godnatt...

nu är wallander slut, och jag ska lägga mig och lyssna på musik och försöka få mig en blund. jag har fortfarande super ont i magen, och sen är jag hemskt orolig. varför vill jag inte skriva här. utan jag hoppas bara att det ska gå bra. mer kan jag inte säga. det återstår och se inatt/imorgon...

imorgon efter skolan (jag slutar 20 i tre) så åker jag hem direkt. gör det som behövs göras och sen runt kvart över sex kanske nåt sånt så kommer min farmor och hämtar mig och så ska jag åka och klippa mig. ska bli väldigt skönt att få bort de slitna men väldigt tråkigt eftersom jag vill ha långt. men jag ska bara toppa det..

hur som helst så får vi höras mer imorgon, för just nu är jag på väldigt dåligt och oroligt humör, det blir bara rörigt. sov gott så hörs vi imorgon!♥

vindruvor

nu gosar jag ner mig i soffan under en filt med lite vindruvor och wallander man sett 2233554953934 gånger! det blir toppen! berättar om morgon dagen och säger godnatt efter wallander! puss♥

ansiktsmask & hår inpackning! (Y)

jag såg aldrig filmen hehe, utan jag fastnade vid ihop byggandet av bänken. haha! jaa men pappa höll på att bygga ihop bänken de köpte igår och så var beskrivningen hur konstig som helst så jag fastnade där! jag började vid tre och den är nog precis klar nu! ja då kan ni tänka er hur svårt de va! fast vi åt vid fem/halv sex. men ändå!

men nu ska jag gå in till badrummet och göra en ansiktsmask och hår inpackning och göra mig "fin" ska bli riktigt skönt! har så jäklans ont i magen. alltså uppe i magen! så det ska bli skönt och "varva" ner och sen slå ner sig framför det ny om mublerade rummet och kolla på blåsningen och sen troligtvis wallander. känns som en riktigt skön söndag! :) men vi hörs när jag är klar med allt och då säger jag godnatt då! hejsålänge! :)

en vanlig söndags-outfit! haha orkade inte ens sminka mig idag. men otroligtskönt! :)

Johan Falk

nu har jag iallafall kläder på mig.. men jag är nog för slö för att ut idag. vill gymma, men alla är upptagna och dom som kan har inge kort tyvärr. sånt som är ibland. men på onsdag ska jag gymma iallafall :) men nu så klickar jag igång en johan falk film och bara chillar. vi hörs om ett tag! :)

utvilad, äntligen!

vaknade för ungefär en halvtimme sen! känns jätte skönt är verkligen heelt slut! sov runt 12timmar inatt vilket verkligen behövdes!ska gå upp snart och fixa mig tror jag. vet inte vad jag ska hitta på idag faktsikt. det visar väl sig.. ;) äsch vi hörs när jag har något att komma med istället! ha en fin söndag! :)♥

NU: dusch, SEN: SÄNGEN

japp nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova, sova & sova! gud så skönt det ska bli! :) har bara tagit det jätte lugnt sen jag kom hem, bara myst framför tv:n och datorn, så imorgon är jag nog (förhoppningsvis) laddad för nya äventyr! haha nejdå, men om någon har lust å hänga med till gymmet skulle ju inte skada? jag vill åka dit hela tiden men det blir aldrig av eftersom jag vill inte gymma själv. tycker det är så himla tråkigt.. jaja vi får se, annars hittar jag väl på något annat! :)

nu säger en rätt skapligt trött amanda godnatt! och vi hörs imorgon!


det gäller somsagt att bjuda på sig själv ibland, vilket jag är rätt bra på! haha

"mini shoppat" ;)


svart vanlig tröja från cubus, 199kr

detta köpte jag från ikea. sak man har på täcket. 25kr! (billigt!!!)
sen duschkräm. vet inte vad den kostar. men jag har kört på den ett tag och jag tycker den är bra. :)

Bh&trosor från kappahl, hatar att handla där, men faktiskt så har dom jätte bra underkläder. iallafall vad jag tycker. dom sitter bra och är sköna. och väldigt bra priser! :)


nej nu är klockan tillräckligt dags för att krypa ner under en filt och gosa med otroligt gott godis å en kall cola!♥ orkar inte ut ikväll nå. är jätte trött och det var hur länge sen som helst jag sov ut riktigt. så ikväll ska jag vila upp hela kroppen så jag har tillochmed slagit till och satt på mig glasögorna för att vila ögonen(!!!) vilket är väääldigt skönt. sen ska jag ta en dusch om en stund och sen ska jag krypa till sängs och sova ut riktigt länge imorgon. men jag säger godnatt senare när det är dags för de. :)♥

super trött

kom precis hem. har handlat lite små saker till mig, en bh, trosor som tillhör bh:n och sen en tröja. jag är så glad så glad att jag hittade den där bh:n jag har en lika i rosa och svart och tycker den är jätte bra, och sen skulle jag köpa den i turkos så har den vart slut i min storlek överallt! men nu så fanns den! :) tänkte att jag kan visa bild på allt sen.

sen va vi också till ikea. och mamma och pappa shoppade vääääldigt mycket. möbler alltså. så imorgon kommer dom ha att göra iallafall! haha men jag tror det kommer bli fint iallafall :)

nu ska jag äta och sen ska jag sätta och gosa ner mig framför tv:n och smocka i mig godis. göttans. men jag tänkte fixa bilderna ikväll iallafall. så vi hörs väl om ett tag. NU: mat!

(jag hoppas det funkar att ladda upp bilder senare ikväll, för just nu går det inte för mig)

nuså har jag tid för lite bloggning!
ska jag vara ärlig så har jag inget att skriva om egentligen! har haft en bra fredag förövrigt. ska snart hoppa in i duschen och sen sova. vilket ska bli otroligt skönt. är verkligen super trött som jag alltid är tyvärr. måste verkligen bli bättre på att sova i tid!

hur som helst så följer jag med till gävle imorgon, vi ska köpa lite nya möbler och så. vi åker redan vid halv tio/tio så kommer inte hinna blogga förns jag kommer hem, och då har jag ingen aning vad klockan är. kaanske ska jag ut imorgon kväll också. vet inte om jag kommer orka, men det visar sig somsagt! men jag hör av mig mer om det imorgon :)

nustrax blir det duschen och sen ska jag sova! så ni får ha en underbar fortsatt fredags-kväll och en lördag! så hörs vi imorgon kväll.

nu bjussar jag på en supermysig fredags-kvälls-outfit!

solsidan!

nu är jag hemma, sitter och proppar godis som aldrig vart godare förr! sitter även fast spikad vid solsidan. hör av mig när det är slut! hej så länge!

JÄVULSHUMÖR!!!!

nu ska jag & hanna snart pallra oss till rätt prisan och köpa ben's sen ska vi till löket och jävlas med allt och alla. vi har vart på jävulshumör heeeela dagen! så nu jävlar en fredag-kväll det kan bara inte bli bättre! vet inte när jag kommer hem. men jag hör av mig då iallafall. blir nog inte allt för sent eftersom jag ska med till gävle imorgon. jag vet att min blogg har vart tråkig på sista tiden, men jag ska bättra mig. men jag har varken haft tid eller ork. men nu ska det bli bättre bananer!

slänger in en dagens nu också innan jag åker. :)

bilden är extremt ful, men hinner inte fixa nån bättre.

Ha en underbar fredag nu! för det kommer jag då med detta humör som är på TOPP!

duktigt

hejsan! kände bara att jag måste blogga en gång till idag. just nu ligger jag i min säng nyduschad och helt slut. ska bli sååå skönt och sova. men innan dess ska jag läsa igenom lite so. har typ som ett prov imorgon. känner mig inte på det bästa plugg humöret, men det är saker som måste..

kommer ni ihåg att jag skulle testa med att skriva upp kvällen innan vilka läxor och andra saker som måste gå före och göras i en bok? jag tycker det är en ganska så bra grej, får se bara hur länge jag håller i det. men det känns liksom så himla skönt på kvällen när alla punkter är struka och jag kan sova så gott så gott! nu tror ni säkert att jag är värsta planeraren eller så, men jag är raka motsatsen! den här boken jag nu börjat skriva i är lite mer som en kom-ihåg sak eftersom jag är extremt glömsk och tappar bort läxor och ja jag vet inte allt vad det är. men har man det uppskrivet så är det ju helt perfekt och man kommer ihåg det! :)

nej nu kan jag inte sitta här längre nu stänger jag av datorn sen läser jag igenom frågorna och försöker minnas & komma ihåg. (precis det som jag är så bra på) sen skriver jag upp nya punkter sen lägger släcker jag lampan och soooover! åå bara ordet får mig att blunda! så godnatt mina underbara fina vänner! puss och vi hörs imorgon!♥♥

föresten en sista sak! fredag imorgon, vet inte vad som händer. ska väl ut på något säkert. men blir nog inte så sent så jag bloggar väl på imorgon kväll. för mamma frågade mig om jag ville följa med till gävle på lördag. har inte bestämt mig ännu, men som det lutar åt just nu följer jag med. men mer om det imorgon! puss!

hemma

kom nyss hem, tog mig en sväng förbi farmor efter skolan. orkade verkligen inte gå hem. så så fick det bli.
vet inte om jag ska iväg ikväll eller om jag blir hemma. det visar sig. blir jag hemma tänkte jag blogga på, åker jag iväg så blir det här nog det enda. för isåfall tänkte jag spendera resten utav kvällen till att plugga. så om jag åker så hörs vi imorgon! annars hörs vi lite senare! puss♥

godnatt, vi får höras imorgon istället.


ändring.

jag klickan igång andra avenyn nu på webben och sen duschar jag. hör av mig efter det.

ska jag, eller ska jag inte?!

åå jag kan inte bestämma mig om jag ska baka eller inte! jag vet inte vad jag ska hitta på och baka isåfall! men är så sjukt sugen på paj, men vi har inget gott å ha i pajen. så jag vette tusan vad jag ska hitta på för något... ååå vad svårt!

om jag inte sagt det tidigare så är prao platsen fixad nu och jag är nöjd! jag ville ju praoa på en restaurang och så får det bli! det fick bli kök nyström tror jag det heter! så där kommer ni hitta mig vecka 11 om jag inte minns fel! :)

hehe jaja nu har jag städat klart ÄNTLIGEN! nu du mamma har du nåt att bita i om du ska klaga på min städning! haha. nu är det skinande rent här i mitt rum. haha nejdå. inte riktigt men nästan iallafall ;-) så nu återstår bara tyskan och duschningen kvar på min lilla lista. hih och ja det är ju två timmar kvar så det ska nog fixa sig! :)

nej nu ska jag hitta på något och baka. vi hörs om ett tag igen då! :)♥

tror ni jag hinner? :)

hihi jaa nu är både so:n och engelskan klar! fast de va två frågor jag inte kunde på engelskan som jag får fråga min lärare om imorgon! :) så nu återstår bara att träna lite på tyskan, och sen städa rummet innan nio, bakning ska jag också med. men jag ska höra med bror min om jag kan baka paj eller nåt istället, för just nu är jag absolut inte sugen på scones! hehe.

hmm, jag funderar på att ta rummet imorgon.... nej jag ska göra det idag. ska ta det nu. japp så får det bli. anledningen att jag är rätt sen är att jag råkade somna när jag skulle se på paradise. så jag har ett avsnitt kvar av det också. hmm. jaja bäst jag sätter fart då... orkar heller inte fixa en dagens idag, för jag satte på mig värsta mys kläderna och somnade så nu ser jag väl ut som ett troll. hehe. ni får det imorgon istället!

nej nu ska jag kö igång högsta volym på spotify och börja städa, hör av mig igen snart, troligtvis när pajen är i ugnen!♥

typ jag?

onsdag, läxor, tränigsverk & helt slut.

hej, ja rubriken stämmer på pricken! ska inte sitta här länge, ska bara uppdatera er lite. har massa läxor som ska göras. jag ska städa mitt rum (för en gångs skull, nu blir mammsen glad!) sen ska jag baka scones till kvällis och sen ska jag vara duschad och klar klockan nio, då andra avenyn börjar (som jag längtat!!!) efter det ska jag sova dirket. har sovit så pinsamt lite dom sista nätterna så det är hemskt.

som ni kanske vet är jag en sån person som skjuter upp allt till sista sekund. och då menar jag allt. men nu ska jag ändra på det. jag ska försöka mig på en ny metod. jag ska skriva upp det sista jag gör på kvällen vad jag ska göra dagen där på. som läxor och annat. hoppas det funkar för det är precis vad jag behöver. för jag har som nyårslöfte att verkligen sköta skolan i första hand och jobba upp betygen! eftersom dom sista två månaderna i skolan va jag så jävla skol trött. jag orkade aldrig med att göra läxor och träna till prov. för jag sköt alltid upp det till kvällen före och bla bla. ja ni vet.

nej nu kan jag ju inte sitta här och babbla bort tid. nu måste jag sätta fart med mina måsten så jag blir klar i tid och får bra med sömn inatt! vi hörs lite om en stund när läxorna är klara. om ni har tur kommer jag även med en dagens då! :) Hej så länge! :-D ♥

dagens

här kommer en dagens:


nu ska jag fixa det sista och sen pallra mig till löket. jag finns på mobilen om det är nåt! annars får ni ha en super fin fortsatt tisdag! pusss!♥

tisdag och tomt på blåbär.

hemma från skolan och nyss ätit. humöret på topp! :) hehe en helt vanlig tisdag alltså! ;) tänkte faktiskt dra ihop en blåbärs paj, men som vanligt va det slut på blåbär!!! :-( så de fick bli en fet tallrik med spagetti och köttfärssås istället! muuumma! :)

om cirkus en timme och 20 min ska jag dra på mig jackan och skorna och gå till löket. ska somsagt jobba där ikväll. så är väl hemma runt nio igen? ja då lär jag duscha och packa väskan innan paradise! sen ska jag sova. eftersom jag försov mig imorse! STARKT JOBBAT AMANDA STEN. kom iallafall bara 20min försent. inte för att de är bra, men ändå helt okej med tanke på att jag vaknade 1h och 20 senare än vad jag egentligen ska göra..

orkade inte med engelskan igår heller, så det får väl bli imorgon. lika så med bilderna, internet va hur jäkla segt som helst, så ni får dom förhoppningsvis imorgon! :) nu tänkte jag fixa en dagens, så vi hörs snart igen! puss♥

hann med bara några eftersom det var hur segt som helst, här har ni en, resten får ni nog imorgon! :)

juste!

jag kom på att jag aldrig sa att jag hinner inte med bilderna ikväll. jag har precis duschat och sitter med engelskan i högsta hugg. snart klar, hoppas jag hinner klart på tio min för då börjar paradise. men jag tänkte  att jah har ju lite tid på mig imorgon, så jag hinner nog lägga upp dom då! så, vi hörs då! puss!

hemma igen.

nu har jag kommit hem, har precis proppat köttfärssås & spagetti. hur gott som helst, jag tror jag ska ta lite mer! :) jag sitter även och kollar på Familjen annorlunda, tycker det är så himla kul program! :) efter det ska jag duscha och sen måste jag fixa engelskan. sen ska jag se på paradise, sen ska jag sussa! :) ja så såg min måndag ut. och imorgon är det tisdag och ännu mer fullspeckad.
slutar vid 20 i tre. hem fort äta och vila lite åka till löket och stå där i kiosken. efter det blir det hem duscha och kanske läxor(?) vet inte om vi har något. sen ska jag väl titta på tv och sova. så det blir nog inte så mycket bloggning, men hör väl av mig efter skolan iallafall! :) ha det så bra och sussa så sött så sött mina fina! pusssss!♥

trötta? eee jaa!

hejsan! nu har jag nyss vaknat, men denice ligger fortfarande brevid mig och sover. vi har sovit sen två ungefär, vi kom hem typ vid halv. vi slutade typ 10 över ett, egentligen slutade vi halv tolv. men ingen breättade att våran svenska va inställd så vi hade hål i 2h och 20 minuter i onödan! fy inte bra!

jag ska låta denice sova till typ halv fem/tjugo i för då ska vi nog pallra oss till löket och planera en liten hemlis! ;-) åå vad kul det ska bli! jag tror jag dör! hihih. så busigt! vi måste ta det idag för annars blir de nog aldrig av..
nej nu ska jag fortsätta vila brevid denice. vi hörs senare ikväll när jag kommit hem! ni får kanske bilderna från sthlm då också. för jag kommer inte hinna imorgon eftersom jag ska jobba på löket. så det måste nog bli ikväll eller på onsdag. vi får se. jag lovar inget!  heheh aa puss iallafall! :)♥

tur att jag och denice är lika sömntutor båda två, annars skulle nog någon av oss storkna ;)

godnatttttt

nu har jag duschat och sett de program jag skulle se på. missade halva Blåsningen för att jag somnade men men så är livet ;-)
nu snart ska jag iallafall packa väskan inför imorgon och se på Johan Falk. sen så småning om ska jag försöka sova. engelskan tar jag imorgon istället, orkar inte det nu, hehe!

imorgon slutar jag 20 i tre tror jag. vet inte vad som händer efter det. jag vill gymma, men jag ska inte göra de förns tidigast onsdag eftersom att jag är jätte förkyld. så jag vet inte om jag ska vara med någon eller om jag åker hem och bara tar det lugnt. jag återkommer mer om det sen! :) tills dess får ni ha det så bra och sov så jätte gott inatt! ♥♥

inte kuuul

hej igen! jag har så super tråkigt just nu så jag tänker slänga in ett ytterligare inlägg idag! jag sitter nämligen med min barbära dator i knät på en stol med min stationära framför där. jag håller på att "packa" ihop allt på den datorn i en mapp för jag ska få en ny! det tar verkligen 100år! åå det är så tråkigt! sen ska vi hålla på och skicka allt i mellan olika datorer hit och dit! usch

för att få det lite roligar sitter jag och lyssnar på skön musik! blev ju bara hemma idag eftersom jag inte känner mig särsklillt pigg. så om en stund ska jag väl hoppa in i duschen och fixa mig så jag får en ny kick! ;) hehe nejdå skämt å sido. :) jag ska göra allt de där innan klockan åtta och idag SKA jag lyckas!! för då är det blåsningen, sen efter det ska jag kolla på En annan del av Köping. efter det tänkte jag göra engelska läxan jag har. så slipper jag tänka på det sen! :) så så ser min söndag ut! vi hörs väl lite senare antar jag! :)

puss mina fina vänner! :)♥

shopppping!

nu kommer lite bilder på de jag handlade igår. lite bilder från våran hemresa samt från sthlm kommer lite senare, kanske idag, kanske imorgon! ;-)




svarta jeans från lindex, 199kr
randig t-shirt från monki 37,50kr (kostat 150kr)
rosa/orange/aprikos tjockis tröja 199kr bik bok.
peace ring 49kr åhlens city
ring med stor "pärla" 39kr eller 49kr kommer inte ihåg. JC.
ska fixa en bättre bild på ringarna. men dom får ni ikväll!

jaa de va de jag köpte. är väldigt nöjd! :) så nu har ni dom bilderna, nu är det bara dom där andra ni ska få. :) men dom kommer antingen ikväll, eller imorgon! :) nu ska jag iallafall gå och dricka nåt, är hur törstig som helst! hej så länge!♥

söööndag- skola imorgon.....

tjena mors! vaknade ganska så nyss.. typ 10min  sen? skit också, kommer aldrig kunna somna i tid ikväll. och så ska jag upp till skolan så kommer jag vara heeeelt död. tänkte gymma med ebba och putte, men de blir nog inget med de för min del, eftersom att min hals verkligen skrek av ont nu när jag vaknade och jag känner varken någon smak eller lukt. jag känner mig alltså inge bra alls! :-( så jag tar nog kanske det lugnt ikväll, fixar bilderna (som jag lovat) och så, så kanske jag mår bättre tills lite senare i veckan och kan gymma då! :) hör av mig senare idag med lite bilder! pusss!♥
har ingen bild nu heller. men de kommer inom kort..

homeeee i borlänge

hejsan allihopa! :) har nyss kommit hem efter en underbar dag i stockholm! har hittat ganska så mycket saker. men är alldeles för trött för å visa er nu. jag fixar det imorgon istället! :) då jag även kan berätta mer om våran händelserika dag som vi inte kommer glömma på väääääldigt länge!

nu ska jag iallafall gå och sätta mig i soffan och trycka godis. lite iallafall trots att jag är sjuukt mätt och inte alls sugen. och sen ska jag hoppa in i duschen och sen sova gott så gott. och så ska jag sova så länge jag bara kan imorgon. eftersom jag fått så lite sömn dom senaste nätterna. nej nu blev det onödigt långt! vi hörs imorgon med lite bilder åså :) hoppas ni haft en bra lördag annars! :) puss!
orkar ingen bild nu heller. sorry, men de kommer imorgon!

bed time! imorgon stockholm!!!!!!

nu är jag klar! nu ska jag sova. vi får se om jag hinner med någon bloggning imorgon. det blir isåfall på kvällen, kanske vid en tio? ja nåt sånt! :) tills dess att vi hörs så får ni ha en underbar lördag! för de kommer absolut jag ha! :)

HEJ DÅ BORLÄNGE! - HEJ STOCKHOLM!!!!!!!! :-D

jämt jämt,

jaa hur tusan kan det vara möjligt att jämt blir jag förkyld när jag ska göra något riktigt kul?! jääämt. men det ska inte få förstöra min dag imorgon. jag ska proppa fickorna fulla med näs-spray, alvedon och liknande saker. för imorgon ska jag ha hur kul som helst! och inget ska få förstöra det! :)

nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det bed time för min del. ovanligt tidigt, men välbehövligt eftersom att jag gick och la mig i min säng vid tolv och jag ska upp tidigt imorgon!

förövrigt så har jag haft en ganska så lugn men kul kväll. mycket kortspel och skratt blev det iallafall :) rätt så skönt faktiskt. :) nej nu ska jag sluta babbla. hör av mig efter duschen igen! :)


Hej så länge! :) ♥

DAGENS

nu har jag fixat en dagens! inte direkt speciell, men otroligt skön när man inte känner sig som piggast!♥


Ha en fin fredags-kväll allihopa, så hörs vi senare ikväll runt nio/tio/elva!♥♥

iiiiinte bra

förlåt för att jag inte bloggade igår. men jag hade varken tid eller ork alls. efter skolan så följde denice med mig hem, vi kollade på film och bara myste. sen drog hon på träning och jag åkte till löket med erica. kom hem runt nio. åt och så. duschade och kom inte i säng förns tolv! vaknade helt död imorse..

så nu har jag nyss kommit hem från skolan. och har nyss proppat i mig mackor. hehe. ska väl fixa en dagens och lite sånt nu snart. sen ska jag nog vila mig en stund eftersom jag är vääldigt förkyld. vid fem sissådär åker jag nog till löket och kommer väl troligtvis hem runt 9. då måste jag packa och fixa med pengar och allt hit och dit. så vi får se vilken tid jag hör av mig ikväll. ska sova i tid ikväll eftersom tåget går klockan 10 i åtta imorgon!

så, nu vet ni hur min dag igår/idag såg/ser ut. nu ska jag fixa en dagens. vi hörs snart igen!

helt tagen

oj oj oj helt tagen är jag just nu! jag satt och gapade mig igenom hela slutet av andra avenyn! åå herregud de var länge sen de va så spännande alltså! shiiit vad jag längtar tills nästa vecka! ååååå!!!!

nu släcker jag ner för ikväll, eller ja strax iallafall. känner att jag verkligen behöver sova. för det känns verkligen som min hals skriker just nu... faaan jag vill verkligen inte bli sjuk!! jag hoppas verkligen jag blir piggare tills imorgon.

imorgon slutar jag tio över två. då åker jag hem direkt och vilar lite åså, sen går jag med erica runt halv fem kanske till löket. och blir väl kvar där tills nio så kommer väl hem någon gång efter det. :) ska försöka blogga på medans jag är hemma då om jag orkar. får se hur jag känner mig!

sov så super gott nu mina vänner! och va rädd om varandra!♥

home sweet homeeee

äntligen hemma! är helt slut i benen! men kändes ändå bra. men jag har så sjukt ont i halsen! åå jag fåår bara inte bli sjuk tills stockholm! nej de kommer jag inte heller. de har jag bestämt.

körde somsagt snörugby i skolan idag, ååå så jäklans kul det var alltså! hahahahahah var heeeeelt slut efter det (också) men gud va jag skrattade! haaha. men jag kan säga att de var vääldigt skönt och duscha efteråt sen! :)

nej nu känner jag att det börjar på och dofta mat här. nu ska jag gå och proppa i mig kyckling tror jag det bjuds på ikväll! hihi, sen ska jag ta mig en vaarm låång dusch!♥ ska kolla på paradise också innan nio för då börjar andra avenyn. men som tur är så har jag inge plugg som jag trodde. så ikväll ska jag bara chilla järnet och bli frisk helt enkelt! men vi hörs väl antagligen snart igen eftersom jag bara är hemma. bjuder på en dagens så länge! puss

sov underbart :)♥

nu har jag fixat allt inför imorgon. (hoppas jag) ska ha snöryggby imorgon på idrotten, ska faktiskt bli kul! :) hihi. men jag ska sussa så sött nu, är verkligen sjuuukt trött. helt slut med andra ord. vill bara säga att imorgon slutar jag som sagt halv två, stannar kvar i skolan tills halv tre då jag åker med erica hem, slänger i mig något och packar om till gym-kläder och sen sticker jag och gymmar. så vi får höras nån gång efter det. för då ska jag bara vara hemma :)   så sussa sött nu! :)♥

tre störtsköna låtar! haha






hahahah!  den sista är auto tunes! och de är ett program som gör om dom falska tonerna till "ofalska" hahha det är ju bara för kul! hahah

tisdag - en helt vanlig dag

hejsan! tisdag idag då. har precis bakat paj och grejer! satans god den var, och så tänkte jag att jag skulle ta kort, men den såg så god ut så jag glömde helt bort det! haha. så det kan gå...

ni skulle vart med på min, filips & adams konversation på svenskan idag! åå nu kommer jag nog ligga hela natten och fundera på det där! haha. vi pratade om så sjukt konstiga saker. men orkar inte berätta allt. då skulle jag få sitta här tills klockan elva ikväll och de vill jag inte.. ;)

ska till löket om sissådär 50min. så det blir usel bloggning idag med.. imorgon slutar jag halv två. och sen ska jag gymma troligtvis, sen blir jag nog bara hemma :) så då kan jag blogga på lite! :-D annars vare nog inge mer jag ville säga :)

jag tänkte lägga upp två "låtar" här nu strax, jag tycker dom är så sjukt kul! haha tack till sånt här folk som sitter och gör sånt där! haha jag återkommer som sagt strax! :)♥


steeeeeknarna!

måste bara tillägga att jag hade besöks-rekord igår igen!!!! ni är verkligen grymma mina vänner! stor puss på er och fortsätt såhär!!♥

godnatti pussi sov.

nu släcker jag för ikväll. är riktigt trött. imorgon vet jag inte än vad jag ska hitta på, men jag kommer väl antagligen hem direkt efter skolan så vi hörs väl då. börjar halv nio imorgon så jag har lite sovmorgon! känns otroligt skönt även fast de bara är 30min. iallafall,   sov gott mina fina!♥


hihi här har ni två bilder! filmen är för pinsam för att lägga ut. den spars nog i datorn........ ;)

busar

hehehe jaa slutade runt halv tolv idag! riktigt chill! drog hem vid typ ett. sen nu har jag och denice bara chillat! nu är vi på damp humör som vi vart på hela dagen så nu ska vi spela in en video. kanske lägger jag upp den. vi får se! :) ikväll blir det löket vid typ sju. så om vi hörs sen så blir det runt halv tio! ha det fint! pusss

blåsningen

hahah tittar ni på blåsningen?! vilket kul program! haha! men efter det ska jag kolla på En annan del av Köping. mamma spelar in det som tur är! :) sen ska jag hoppa in i duschen eftersom att jag inte gjort de än^^ jag spelade x-box 360 med min bror istället! :) men jag säger godnatt nu för jag måste packa och sånt efter duschen. så vi hörs väl imorgon antar jag! :) sov gott mina vänner! :)♥

sweet dreams.

åå jag hade en underbar dröm inatt!♥ jag drömde att jag va i thailand, och vi hade vårat hotellrum jätte nära stranden och att jag låg på en strand och solade med fötterna nere i det varma havet♥ och det kom vågor så min handduk blev helt blöt. det var supervarmt och helblå himmel. så mycket mer än så kommer jag faktiskt inte ihåg.. men ååå vad jag vill resa utomlands! tänk att bara få komma bort typ 2-3 veckor till värmen! ååå vad härligt!


visst skulle de vara härligt?

konstingt

hejsan. nu har jag setat väääldigt länge och fixat lite med bloggen! som ni ser så har jag fixat kategorier och lite sånt. eftersom jag inte haft det tidigare så har jag ungefär 19st sidor fulla med massa inlägg, kanske är runt 20-30 inlägg på varje sida. så det tar väldigt lång tid. har bara hunnit med halva än så länge. men de vart nå fel med ett inlägg så de publicerades om! jag får inte bort det heller så ni får väl bläddra förbi det bara.

ligger fortfarande i sängen. ska väl gå upp och duscha snart. kom på att jag inte kan basta.. så jag får göra det en annan dag. sitter somsagt fortfarande nerbäddad i sängen, hehe ska väl duscha snart, och då får det bli myspys kläder. så vi hörs senare ikväll! pusssselipuss



ååååå vad jag vill till romme!

nuså-BILDER

nuså kommer lite bilder från min nyårskväll! :)

vi börjar med maten! sjukt gott vare! :)


så blev klockan 00.00 och de vart dags att fira de nya året. 2010

godmorgon söndag!

redan söndag igen... gud va helgerna bara springer iväg! helt sjukt! vaknade nyss, har precis ätit frulle som bestod av två super goda mackor och sen den underbart goda vanilj/päron yoghurten!♥ 
idag funderar jag på att åka till gymmet, eller jag vet inte. jag ska nog dit imorgon så vi får se. min bror frågade om jag ville åka skridskor men jag tycker de är as tråkigt så de blir nog inget av de heller.. ;) det slutar nog med att jag är hemma och bara tar det lugnt. kanske ska jag basta och "packa" in håret? jaa så får de bli lite senare ikväll, men före 20.30 för då ska jag titta på En annan del av Köping!!♥♥ hehe men vi hörs om en stund! puss

choklad♥

just nu sitter jag och knaprar i mig marabou's premium 70% choklad!♥ jag verkligen älskar mörk choklad! jag vet inte varför, har liksom aldrig gjort det förut, men nu det är bland de godaste godisen jag vet! det får absolut inte vara mer än 70% då blir det förmycket. utan 70 är heelt perfekt!♥  men förut för bara ett litet tag sen tyckte jag de va riktigt vidrigt! det är det som är så konstigt! ;) men nu, mmmmm i love it!




kameran måste nog ladda hela natten... så jag får fixa lite bilder och sånt imorgon eller någon annan dag istället.. så nu istället ska jag fortsätta kolla film på voddler för jag somnade igår när jag kollade. och så får vi se om jag ska titta med mamma och pappa sen. men jag tror inte jag orkar blogga nå mer för idag. så vi hörs nog imorgon istället när jag vaknat! ha en fin lördagkväll allihopa!♥♥

typiskt,

bilderna får vänta.. slut på batterin så nu ligger kameran på laddning! :) just nu sitter jag och leker lite med min super "braiga" web cam! såå jääääklans bra kvalle alltså. eller inte! pinsamt ju! tur att kameran snart är färdig laddad!

maten var somsagt super god! så nu är min lilla "magge" (som min farmor bruka säga) full. så nu ska jag gå och trycka lite godis, sen ska jag kolla om kameran är klar. sen så blir det kaaanske att se på film om mamma inte har somnat...... vilket hon brukar göra. hihih. nej nu blir det godis!!! :-D hörs senare mina vänner! :)

 


hemma och hungrig

kom precis hem! fyndade nästan inget förutom 2 trosor! men jag ska ju somsagt spara mig till stockholm som är endast precis en vecka kvar till!♥  nu är maten strax klar. så jag ska proppa i mig som tusan eftersom jag är riktigt hungrig. hoppas bara på att det är gott för jag har aldrig ätit det tidigare! :) efter maten ska jag fixa lite nya bilder tänkte jag! :) sen senare ska vi kanske titta på film här hemma. vet inte om det blir skräckisen eller new moon. det är mamsen som ska välja! men mer om deet senare. NU: MAT!!

LATER


godmorgon!

godmorgon mina vänner! jag har sovit super skönt inatt trots filmen! har försökt att inte tänka på den så mycket hehe!   

vad händer idag annars då? själv vet jag inte.. jag ska snart gå upp och duscha och göra iordning mig iallafall. sen vet jag att mamma ville att jag skulle följa med på kupolen en liten sväng för att pappa skulle fixa nåt här hemma så vi fick inte va hemma eller nåt. det skulle bli en överraskning, hahah! sen tänkte jag fixa lite nya kort idag också. så vi hörs väl lite senare! :)♥

jag ger upp

äsch nu ger jag upp för ikväll. känner ögonen sakta börjar stängas.. slår på en film och sen sover jag gott så gott. så vi får höras imorgon istället! :-) det blir toppen. sov gott alla mina sötnosar!♥

fredagsmys

kom hem för en stund sen. haft en ganska så lugn kväll ikväll. jag och denice drog ju till löket vid fem, chillade lite spelade kort hahah säger bara det! haha. drog hem sen, och har bara tagit det stenlugnt sen dess. vilket jag också ska göra resten utav kvällen. ska bli skönt det också. :)

åååå vilken film! den va inte så där jätte super jävla läskig, hela filmen, men fyfan på ren svenska vad rädd jag blev på slutet. jisses amalia! jag tycker absolut att ni borde se den om ni inte sett den och gillar skräckisar. helt klart sevärd alltså. men jag vill säga att ett måste, och de är att om ni ska se den så ska ni se den på en "stor" tv och med bra ljud. det blir så mycket häftigare då. mer än så har jag nog inte å säga. men vi hörs lite senare istället! klockan är ju bara 22.02! nu ska jag fortsätta och ha lite.....

film!

nu ska jag och denice klicka igång filmen

paranormal activity! :-D sen efter det ska vi nog pallra oss till löket tror jag. så vi hörs väl senare ikväll! ha en fin fredag allihopa! :-D♥♥


ny duschad och klar.

nu ska jag sussa. och de tycker jag att ni som inte redan gör det också borde göra! :) själv ringer klockan 5 imorgon men jag kommer väl inte upp förns någon gång vis 6 skulle jag tro.. åker med mamma till jobbet 20 i sju, för att sedan åka till tandläkaren :-( får se vilken tid jag är tillbaka i skolan.. de visar sig. slutar iallafall 10 över två om jag inte minns fel. så vi hörs väl antagligen efter det! :)

somsagt. sov så sött nu allihopa.

-och ja jag vet att jag lägger in samma bilder typ 24/7 men jag tar liksom inte så mycket bilder. det ska bli ändring!

paranormal activity

nu har jag precis laddat hem paranormal activity, har tagit en "snabb" blick på den och den verkar hur jäkla läskig som helst alltså! jag har även hört att den ska vara USAs läskigaste film!! skulle så jäkla gärna se den nu, men jag vågar absolut inte se den själv. jag hoppas jag och denice kan se på den imorgon efter skolan! för ska jag vara ärlig så vette tusan om jag vågar se den när det är mörkt ute........

den handlar alltså om en tjej och en kille som bor i ett hus som det börjar spöka i. killen filmar alltihopa med en videokamera så det är väldigt verkligt! det händer massa konstiga saker och dom gör väldigt mycket saker för att ta reda på vad det är. han filmar även på natten och man hör fotsteg och ja, så mycket mer än så vet jag faktiskt inte. men den verkar vara så sjukt läskig iallafall. frågan är bara om jag kommer kunna sova om jag sett denna film, jag som är så lätt skrämd? hehe ;)

uttråkad

hej, har verkligen ingen blogglust alls just nu. har inget att komma med heller. har heller ingen lust alls för att bara vara hemma och tråka. men som det ser ut just nu så blir det så. fyfan va tråkigt. hörs väl troligtvis lite senare istället. hejdå♥

happy face x 2! :D

hihi åå vad min mamma är snäll just nu! hon har ju en barbapappa, och jag mamman + en orange + en "gul"+ grön. och jag ville så jätte mycket ha barbapappan så jag frågade så snällt så snällt om inte vi kunde byta, och de gjorde vi, så nu har jag den också!!!! :-D hihih :D

eehm, jaa nu ska jag nog ta mig en dusch och sen läsa på lite glosor.... jag har inte hunnit med något alls än så länge, för att jag somnade klockan fem och vaknade klockan åtta. jaa då kan ni nog räkna ut hur slut jag är egentligen.. är fortfarande helt död. så de känns ganska skönt att jag bara var hemma idag åså. så nu blir de duschen och sen lite glosor, eftersom dom också är viktiga om man vill ha mvg i allt. he-he!

hihi söt bild va? ;-) jaja jag säger iallafall godnatt nu, är så jäklans trött. vi hörs nog imorgon med nya krafter! puss♥

onsdag-mitt i veckan.

äntligen hemma :) eller det har jag vart sen runt fyra men.. ikväll ska jag troligtvis bara vara hemma och ta de hur lugnt som helst. känner att jag behöver sova ikapp. min mormor kommer när som helst. sen ska jag göra lite tyska så jag kan göra något roligt imorgon. och sen ta en varm dusch och sen sova. vilket blir runt nio/tio. jag tippar på tio och tror ni med gör det om ni känner mig ;-) hehe. men jag måste bara säga en sak. är det bara jag som fryser som en skit?! inatt hade jag förtusan på mig täcke och filtar och jag fryser ändå! lika så nu och hela dagen! och jag har faktiskt bra med kläder så det är inte det..

måste bara säga en till sak. jag tror de var ebba som tippsade om en yoghurt! päron vanilj med päronbitar. och ååå vad god den va! inte va den dyr heller sa mamma. runt 11kr för en liter! åå nu ska jag börja äta frukost. och den kommer bestå av päron/vanilj yoghurt!♥ om du inte testat den borde du verkligen för den var hur god som helst! så tack ebba! :-D♥

nej nu ska jag bädda ner mig framför paradiset eftersom jag missade halva första igår. så vi hörs väl senare ikväll! :) pusssselipuss

-observera att bilden är tagen med mobilen... men det här stället skulle inte sitta helt fel just nu kan jag säga!!

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

hej, hejdå

första skoldagen avklarad. puuuh hur satan ska jag orka med ett halv år innan sommarn å de kommer?! huua mig jag är redan helt trött på skolan.. jag som verkligen ska satsa nu på skolan! vilket betyder att jag troligtvis inte kommer blogga så mycket, under veckorna alltså.. vi får se hur det blir med helgerna.

va ju somsagt och tog andra gardasil eller vad den heter. å vad det gör ont i armen! usch usch. inte kul inte kul! men som tur är har jag bara en kvar. vilket känns skönt eftersom den gör skit ont tycker jag! och jag bryr mig fan inte om andra inte tycker det. jag tycker det iallafall.

det här blir de första och sista inlägget för idag. ska jobba på löket ikväll med ebba! :) kommer hem någon gång efter nio kanske, och då ska jag hoppa in i duschen och sen sova. eftersom jag knappt sovit något inatt får de bli så helt enkelt. men ha en fin fortsatt tisdag mina vänner! :-)♥

skola imorgon.........

nu har jag duschat, kollat på familjen annorlunda, denice har synd nog åkt hem och just nu sitter jag och kollar på paradise hotel! :) ska sussa så sött direkt efter detta. ska upp halv/sjugo i sex imorgon för jag måste följa med pappa och fixa några saker innan jag åker och tar den där förbannade sprutan.... ops nu vart de reklam så då måste jag springa och borsta gaddarna. vi hörs imorgon mina vänner! :)♥

hemma med denice.

nuså har jag kommit hem, jag hittade ingenting på kupolen vilket kanske va bra eftersom jag ska spara tills stockholm och kolla om de finns nå bättre där.
nu ligger vi iallafall i min säng och väntar på att klockan ska bli åtta, för vi ska se på familjen annorlunda! :) haha så jäklans kul program. men nej nu ska vi hitta på något. vi hörs senare! :)

hahah löjligt!

satt precis och kollade på MTV, där spelade dom låten "sexy bitch" men på MTV får dom tydligen inte använda ordet "bitch" så då har dom bytt ut det mot "chick" och de låter ju ur töntigt tycker jag! hahaha dom sjunger alltså "sexy chick" istället för "sexy bitch". haha!

idag blir det denice som planerat. det verkar luta mot kupolen ett tag. efter det har jag ingen aning vad det blir men det visar sig. kanske åker till någon annan eller så kanske vi åker hem till mig och bara tar det lugnt. men jag hör väl av mig mera sen när jag kommit hem.

skola imorgon också! åå vad jobbigt det känns. nu ska jag verkligen sova tidigt ikväll. de måste jag verkligen. men innan jag åker till skolan imorgon ska jag åka och ta min andra spruta, och jag som HATAR sprutor. jag tycker de är fan de värsta jag vet nästan. + att den här sprutan gör verkligen ont också. sen efter den här ska jag ta en till! usch fyfan. men jag överlever väl förhoppningsvis ;) nej nu måste jag göra mig i ordning så vi kommer iväg någon gång :) ha en fin dag! puss.♥ /stenis.

hahahahah vilken bild alltså!

ooops!

eehe ja jag som skulle lägga mig i tid vare ja? eeh lyckas inge vidare som ni ser. måste verkligen sova nu alltså!! denice kommer typ ringa och väcka mig tio/elva kommer vara helt död då men aah. kommer väl sova när hon kommer eller nåt.  ännu mera toppen är att min pappa kom in till mitt rum precis och han gick upp precis för han skulle till sitt jobb och jag har inte ens lagt mig (y) nej nu måste jag sova. vi hörs imorgon. kanske inte lika mycket uppdateringar, ska vara med denice och kanske några fler. men de visar sig. GOD NATT! /stenis

hehe jaa sjukt old bild som ni ser.. va ju tillochmed blond där! haha jaja puss.♥

-en annan del av köping!

kom precis hem.. ska väl duscha och sånt snart tror jag. iallafall innan en annan del av köping! ska ni se det?! de kommer jag sitta och glo på ikväll iallafall. tycker dom är så himla mysiga! :-) det ska bli riktigt kul och sen "hur det har gått" eller vad man ska säga, för de va ju ett tag sen sist ;)

sen efter de ska jag väl så småning om sova.. ska försöka somna tidigt ikväll och komma upp tidigt imorgon bitti då jag även ska träffa denice!!! :-D har verkligen saknat henne, va jätte länge sen jag träffade henne precis som dom flesta. hehe. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, om vi ska ut på nåt eller om vi bara stannar hemma och glor på film och chillar in sista dagen eller om vi kanske drar till gymmet? nej jag har ingen aning. de visar sig. (som vanligt hehe) äh har inget mer å skriva så vi hörs.. puss /stenis

haha min bebbbis(LL) snygg bild jag vet!

skola om tvådagar! :-o

söndag idag, skola om två dagar!!!! helt sjukt åå jag kommer aldrig orka upp på morgonen... måste sova tidigt ikväll (igen) så jag orkar upp tidigt imorgon och kan somna tidigt imorgon kväll så jag inte är helt död till skolan! hehe hängde ni med? ;)
iallafall så blir min söndag rättså lugn.. ska till farmor om sissådär en liten stund. sen när vi kommer hem så blir de nog bara ta det chill. sov typ 11 timmar inatt och jag kan då säga att de va verkligen välbehövligt! hehe oj justja jag har inte ätit frulle än! måste gå och göra det. eller ja, de blir väl ett glas juice som vanligt eller nåt. men vi hörs senare iallafall! :) puss  /stenis

?godnatt?

hej igen! nu har jag precis ätit kebab-pizza. åå herrejisses va mätt jag är alltså! jag är sådär jobbigt mätt. men de är ju bara så gott!♥ nej nu ska jag gosa ner mig i min säng under en varm filt och bara ta de hur lugnt som helst. kolla lite på bra tv. eller en film, vet inte vad som är på tv än(?) men hur som helst så säger jag godnatt nu, eftersom jag är super trött, så jag kommer väl somna när som helst. hehe nejdå, men om någon timme och jag orkar inte blogga nå mer för idag. så godnatt, vi ses imorgon!♥

tidigare än planerat - tyvärr

hej, nu är jag hemma igen! gick inte sådär super bra för oss. först fick vi reda på att våran match 11.30 mot dalkurd blev inställd, för att dalkurd hade dragit sig ur i sista sekund. sen spelade vi match, 2-0 blev det tyvärr. men vi tog nya tag, åt lite mat och laddade stenhårt tills nästa match. (13.00) spelade sjukt bra. och då menar jag det verkligen. ledde med 1-0 hela första period. sen fick dom in ett mål i andra. när det sen va 15 sekunder kvar fick dom en ett jävla skit mål. vilket gjorde att vi inte tog oss till semi. vilket vi hade gjort om vi hade spelat 1-1. men men så är livet. vi var iallafall sjukt bra tycker jag.

men nu iallafall ska jag hoppa in i duschen. eller nej, först ska jag ta mig lite lunch. känner mig rätt hungrig faktiskt. sen ska jag nog sova en stund. är helt död. jag somnade inte förns vid 2/halv tre, och sen ringde klockan kvart över sex. sen spelat två matcher, så ja, jag kommer sova gott inatt! men jag ska lägga mig tidigt så jag kommer upp någolunda tid imorgon och försöka vända rätt dygnet vilket jag inte kommer lyckas med..

nej nu ska jag sätta fart. vi kanske hörs en gång till ikväll. ja de gör vi. hejsålänge!


bra kvalle. -eller inte.

hihi

nu snart ska jag lägga mig och försöka sova, vilket jag tror inte kommer gå så bra men men. jag måste iallafall. ska liksom upp sju imorgon! kommer nog vara rätt död imorgon kväll så vi får se hur det blir med uppdateringen.. hoppas på ett iallafall! :) haha nu tänkte jag bjuda på lite bilder jag tog med webcamen och dom är såååå bra kvalle. eller inte.. men jag bjussar som tusan så får vi se om vi hörs imorgon eller inte! :)♥


hehe jaa oplattat och riktigt snyggt! haha nejdå. men jag bjuder som tusan!:) men nu får ni verkligen hålla tummarna så vi blir åtminnstånde bäst i dalarna! :) ♥♥

chillar stenhårt.

sitter i sängen och chillar stenhårt just för tillfället. börjar få det rätt tråkigt om jag ska vara helt ärlig.. ska snart börja packa och fixa allt sen gå och lägga mig. jag tror de får bli film sen, för som jag känner just nu kommer jag aldrig somna. vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. så vi hörs väl om ett tag antar jag.. puss /amanda

18.35- jag har dålig fantasi

nu är jag mätt som en, ja jag vet inte vad! hehe mamma köpte hem en paj till mig som va supergod! jag älskar pajer!♥ det är så sjult gott och de här va en sorts köttfärspaj! :) mmm i love! :)

mellan de hann jag även med att se new moon -igen! men jag verkligen älskar dom där filmerna och jag längtar sjukt mycket tills eclipse (twilight 3) kommer ut. ska bli enormt kul att se den sen! fast ska jag vara ärlig vet jag inte hur många gånger jag sett new moon nu allstå, hehe men jag somnade ju till såklart. men de gör inget eftersom jag redan sett dom så många gånger! :) hihi. nej nu ska jag fortsätta ta de lugnt, nej föresten jag ska nog gå ner och spela lite x-box 360. Sjukt länge sen nu! hejpåre! ♥

bara jag som tycker han är sjukt snygg eller? ;)

myspys

ny duschad och mys kläder på mig! känns som en toppen bra laddning inför sm-kvalet imorgon! jag har ett par sjukt mjuka leggings, sockor upp till smal benen och en tjockis tröja. håret uppslängt i en bulle. åå vad jag ska gosa ner mig i soffan framför let's dance ikväll! :) någon mer än jag som ska se det? :) kommer säkert tröttna efter ett tag, vilket jag brukar göra men jag ska ge det en chans, finns ändåså inget annat bra och se så. de får bli bra det! :)

eftersom jag har sm-kval imorgon och har samling klockan åtta imorgon bitti och finalerna är klockan halv fyra i lugnet så kommer de inte bli så mycket till uppdateringar imorgon. inte förns sent imorgon kväll när jag kommit hem och duschat och så. och sen kommer heller inte mina kusiner hit ikväll, de är alldeles för kallt så dom kommer nästa helg eller helgen där på.
men iallafall så ska jag försöka blogga på som attans nu medans jag bara sitter hemma ikväll! :) hehe men vi hörs lite senare som vanligt igen då! :)


hehe vilka snygga ägg jag åt till frukost idag va? :) + aromat det är sjukt gott! later.

tror ni jag lyckades?! :-D

hehe nej de tror inte jag.. jag vaknade vid nio men var alldeles för trött för att gå upp då! så jag stängde av klockan och somnade om igen. och så vaknade jag 20i elva igen sen och då tänkte jag, neej jag måste verkligen gå upp nu och de gjorde jag. eller nej jag har inte gått upp än men jag är vaken! :-) så jag ska väl snart gå upp och äta frukost och ta mig en dusch! åå så skönt det låter! :) älskar att duscha riktigt varmt. men de gör mamma tokig men nu är hon inte hemma så nu kan jag ta extra lång tid på mig! hihi eftersom det brukar ta en 30minuter innan jag är klar inne i badrummet, hehe.  nej men hörrni. later.



nej nu kom jag på att jag ska göra mig en rikitg frukost! jag är verkligen urusel när de gäller frukost och jag äter det sällan. vilket inte är bra för jag har hört att det är det viktigaste målet på dagen(?) så nu ska jag göra mig en rejäl frulle. kan bjuda på lite bilder sen kanske? japp det blir toppen! :)

vänt på dygnet

åå vad arg jag blir på mig själv ibland! så fort man blir ledig, det räcker med en helg så vänder jag på dygnet alltså! åååå jag som ska upp vid nio imorgon eftersom jag måste sova tidigt imorgon kväll. kommer bli såå kul. men det är det att de är så sjukt skönt å sova och bara ta det lugnt. ähh jag ska väl sova snart.. vi hörs imorgon. jag ska verkligen försöka med 9! wish me luck!

haha som jag berättade i tidigare inlägg så satt jag och kollade igenom gamla mappar och sånt, och så hittade jag en mapp från nyårs-afton förr förra året måste det bli? alltså inte den nyårs afton som va nu, utan före de. och i den mappen så fanns de massa videon när dom dansade. och herregud va jag satt och skrattade för mig själv alltså! åå vad kul de va! hahahha helt underbart kul! :-D♥    hoppas det blir en sälen-resa iår med för de va så satans kul förra året! :D

godnatt!♥

sjukt..

nu har jag kopplat in min stationära dator, och så sitter jag och lyssnar på så sjukt gammal musik. och jag kan säga att de är huuur mycket minnen som helst som kommer upp ur mitt huvud just nu. fan vad jag saknar alla sommar minnen. helt sjukt! sen sitter jag även och kollar på gamla bilder sen sjukt länge sen! alltså shit vad man glömmer bort fort! men de är så sjukt kul att kolla lite "tillbaka i tiden" om ni förstår vad jag menar.   

nej usch! nu kom jag till 6B bilderna. jag får nästan tårar i ögonen. heeeelt sjukt vad jag saknar er!det är 1,5 ÅR sen vi sågs sista gången det är fan hemskt! åååå vad jag vill ha tillbaka den klassen nununununununu!!!

äh ska fortsätta kolla lite mer bilder nu. ha det fint! later♥

HAHAHA den här bilden är från när vi va på cup och så fick man testa sånna där kläder och den där hjälmen va jätte tung! hahah

ben&jerry's♥

sitter i sängen och myser med lite skön musik och ben&jerry's ♥  vet inte riktigt vad jag ska kolla på, det finns absolut inge bra på tv:n och filmerna jag har på datorn har jag väl sett 700ggr. kanske ska jag ta mig en titt in på voddler och se om det kommit in nån mysig film som man kan se? japp så får det bli. vi hörs om någon timme igen då! puss♥

torsdag vare va?

är det torsdag idag eller är det onsdag? jag tror de är torsdag. man blir ju helt dagvild av att vara ledig! ska faktiskt bli lite skönt att få ordning på saker och ting nu när skolan börjar om några dagar.. men otroligt drygt också att inte kunna ta dagen som den kommer, inga måsten och kunna sova ut riktigt på morgonen. och framförallt inte behöva lägga sig tidigt. och inga läxor. ja de finns nackdelar och fördelar.

har inte gjort något alls idag. bara setat och tagit det lugnt. imorgon ska jag kanske försöka få med mig någon till kupolen, skulle behöva ett par svarta jeans. och har man tur kan man hitta några till ett riktigt bra pris. men då gäller det att vara där i tid och ha ögonen öppna ;)  men vi får se om de finns någon som är ledig imorgon! ;)
imorgon ska jag också försöka gå upp senast 9!! hehe om jag lyckas är jag otroligt duktig. men jag måste faktiskt lägga mig i tid på fredag kväll eftersom jag har samling 8 på lördag morgon, eftersom jag har SM-kval! :) ska bli så otroligt kul! :D

nej nu ska jag äta mat. är hungrig som en varg!! :-) hehe men somsagt later.


hmm

jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. känns så tråkigt att bara vara hemma och slöa. jag vill ut på någonting men jag vet inte vad! jag saknar denice som fan också! och hon kommer inte hem förns på söndag.. har inte sett henne sen några dagar innan jul! känns lite konstigt faktiskt!
nej nu orkar jag inte ligga kvar i sängen nu ska jag fixa mig så får vi se vad som händer. puss♥

natti natti puss

nu är jag klar och ligger nerbäddad i min super sköna säng!! ska väl sova om ett tag.. men nu först ska jag se på paradise hotel. sen hittar jag väl på något annat. finns alltid något att fastna framför. hehe. nej men vi hörs väl imorgon mina vänner! puss godnatt sov gott! :)♥


föresten så glömde jag två saker som jag köpte i stockholm.
det första va nagellacket jag hade på bilderna, lite aprikos kan man säga. 25kr
och de andra va det ser ut som en nål, som jag ska ha till min gråa stickade tröja. jätte fint! 20kr
kan visa bild imorgon, de är så svårt att förklara ;)

nu börjas det igen..

nu ska jag sätta på bastun. hehe och de tar en halvtimme minst innan den är varm och under den tiden ska jag ta mig en "natt-macka". och eftersom att jag är lika seg som vanligt så kommer jag väl behöva duscha och allt de där när mamma och pappa har lagt sig. men dom är väl vana nu så. hehe ja men jag säger godnatt senare. pusselipuss

ruggigt kallt ute!

resten av kvällen ska jag bara ta hand om mig själv. sånt man ofta glömmer bort. men jag ska nog slå på bastun (igen) och sen göra inpackningar och skrubba och bara ta de huuuuur lugnt som helst. för de är precis vad jag känner för just nu när de är nästan -30 här i dalarna. hualigen de är helt sjukt!

var hem till mina kusiner idag en sväng, vi gick dit, de är absolut inte alls nå långt. bara en gata i mellan men jag höll på att frysa ihjäl ändå kändes det som! inte bra inte bra. men nu är jag hemma igen som sagt. onsdag idag, nå bra tv-program? nej jag tror inte det. så de blir nog film senare. men jag återkommer om det sen för nu står de mat och sen bastun och de ja ni vet på schemat! så vi hörs om ett tag mina vänner! puss ♥




någon mer än jag som vill gå och se filmen avatar på bio eller?!

shopping

nu kommer bilderna på de jag handlade i stockholm! :)



Bild 1- svart långärmad t-shirt. tror den kostade runt 60kr.
Bild 2- blå t-shirt. 129kr.
Bild 3- brun t-shirt med v-uringning. 74,50kr
Bild 4- två bh-ar. den svarta & vita 149kr den rosa och svarta runt 99kr tror jag :-)
Bild 5- randig mössa. 25kr(!!)
+ nitarmbandet från vero moda. 129kr!

nu kom huvudverken tillbaka igen -.- nu lägger jag mig och sover en stund. vi hörs ikväll!


ny vaken amanda

har precis vaknat. ska väl ta mig lite frulle och se om min sprängande huvudverk går över någon gång! har haft ont i huvudet sen någon gång inatt och är rätt trött på de kan jag säga.
efter jag ätit frulle ska jag fixa mig och sen får ni troligtvis bilderna. men jag har ingen aning om hur lång tid de kan ta så förvänta er inget. dom kanske inte kommer in förns ikväll, de visar sig.
annars så ska jag nog bara vara hemma idag. har hört att de ska tydligen vara väldigt kallt? och vem orkar ut då liksom. inte jag iallafall med den huvudverken ;) nej mina vänner, vi hörs som sagt senare. och gå inte ut och förfryser för de får ni dras med hela livet sen. så va rädd om er, och ta väl hand om er inne i värmen! :-)♥

jag slänger in denna bild för de är väldigt mycket snö! :)♥

nuså, godnatt!


inte bra, inte bra

åååå vad jag blir arg på mig själv ibland! jag som skulle lägga mig tidigt idag. och nu sitter jag fortfarande här och klockan är halv ett. fast jag knappt sovit något, gått på stan i 6h, sov lite på bussen, men annars är jag väldigt pigg. känns inte som att jag kommer kunna somna på ett tag.. så jag fortsätter väl med de jag gör just nu, dunkar gammal sommarmusik ett tag till. det är så jäklans kul när man klickar igång en låt som man verkligen älskade och lyssnade på hur mycker som helst och sen slutade man i någa månader och nu när man lyssnar på dom igen kan man dom! heheh jaa de ska jag fortsätta med nu. sov gott så hörs vi när vi hörs imorgon! :) ♥

hemma

kom hem för ungefär cirkus 1h 40 minuter sen, oj va de bara så? känder som längre sen. jaja hehe.
hittade ganska mycket i kära "stor-staden". men jag är vääldigt slut efter 6h på stan idag och lika så igår. så ni får bilder imorgon. fast imorgon ska jag äntligen sova ut. sen får ni dom! :) de blir perfa.

har inte sovit alls bra inatt. helt sjukt. varken jag, mamma eller pappa har knappt sovit något alls. lite små obehagligt tycker vi. ändåså tycker man att man borde vara heeelt slut vilket vi också va men vi kunde ändå inte sova :s

iallafall så nu ska jag nog ta mig en varm, lång dusch, sen ska jag nog snarka så högt jag bara kan. eheh nejdå jag snarkar inte som tur är(!). nej nu är jag för övertrött och bara sitter och babblar. vi hörs imorgon istället! pusselipuss hörni!

godnatt sov gotttttti

hejpåer! nu ska jag nog lägga mig tror jag.. eller nej först blir de lite film. eller ska jag? nej nu vart jag osäker. orkar jag? eller orkar jag inte? äh skit samma nu babblar jag på som tusan här. hehe

stockholm imorgon somsagt. packat klart och allt nu. känns otroligt skönt att få åka iväg till "stor-stan" och shoppa lite nytt. hoppas bara jag hittar något men de ska jag väl göra tycker jag! :) man hittar alltid något. hehe
kommer alltså hem på tisdag kväll någon gång. det blir bra det.

plåstrat om mitt finger för natten har jag också gjort, satans så ont de gör alltså. hualigen va klantig jag jämt ska vara. usch å fy och blä. nej fan nu måste jag sova. jag skiter i filmen kommer ju fan aldrig komma upp imorgon annars. men somsagt ha det toppen fint nu och sköt om er. och va rädd om er i halkan. så hörs vi antingen på tisdag kväll, eller på onsdagen någon gång. hejdå!

den klasiska "stockholms" bilden, hehe ♥

hej igen

nu är jag "klar" för kvällen.. eller ja packa ska jag också göra, men de tar jag lite senare! :) har iallafall fått tillbaka min dator nu, äntligen. på tiden.. kanske ska klicka igång någon film sen innan läggdags, men jag kan säga redan nu vilken de blir, hehe.. new moon♥ alltså jag älskar verkligen dom filmerna. och jag tror absolut inte jag är ensam om det, eller jag vet. heh.

åker somsagt till stockholm imorgon bitti. därför blir de ingen bloggning förns tisdag kväll om jag hinner. men något mer idag hinner jag med, klockan är ju bara tio över åtta än sålänge! :) nej nu ska jag fixa naglarna. vi hörs lite senare! :)

klantigt, typiskt mig..

ehm ja, rubriken passar otroligt bra in tycker jag. för just nu sitter jag med ett värkande och omplåstrat finger. jag har lyckats med att skära mig på en kniv. det är helt otroligt vad jag lyckas med egentligen.

jaja hur som helst så ska jag nog springa och sätta på bastun nu.. eller ganska snart iallafall. har inte hunnit gjort de än eftersom jag somnade. men de va rätt skönt eftersom jag har rätt ont. hoppas bara att jag kan somna i tid ikväll eftersom jag ska upp väldigt tidigt. och jag måste hinna packa också. nej nu måste jag sätta fart. vi hörs lite senare! :)♥

teori/träning

hejsan! nu har jag kommit hem. ska väl ta mig nåt att äta snart. sen ska jag nog sätta mig i bastun och bara ta de extremt lugnt och bara chilla järnet. åker som sagt till stockholm imorgon så de kommer inte bli nå uppdateringar alls då. men på tisdag kväll när jag kommer hem blir det. så därför ska jag försöka blogga på som attans nu "sista" dagen. :) heh jaa men annars då, vad händer idag? mina dagar fram tills att vi börjar skolan kommer vara ganska så full proppad. tänkte bjuda med mig utav den..

måndag: stockholm
tisdag: stockholm
onsdag: gym med erica troligtvis.
torsdag: sova ut och bara ta de extremt lugnt.
fredag: kusinerna kommer.
lördag: sm-kval i lugnet!!! :-D
söndag: sova ut och bara ta sjuuuuuuukt lugnt.

ja två dagar ledigt på en vecka.. men de är ju roliga saker som händer så de är lugnt, fast väldigt drygt att gå upp tidigt eftersom de inte är min starka sida direkt.. hehe. nepps nu ska jag ta mig lite lunch. vi hörs nog snart igen! :)

jag kunde ge mig fan på att de va den där pungråttan, men där fick han för gammal ost. hejpårä!

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHH!


göta kanal 3

hehe jaaaa nu har jag precis kommit hem. jag och mattsson kom på 20 i nio att vi skulle på bio. vi skulle se göta kanal 3. haha så slängde på oss kläderna och sprang hem till mig, sen åkte vi till bion. kom dit tio i, men vi hann in iallafall! :-) och jag kan iallafall säga att den va sjukt rolig. hahah gu va jag skratta. eller också va de för att jag va så övertrött. hahah men kul va den iallafall. så se den om du vill få lite skratt. :)

jag säger iallafall godnatt till er nu. för just nu är jag allt man kan vara. glad, arg, lycklig, ledsen. jaa väldigt blandat. så de känns ganska rimligt att lägga sig. + att jag ska upp tidigt.. har teori träning halv elva till halv tolv. sen har jag vanlig träning halv tolv till ett. så vi hörs någon gång efter det. puss så länge.♥


sov gott

lördag

hejhopp. har precis ätit och de känns som att magen står i fyra hörn. hehe men gott var det. :)

ska hem till hanna ikväll :) vet inte riktigt vad vi ska göra eller om vi ska ut på något, vet heller inte vilka de blir. de visar sig somsagt! :) och just nu så sitter jag på min mammas & pappas mini dator -.- bara för att min bror har lan här och då behövde han hubben så nu har jag inge internet till min dator. men de är lugnt eftersom jag ändåså inte kommer att bli hemma :) nej får mattssoni skynda sig hem! men vi hörs kanske när jag kommer hem, beror på hur sent de blir. annars får ni sköta om er! eller de ska ni göra iallafall men. nej hejdå! :)♥

slöer.se

hehe jaa nu kommer bilderna äntligen! :) kanske inte dom bästa. men de är iallafall några. :)


vi börjar somsagt kvällen med otrolig god mat! :)


sen blev de raketer somsagt! och jag fick äran att tända dom. men här ser vi hur fail en blev. hehe den smällde precis ovanför träden och vägen. oooops!

hehe. ja de är pappa som tar korten, och han kan inte stå still. hehe


och nu har vi firat in det nya året! 2010!

sen blev de cykeltur ungefär runt hela borlänge, haha nej då. men jonas körde nog in i varenda snödriva han såg! hahaha

sen börjas det..... ;)

drick/vilo paus innan hemfärden. haha jag kan då säga att jag är väldigt glad över att jag tog cykeln, för annars hade jag nog kommit hem runt fyra. heheh. jaa de brukar alltid bli snö krig. vilket de också blev. men sen drog vi ifrån dom på cyklarna. och jag kan säga att jag skrattade så jag fick tårar i ögonen. hahah

hehe hur som helst så har ni bilderna där. och nu ska jag se klart på new moon! vi hörs senare! ha en mysig lördag! :)♥

rätt sent, ja

jaa de blev somsagt rätt sent igår. eller de va ju egentligen idag.. men jag somnade inte förns halv fem! inte bra, inte bra. vaknade runt ett någon gång sådär. och jag ligger fortfarande i sängen och har inte ätit frulle eller något. så just nu skriker min mage efter mat. så nu ska jag äta lite frukost. sen ska jag klä på mig och så. sen ska jag väl lägga in bilderna som aldrig kom in igår -.-

så ja vi hörs snart.

tralalala hehe

jaa klockan är tre och jag är vaken. vad är detta? kan inte sova! blir tokig. ååååå jag är hur pigg som helst känns det som. just nu känns de som att jag inte kommer somna förns imorgon bitti. får väl se när jag somnar. hoppas ni där hemma sover som stockar. hehe iallafall så kommer jag snart få hem new moon!!!!!! så om jag inte kan sova så kollar jag väl på den. jaja vi hörs när de blivit just om inte tidigare! :)♥

planer planer planer! :)

hej igen. nu är jag lite på bätte humör. fast internet är lika bajsigt fortfarande. men de beror på min bror inget annat. ehm ja, jag ska nog snart lägga mig. eller jag ligger redan, men jag ska snart sova. ja de passar bättre. nej gud va jag babblar onödigt. hehe.

imorgon är de lördag och jag är helt dagvild. känns som någon helt annan dag. men iallafall så ska jag sova ut först. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. men sen på kvällen iallafall ska jag till mattssoniebabe (L) :) vi ska kika på film och bara mysa. näst sista lördagen på lovet och första på det här året. den ni!! :)
jaa jag vet inte de kanske blir en och annan cykeltur också? vem vet när jag och hunnnni är på språng?! INGEN!

haha nej men gud va tusan är det med mig? de här va nog de oseriösaste inlägg någonsin! men jag skyller på att jag är övertrött. hehe. nej nu ska jag sova innan ni tröttnar ur totalt. vi hörs imorgon när jag vaknat istället. puss&kram!♥

jag fick äran att vara förste rakabajständare! :-) hehe jag är kung på de där alltså. men jag lovar er att bilderna kommer imorgon, för då är min bror klar med de han håller på med och då kommer internet va så sjukt mycket snabbare. hehe pusss! :)

jag blir tokig!!!!!!!

nej nu skiter jag i det här. ni får bilderna imorgon istället. mitt internet dampar totalt just nu och de är hur segt som helst. går inte att göra någonting utan att de låser sig. så när jag precis hade lagt upp typ 6bilder som tagit flera minuter på var och en så låser sig alltihopa. åååå va arg jag blir. nej ni får dom imorgon istället. hör av mig sen när jag är på bättre humör hejdå


snart

hehe jaa bilderna är påväg. ska till och lägga in dom nu. har precis läst lite. åå vad boken är bra alltså!! men hur som helst så anledningen till att de tog lite längre tid än jag "planerade" hos farmor är för att jag åkte dit och då var hon inte hemma. så jag lämnade cykeln och gick hem igen. sen precis när jag kom hem så hade farmor kommit hem och så ville hon att min bror skulle komma dit och hjälpa henne, och då frågade hon om inte jag kunde följa med dit och de gjorde jag. :) så jag va inte hemma förns 21. kanske? ja nåt sånt. så nu ska jag fixa bilderna! :D så vi hörs om cirkus 20 minuter :)

chill

hejsan, blev inge bastu idag. hinner helt enkelt inte. eller jo de skulle jag ha gjort om jag hade velat hinna men nu orkar jag inte. hehe hängde ni med? ;) iallafall så har jag precis duschat. ska dra mig till farmor och lämna tillbaka cykeln alldeles strax. efter de tänkte jag faktisk fixa bilderna(!!) :) de blir väl bra? japp de blir det.

åå hur mår ni annars då? själv orkar jag ingenting känns de som. gick upp vid halv fem/fem. känner mig helt död om jag ska vara ärligt. ont i huvudet har jag också. måste verkligen vila upp mig tills på måndag! börjar kännas som att jag håller på att få ont i halsen, och de får jag bara inte! måste vara pigg och i form då.

nej nu måste jag åka om jag ska komma hem någon gång. vi hörs om ett tag med lite bilder. ha det fint så länge.


jaa jag bjuder som fan på den här bilden. men de är så jag ser ut just nu. förjävlig. hejdå

slö dag.

hejsan mina vänner! hade ni kul igår? de hade jag! :) jag slänger väl upp lite bilder senare ikväll. :)
vaknade två idag. känner mig helt död. kom hem tre inatt. så de blir nog sängen för min del idag. eller nej, jag ska till farmor och lämna cykeln, men de ska bli skönt att få lite frisk luft. men efter de ska jag nog sätta mig en stund i bastun igen. för de va så otroligt skönt. vi får se, men jag tror nog det. men iallafall ska jag bara ta riktigt lugnt idag, för jag känner verkligen att jag behöver de. hehe. men bilderna kommer iallafall ikväll så vi hörs mer då! pusselipuss.


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0