EVERYTHING IS GOOD

Onsdag! Vaknade av ett gött samtal idag som gav mig en chock! Riktigt bra start på dagen, vad det gällde väljer jag att ännu inte tala om, hehe.

Idag kommer iallafall Niklas hem!!!!! Och som det ser ut nu behöver han inte åka upp till Dala-järna igen på jobb, känns så GÖTT! 
Har inte gjort mycket idag heller faktiskt, förutom att jag var och tränade för någon timma sen. Idag tog jag 40 längder på 30min så det känns gött trots att jag inte tränat på en vecka. Lär inte bli igen förrens till helgen heller då jag jobbar i Ludvika tors-fre! 

Nu väntar jag på att papps ska komma hem så vi kan fixa lite med bilen. Skön onsdag, imorgon ska jag upp kl.7 vilket jag inte gjort på huuuur länge som helst!

Min älskade tavla jag köpte för några veckor sen till mig och Niklas har äntligen kommit upp på väggen också. Kär!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0