ETT ÅR SEDAN(?)

Alltså... Det har nästan gått ett år sedan jag var in här sist. Jag har totalt glömt bort detta lilla krypin.

Det har hänt en hel del sedan jag skrev här sist. Man kan säga att mitt liv ser ganska annorlunda ut idag jämfört med ett år sedan.

Jag börjar med att dra lite kort om mitt privatliv.
Jag jobbar numer endast måndag-fredag. Jag och Niklas har flyttat till andra sidan stan, jag har köpt mig en ny bil, jag har träffat en del av mina gamla vänner nu under sommaren, jag har också träffat några nya vänner och mycket mycket mer.

På jobbfronten går det rätt bra faktiskt. Jag började ju ett nytt jobb i november förra året, ett jobb i kundservice där mina uppgifter endast var att besvara i telefon. Något man kan tycka låta enkelt, men ack vad det tog på mina krafter. Idag, drygt ett år senare, besvarar jag mejl och ska även få bli expert inom ett visst program vi jobbar i! Och FÖRHOPPNINGSVIS skriver jag på ett fast jobb innan året 2016 är slut!

Fritiden spenderas med promenader, matlagning och en del promenader. Jag har underdet senaste året drabbats av en del sjukdomar tyvärr, och nu sen några månader tillbaka även drabbats av fruktansvärd allergi mot det mesta.. Jag är under utredning och har ett x antal pillerburkar och astmadoser konstant i väskan. Kräkningar är numer en vardag för mig då jag tydligen också drabbats av någon form av matallergi. Vad vet jag ännu inte, som då resulterar i att jag spyr var och varannan dag.

Framtiden då? Jag hoppas på snart fast jobb, jag och Niklas har bokat en resa till Kreta den 23:e september och jag fyller 21 år nu i september!

Tanken är att det nu iallafall inte ska dörja ett år innan jag hittar tillbaka hit, utan att jag faktiskt ska skriva här lite då och då, det är ju faktiskt himla kul att se tillbaka på. Denna blogg skapade jag 2009, känns heeelt galet!

Så länge får ni se lite bilder från det senaste året!

Pussar och kramar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0