar funka ganska bra. :) Blev inge film, det bara krånglade med texten å jag palla inte ladda hem någon annan. Så det blev några avsnitt utav AA. Men nu är jag trött nog för att sova några timmar.. :) Tyvärr har jag ingen dator under hela helgen, eller jo det har jag men inget internet. Men jag ska fylla på mobilen imorgon så då kan jag mobilblogga! Ha en underbar midsommar nu allihopa, så hörs vi via mobilblogg somsagt! Pusspuss!!


20.30 - ???

Ändrade planer, ska börja packa nu istället! Solen kom ju igen så la mig ute med brorsan och solade lite. När min andra bror kom hem från jobbet lirade vi lite fotboll. Nu har jag precis käkat och ska ta tag i packningen på riktigt! ;)
Tyvärr har min pappa fått åkt in med farfar till sjukhuset, men jag hoppas att det går bra iallafall..♥ Ska sitta uppe tills han kommer hem så efter packningen ska jag duscha och sen lägga mig i en nybäddad säng med ny sov tröja och kolla på Remember me.♥ Äntligen ska jag få se den! Som jag längtat!!

16.13 - hej!

Idag har det pratats och spelat teater om Jesus! Haha ååå konfirmation..................................
Bara fyra konfirmationsdagar kvar sen är det över vilket känns otroligt skönt måste jag säga! :) Då börjar mitt sommarlov på riktigt! Jag längtar redan!!

Just nu sitter jag och laddar hem lite filmer inför den kommande helgen, som ska spenderas i Siljansnäs i husvagn (tält för min och Ericas del) och med 7 andra familjer. En tradition vi har som är väääldigt rolig! Jag och Erica ska somsagt sova i tält, och jag tänkte ta hem lite filmer om vi får lust till att kolla på film. :) Men så länge tänkte jag ta och börja packa, vilket är en hel del som ska med. Tält, luftmadrass, kläder för alla väder osv osv.. Så det är väl bäst jag sätter fart. Men först måste jag äta, MAGEN KURRAR!

Bild ur arkivet.

20.24 - peppar peppar!!

Idag har vart en riktigt bra dag. Förutom konfan som suger rumphål men annars så! Och att när vi kommer fram till Långsjön kommer alla moln och vi hinner inte steka något, men bad blev det iallafall! :) Vi peppar istället till p&l som det inte är långt kvar till! Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen blir det väl slöa som vanligt. Vi hörs imorgon! :)

23.09 - läget

Tyvärr förlorade vi matchen idag, med ynka 1-0! Vi hade matchen och vi spelade riktigt bra, och vi var värda 4-5 mål minst! Men man kan inte vinna alltid.... ;) Nu ska jag iallafall packa det sista inför morgondagen som blir stek och bad. Vi hörs imorgon kväll! Puss!

16.58 - match

Nu sticker jag iväg för att spela match. Inte hemma förns sent ikväll, så vi får se när vi hörs, om vi hörs! :) Men jag tror det iallafall :) Önska oss lycka till! :)

14.40 - kan ni fatta??? HOFFMAESTRO TILL P&L!!!!

JAG DÖR Å FYFAN VAD JAG DÖR!! JAG KAN INTE SITTA STILL JAG HOPPAR UPP OCH NER OCH SKRIKER JAAAAAAAAAAAA!!!! Det va det här vi väntade på, nu kan det fan inte bli bättre, TACK PEACE & LOVE!


22.05 - mitt fullspeckade sommarlov

Imorgon: Först konfa, sen match!
Onsdag: Konfa, sen hem till Frida och köra fiddy och kanske åka och bada! :)
Torsdag: Konfa, sola och bada med fina vänner i Långsjön och sen hem och packa!
Fredag: Åka till Siljansnäs och fira midsommar med ca 10 andra familjer, så sjukt kul!
Lördag: Siljansnäs
Söndag: Kommer hem, träning på kvällen
Måndag: Konfa, P&L BÖRJAR!!! match?
Tisdag: Konfa, p&l, match
Onsdag: Konfa, p&l
Torsdag: Konfa, p&l
Fredag: p&l
Lördag: p&l
Söndag: Denna dag konfirmeras jag!! :)
Måndag: Drar till stockholm!!
Tisdag: Stockholm och shoppa! :D
Onsdag: Stockholm, shoppa!
Torsdag: Hem!
Fredag: Vet inte, eller kanske följa med mamma på en sak! :)
Lördag: LEDIG!!
Söndag: Invigning utav Dc
Måndag-Torsdag/fredag: Dalecarlia + disco
Lördag-Onsdag: SOVA/SOLA/BADA!!
Onsdag: Packa!
Torsdag-Söndag: Cup i Kalmar!!! :D
Sen är jag förhoppningsvis några veckor ledigt då jag bara ska njuta utav livet, göra det jag känner för och bara leva livet helt enkelt! Umgås med dom finaste och ha så jäkla kul och ta vara på sommarlovet! :)

Nu är jag så sjukt trött så jag ska nog borsta gaddarna och hoppa till sängs. Imorgon väntar en stressig dag. Puss vi hörs! :)

Hiihh snart ska jag åka igen!! :D

20.59 - fullt upp

Åååå jag har verkligen inte tid att blogga!! :( Men jag gör verkligen mitt bästa och försöker så ofta jag kan/har något att säga. Idag har jag haft konfa, och dagen gick rätt så fort för en gångs skull! Åkte hem till Ebba efter det och sen direkt på träning. Nu är jag hemma och har lite ont i huvudet. Tänkte gosa ner mig framför någon bra film? Låter som en bra idé tycker jag! Nu ska jag läsa alla 2534587345793 bloggar jag följer och sen tänkte jag berätta för er hur mycket jag har dessa kommande veckor, så ni vet läget liksom. Imorgon får jag äntligen bilderna från konfa lägret, men kommer nog inte att ha tid till att visa er dom då, så det får jag vänta med. Vi hörs snart!

20.24 - underbar vinst!!!

Braaaa spelat tjejer!! Hela 6-1 till oss, äckligt skönt!!

Nu ska jag fira med en lång varm dusch, äta vattenmelon och mackor med Nutella♥ och sen ska jag titta på massa AA avsnitt! Sen sova något i tid eftersom jag har konfa imorgon igen! Och det är bara 1 vecka och 1 dag kvar till p&l kan inte fatta att det är sant!!!!! Så jäävla underbaaaart! :)

13.05 - helt jävla otroligt!

Det blev inte så tidigt igår, pga av att det hände saker så jag var tvugen att åka iväg inatt. Och just nu är jag väldigt trött och jävligt sur. Ska snart äta och sen åka iväg på match i Östansbo, har ingen aning om när jag kommer hem. Det visar sig helt enkelt. Jag är verkligen inte på blogg humör just nu, så hejdå!

01.04 - tappat blogglusten totalt

Nu har jag setat och kollat på kronprinsessans bröllop hela kvällen känns det som, men nu är det slut så jag ska ta mig och lägga mig. Jag ser lite överallt att alla är så trött på deras bröllop och bla bla, men jag tyckte faktiskt att det va roligt att kolla på det. Och jag hoppas att dom får det riktigt bra, och så tycker jag att dom var otroligt fina!

Blev inte så mycket bloggning idag heller som ni märker, men jag har tappat blogglusten totalt. Jag har inte en jävla aning om vad jag ska blogga, och varje dag tänker jag "fan, jag måste skriva något! Men vad tusan ska jag skriva om?!" Så nu får nöja er med dom få och tråkiga uppdateringarna som blir helt enkelt, tills jag känner att lusten är tillbaka. Imorgon åker jag iallafall på match i Östansbo klockan fyra, men förhoppningsvis hinner jag skriva innan det. Sov gott allihopa!♥

Saknar den sköna sommarvärmen!

20.03 - hej

Har inte uppdaterat förens nu pga att jag inte haft något internet till min dator och jag har inte orkat låna mammas&pappas. Dagen idag har vart rätt slö. Vaknade halv tolv, sen klippte jag gräset och vid sex åkte vi och åt på restaurang och kom hem för en liten stund sen. Mer än så har jag inte gjort idag faktiskt.. Och mer än så blir det nog inte heller idag. Ska väl bara vara hemma och ladda inför matchen imorgon.. ;) Hihi blogga lite också. Vi hörs snart! :)

Tröjan köpte jag på H&M igår för 50kr! Jeansen är från Gina

17.06 - lägret

Är fortfarande helt slut. Men jag ska ge mig ett försök på att blogga, sen fortsätta vila. So, let's go! ;)

Det började med att vi kom dit, då fick vi våra rum och packa upp och lite så. :) Sen blev det lunch. Resten utav den dagen blev mest åt att leka lekar och "stärka" gruppen. Blev klara runt tio/halv elva, då duschade vi, sen kollade på film och var ute och hade trevligt. Dag två väcktes vi klockan åtta!! Och den dagen började först med frukost, men efter det blev det olika stationer. Helt okej faktiskt, sen blev det lunch och efter det 5-kamp! Dom 5 grenarna va, stafett i vattnet, doppa håret i vattnet och sedan vrida ut det i en hink (den som hade mest vatten vann, och det laget jag va med i vann!!) sen vad det hoppa säck i vattnet, kasta macka och till sist barkbåtsrace. Vi vann alla grenar förutom den sista, men det räckte gott å väl för en första plats!! Och priset va att kasta en varsin tallrik full med grädde på ledarna! Och sen efter det hade vi fritid i tre timmar då vi badade och hade trevligt. Sen blev det middag och sedan var det Puttes dop och sen när man äter sånt där bröd (kommer inte på vad det heter nu). Efter det var det fritt resten utav kvällen och då gjorde vi eld vid vattnet och en assistent satt och spelade gitarr och sjöng. Jätte mysigt! Sen vid två somnade vi som stockar och höll på att dö av trötthet när dom väckte oss klockan åtta då vi visste att det var städning som stod på schemat.. Men nu är jag hemma iallafall. :) Får se om jag får några bilder utav Ebba/Emma, och isåfall kommer dom upp här lite senare!































12.33 - så kan det gå

Hej vänner! Jag är hemskt ledsen för att jag inte bloggade en sista gång innan jag åkte, men jag glömde heeeelt bort det! Jag kom på när jag hade börjat gått mot Jenna som jag skulle åka dit med, "jävlar jag glömde bort att skriva ett sista inlägg" haha så kan det gå ibland, men jag har haft så sjukt kul! Kan berätta mer om lägret senare. Nu är jag så sjukt trött efter knappt någon sömn och nackspärr så jag ska sova någon timme. Känner att jag verkligen behöver det. Och på tal om bananer så åt jag vattenmelon nyss, och det va så sjuukt gott!

En bild från förra lägret

20.44 - grattis brorsan, du är grym!!! :D

Hej!♥
Jag har verkligen haft fullt upp idag! Och som ni märker så blir det lite bloggning då, men jag gör så gott jag kan iallafall! Imorse va jag verkligen huuuur trött som helst! Men tillslut kom jag upp iallafall och vi va där 3 minuter i, så vi hann i tid iallafall. Slutade tjugo över två och då åkte jag hem till Dencie och hämtade mina grejer och sen cyklade jag hem. Strax efter det cyklade jag med Ebba & Emma till Hemmakväll och köpte godis inför imorgon, då vi åker på läger. Väl hemma möter jag min bror som är på strålande humör! Han har nämligen tagit körkort idag!!! GRATTIS!!!!!♥ Så kvällen har väl spenderats i en bil runt om i Borlänge! Hahah! Efter sissådär 5-6mil så hamnade vi på Ica Maxi för att ta oss en Mjukglass♥ Efter det åkte vi och hämtade min andra bror på gymmet och sedan åkte vi hem och firade med jordgubbar! Jag är så glad just nu så jag vet inte vart jag ska göra av all energiiiiiiii! :) Nej jag måste fortsätta med packningen, jag hör av mig snart igen! :)

mamba

18.53 - sover hos Denice! :)

Är hemma hos Denice nu, konfan idag sög ap balle, men annars äre fint! Ser verkligen fram emot tre veckor!!! NAAAAAAAAAAAAT. Iallafall så följde jag med Denice hem, sen åkte jag hem en stund medans hon tränade och nu är jag hos henne igen och ska även sova här! :) Då har vi också närmare till kyrkan imorgon bitti. Det blir azööm. Denice är i duschen just nu, men så fort hon är klar så ska vi åka till coop en sväng och köpa oss lite godis, och sen ska vi titta på film. Det blir en bra kväll. Vi hörs imorgon!! Ha de bra

22.48 - konfa imorgon....

Nu ska jag göra mig i ordnign för kvällen, kolla på nåt till avsnitt utav AA och sen sova. Imorgon ringer klockan redan runt nio för klockan tio ska jag vara i Prostgården för att börja min konfirmation. Jag slutar klockan två och då ska jag troligtvis vara med Denice! Så, vi får se när vi hörs imorgon. Ha det bra iallafall, ni som kan sova ut! :) Puss

Jag kommer alltid stå vid din sida♥

20.25 - blåbärspaj och AA marathon

Fick så sjukt tråkigt på kvällskvisten så jag blev bara tvungen att baka något! Det fick bli blåbärs paj med glass! Det satt fint det! :) Jag är verkligen en paj-älskare och tycker det är så jäkla kul att baka. Kanske därför jag drömmer om att öppna en egen restaurang och ska gå på HR på gymnasiumet? Kanske förklarar en del... ;) Jag älskar lika mycket att laga mat! :)

Nu ska jag iallafall fortsätta mitt AA-marathon. Det är ju bara skit på tvn så varför inte liksom? :) Och jag verkligen äääääälskar säsong 1 av det. Och funderar starkt på att börja ladda hem säsong 2 och senare kanske också 3. Efter som det slutat sändas så vill man ju ha serien på datorn, för jag verkligen älskar den!!

18.17 - vågtång från OBH nordica

I torsdags var jag och köpte mig en vågtång från OBH nordica. Jag är super nöjd och den ger otroligt fina lockar! Jag köpte min från Expert, kostade 349kr. Men sen såg jag att den fanns på Ica Maxi för 299kr. Vågtången ger jämna och fina lockar från hårbotten till topparna, för om man sover med flätor (som jag nästan jämt gör när jag ska till skolan och absolut inte orkar eller har tiden till att platta håret varje dag) så blir lockarna först inte jämna, och sen blir dom ju inte från hårbotten till topparna. Nackdelen med den är väl att den är ganska så bred, och det är ganska så svårt att göra det själv, men absolut, det går!

Vågtången från OBH nordica får 8/10 från mig, bara för att jag tycker den funkar väldigt bra för mig, och det blir så otroligt fint, och 349kr är ju inte så jätte farligt! :)

15.31 - vill ha värme!!

Har inte orkat blogga förens nu. Har sovit ut riktigt, ätit, kollat på tv & duschat. Skönt som tusan att sova ut! Nu ska jag strax sätta på mig lite kläder och sen får vi se om jag bara har en AA-marathon hela långa dagen och kvällen, eller om jag åker och träffar Denice en stund! Det visar sig! Vilket fall som helst så kommer det bli en tidig kväll för imorgon börjar konfirmationen och håller på tre veckor framåt. På onsdag till fredag åker jag på läger. Japp då vet ni det. Hoppas bara på att värmen kommer snart så man kan sola och bada! För utan det är det fan ingen sommar!!

16.52 - nu sticker jag!

Jag får önska er en fin lördagskväll trots regnet! ♥ Nu ska jag strax dra mig iväg mot mina kusiner och co. Jag har på mig min klänning/tunika/linne från H&M som jag hade på skolavslutningen, över det har jag en svart "cardigan" och jeans till det. Kände att det inte är leggingsväder idag.. ;) Fast jag inte känner mig sådär jätte pigg precis, fastän jag har sovit i ca 2 timmar så hoppas och tror jag att jag kommer få en bra kväll, jag hoppas ni får det med! Puss♥

12.57 - hatar detta väder!!!!

Åååååå vilket underbart väder det är idag!!!!! ELLER INTE. Matcherna är tillochmed inställda! Fyfan man vill ju bara krypa under jorden och komma fram så fort det blivit fint väder! Iallafall, nu ska jag nog sova en stund, sen senare ska jag duscha och göra mig i ordning för ikväll ska vi på min morbrors 40-års fest! Så jag ska inte vara hemma ikväll nå. Japp då vet ni det. Vi hörs om jag har nåt att säga.

19.21 - min dag i massor av ord

Hej! Hur har ni haft eran dag?♥ Min har varit toppen! Fast vädret hade ju kunnat vart bättre tycker jag.. Men men min bror verkar ha haft kul hittills iallafall, och det är ju det som räknas! Nu har han precis åkt iväg igen för att fortsätta fira kvällen. Så då passade jag på att sätta mig vid datorn en stund.

Dagen började med att fixa allt tills han skulle komma hem, då han va på frukost med klassen och sedan "avslutningen". Vi väntade utanför och sedan kom dom ut! Super glada att ha tagit studenten och bara ha festen kvar! ;) Fick sina presenter och tog kort. Sedan fortsatte det mot vagnen. Dom åkte runt lite i stan och va så glada och sjöng och skrek, riktigt härligt att se sådan lycka!! Efter ett tag va alla samlade hemma hos oss och vi skålade, åt mat och fikade på tårta! Patrik öppnade sina presenter och det va bara allmänt glatt. Sedan bänkade vi oss i soffan och av någon andledning började vi kolla igenom gamla foton! Riktigt kul att titta på! Gamla fina minnen♥ Kring halv sex/sex åkte alla hem och vi spelade lite spel. Och nu har han åkt iväg och kvällen kommer bli allmänt lugn för min del. Har ju match imorgon så det blir inget ut för min del. Men jag hoppas att du Patrik (och alla andra fina studenter!!!) får en riktigt bra och minnesvärd kväll!♥ För detta är bara en dag man får i sitt liv. Ta vara på den!

Nu ska jag titta på Bella & Tyra show som jag missade igår, sen ska jag titta på några avsnitt av AA. Käka lite godis och sedan bara ta det lugnt. Imorgon väntar en till häktisk dag. Mer om det sen. Nu, tv. Vi hörs snart!

Fan va tiden går fort! Helt sjukt, tänk snart kommer ni båda flytta hemifrån, och jag har "bara" fyra år kvar. Jag kommer sakna er båda Niklas och Patrik, och det kommer bli så tomt när ni flyttar!!!♥

22.24 - hej ja jag är glad!!

Nu har jag gjort allt jag ska och sitter och spelar "Vem vill bli miljonär?" med min familj. Det är ett dvd spel som är ganska så kul faktiskt, har setat och skrattat så jag gråtit! Hahah fast det inte går så bra för mig........ Åker bara ur hela tiden! Haha! Efter ett tag när vi spelat klart så ska jag kolla på några utav AA avsnitt från första säsongen som jag laddat hem. Sen ska jag sova så jag är pigg imorgon. För då ringer klockan redan vid åtta och jag kommer ha fullt upp exakt hela dagen, men det ska bli en riktigt rolig dag. Har jätte mycket att göra imorgon så därför måste jag upp tidigt. Jaja vi får se om vi hörs imorgon. Jag hoppas det! Ha en riktigt fin dag nu allihopa. HA DET BRA!!!♥



14.47 - hej jag är stressad och bilden är så het. naaaaaaaaat

Ledsen för att jag inte hunnit skrivit tidigare. Men jag har 1000 saker att göra! Min bror tar studenten imorgon och vi har vart ute och köpt en massa grejer så jag kom nyss hem, nu ska jag slänga i mig något lite snabbt sen ska jag kila iväg på träning. När jag kommer hem sen ska vi grilla och fira att vi slutat skolan och allt bla bla. Ska försöka skriva senare ikväll, för att imorgon kommer det nog inte så mycket update. Isåfall på kvällen. Men somsagt, vi hörs väl ikväll! Puss♥

22.59 - kvällens bilder











22.18 - riktigt mysig första kväll på ett ljuvligt sommarlov!

Hemma för kvällen och vi har haft en super mysig kväll, jag Putte & Denice! Vi cyklade lite, satte oss på en brygga och käkade massa jordgubbar♥ i solen. Rätt bra kväll som första kväll på det nya sommarlovet! Jag har även en massa bilder jag kan visa er, men först måste Putte lägga ut dom på sin bloggisch. Så länge tänker jag ta något att käka. Vi hörs snart med lite bilder!♥

13.18 - bara för att jag är glad glad glad och vi har sommarlov lov lov

TJALALLALLLLLALALLALALALAL nu har vi sommarlooooooooooooooooooooooov. Jag har fan inte fattat det, alltså, INGE MER SKOLA PÅ 10 VECKOR. Detta är fan ofattbart. Och det ska tamejtusan firas! Nu ska jag vila lite, kolla på film och fira med glass, senare kommer Denne tillbaka och efter det drar vi vidare ut på andra roligheter. Fan va glad jag är!! :)

21.23 - Denne sover här!

Nu är Denne påväg hit och sover här inatt. Imorgon drar vi på skolavslutingen sen på kvällen vidare ut på annat. Nu jävlar är det inte många timmar kvar!! Va och tittade på balen också, åå vad fina alla va och nästa år är det våran tur tjejer, det ska bli så sjuuukt kul!! Tänk att få göra sånna där fina frisyrer och prova massvis med klänningar, ååååå vad skoj!

15.10 - bara för att jag är GLAD!

Sista dagen är nu äntligen avklarad! Känns ofattbart alltså, tänk jag har gått ut åttan imorgon?! Detta år har gått så sjukt fort!! Men så jäääävla skönt med sommar så det är fan inte sant, nu behöver man inte tänka på skolan på över två måndader, fattar ni eller?!

Nu ska jag snart åka iväg på träning, ska bara byta om och packa väskan. Sen direkt efter det åker jag och kollar på niornas bal. :) Om vi har tur så sover Denne här ikväll, och sen imorgon åker vi på avlsutning. :) Hihih perfekt. Nej nu lä jag byta om, vi hörs sen fina ni!

16.31 - ointressant babbel

Hemma för kvällen nu då, slutade kring ett idag sen åkte jag, Denice, Axel och Anders och köpte blommor, sen efter det var vi bara hemma hos Axel. :) Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med mina skor! Och tills dess ska jag nog kolla på lite The Hills avsnitt och läsa bloggar och drömma mig bort ett tag! ;) Haha nejdå! Men imorgon ska vi iallafall spela brännboll hela dagen och på onsdag är det avslutning! Känns förjävla underbart! Vi hörs senare om jag har nåt att säga. Puss

19.58 - inget att skriva om

Jag har försökt skriva ett inlägg ungefär 4-5 gånger idag, men har fan inte kommit på nåt att skriva om? Det står verkligen heeelt still i huvudet och jag kommer inte på ett jävla skit. Nu hoppar jag in i duschen och sen kör jag igång en film och sen lägger jag mig. Vill bli av med min förkylning nu så det är väl bäst så.

Imorgon har jag inte en jävla aning om vi har en vanlig skoldag med lektioner eller om vi bara ska städa ur skåpen osv. Känns bra att man vet så mycket. Men snart är det över iallafall och det känns jävligt bra. P&L här kommer viiiii!! Känns underbart. :)

14.10 - för det är inte lång kvar nu, inte långt kvar nu!!!!

Hemma nu igen, har äntligen hittat skor som jag ska ha på skolavslutningen, men såklart va dom slut i min storlek här i Borlänge. Men dom har dom i Gävle och pappa ska ändå dit imorgon så då ska han svänga in vid Valbo och köpa dom! :) Så nu är allt med kläderna fixat, så nu behöver jag inte tänka på det nå mer! :D Just nu väntar jag på att Denice ska ringa mig, och sen senare ska jag klippa gräs. Det är bara 2 dagar kvar i skolan, och sen avslutningen på onsdag så det är fan inte långt kvar nu!! :D SÅ jäääävla skönt! :)

00.05 - godnatt, vi hörs när vi hörs

Imorgon ska jag till kupolen en snabbis med mamma på morgonen, sen ska jag nog vara med Denice och på kvällen måste jag klippa gräset. Vi hörs mer när vi hörs, för som sagt, jag har väldigt mycket just nu och jag vill inte vara någon data nörd som bara sitter inne när det är fint väder! Vi hörs när vi hörs hörni!

21.18 - ännu en skön seger!

Bra kämpat tjejer! Vilken skön seger det vart! 3-1 till oss, nu fortsätter vi bara såhär! :)

Nu är mina bröder på väg och hämtar pizza, så strax blir det en sen middag. Hörs snart..

15.48 - kväll med klassen♥
















Så avslutade vi dag två med pizza i solen vid Långsjön. Tack alla för en kul kväll, och jag hoppas alla vi får ett underbart sommarlov och att vi kommer ha lika kul i nian och att vi gör om detta! Tack!♥

15.16 - tajt med tid

Ledsen för så dålig uppdatering, men jag hade verkligen inget att skriva om igår, och jag kom inte hem förens halv ett, ett igår efter mycket om och men. Men tillslut kom vi hem iallafall, och det är väl det som va det viktigaste! ;) Men som ni märker är sommarlovet snart här och det är inte mycket kvar alls, och jag har nåt nästan varje dag tror jag, och det har ju vart ganska så bra väder varenda dag nästan, och vem vill liksom sitta här och tröka vid datorn när det finns miljoner roligare saker att göra? Inte jag!! Nu tänker jag slänga in lite bilder från kvällen med klassen, och sen sticker jag iväg och kollar på min match i hedemora. Ha en fin lördag!♥

12.52 - putte din lilla nöt haha!

Hej! Somnade kvart i nio igår och vaknade halv åtte imorse, så jag hann aldrig skriva något mer igår när jag kom hem. Hahah jag dör för det som hände igår alltså, jag kan säga att det blev inget dop, mer än så behöver jag inte förklara, blir bara mer pinsamt! Haha!
Nu har vi vart och spelat golf, det gick ganska så bra tycker jag för oss alla tre. :) Och nu ska jag sova en stund, käka och sen runt sju ska jag iväg med Ebba, Denice, Putte & Emma till Falukalaset & Rix fm festival. Det blir super. Vi hörs väl lite senare antar jag ;)

16.01 - lite snabb update

Känner mig en aning sliten efter kvällens, nattens & dagens aktiviteter eller vad man ska kalla det. Vi har gjort allt från att åka cross till att jaga kossor till att bara sitta å snacka vid vattnet på en brygga. Är väldigt nöjd med kvällen natten dagen. Och bilder kommer så fort jag fått dom av Emmsen!! :)

Trots att jag är helt slut efter all cykling och bara tre timmars sömn, (knappt det) så ska jag iallafall åka iväg och kolla på min träning, eftersom jag blev sjuk av att jag badade igår troligtvis kan jag inte vara med, men får titta på istället, och sen direkt efter det åker jag på min fina vän Puttes dop! Ååå så kul det ska bli! Men nu har jag lite bråttom, Denice kommer väl snart. Så, vi hörs nog ikväll! Puss

Just nu sitter vi nere på bryggan och mys...

Just nu sitter vi nere på bryggan och myser vid vattnet:) det är inte särskilt kallt så det är sjukt mysigt! Vi sitter under filtar och pratar:) får se om vi kommer sova något, men vi hörs imorgon iallafall! Puss godnatt för er som ska sova:)<3


Hej! Nu ligger vi i tältet och vilar lite:...

dsc03801 (MMS)

Hej! Nu ligger vi i tältet och vilar lite:) snart ska vi äta sen ha fem kamp och senare ska vi bada och allra sist ska vi BUSA!:D Jag och denice och adam ska sova i mitt två mannatält så det kommer bli jävligt trångt men jag tror inte vi kommer sova så mycket;) hörs senare! Puss<3


23.31 - stressigt, ja

Allting blev lite smått kaos. Har inte tid måste sova nu verkligen. Slutar halv två imorgon och då måste jag packa och allt bla bla. Ja jag är stressad. Hoppas vi hörs imorgon annars hörs vi genom mobilblogg! Puss♥

19.37 - lalalaa jag fick VG i matteeeee

Vilken jäkla underbar dag det va idag! Älskar sånna här dagar! Hade först slöjd och blev klar med mina mjukisbysser. Haha kan visa dom sen! Och sen på lunchen gick vi först och köpte glass, sen låg vi ute i gräset och solade oss, så jäkla underbart!! Fick även veta att jag ska få VG i matte iallafall, SÅ JÄVLA UNDERBART!! Och började även kolla på Slumdog Millionaire på svenskan. Alltså har vi inte mycket kvar i skolan som ni kanske märker? ;) Efter skolan låg jag och Hanna och stekte i 1,5h vilket va sjukt skönt, somnade tillochmed till lite, så skönt va det! Imorgon är det sista vanliga skoldagen. Sååååå underbart så jag tror jag dör!
Nu har jag nyss vart och handlat mat och godis och sånt inför imorgon. Ska äta lite nu och kolla lite på vad jag ska ha med mig imorgon och packa idrottsväskan, och sen ska jag sova ganska tidigt idag, för jag har en känsla av att det inte kommer bli mycket sömn nästa natt..... ;) Hur som helst, vi hörs snart!

Åååå saknar Stockholm som tusan!!♥

15.54 - med Hanna och det är schteeeek

Sitter hemma hos Mattsson nu, hon ska äta nu, sen ska vi lägga oss och steka nån timme. :) Ska bli så sjukt skön.....t. Senare ska jag iväg och handla inför imorgon då vi ska tälta med klassen! Så vi hörs lite senare ikväll. För nu åker glajjorna på! :)

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0