OFF

Hej på er, hoppas allt är bra med er!

Har varit lite off senaste dagarna och jag har haft mina anledningar. Tanden blev inge bättre utan motsatsen och jag har haft en ordentlig inflammation plus att jag jobbat hela helgen. Har iallafall kommit iväg och tränat 2 eller 3 gånger sen sist jag var in här.  Dock blev jag lite klen nu på kvällen, börjar känna av halsen så nu håller jag alla tummar och tår att jag SLIPPER åka på någon förkylning igen.....

Jahapp, har hunnit med att träffa Emma en sväng idag.❤️ Såå saknad människa och så skönt att ta en lunch ihop och catcha up lite. Har hänt en hel del sen vi sågs sist.

Och det har hänt en hel del annat också, bla att jag i tisdags sa upp mig från jobbet jag fick för några veckor sedan. Kände att det inte var något för mig alls, så så fick det bli. Och tur var det! För nu ska jag börja jobba i köket på älskade Liljan!!!!❤️❤️ Istället så nu slipper jag tänka på jobbfronten. Känns så jävla FETT!!!! PLUS att om allt verkligen går som vi vill nu och verkligen har turen på vår sida har vi en lägga inom nån månad. Är så lycklig nu fast lite pirrig också. Det är ett stort steg att ta men jag får iallafall världens bästa sambo på köpet. Kan inte bli bättre, så snälla ni, håll tummarna för oss! 

Bara för det så ska jag och N åka och kolla lite möbler imorgon hihi. Ska bli så jävla grymt att få inreda en lägenhet tillsammans och verkligen ha VÅRAT hem, precis som VI vill ha det. Och sen blir det en voffi!

Nej nu svider ögonen, godnatt med er och vi hörs när vi hörs! Ta hand om er i detta förbannade snökaos vi fått här i Dalarna!!


En selfie och en dålig bild på min fantastiska kopparlampa jag köpte igår får avsluta detta inlägg! (Som Niklas tycker är ful och lyser för starkt haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0