DET FUNKAR

Ännu en helg passerad. Fredagen var grym! Galet mycket folk, bra stämning, bästa vännerna osv osv. Jäkligt nöjd! 

Lördagen spenderades i sängen ända till klockan sju(!!!!) på kvällen. Galet jag vet, men samtidigt himla skönt att bara slappa, har knappt hunnit sett pöjken min då han jobbar varje dag och så går vi om varandra de dagar jag jobbar. 
Men, när klockan slog tio var det bara att pallra sig till jobbet bakfull som man var. Lovade mig själv ännu en gång att ALDRIG jobba dagen efter igen, får fan lära mig planera detdär lite bättre. Usch.

Idag har vi sovit ut, jag har städat lite, vi har hälsat på svärfar, lagat mat och myst i soffan. En skön slapparsöndag. Imorgon har jag inga planer alls för dagen! Känns ganska skönt, jobb på ons, och torsdag drar jag till Stockholm tillsammans med några kollegor för att få på öl och whiskey mässan samt middag och hotellövernattning! Blir nog väldans trevligt :-)

Nu ska jag släcka ner och krama om korven som snarkar så fint här bredvid mig. Ha en trevlig vecka❤️

En asbra fyllebild på ett trångt dansgolv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0