läget liksom

Det har hänt en heeeeeel del sen sist. Jag tänkte bara uppdatera er om dom senaste veckorna lite. Haha omg vart ska jag börja?

Jag och Malin har iallafall har haft en hel del "what happens in Forssa stays in Forssa-kvällar" men fyfan va kul vi haft. Det har hänt lite saker som kanske inte har vart sådär jätteroligt, men det har även hänt saker som vart så in i helvetes roliga. Tyvärr slår ju dom mindre sakerna hårdare, behövs inte så många liksom. Men jag vill bara säga att jag har världens bästa liv. Så det så. Tack alla fina för att ni gör mitt liv så fucking jävla bra. Jag älskar er.

Under denna tid som jag vart borta har jag hunnit med en jäkla massa party, men jag har också vart nykter och tagit det lugnt i två helger, det har vart Soltorg och Hagafest, jag har varit sjuk i en vecka, och nu hunnit blivit sjuk igen. Jag har ätit som aldrig förr, och råchillat i skolan. Men jag har också skrivit mitt första prov, och hållt ett argumenterande tal. Jag har fått ynka 3 poäng på mitt mattetest. (det var morgonen efter Hagafesten. He he) Jag har även hunnit försova mig två gånger. Ja, ni märker mitt liv är som vanligt helt kaos. Men vad gör det? Jag har aldrig haft såhär kul.

Somsagt, i tisdags var det Soltorgsfest, då jag och 8 sköna brudar till var heta militärer. Soltorg levererade som vanligt, och vi hade så jävla kul. Dock var det inte lika kul när klockan ringde sex morgonen där på efter ynka 3,5 timmes sömn.. Har nog aldrig haft så ont i huvudet. He he. Smällar som man får ta helt enkelt!

I fredags körde jag och Malin ännu en What happens in Forssa stays in Forssa-kväll och satan i gatan va kul vi hade. Kvällen började vi hemma hos Malin med lite fördrinkar innan vi tog bussen vid tio till  Elin på Halloweenfest. Ännu denna kväll var vi snygga militärer. Där körde vi allsång på altanen och dansade rumporna av oss innan vi tog oss en lång jävla promenad till kv och Jens. Det mina vänner, var nog det roligaste på länge. Hahah övertrötta.se. Jag och Malin har nog kollat på filmerna en miljon gånger och garvar lika mycket varje gång. Fyfaaaaan va kul vi hade. Tillslut gick vi hem till Forssa och la oss liiite för sent kanske. Men men, det skeet man väl i!

Igår hade vi en chillkväll och var mest bara ute och gick innan jag tog bussen hem vid 23. Idag vaknade jag med huvudvärk.. Men som tur är har den gått över nu. Senare ikväll ska jag äntligen få träffa mina 2/3. Som jag saknat dom! Vi har en heeeeeeeel del å catcha up. Heheheheheh

Levererar lite bilder också ra.

Hade hemmakväll med årets första Julmust♥ ljus och bra film!


Haga levererade som FAAAN. Jävlar i hatten va kul vi hade.


Soltorg levererade också!!

Medya chillade på svenskan. Lika så vi andra..

..när jag plötsligt fick se denna komma upp på fb under lektionen. Hahah!!!

Halloween

En klockren tröja som jag å mina dudes hittade i torsdags på "tjejkvällen" i falun. Hehehe

Ja, detta var en del av dom senaste veckorna. Vet inte ens om nån orkade läsa allt. Men jajaja vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0