INGEN RAST INGEN RO

Jobbar, jobbar och sover. Är mitt liv nu typ... Haha nejdå men nästan! På obestämd tid jobbar jag nu måndag och tisdag lunch, onsdag eftermiddag och fredag och lördag kväll/natt. Får ihop över 32h/v minst. Pengar rullar iiin!

Är dock helt död efter och är bara ledig torsdagar och söndagar, som man redan är död på eftersom man inte är hemma förrens tidigast 03.30.. Men det rullar! 

Tänkte mest bara uppdatera er och säga hej. Har rättså asmycket att göra och håller dessutom på med flytten hit och dit. Målar möbler och kör grejer hit och dit. Men inte sååå länge kvar nu tills allt är klart, längtar! Ser fram emot en avkopplande helg i Göteborg nästa vecka. 


Nu korsas mina ögon... Måste sova! Godnattis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0