TUNGA DAGAR, TUNG MÅNAD

Har ett par tunga veckor framför mig.... Jäkligt mycket jobb, långa dagar osv. Har iallafall en weekend ledigt vid midsommar då vi drar till Borås vilket känns jäkligt skönt. Men just nu är det bara ÅNGEST som snurrar i mitt huvud.

Haft tre fantastiskt sköna lediga dagar. I söndags var det ju mors dag, firade både svärmor och mor. Igår var det måndag, skulle ta mig iväg för att komma igång och simma igen men då var det STÄNGT!!! Arg vart jag så tog bilen hem igen och la mig i sängel, halvsov tills N kom hem. Då kände jag att näe, jag måste ut! Så vi tog på oss träningskläder och gick 5km i mellsta istället! Riktigt skönt, köpte med oss sallad från Ica Maxi påvägen hem, duschade och sen blev vi upphämtade av Hampus för en fisketur. Supermysigt, synd bara att det blåste så mycket igår..

Idag vaknade jag av ett förjävligt dånande i hela huset!!! Nån jäkel som bestämde sig för att börja borra vid halv nio! Morr... Halvsov till 11/12 nån gång och tog mig sedan upp, åt lite snabb frukost, vart så jäkla sugen på en tur i mellsta igen så det blev både 5:an och 2,5:an! Så 7,5km blev det idag! Känns såååå bra och vad pigg och glad man blir!

Handlade påvägen hem, kom hem, slängde i mig lunch, dammsugit hela lägenheten, diskat och bakat chokladbollar lagomt tills Niklas kom hem från jobbet. Underbar tisdag. Kvällen har spenderats med mamma, pappa och mormor, fika och te, jättemysigt. Avslutningsvis soffhäng med världens bästa pöjk. Nu jobbångest och Andra Avenyn med en snarkande sambo.❤️ 

Imorgon jobbar jag 13h-pass (döda mig) torsdag ska jag göra mig fiiin i håret!! Och jobba. Helgen består också endast av jobb.... Dubbelpass hela helgen. Kommer vara D-Ö-D på söndag.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0