POWERNAP

Blev inte alls att bumsa i säng för mig igår.. Fastnade framför datorn och Renées rubriker tills klockan vart närmare 01.30!! Inte alls bra och vaknade lite för sent imorse. Kastade mig som en zombie in i duschen och sen skyndade mig klar och gick till bussen. Väl i skolan fortsatte jag som en zombie men har bara haft "muntliga lektioner" idag. Sånt som jag är bäst på, diskutera och dylikt. Härlig tisdag! Påskbord fick vi också som pricken över i:et. 

Nu har jag landat i sängen för en powernap samt några avsnitt av Renées Rubriker igen. Himla bra program måste jag säga. Över förväntan! Sen lär jag ta mig i kragen och få undan iallafall två skoluppgifter samt röja upp på mitt rum. EN dag kvar sen lov, längtar!!

Idag bar jag en kabelstickad tröja från Lindex om jag inte missminner mig, samt mina älskade Dr.Denim jeans. Längtar efter att mina förbannade skavsår försvinner så jag kan använda mina doc's igen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0