LIVET ÄR INTE ALLTID EN DANS PÅ ROSOR

Men jag försöker ta mig igenom en dag i taget.



DET ÄR SÅ VÄRT

Måndag idag och första lovdagen. Helt underbart. Tog mig en rejäl sovmorgon och stannade i sängen tills klockan var runt fyra. Lånade då bilen och svängde förbi körskolan och pratade med dom, sen förbi Kupolen då en ny mascara och en urmysig tröja fick följa med hem.

Sen har jag vart ute och åkt med Niklas och Ule. 

Jag har nog inte riktigt förstått än att jag har körkort, även om jag kört närmare 50mil sen i fredags. Haha! Men det är SÅ jävla värt varenda minut jag pluggade. Faaan va jag älskar att kunna köra bil, att kunna säga "jag har körkort" slippa känna dendär pressen att jag måste ta det där förbannade körkortet alla tjatar om. Vill verkligen pusha alla er som skjuter upp det, gör det nu. Det kommer vara värt det, jag lovar! Sen slipper du tänka på det och det är en bra merit för att söka jobb. Ta er själva i kragen, lycka till!


VILKEN JÄVLA HELG

Gaaaaah hej på eeeeer!!

Som rubriken säger, vilken jävla helg!!!! Tänkte dela min asintressanta helg tillsammans med er. Har ju somsagt vart rätt dött här. 

Vi börjar med i torsdags, då jag, min familj och Niklas var på kalas hos farfar. Åt tårta och snackade skit. Sen gick vi hem till mig, drog ut en sväng och sen åkte vi hem och sov. 
I fredags var det en nervös Amanda som fick dra Niklas upp ur sängen så han kom till skolan och jag till min uppvärmning innan uppkörning. Uppkörning kl 09.00 och som ni såg i tidigare inlägg gick den galant. Jag tog mitt jävla körkort på första försöket. Med hela 62 poäng på teoriprovet och en uppkörning helt utan klagomål. FETT!!! Gick till mamma och snodde hennes bil och har väl kört bil mer eller mindre hela helgen förutom när jag sovit och jobbat. Jag, Niklas och Simon hälsade på Frida som bjöd på tårta, innan vi var hemma i skaplig tid och somnade som två små barn.

I lördags var det bara att gå upp för jobb 11-16 och sen var jag chaufför åt min bror, sen åt min andra bror. Hängde lite i ruttna Borlänge efter det sen åkte jag och N återigen hem och sov.

Idag var det samma visa ännu en gång, upp för jobb 12-19. Har velat ta livet av mig ett x antal gånger idag :) kom hem, åkte och träffade Ems en sväng och sen har jag vart med Niklas och Ule en sväng också. NU ska jag sovaaaaa, och jag ska sova så jävla gott och länge imorgon. Ska även hinna förbi körskolan och få tillbaka pengar och till Kupolen en sväng. Blir nog braaa

Godnatt på er vänner. Jag har haft en sån jävla bra helg, trots jobb, hoppas ni också haft det.❤



FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT




BILEN FICK BLI FIN IDAG




HATAR ATT BÖRJA ÅTTA

Är så förbannat jävla trött och det borde vara olagligt att börja såhär tidigt. Jag är så långt ifrån en morgonmänniska man kan komma. En dag i köket och även sista, jag längtar bara heeeeem.

DET NÄRMAR SIG

Hej kompisar. Haft en bra dag? Fick en smärre chock idag när jag först försov mig och sen kom jag upp och tittade ut och såg snö..... Som tur var har pappa vart sjukskriven så han kunde skjutsa mig så jag hann i tid iallafall.

Har hunnit med en hel del i skolan idag, trots bara 1,5 lektion. Tog bussen till mormor där jag blev bjuden på lunch och fika. Sen var hon så himla snäll och skjutsade mig till sjukhuset där jag blev röntgad. Så inom tio dagar kommer läkaren i Ludvika ha mina bilder.

Åkte hem efter det och tvärsomna.. Så himla skönt! Åt middag när pappa kom hem efter att ha handlat, sen övningskörde jag till min syster där vi hängde ett tag innan jag övningskörde och hämtade mamma från tåget och sen hem. Han inte mer än hem innan N ringde och sa att dom va utanför så var bara att hänga med ut en sväng. Hektisk dag Men nu har jag landat för kvällen. Kök imorgon sista gången denna termin och snart är det freeedag. SÅ himla peppad. 

Gammal bild ifrån en kökslektion när vi hade sushi på menyn!

SLÖIS

Har bara legat i sängen sen jag kom hem. Himla skönt! Borde verkligen ha pluggat men har inte haft orken till det. (Som vanligt) men ska ta mig en dusch strax och sen MÅSTE jag göra iallafall lite svenska. Imorgon har jag två lektioner. Religion och samhällskunskap, bläää. Slutar iallafall senast 12.20 och då ska jag ta bussen till min mormor för en lunch sedan ska hon vara gullig och agera chaufför till mig. Ska in på röntgen vid 14.45. Ska bli skönt att få ta ännu ett steg i utredningen, efter röntgen väntar en tid hos en ortoped i Ludvika. 

Måste bara säga att jag vill att denna vecka bara ska springa förbi. Vilket den är på god väg att göra, sen liv nästa vecka, välbehövligt.

Detta hade inte setat fint just nu!

PEPPARSPRAY OCH IDIOTER

Jag blir så JÄVLA arg. Några har sprayat (troligtvis) pepparspray i luftkonditioneringen i skolan. Jag fick såklart i mig det och det va bland de vidrigaste! Hur fan tänker människor?! Slapp mitt hål på 3h men istället fick jag hålla mig vid ambulansen i över en timme. KUL MÅNDAG. Mår iallafall helt ok nu men ska hem och vila. Flera andra på min skola har fått åkt in med ambulans och vi är nu uppe i sex ambulanser när jag gick. Jävla omogna idiotungjävlar. Väx upp förfan.



IDAG ÄR DET FAN SNORKALLT




GRYMT KUL

Hejhejhej vänner!!

Min helg alltså.. OJ vad bra den har vart. Fick en GRYM start på fredagen. (Än så länge hemligt hehe) och sedan tog jag en lunch med mamsen, mötte upp Frida för lite sista fix och sen var jag med Niklas, Ule och Simon. Lördagen var dagen D. Min 18-års fest och min brors 25-års fest. FAN SÅ ROLIGT VI HADE. Dom finaste vännerna och mycket alkohol dansade vi oss igenom natten. Lyckliga jag.

Idag var det bara upp och städa lokalen vi hyrde, medans min pojkvän låg kvar och sov i sängen. Kändes ganska surt. Haha! Men var mindre än vad vi trott så var klara rätt snabbt då jag åkte hem och kröp ner i sängen igen bredvid N. Vid kvart i tre var det kalas hos min bror, och sen har vi haft bakis-häng med pizza osv. Har även hunnit med och träffa Ule och Niklas en sväng, skrattat åt gårdagen haha!

Nu ska jag SOVA och vakna utan att vara bakis imorgon. Så himla nice. Bjuder på lite bilder från gårdagen!













FYFAN VA JAG ÄR BRAAA




IDAG ÅKER DUNJACKAN PÅ


Är återigen på väg till körskolan.. Tröttare än tröttast.

GOASTE BRÖNA'


En massa frön och saker, men det är fan bland det godaste hårdbröd jag vet!

SISTA

Nu ska jag bege mig ut i höstkylan och ta mig till körskolan för min förhoppningsvis sista körlektion! Sen ska jag plugga teori resten av kvällen..



JAG ÄR SÅ HIMLA TACKSAM.

Vill återigen tala om för er hur tacksam jag är för det fina jag har. Hur lyckligt lottad jag är. Vi måste uppskatta och känna lycka för det vi har, allt vi har. Även om det är något litet, måste vi lära oss att uppskatta det. Vi måste göra det bästa av situationen. Njuta fullt ut när vi verkligen känner "wow, livet är riktigt fett ibland alltså". Men vi måste också tänka på att det är okej att vara nere, känna sig ledsen. Även fast det kanske inte är någon världslig sak. För om livet alltid vore i ett "wow-mode" tror iallafall inte jag att vi skulle uppskatta livet på samma sätt. Jag skulle inte göra det iallafall, för jag behöver mina deppdagar, precis som jag behöver dessa dagar då jag känner att livet är så jävla fantastiskt, trots att det egentligen inte borde. Detta för att jag uppskattar det jag verkligen bryr mig om, som får mig att må så förbannat jävla bra. 

Jag hoppas av hela mitt hjärta att alla får chansen att uppleva denna känsla i sina tonårsår. För det är fan helt jävla underbart.

DET ÄR SÅ MYCKET SOM HÄNDER

Kaoskaoskaos är bara förnamnet. Lever i en "lycko-press-bubbla" för tillfället. Händer så mycket saker hela tiden, har så mycket plugg att jag knappt vet vart jag ska börja, känner sån press att jag bara vill lägga mig ner och dö samtidigt som jag bara är så jävla glad.

FÖRHOPPNINGSVIS släpper den största pressen på fredag. Håll förfan tummarna för mig då. 

Om jag inte hade haft Hollywood fruarna att se fram emot på tisdagar kl.21 vet jag fan inte vad jag hade gjort, speciellt inte idag.
Börjar bli mörkt på morgonen nu också vilket för mig betyder ännu svårare att ta sig upp. Men imorgon har jag körlektion men inte förrens 13.15 så får sovmorgon då iallafall.

Annars så fortsätter min isolering tills på fredag, måste pluggapluggaplugga. Men på lördag slår vi klackarna i taket för då blir det fest!



TISDAG IDAG

Och jag har så jäääävla mycket att göra. Pluggpluggplugg och en massa annat skit. KILL ME


Och som grädde på moset är det även rövkallt idag.

KALLT




BÄSTA SOM FINNS

Är att efter ett 8-timmars pass på jobbet, komma hem, ta en dusch, äta mat och sen bara bumsa ner i sängen. SÅ nice. Fick somsagt jobba över en timme idag så jobbade 12-20 istället. Men peeengar.

Nu är jag DÖtrött med ett par värkande fötter samt knä. Så sängen blir min bästa vän tills klockan ringer 9.20 imorgon. Har en JOBBIG, nervös och rolig vecka framöver. Oj så dåligt jag kommer sova, hihi.



HAPP

Försökte blogga igår men måste vart något fel på appen för det gick inte. 

Hur som haver, i fredags så kom Frida till mig vid fem, vi lagade mat, gjorde oss klara inför kvällen och skålade. Sen joinade även Niklas och Simon oss. Förfestade lite och sen gick vi vidare till min bror för ännu mer alkohol och sen vid elva gav vi oss v mot krogen. Vart nog lite mycket för dom flesta av oss och strax efter ett drog vi oss hemåt. Kul så länge det varade. Igår vaknade jag och N lite smått bakis, så vi åt köttfärssås till frukost och sen hängde vi i soffan framför en film. Även Ule kom förbi. Sen blev det smörgåstårta hos Ule för han fyller 20(!!) imorgon!! Guld värt en bakisdag haha. Sen åkte vi hem till mig och kollade på The Walking Dead och åt pizza och paj resten av kvällen. Strax efter tolv låg jag och N i sängen och konstaterade att det skulle bli SÅ skönt och vakna och må bra idag. 

Gick upp runt halv elva då jag begav mig mot jobbet och han hängde med Ule till Arlanda. Jag jobbar 12-19 idag, vilket inte känns sådär superkul men men! Ett jobb är ett jobb. Ha en fin söndag vänner ❤











JAG ÄR INTE FÖRVÅNAD

Ja, det blev ju inte mycket plugg gjort idag inte. Men tror jag behövde denhär dagen. Bara ligga i sängen, få sova ut, kolla på serier, filmer och tv. Vid sju kom pöjken min hit och kramades med mig också. Gjorde absolut inget annat än kolla på film, De dejtbara och några avsnitt utav Orange Is The New Black. Det var mys. Eftersom N ska till skolan imorgon och jag är LEDIG åkte han hem och sov, och jag är så trött så ögonen svider. Ska sova så himla gott inatt. Imorgon MÅSTE jag plugga lite, säga hejdå till mamsen och papsen, träffa Ems och sen blir det FEEST. Vi hörs och sov så gott, för det ska jag!❤



PIGGARE

Känner mig lite bättre till mods idag. Hade en bra dag i köket igår med min fina klass, men var så himla trött. Åkte hem och sov några timmar, men sen var det bara att duscha och göra sig klar. Åkte hem till Isa och drack 2,25:or sen vidare till Lips och därefter Liljan. Dock var jag hemma innan 12 och tvärsomna. Men det var trevligt!

Idag har jag inte hunnit många knop. Bara precis vaknat. Planen idag är att jag ska ta mig till körskolan, men tror faktiskt jag skippar det idag. Ska läsa i boken hemma istället samt en massa skoluppgifter. Bläää!!! Men först - FRUKOST



JAG KÄNNER INTE IGEN MIG

Jag är så oamandig jag kan bli. Tvivlar på allt, framförallt skolan. Jag har aldrig gjort det förut. Varför, dehär är inte jag. Jag känner inte igen mig. Det suger.



ETT JÄVLA STÅHEJ

Sådärja ja. Tisdag vare ja. Överlevde skolan och tog mig igenom fyra dryga timmar på körskolan. Sen hem till min bror och fortsätta. Sen blev det häng med Niklas och Ule, men nu ligger jag hemma i min säng för veckans bästa timme. Hollywood-fruarna!



HUR LYCKAS JAG?

Försov mig imorse... Igen. Hur lyckas jag???? Är så galet trött vare sig jag somnar sju på kvällen eller kl två. Lyckades iallafall göra mig klar på tio ynka minuter och kom bara lite försent.
Nu sitter jag med massa frågor om hur Sverige styrs och det är  tråkigt. Snart övergår vi till religion. Lite roligare iallafall. Hoppas ni har en roligare tisdag än mig!



EN FRÅGA

Hatar måndagar och nu är du snart över. SÅ skönt!! Har hängt med Niklas och Ule på kvällskvisten och inte gjort speciellt mycket alls.

Men, nu har jag en fråga till er bloggvänner. Finns det någon vänlig själ där ute som har lust att knapra ihop en stilren header till mig? Mina kunskaper är inte på topp och har ingen dator som tillåter dessa krav som behövs för detta. 
Så om någon känner sig manad får ni gärna kontakta mig. Skulle vara guld värt.

Nu ska jag läsa ut min körkortsbok och sedan sova. Imorgon väntas först skola, sen körskola, sen lite mer plugg och sen ska jag köpa mig en Dani m biljett. På fredag blir det fest!



MAGISKT

Kom hem från Lofsen igår. Har verkligen haft en nice fiskesemester. I lördags nästintill bergsklättrade vi. 5km upp på ett berg med dålig stig och packning gick vi. Var en rena döden väg och trodde jag skulle avliva på plats. Såhär i efterhand var det ändå värt det för utsikten var grym och grabbarna lyckades skrapa ihop över 10 fiskar i sjön. 

Kom hem igårkväll och var så himla dötrött. Jag och niklas klämde ihop oss i en knappt 90-säng så det var skönt att sova i sin egen säng inatt, även om det är mysigt att sova trångt haha! 

Nu är det måndag igen och har idrott om 15min. Inte vad jag var sugen på nu precis. Men bara att kötta!









HAR DET BRA

Sov något för få timmar inatt men kl.9 drog jag mig ur sängen. Dom andra var redan uppe. Nu har vi vart ute och fiskat sen 10. Hoppas på lunch snart och senare ikväll väntar tacos, bastu och en redig skogsfylla. Haha åh Norrlandsliv❤



NICE




Redo för fiskesemester




IBLAND BLIR JAG BARA SÅ OSÄKER




GOD MORGON.

Veckan fortsätter i sin tur. Idag ligger jag hemma med både ont i mage och huvud, samt en illamåendekänsla som setat sen igår. Antar att dom där jävla fiskpinnarna inte var helt ok. Så en dag i sängen får pryda denna onsdag. Bläääää



VAD SKA MAN SÄGA

Började med en riktigt usel morgon. Var på en lektion som var religion och sedan begav jag mig mot körskolan. Lyckades klara ut alla faser och det kändes sä JÄVLA bra. Nu gäller det bara att plugga, plugga och plugga. Snart såååå!

Annars då? Köpte mig ett fiskespö gjorde jag idag också, så nu är jag redo för en weekend i Lofsdalen. Men innan dess har jag en onsdag att överleva. Ska även hinna förbi min bror på hemvägen och sen måste jag packa.

Vet inte vad det är men känner mig inte helt ok. Så jag intar sovposition och hoppas på att må bättre imorgon. Kram på er ❤



HELVETES DAG MEN ÄNDÅ BRA




Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0