VECKORNA RUSAR

Idag har jag gjort absolut ingenting, väldigt skönt. Var iväg och tränade en sväng med Frida vid sex, annars har min säng varit min bästa vän idag.

Imorgon är det fredag och Niklas kommer hem! Jag jobbar 13-16 och 22-03.30 och innan dess ska jag hinna hem till brorsab för att ta ut hundarna, och emellan jobben ska jag ev. Vara chaufför till Falun samt hinna kramas med N. Övriga planer för helgen är julbak, träning, godmat och biomys på söndag.❤️

Nästa helg jobbar jag i Ludvika tors-fre och sen har jag en ledig helg och det känns så GÖTT! Tusan vad jag ska mysa. Ha de!

Tipstips för er som vill börja träna. Maserhallen har nu erbjudande för klippkort och vad jag har förstått det gäller det all träning, simma och relaxen! Jag har verkligen hittat mitt sätt att träna och ni borde också testa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0