LITE SEGT

Mina senaste dagar har bara varit sega... Sover, tittar på tv, sover lite till, N kommer hem från jobbet, tittar på tv, äter, hänger lite mer i soffan, somnar för kvällen. Men antar att jag behövt sova eftersom jag varit så trött? Idag vaknade jag iallafall strax efter 11 och kände mig någorlunda pigg. Tänkte ta mig lite frukost snart och sen faktiskt åka och ta mig några simtag. Det var ett tag sen nu, men blev så dålig av det två sista så har vilat lite från det. Tänkte ta det lugnt idag, med bastu och hårinpackning som avslut. 

När Niklas kommer hem från jobbet idag ska vi faktiskt iväg och kolla på säng. Vi tänkte köpa en dubbelsäng tills vi flyttar. Känns som att det behövs med en riktig säng. Min är alldeles för mjuk så ont i ryggen ör bara förnamnet.. Sen flyttar vi ju till en trea så en extrasäng blir susen! Ååh vad jag längtar efter att få bli sambo på riktigt, slippa allt detta flytta var och varannan dag... ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0