hihih

tjenare igen, jag glömde skriva en kul grej som hände i skolan idag, vi satt i matsalen och åt, emma gick och typ hämtade vatten elr nåt? sen kom en liten unge typ 9år kanske, springandes och så hade hon en kjol på sig med massa snören, sen fastnar dom i handtaget på stolen, stolen bara flyyyger iväg. hon tittar på oss, försöker ta loss stolen sen när hon ställer tillbaka stolen så säger hon min kjol fastnar i saker, då säger jag neeejfan. hahahahha kanske inte låter så kul men de såg skiit kul ut.
å en annan kul grej som hände igår va att brandlarmet gick i matsalen precis efter vi skulle gå in typ, så jag fia alicia & putte tror jag de va? iaf så va vi först först från vår klass, alicia och putte går in först, sen när jag och fia kommer så säger en lärare, hallå får ni gå in fast ingen annan får de? jag bara jaaa de tror jag väl så går vi in, sen när vi kom in kom vi på att larmet gick så de va därför alla stog där ute, hahhahahaha så kan de gå (A) PUSSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0