GODMORGON VÄRLDEN

Idag är det fredag. Igår var det torsdag och jag var så äckligt jävla bakis. Trots att jag "bara" drack tre cider och två drinkar mådde jag skit hela dagen haha. 

Gjorde inget alls igår, åkte hem direkt efter praktiken och sov, sen kom Niklas till mig och vi kollade på film och bara tog det lugnt. Sovit som en Gud inatt! 
Men nu är jag på väg till praktiken igen..... Medans N fortfarande ligger och sover!! Orättvist. Slutar 15 så då ska jag fixa de sista med studentresan och sen hem och sova. Jobbar 21.00-02.30 ikväll igen, ingen vila här inte...

Måste ju visa er min hjärtpannkaka jag lyckades med igår... Haha!

UTGÅNG

Tar en cider med sköna nya kollegor från Liljan ikväll!



HÄNDELSERIK TISDAG

Var vad det va igår. Jobbade först 8-15 med en kaosdag. Hur mycket folk som helst och jag stod vid stekbordet från 8-13.30 nånstans. När jag slutat tog jag bussen till Kupolen och köpte mig lite nytt smink. Därefter sa jag upp mig på mitt första jobb(!!!!!!) herregud. Kändes så himla konstigt, MEN SÅ HELT JÄVLA UNDERBART. December kommer bli min sista månad som en donkenarbetare och ni anar inte hur bra det känns.

Anledningen till att jag sagt upp mig är som ni kanske förstår att jag har fått ett nytt jobb. Som är på Liljan och som känns så himla bra. En början in i restaurang/nattklubbsvärlden. Får se hu länge jag kommer klara av att jobba nätter på helgerna. Men just nu känns det bara så himla bra. 

Nu måste jag strax bege mig av mot bussen. Onsdag idag och ska betala första delen på studentresan. Fuck va gammal jag känner mig..... Hihi ;)



SVINTRÖTT & SVINKALLT




TVMYS

Tog mig en dusch efter maten och kände mig lite piggare. Så åkte hem till Niklas där också Ule och Elina var, blev en chillkväll med popcorn och coca-cola framför tvn. Gjorde livet ännu lite bättre. Så tacksam för allt de goda i livet, hihi. ❤️


TRÖTT. DET ÄR BARA FÖRNAMNET

Har mer eller mindre sovit hela dagen idag. Är bokstavligt helt död... Jobbade somsagt dubbelt igår, men det gick faktiskt bra! Slutade 02.40 då Niklas och Ule var så himla snälla och hämtade mig. Jag och N åkte hem till mig och åt tacos först och sen somna vi, sov ända till ett idag. När N åkt hem la jag mig och kollade på serier igen och somnade såklart om. Nu har jag precis ätit middag och väljer mellan att göra något eller fortsätta kolla på serier. Svårt faktiskt. 

Imorgon ska jag gå kväll så börjar inte förrens två. Känns rättså jävla asskönt faktiskt. 
Annars överlag är livet rätt asbra, fick mig ett nytt jobb igår och allt annat rullar på som de ska! Hoppas allt är bra med er också :)



JOBBLÖRDAG



Jobbar 12-16 och sedan 21.30-03.00. Kul lördag!

DAGARNA GÅR SÅ LÄSKIGT FORT

Den senaste veckan har gått så himla fort. Idag gick jag lite tidigare från praktiken för att åka och hämta mamma och pappa som kom med flyget från Gran Canaria. Vilken lyx dom haft! Hade ju inte tackat nej till en utomlandsresa nu direkt... Har inte hänt speciellt myclet dom senaste dagarna heller. Praktik, soffhäng och mys. När N gick till sin praktik imorse var jag mer än död och var mer eller mindre helt medvetslös när han pussade mig hejdå haha... När det var min tur att dra mig upp ville jag helst dö, sen fick jag lov att skrapa rutorna på bilen som verkligen satt som berg! -6 stod termometern i bilen på imorse. Fyfan!!

Fick en present av mamma och pappa iallafall, en baccardi Razz, gött! Har två utgångar som väntar! Dock inte till helgen då jag ska jobba röven av mig... 

Nej, är som en zombie. Ska kolla klart på Paradise Hotel och sen sova. Praktik imorgon igen. Vi hörs!

Idag gjorde jag ca 400st pannbiffar på ca 34kg köttfärs... Också en kul onsdagsmorgon, hehe 

PRAKTIKPRAKTIK




SÖNDAGSMYS




HEKTISKT HÖSTMYS

Ja de är väl mina senaste dagar det. Lagade finmiddag i onsdags, sjukt gott blev det. Tacosgratäng fick det bli!

I torsdags hade jag praktik, efter det var det bara hem snabbt och duscha sen åkte jag och Niklas till Örebro för att hämta hans syster från tåget. Var extremt trött men kul med en liten roadtripp hehe. I fredags var det också praktik och efter det hängde jag med Frida. Åkte och inhandlade massa gosaker, åkte hem och böt om till mjukisbyxor, lagade mat, efterrätt, tände massa ljus och tittade på Idol! Perfekt fredagsmys!! Senare kom även Niklas Isa och Simon och joinade oss.

Igår var det släktträff med Niklas släkt som var på schemat. Åt Sellnäsplanka och myste. Himla trevlig lördag!! Jag agreade chaufför hem, och efter det tittade vi på film resten av kvällen. 

Idag har vi bara hunnit vakna. Niklas har åkt för att fixa lite saker och jag hänger i soffan. Tänkte laga lite panerad fisk och hemmagjort potatismos med remouladsås till lunch. Känner för en söndag i soffan idag. Så ska bara mysa, ta en lång skön dusch senare, tända massa ljus och bara ligga i soffan. Måste ladda inför den kommande veckan.. ❤️

Somsagt, hektisk vecka, skönt med en lugn söndag.

JOBBIGA DAGAR

Har varit totalt slut så har inte gjort mycket mer än haft praktik hittills. Idag var jag dock ledig då jag 08.30 imorse rullade mot Ludvika Lassarett. Nu är "domen" fälld och inom tre månader blir jag opererad. Kommer att bli sövd vilket jag ville då jag VÄGRAR ta ryggbedövning. Det var med blandade känslor som jag körde hemåt igen. Glad för att det äntligen ska göras något åt det, men jävligt ledsen över att det inte blir några skidor för mig i vibter. DET SUGER! För min plan var ju att åka upp till Sälen i vår och göra min praktik, så jag även kunde åka massa massa skidor, men icke. Nu är jag hemma och ska vila lite.. Ska skjutsa mamma och pappa till flyget strax efter ett och efter det ska jag förbi jobbet samt handla. Ikväll kommer min pojk hit och ska sova med mig i en vecka.❤️

Justja! Blev mörkhårig igår igen. Dock inte så mörkt som på bilden men.

DAG ETT

Första dagen av praktiken klar. Nu är det bara 24 dagar kvar, haha. Helt ärligt känns det faktiskt bra med praktik. Även om det var riktigt pissigt att gå upp när klockan var 06.40 så trivs vi som fiskarna i vattnet. Det är ju trots allt tredje gången vi har vår praktik på Liljan. Så det blir nog 5 roliga veckor som kommer springa iväg.

Har inte mycket mer planerat idag än att typ städa mitt rum. Är somsagt aptrött så något avsnitt från en ny serie eller en film får det bli. Vila fötterna lite!



JOBB, HÄNG OCH SOVA

Ja, de är väl så dom senaste dagarna sett ut. Kollade på film hos Ule i fredags ett gäng, och var chaufför åt min mor och far på natten. I lördags var det jobb, och sen filmkväll hos Simon. Vid 00 åkte jag och Niklas å va chaufförer åt min bror och hans kompisar innan vi åkte hem och sov. Idag började jag halv ett, så en helt ok sovmorgon fick vi ju. Skjutsade hem N på väg till jobbet och jobbade ända till 19.30. Åkte hem, där stod en tårta på bordet och pappa firades på Fars-dag. Sen hämtade N och co. upp mig i hans nya biil. Gjorde inte mycket och nu är jag hemma DÖtrött. Nu ska jag SOVA och imorgon börjar jag min 5 veckors apu med blandade känslor :-) puss på er!



HALLÅÅ

Hej vänner. 

Det ekar ju tomrum här inne, och jag är ledsen för det. Men denna gång har jag faktiskt en (enligt mig iaf) vettig anledning till varför. Jag har, sen vi hördes sist, pluggat, sovit, skola, pluggat, ätit och hängt med min pojk. 

Måndagen gick mest till skola, bibblan och sova. Tisdagen var det prov jag kom på att jag hade på morgonen och efter det powernapade jag, pluggade och kollade på familjen Montazami. Igår pluggade jag ÄNNU mer och sen kom Niklas hit. Vi åkte och köpte godis, kollade på film och bara hängde. Välbehövligt. Skrattade inombords imorse när han gick upp för att åka till skolan och jag kunde sova tre timmar till. Åkte till skolan, gjorde min muntilga redovisning på 7min, tog en IKEA-lunch med Ebba och sen kramades vi hejdå. Hon åker till Stockholm för 5 veckors praktik, men jag blir kvar här i stan. Med andra ord, jag ska inte till skolan förrens den 16:e december, sjukt!

Ikväll har jag hängt med Niklas, Ule och Elina, samma liga blir det imorgon också. Himla trevligt. Nu tänker jag gosa ner mig till Walking Dead och sen sova. Imorgon borde jag också verkligen skriva min uppsats, men vi får nog se hur det blir med den saken, hehe. Godnatt vänner.❤️



NATTBLOGG

Ja, jag borde verkligen sova nu. Men min 1h powernap mellan halv fem och halv sex var inte så genomtänkt. 

Jahapp, Så då har sista måndagen i skolan på några veckor passerat. Känns bra. Fick dock inte speciellt mycket gjort men en lunch på IKEA med två goda vänner hanns med samt ett besök på bibblan för ett skolarbete.

Nu på kvällen har jag (haha pinit) ätit IKEA igen, denna gång med pappa och min bror. Efter det har jag och pappa haft lite kvalitetstid och hängt i soffan och kollat på film. 

Försöker somna men de går fan inte. Vill att denna vecka ska gå fort. Vet inte varför, det bara känns så.

Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av den regniga hösten...... Jag längtar iallafall efter snö.

Hemska Rättviksbacken som nästan dödade mig. Iallafall mitt arsle! ;-)

IBLAND ÄLSKAR JAG SÖNDAGAR

Typ som idag. En fruktansvärt tråkig och gå söndag. Men jag har bara myst under en filt i sängen. Och det ska jag fortsätta med resten av kvällen. Ska snart äta middag, sen ska jag ta mig en skön dusch, sätta på mig myskläder igen, tända ljus och sen bara kolla på film. Helt underbart och en bra laddning inför den sista veckan i skolan. Har massa inlämningar jag måste renskriva och skicka in, en muntlig redovisning samt en uppsats att skriva. Efter DET så går jag på APU i princip fram tills jul. Ska både bli skönt och jobbigt. 

Kram på er.

ALLT SKET SIG

Ja, med helgens planer. Jag och Frida hade en väldigt effektiv fredag iallafall. Hann med både IKEA, luncha, Kupolen och sen spenderade vi kvällen med Niklas och Ule. 

Igår var planen utgång, men det sket sig. Var på Halloween-middag med släkten istället innan jag åkte till Simon och hängde med grabbarna. Inatt har jag sovit som en Gud! Helt underbart.

Ska hinna med att plugga en del idag, mycket mer än så vet jag inte. Imorgon börjar min sista skolvecka och jag har en muntlig redovisning att bocka av.

Är dock inte redo att pallra mig upp ur sängen än... Haha!

FETT MED DEPP

Har haft en riktig depp-mode-vecka. Fylld av ångest och allt där till. Vilket har sugit getballe och självklart gått ut över personer som inte förtjänar det. MEN just såhär på kvällskvisten vände det och jag känner mig lite gladare igen. Har en bra helg att se fram emot.

Jag måste dock få undan sjuhelvetes plugg imorgon... (Kill me) men jag och Fridis ska iallafall ha mysis imorgonkväll. Titta på film, äta godis i MÄNGDER och bara ladda inför lördag då det blir utgååång på Etageee. Hihi nice. 

Nästa vecka är min sista skolvecka innan 5 veckors apu. Veckan därefter flyttar Niklas in hos mig för en vecka och vi ska hinna med en vända till Örebro, släktträff, ev. en utgång och jag har lovat att bjuda på middag som han får välja. Samt så ska jag till Ludvika lasarett för min förhoppningsvis slutgiltiga bedömning av knäet. 

Det går ju trots allt framåt. Puss på er godingar!

Gosar ner mig i sängen med hästkorvsmackor och The Walking Dead!!!!!!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0