22.04 - poouss

Nu har jag gjort lite biologi iallafall. Men det blir en lång onsdag kan jag säga.. Ska skriva klart allt då. So:n får vi se när jag skriver.. Tekniken också, ååh!

Nu ska jag iallafall slänga mig i soffan och kolla på när dom gör bort sig i Big Brother. Sen ska jag hoppa direkt i säng. Ska upp tidigt imorgon, ska ju spendera min dag i skidbacken. Ska bli supermysigt!! När jag kommer hem ska jag direkt hämta min mobil, men vi hörs väl till kvällen.

Men nu säger jag godnatt iallafall! Sov gott och dröm fina drömmar!

19.04 - hatar biologi

Nu, efter en skön dusch, lite soffhäng och mat ska jag ta tag i biologin iallafall en halvtimme. Då börjar Halv åtta hos mig, därefter är det Familjen annorlunda. Mellan 21.00-22.00 ska jag fortsätta skriva biologi, och 22 är det Big Brother. Sen måste jag packa inför imorgon. Jag älskar att det är måndag, jag älskar att det är lov, jag älskar att jag får min mobil imorgon, och jag älskar framförallt att jag ska åka slalom med Ebbis imorgon.

Sist vi var i Romme. Det var en riktigt fin dag!

16.46 - klantingt..

Smartot jag själv glömde helt bort att tidsinställa inlägget, så därför kommer det inte förens nu!

 

Mahaha, snart kommer det en till film med Alex Pettyfer. Jag ska deffenetivt se den här. Tycker den verkar ganska spännande ändå. Sen blir det ju liite bättre när Alex är med. Hihi!


12.59 - skön dag

Godmorgon!

Jag struntade i att ställa klockan imorse, det är ju lov för tusan! Istället vaknade jag vid halv tolv, och sen dess har jag ätit frukost i sängen och kollat på två Glee avsnitt. Men nu måste jag dra mig upp för att tvätta rent piercingen och byta om till träningskläder. Jag mår lite bättre idag och har heller inte lika ont. Så ska åka dit och testa. Men absolut inte köra fullt ut. Det får jag inte än..

När jag kommer hem ska jag ta mig en skön dusch, skriva på biologin och sen packa inför Romme imorgon. Nice!!

Bjuder på en bra låt sålänge. Har tidsinställt ett inlägg med en trailer som kommer upp medans jag är och tränar!♥


22.42 - när ska jag fatta?

Jag vet inte när jag kommer lära mig att jag kan inte plugga på söndagar.. Det går verkligen inte! Ska ta mig en skön dusch nu, sen ska jag krypa ner i soffan och kolla på Glee som jag har laddat hem. Imorgon får vi se om det blir träning eller inte, ska iallafall skriva biologin. Sen på tisdag blir det Romme med Ebbis, och sen får jag min mobil!! :D

Men nu tar vi en dag itaget, så ser vi hur jag mår imorgon. Vi hörs! Ska ställa klockan på tio så får vi se när jag kommer upp. Sov gott!

En fin bild från när vi var på läger i Saxenborg. Bilden har Emma tagit!

11.32 - uppe tidigt

Godmorgon!

Jag va uppe med tuppen imorse.. Haha nej, men nästan iallafall. Halv elva eller nåt sånt klev jag upp. Ganska bra för att vara mig. Just nu sitter jag och käkar frukost, och ska snart sminka mig lite. Sen ska jag möta upp Emma vid örjans och vi ska ta en vända på Kupolen. När jag kommer hem har jag en jävla massa plugg att börja beta av.. Men vi hörs senare. Ha en fin söndag allihop!

Det här mina vänner, det här är bra musik.


00.56 - godnatt med er!


Nu ska jag hoppa i säng. Har bara tagit det lugnt ikväll. Hade ju tänkt blogga, men det gick åt skogen. Somnade i soffan hela eftermiddagen, och när jag vaknade var det middagsdags, och sen har jag spelat ps3 och tittat på TV. Nu ska jag krypa till kojs och slå på en film. Imorgon blir det ev. ett besök till Kupolen med Emma. Sen ska jag försöka få undan lite på min uppsats, inlämningsuppgiften, engelskan, och rapporten. Kult med lov säger jag bara... Jag trodde sportlovet var till för att släppa skolan helt och vara ute och sporta? Jag hade tydligen fel..;-)

15.57 - haha wtf? :D


14.54 - nice

Hola!

Har sovit som en stock inatt, och vaknade inte förens vid halv ett. Sen dess har jag chillat i soffan och bara tittat på TV. Jag ska nog vara hemma idag och vila upp mig. Det är verkligen något som behövs. Vi har ju sportlov nästa vecka, och då ska man väl vara ute och sporta?;-) Jag hoppas jag också kommer vara det. Något jag och mina vänner ska försöka hinna med detta sportlov är att åka plulka i Plättbacken. Hur kul är inte det liksom? Hihi!

Jag ska försöka blogga på lite idag. Så vi hörs väl om ett tag!


23.46 - drygt

Har setat och kollat in lite vårkläder nu på olika hemsidor. Och faan vilket sug man får att åka till typ Stockholm och bara shoppa loss!! Skulle inte sitta helt fel direkt..

Nu hade jag iallafall tänkt gå och ta bort sminket, borsta tänderna och tvätta rent min piercing. Sen tänkte jag faktiskt lägga mig. Det som hände igår var nog en ganska stor chock för både mig men också dom runt omkring mig. Jag mår fortfarande illa sen igår, misstänker att det är för att jag hade så ont, och att jag blev så chockad. Jag ser dendär bilden i mitt huvud exakt hela jäkla tiden. Men den försvinner väl snart.. Hoppas jag. Tänkte iallafall ta och sova länge imorgon, vila ut. Sen får vi se hur jag mår, och vad som händer. Sov så gott alla fina människor!

En nice bild från Stockholm, Skansen!

23.03 -BESTÄLLT!!! :D


18.18 - snart är jag fit for fight igen!

Hej! Dagen idag har vart lite mindre smärtfylld, men jag har fortfarande haft väldigt ont. Var nyss och hjälpte mamma och handlade. Med det jag kunde hjälpa till med vill säga.. Nu snart ska jag iväg på möte. Åå har verkligen ingen lust med det.. Hade hellre legat på soffan och ätit godis och kollat på nån bra film och ta hand om mitt stackars finger, haha!

När jag kommer hem ska jag trösta smärtan med att beställa en ny mobil!!!:) Ska bli riktigt kul. En liten tröstpresent till mig själv.
Jag ska försöka blogga mer, men det är lite kämpigt, eftersom jag nästan bara kan skriva med en hand, det blir bara fel om jag ska skriva med den andra handen.. Det har väl tagit mig kanske tjugo min att skriva denna text, som annars tar fem min.. Har jättesvårt att röra mitt finger. Så bloggningen får lida tills det att jag mår bättre. Men jag gör så gott jag kan. Nu; möte! Ha en fin fredagskväll så länge!

18.33 - värsta smärtan jag varit med om..

Det har nog varit den värsta dagen i mitt liv i smärt-väg! Jag har lyckats sy mig rätt genom fingret med en symaskinsnål.. Så det har varit ett besök för mig på sjukhuset idag.. Jag kan förtillfället bara skriva med en hand, så ville bara säga att jag inte kan blogga mer idag. Jag mår inge bra som ni kanske förstår. Det gör riktigt jävla ont. Så ska hoppa tillbaka till soffan igen. Mår tom illa för jag har så ont. Men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon, och kan höra av mig då. Sköt om er och passa era fingrar!

15.00 - hahahaha

Tidsinställt.

 


21. 05 - detta suger

Som ni märker har jag total blogg-torka.. Men jag gör så gott jag kan. Det är ju ganska mycket med skolan nu, som tar alla mina krafter totalt. Men jag gör så gott jag kan..

Nu ska jag hoppa in i duschen, och göra rent min piercing. (döda mig så jäkla ont det gör, hoppas det blir bättre snart!!) Sen vid 22 är det ju Big Brother igen. Haha! Därefter ska jag sova som en stock. Imorgon är det torsdag, och jag slutar tio över tre. Om jag känner att jag kan ska jag gymma efter. Men det beror på magen. Men vi hörs väl till kvällen. Tills dess får ni ha det kanon!

Lägger upp en helt okej låt med Pink, för att flylla ut lite.


15.00 - onsdag 23 Februari

Tjolahoppla.

Äntligen är onsdagen över, bara tors, fre och sen är det lov! Rätt nice faktiskt. Dagen idag var rätt dryg. Har ganska ont i naveln, kan inte böja mig ner, men annars går det helt okej. Det går väl över snart!

Nu tänkte jag lägga mig en stund i soffan och kolla på lite web-TV. När mamma kommer hem med bilen ska jag och min bror åka iväg och kolla på en sak. Så det blir en chill-onsdag idag, förutom tyskaglosorna jag lär plugga in.. Men det är ändå chill.


Det är nå jäkla fel på min dator, mozilla funkar inte, och explorer suger balle. Bara så ni vet om texten/bilderna ser konstiga ut. Men jag vet inte, de kanske bara gör det för mig?


18.22 - hejhejhej

Hejhej!

Jaa ni såg ju i inlägget nedan vad det är jag har gjort och väntat på så länge! :) Jag är super nöjd iallafall, och så himla glad att ha det gjort. Varje gång jag ska gå ut ur mitt rum tittar jag i spegeln och beundrar det snygga smycket som sitter där vid naveln! Haha!

Just nu gör det ganska ont om jag typ böjer mig eller nåt sånt, men annars känns det inte så mycket. Hoppas jag kan sova inatt utan att vakna av att det gör ont!  Nu ska jag följa med pappa och handla, sen är det Halv åtta hos mig, och 22 är det Big Brother.

17.30 - JAG GJORDE DET!!!!


Nu sitter den där, piercingen jag suktat efter i snart ett år. Och det gjorde inte alls lika ont som jag trodde! Klart att det kändes, men det gjorde liksom inte ont. ÅÅÅ JAG ÄR SÅ GLAAAAD!!!!

20.17 - chokladlasange

Ingredienser
Vit chokladmousse
2 2 dl vispgrädde
200 200 g vit choklad
1 1 msk vaniljsocker
2 2 st äggulor
1 1 dl kvarg (kesella)

Mörk chokladmousse
200 200 g mörk blockchoklad
3 3 st äggulor
0.5 0.5 dl starkt kallt kaffe
2.5 2.5 dl vispgrädde

Gör så här

1. Vit Chokladmousse
Vispa grädden med vaniljsocker.

2. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den bara smälter.

3. Tillsätt äggulorna i chokladen under kraftig omrörning.

4. Rör ner kvarg och sist den vispade grädden.

5. Låt den sedan stå och stelna ett par timmar i kylen.

6. Mörk chokladmousse
Smält chokladen i ett vattenbad och låt den svalna lite.

7. Rör sedan ner äggulorna ett i taget.

8. Rör ordentligt mellan varje låt smeten svalna.

9. Rör i kaffe.

10. Vispa grädden och rör ner den i chokladsmeten och ställ in i kylen i två timmar.

Sedan serverade vi detta med varma hallon och blåbär. Vi halverade detta recept, och det räckte till minst tre stycken. Detta är sååå gott!!


19.37 - måååndag

Men hallå!

Då var måndagen återigen avklarad. Fast denna dag blev inte direkt en jobbig måndag som brukar vara. Har varit och kollat på bandy vid tunet, vi har väl inte jobbat sådär jättebra om man säger så, under dom lektioner vi hade idag. Jag har även gjort mitt gymnasieval. Herre min skapare, jag har verkligen gjort det där valet jag funderat på i flera år, det där valet jag haft sån ångest för såå många gånger. Men nu är det gjort, och jag känner mig supernöjd!:)

Nu ska jag lägga mig och kolla på Halv åtta hos mig, sen är det Familjen Annorlunda och 22 ikväll är det Big Brother. Jag skippar läxorna totalt idag, och det känns så galet skönt. Imorgon är det Dagen-D för mig, och förhoppningsvis har jag lite vett kvar i hjärnan och kan göra lite imorgon kväll. Vi hörs snart med lite recept och sånna grejer!

22.55 - FILM

Igår kväll såg vi filmen 127 timmar. Jag måste säga att jag egentligen inte gillar sånna här typer av filmer. Så jag hade inga förväntningar över huvudtaget. Men jag blev faktiskt överraskad! Den var verkligen sevärd tycker jag. Det som gjorde filmen snäppet bättre är att den är baserad på verklig händelse. Och på något vis har dom verkligen lyckats med att få filmen att verka verklig. Om ni inte sett den, se den!:)

När jag vaknade imorse la jag mig direkt i soffan och slog på den här filmen. Den var också väldigt bra, men den är precis som alla andra filmer. Men ändå gillar jag den. Men somsagt, en helt vanlig film. Jag är glad att jag inte gick på den på bio, för det hade jag nog tyckt varit lite bortkastade pengar. Men att se den hemma tycker jag att man borde göra.


19.52 - min lördag


Vi började kvällen med att laga lite mat.

Sedan käkade vi tacos!

Sen åt vi den extremt(!!!) goda efterrätten framför melodifestivalen. (recpet kommer)

Sedan bänkade vi oss somsagt i soffan resten av kvällen.

Första och sista bilden snodde jag från Ebba.

Nu ska jag börja städa huset. Har två punkter kvar på min lista jag måste hinna med. Det är städa och tvätta. Det blev ingen filmkväll för mig ikväll, varken jag, ebba eller emma orkade. Ska vara hemma med mina bröder och titta på Big Brother istället. Ganska mysigt det också.

16.49 - jag ska klippa mitt huv

hejhej!

Jag har haft sån otrolig huvudvärk hela morgonen att jag nästan velat skjuta mig själv.. Så har bara legat i sängen ända tills för typ en halvtimma sen, då jag gick och duschade. Nu ska jag gå och ta mig en Ipren och se om det blir bättre. Sen måste jag börja städa, vika tvätt, tvätta, handla och laga mat. Blev inget gym idag heller. Insåg att jag inte hinner, sen kom min huvudvärk också.. Nej nu måste jag börja beta av mig Att-göra-lista. Ikväll kommer iaf Ebba hit, vi ska kolla på Solsidan och Big Brother. Om Emma kommer återstår att se, hehe.

Hör av mig lite senare med bilder osv.

23.56 - kanon bra kväll

Tjena mors!

Jag har haft en riktigt kanonkväll med Gullan och Flodhästen. Vi har kollat på film, melodifestivalen och så har vi lagat både mat och efterrätt. Och jag säger bara efterrätten. MMMMMMMM herregud vad gott det var. Helt obeskrivligt. Lägger upp receptet imorgon om jag hinner. Har nämligen en heel del att göra. Päronen kommer ju hem på måndag, så jag måste tvätta en massa, dammsuga, laga mat, handla osv osv. Gymma ska jag hinna med också, samt en filmkväll med mina fina. Jaja, en bra söndag får vi iallafall.

Men nu ska jag kila ner till min bror och spela lite ps3. Vi hörs imorgon, då har jag både en film, recept på efterrätten och någon bild från ikväll att blogga om. Så imorgon blir förhoppningsvis bloggningen lite bättre. Men nu; SOV GOTT!!

Flodhästen & Gullan, vi är så himla olika, men ändå så jäkla lika!♥

11.20 - trött

Sov i mammas och pappas säng inatt, och jises, dom har nog universums skönaste säng!! Haha. Har inte gått upp än, ligger under täcket, tänkte ta och kolla lite web-TV. Sen måste jag gå upp och äta lite frullebulle och sen ta mig en skön dusch. Sen kommer ju Ebbis och Emmis hit och vi ska laga lite mat osv. Men nu först måste jag vakna till!:P

Såhär ser jag ut just nu, hahah tur man kan bjuda på sig här i livet.

23.55 - hat ent mycket fint kvällt

Har haft en skön kväll. Är väldigt trött just nu. Funderar på att antingen gå in till brorsan eller så ska jag lägga mig och kolla på film. Hmm, funderar en stund till. Har verkligen inget vettigt att skriva, så vill bara önska er en trevlig kväll, och sov så gott. Så hörs vi imöra. Puss!

17.57 - kötta, kötta, kötta Emma

Hejhej! Och Hejhej fredag!!

Äntligen är det fredag, och bara fyra dagar kvar tills tisdag! I am so excited!!:) Vad det är får ni se på tisdag kväll. Hihi!

Äntligen är det slut på veckan, nu har jag en rolig helg att se framemot. Eller iallafall lördag och lite söndag. Men idag ska jag bara chilla med min mormor och kusiner som kommer hit. Vi ska käka pizza och kolla på TV. Jag är alltid svintrött på fredagar, så blir nog att sova tidigt ikväll. Imorgon ska Emma&Ebba komma hit, vi ska laga mat och kolla på film. På söndag kommer E&E hit igen, och då ska vi titta på film igen, och sen måste jag också städa, eftersom m&p kommer hem på måndag.. Då är det slut på friden..

Haha, jaja nu ska jag hoppa in i duschen. Jag och Emma köttade ju på gymmet idag. Och just nu är vi inne i en period som vi måste vara först på allt, vilket innebär att man kör på mycket hårdare för att vinna. Haha, tävlingsmänniskor som vi är.. Sen skulle ni bara veta min träningsvärk från igår, ojoj, den är inte att leka med.

Nej men nu; DUSCH. Vi hörs

Kände mig lite sådär extra biff idag då, eftersom jag vann över Emma hela tiden! Höhö

20.47 - schleeten

Det är läskigt vad snabbt man tappar konditionen. Även fast jag har gymmat en del på sista tiden, så är min kondition nere på 0. Men det var iallafall riktigt kul att vara igång igen. Jag har ju länge funderat på att sluta, men jag ska nog fortsätta ett år till. Sista året på Dalecarlia, och ev. blir det Danmark en vecka i sommar också. Det vill man ju inte missa direkt!

Nyss tog jag mig iallafall en riktigt skön varm dusch, har slängt i en tvättmaskin också. Nu ska jag läsa igenom alla bloggar, och sedan kila ner till brorsan och bara chilla i soffan och kolla på TV. Ska bli riktigt skönt. Sen ska jag sova som en stock. Är riktigt trött nu!

Vet att den är gammal, men fan va bra den är ♥


18.08 - träning

Nu har jag handlat och fått i mig lite käk. Nu är jag ombytt och klar för lite fotbollsträning i 1,5 timma ute. Har en fruktansvärd huvudvärk, men hoppas den går över. När jag kommer hem ska jag ta mig en lång varm dusch, och sedan krypa ner i soffan framför tv:n.

15.51 - hej hopp...

..Gummisnopp. Kom nyss hem.. Så jäkvla kult!! Nu är det bara fredagen kvar, fredagen kvaar.

Ska slänga i mig något att äta, sedan åka och handla. Därefter är det fotbollsträning UTE. Skjut ihäl mig. Vi hörs!

15.01 - huvudvärk

Sitter och försöker trycka in lite Beethoven och Mozart i hjärnan. Det går väl sådär.. Har en huvudvärk som jag vet inte vad.. Ska lägga mig i soffan tillsammans med musikhäftet och försöka lära mig lite mer iallafall. Om drygt en timme kommer farmor hit och hämtar mig, så ska vi åka och klippa oss. (vi klipper oss hos samma frisör)

När jag kommer hem har jag en full tvättkorg att ta itu med, och laga mat måste jag också göra. Funderar på våfflor, men jag vet inte.. Isf måste min bror åka och köpa grädde! Haha. Sen måste jag packa väskan för snöryggby samt plugga till det där förbannade musikprovet, OCH 45 tyskaglosor. Jag vill ha helg nu.


23.04 - natti

Nu har jag varit hos farmor en stund och hämtat mina väskor, jag har lagat mat, jag har pluggat, jag har tränat på tyskan och jag har packat väskan inför imorgon. Sen tog jag min en skön dusch. Jag duschar alltid på kvällen, jag tycker det är så mycket skönare. Och som blondinbella säger; jag duschar av mig dagen.

Nu är jag iallafall redo för att gå och lägga mig. Är super trött, så det ska bli riktigt skönt. Imorgon väntar ännu en fullspäckad dag. Slutar runt två, då är det raka spåret hem och plugga. Vid fyra ska jag åka och klippa mig och bestämma balfrisyr. När jag kommer hem ska jag återigen laga mat, tvätta och fortsätta plugga. Om jag hinner hör jag av mig. Tills dess, ha en fin onsdag, och sov gott!♥

Tjusi bild från när vi åkte skridskor med skolan. Det är nog den roligaste idrotten man kan ha!

19.27 - mat

Det blev en snabb-handligt på 10 minuter. Men vi fick det vi skulle iallafall. När jag kom hem körde jag igång med plugget, har nu pluggat i dryg två timmar. Kommer knappt hinna plugga imorgon, så det var välbehövligt. Nu ska jag sluta iallafall och börja med maten. Idag blir det Spaghetti mit fleischsosse!:P

Fick sms av mina päron nyss och det stog att dom hade det såå skönt i värmen. Fan, jag vill också vara i värmen!!!!! Lyckostar!

13.07 - fin känsla

Den här videon beskriver lite mer hur det känns att storma med 30 000 andra männiksor i 30 graders värme. Jag kan inte fatta att just jag, jag stog där, jag svettades och var obeskrivligt lycklig. Känslan är obeskrivlig, och jag skulle vilja vara där nu.


12.48 - tur, otur

Så var bilden inställd igen. Slutade tio i tolv idag, inte helt fel om man säger så! Tyvärr glömde smartot jag själv kvar en sak i salen, så jag kom inte hem förens nyss. När jag kom hem fortsatte oturen, min brors bil har gått sönder igen. Så nu är det lite smått kaos hur vi ska göra med bilarna. Han jobbar i Falun och måste ha en bil, samtidigt som min andra bror också är i behov av bil. Men det löser sig, vi får rycka in farmor eller mormor! :)

Nu ska jag lägga mig en stund och kolla lite web-TV, innan jag och N ska åka och handla lite. Senare ska jag plugga till mitt musikprov, och sedan ska jag laga spagetti och köttfärssås.

22.42 - ny människa

Nu har jag blivit en ny människa igen, efter nästan en timmes bad. Mina fingrar och tår är sådär skönt skrynkliga och jag känner mig helt slut i kroppen. Det ska bli såå skönt att sova snart!

Nu ska jag gå och spela lite spel med min farmor. Sedan ska jag lägga mig i sängen framför ett avsnitt Newport Harbor. Sedan ska jag sova som en stock hela natten, tills den förbannade klockan ringen 06.15 imorgon och jag är lika död som vanligt. Kommer inte upp förens runt sju, och blir lika stressad som vanligt.

Ha en fortsatt fin 14 februari. Så hörs vi imorgon när jag slutat. Puss, puss!♥ 


En skön låt med Sean Kingston!

19.07 - Alla hjärtans dag

Jag ville bara önska mina fina bloggläsare en glad(?) alla hjärtans dag. För många av oss är denna dag som en helt vanlig dag. Medans den för viss betyder supermycket. Jag är en sån som egentligen inte bryr mig, men ändå kan man inte låta bli att inte bry sig. Haha! Jag tänkte iallafall skicka ett hjärta till dom två finaste vännerna på jorden. Jag vill bara säga att jag är så glad för att jag har er, och jag älskar er enormt!!♥

Sen måste jag bara tacka dig igen Emma för den fina dikten du hade skrivit i ett så fint hjärta. Det var verkligen ett personligt "alla-hjärtans-dag-kort" haha!


Alla ni andra får också ett hjärta av mig såklart!! Hihi


17.31 - galet kallt

Nu sitter jag hos farmor och försöker få tillbaka värmen i benen. Satan så kallt det är ute nu! Höll på att tappa benen när jag cyklade hem från stan... Nästan iallafall. ;-)

Jag ska iallafall börja beta av min läxhög som jag har.. Har en del att ta itu med. Så ska få undan det innan farmor kommer hem. Då ska jag hoppa i ett långt varmt bad, och sedan titta på Familjen Annorlunda och spela Skipp Bo. Så jäkla kul spel! Haha!


14.25 - stressigt

Slutade tidigt idag, eftersom min engelska var inställd, och då orkade jag inte svenskan, så gör det hemma istället!
Nu har jag precis lagat mat till mina bröder. Det är min uppgift denna vecka, men sammanlagt tjänar jag 600kr så det är rätt fint. Men nu ska jag strax åka och möta upp Emma (som förövrigt slutar kvart i tre hehe) och gymma i stan. Därefter åker jag somsagt till farmor, och spenderar natten där. Vi hörs när jag kommit hem igen!

Känner mig såhär idag, jag är glaaaad!!

22.38 - ha en bra måndag!

Nu har jag äntligen lyckats skrivit klart första läxan till rapporten, och det känns som ett berg har flyttat sig från mina axlar. Nu har jag två kvar, men en den här veckan. Fast den känns inte lika ångestfylld, eftersom jag nu vet vad jag ska skriva om.

Hursomhelst, kvällen gick till att farmor kom förbi på universums godaste äppelpaj, och sedan dess har jag bara gjort massa läxor. Nu ska jag packa väskan inför imorgon, och sedan ta mig en lååång dusch. Sedan ska jag kolla på film och sedan ska jag sova.

Imorgon slutar jag ett, har dom två sista lektionerna inställda. Då ska jag hem, plugga lite och laga mat, sedan ska jag åka och möta Emma för att gymma, och därefter åker jag hem till farmor och sover kvar. Det var så himla längesen jag sov där, så det ska bli jättecosy! Men jag har dator hos farmor, så vi hörs väl imorgon. Sovgott och ha en fin måndag!:)

16.16 - Hoffmaestro♥

Igår när jag vaknade, gick jag in för att kolla alla nya facebooks uppdateringar. Då fick jag mig en stor besvikelse.. Hoffmaestro & Chraa kommer inte spela på Peace & Love iår. Det är ren katastrof för mig och Emma. Det är Sveriges absoluta bästa band. Jag kan inte förklara med ord hur bra dom är live. Annars också för den delen. När man står där i publiken och sjunger; SO DO YOU SLIMI JIMI BUBBY BOY allt vad man kan, eller när man stormar tillsammans med flera tusen männiksor till låten The Storm i 30 graders värme. Det är obeskrivligt! Men nu kommer dom inte i år.. Jag såg dom två gånger förra året, och jag ska se dom i år! Så Emma, ska vi börja leta biljetter till nån festival eller något liknande dit dom kommer?! För jag ska se dom live i år. Så är det bara.


Jag tror ni hajjar va det är jag snackar om. Videon är i från Falun, om ni ser tre killar med affroperuk, står vi precis vid dom! Haha


15.20 - bästa bästa brunoo!

Hej svejs!

Tog mig en extra lång sovmorgon idag, så vaknade inte förens strax efter ett. Sedan dess har jag bara legat i soffan och kollat på film. Men nu har jag iallafall lyckats dragit mig upp och fått på mig lite kläder.

Jag har en lång lista att bocka av idag, innan päronen åker. Så det är väl lika bra att jag börjar med en gång. Ska försöka baka lite paj eller något liknande senare ikväll, som vi kan fika på. Mysig söndag! Vi hörs lite senare.:)

Jag tröttnar aldrig, du är bäst Bruno! :P


17.19 - ha en fin lördag!

Hej! Har legat i soffan och bara kollat på film sedan jag vaknade. Är alltid så himla trött på lördagar, skolan tar verkligen kol på en! Men nyss tog jag mig en skön uppiggande dusch iallafall.

Kvällen igår var väldigt trevlig. Gjorde väl inte så mycket, men med roligt sällskap blir det väl alltid kul?;-)
Iallafall, ikväll ska jag med päronen bort på middag. Ska bli skönt med en lugn kväll för en gångs skull. Ev. kolla på melodifestivalen och käka godis. Sen sova tidigt och sova länge imorgon. Imorgon väntar en massa grejer att gå igenom, vad som ska göras i veckan då mina päron inte är hemma. Men förhoppningsvis kan jag blogga lite mer då. Man har liksom inte tid på helgerna, men jag gör så gott jag kan!

Nu måste jag blåsa och platta håret innan vi ska åka. Ha en fin kväll, så hörs vi väl imorgon någon gång. Puss!

19.06 - måste bara

Lady Gaga har haft en del hits som har spelats så många gånger att de spelats sönder totalt. Hennes senaste var väl någongång i somras, men nu har hon släppt en ny som jag tycker är riktigt ball. Den är inte sådär WOW DEN HÄR VAR BRA. Utan den är en riktigt ball låt som ändå är riktigt bra! Lyssna på den HÄR

18.49 - ÄNTLIGEN FREDAG

Vad i helvete har vi fått för väder om jag får fråga?! Hela dagen har varit KAOS. Sen envisades jag och Emma med att cykla upp till stan idag. Och jag skojar inte, det var den värsta cykelturen i hela mitt liv, och då mina vänner har jag även vart med om många cykelturer! Haha!

Hej på er föresten! :)

Idag är det fredag, och jag är jätteglad!! Kom somsagt nyss hem från gymmet, och om ett tag kommer Julia och Jonas hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något blir det väl. Jag tror inte vi blir ute så mycket direkt i detta skitväder! Fyfan, så jäkla tråkigt! Jaja, jag får väl önska er en fortsatt fin fredag. Blir nog inte så mycket mer än det här. Så vi hörs väl imorgon. Ha det bra!♥

20.03 - en mycket fin låt.


15.58 - trött

Kom nyss hem från skolan. Jätteskönt att sluta tio över tre på en torsdag.. Fast det är ju fredag imorgon, så det är så jäkla skönt!!

Är helt slut efter idag! Hade nationellaprov i två timmar och fyrtio minuter imorse, dock satt jag inte hela,  men ändå. Sen har jag haft massa andra lektioner också.. Egentligen hade jag tänkt fortsätta skriva på min rapport nu, men vette tusan om jag orkar det. Att gärva ner sig i soffan framför en film låter mer lockande.:P

Min tjusiga min just nu.

20.04 - onsdag, onsdag

Hej allihopa!

Idag har varit en såndär flänga-runt dag igen. Slutade skolan vid två, och då hade jag självklart glömt cykeln hemma, så fick gå hem först och sedan cykla upp till gymmet. Därefter åkte jag hem till farmor, och sedan för ett tag sen kom jag hem. Sedan dess har jag faktiskt lagat mat till hela min familj. Fetaostlax med grönsakspasta, skitgott! Kan lägga upp receptet senare.:)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, och sedan ladda inför nationellaprov i två timmar och fyrtio minuter imorgon. Och det laddar jag upp med ett svenska häfte jag ska läsa igenom och sedan massa sömn. Får se om jag skriver något mer. Annars får ni ha en fortsatt fin kväll, så hörs vi imorgon!

21.42 - EAR CUFF



Något som jag gillar riktigt skarpt är Ear Cuffs. Jag kommer deffenetivt köpa en sådan. Dock inte just nu, för nu ska jag ju göra en annan sak, som kommer kosta ganska mycket, och då satsar jag på det. Men till våren/sommaren kommer jag ha en sån i mitt öra. Några favoriter är dom ovan!

19.46 - ut och gå

Har pluggat in lite städer nu. Så ska följa med pappa på en friskande promenad och möta mamma som kommer med tåget. Har ju redan varit ute och gått idag, men går lite till, det är ju så skönt! Vi hörs när jag kommer hem.

17.04 - homee

Nu är jag hemma igen, köpte tyvärr inget förutom en fin present som jag kommer garva skallen av mig när den som ska få den, får den! :D

Nu ska jag äta lite, sen ska jag lära mig USA:s karta. Sen ska jag bara chilla i soffan resten av kvällen. Känns vääldigt bra! Blogga lite hade jag väl å tänkt, om jag finner något kul att skriva om. Skit samma, later.

JAG VILL SE HOFFMAESTRO LIVE IGEN, NUUUUU!

13.45 - promenad, sol & kupolen

Nu ska jag strax bege mig av mot Kupolen. Behöver verkligen dit, ska titta ut en parfym som m&p ska köpa till mig när dom åker utomlands nu på måndag. Alltid lika kul med en ny god doft att ställa på hyllan! Sen ska det bli extra skönt nu när det är såpass fint väder ute som det faktiskt är idag, ca 3 grader och strålande sol! Det är inte ofta! Vi hörs när jag kommer hem!♥


Väder som det här, fast det är lite senare på dagen då! Hihi, det är verkligen fint i backen, dagar som dessa!

 


12.26 - glad igen

Det finns en gång man inte kan något annat än älska skolan, och det är när lärarna är sjuka, och lektionen är inställd som man slutar, som idag tio i tolv. Det är helt underbart! Och inte nog med det, vi hade ju nationella idag, så egentligen hade jag en lektion idag. Fast nationella räknas väl också som en lektion..

Jaja, är hos min farmor just nu. Men runt två/halv tre tiden ska jag och Ebba ta en prommis upp till Kupolen. Därefter ska jag plugga till mitt SO prov jag har imorgon. Känns väl inte sådär jättekul, men ibland måste man! Vi fick ju iallafall reda på att musikprovet vi skulle haft nästa vecka är inställt, så då blir det en hel vecka att umgås med mina fina vänner. Det känns underbart!

Nej nu ska jag chilla i soffan lite, vi hörs, ha en fin tisdag sålänge! Här i Borlänge skiner solen och det är supermysigt väder ute!:D


22.10 - det är inte lätt när det är svårt.

Hej!

Jag blir inte långvarig. Jag ska strax hoppa i säng, har ju nationella imorgon. Då vill man vara utsövd så man kan prestera bra. Har iallafall laddat upp med festis och kexchoklad. Känns helt okej nu faktiskt!

Jag får väl som vanligt be er om ursäkt för den katastrofalt dåliga uppdateringen. Men idag har jag flängt runt som en skottspole i hela borlänge känns det som. Stan hit, kupolen dit, möten hit, skola hit. Ja ni hör ju bara. Mitt humör har väl varit som en djup berg-och-dahlbana, från att ha varit världens lyckligaste tjej till att ligga i soffan och gråta floder, typ. Nu börjar allt klarna iallafall, och allt löser sig som tur är!

Nu ska jag iallafall ta och hoppa in i duschen lite snabbt, och sedan kolla lite i svenska häftet så jag är så förberedd som möjligt till imorgon. Så vi får höras mer imorgon istället. Då ska jag hem direkt efter skolan, plugga so och kaaanske skriva lite på min rapport. Sov gott så hörs vi imorgon, med en något gladare Amanda förhoppningsvis!

De här två fina personerna får mig att le, fast man egentligen inte vill. Ni är bäst!♥

22.50 - GODNATT

Det sket sig med Wallander. Haha jag bastade och duschade så länge så när jag var klar hade halva filmen gått! Så jag har setat och bara läst bloggar och kollat på massa saker till den där saken jag ska göra om ev. bara några dagar. Ååhh sikket pirr i magen jag har!!

Nu ska jag iallafall krypa till kojs och titta klart på den filmen jag påbörjade tidigare ikväll. Har väl sett den 12423434 gånger, så kan lika gärna se den 12423435 gånger.;-) Jag har en vecka framför mig med ungefär 1 miljon saker att göra. Så bäst jag sover i tid så jag orkar med allt. Det kommer kräva prestation, tid, ork, sömn och så kommer det vara massa nerver inblandat. Och det tar på krafterna!

Så vi hörs imorgon (om jag hinner) för jag slutar inte förens kvart i tre, och kvart i fem(?) ska jag iväg på ett möte. Jag står inför två stora val denna månad. Två val som kommer göra stor förändring i min vardag, men också mitt liv.
Jaja fan så jag babblar. Sov gott!♥

Heting

18.08 - skön...t

Just nu sitter jag och försöker koncentrera mig på att skriva klart första läxan på min teknikrapport. Det går helt okej bra faktiskt. Ska skriva klart den, så jag får det ur världen, och sedan ska jag faktiskt gå och sätta på bastun. Sen ska jag ta med mig min favoritbok ner dit och ev. en kall cola och sitta där och läsa. Det är så himla skönt! Riktig avslappning är vad jag kallar det, och det är en perfekt uppladdning inför de kommande nationella proven jag har i veckan. Därefter ska jag ta mig en skön dusch med hårinpackning osv. Sen klockan nio är det ju Wallander. Perfekt söndag!

Ebba, jag & Putte

16.39 - GLAAAAAD!!!!!!!

JUST NU ÄR JAG SÅÅ JÄKLA GLAD FÖR EN SAAAAK!!!!!!!!!:):):) Vad det är för något säger jag inte än, utan jag håller det hemligt sålänge tills det är klart. Ni får veta antingen den här veckan som kommer, eller vecka 8. Åå jag är så glad!!!!

Haha okej, bilden är sjukt ful, men den beskriver min känsla ganska fint!!!!

14.20 - söndag, 6 februari 2011

Äntligen har jag fått tillbaka min dator! Så idag ska jag försöka blogga bättre än igår..

"Godmorgon" föresten!:)

Passade på att sova ut idag med, känner mig riktigt seg idag. Fast jag har sovit ganska mycket. Kom hem strax efter tolv någon gång igår, efter att ha varit ute med Jullan lite. Vi gjorde inte så mycket kan man väl säga, tog det mest lugnt med tanke på vad som hände i fredags, haha!
Idag är det ju somsagt söndag, och jag måste skriva på min jäkla rapport idag.. Har två nationella prov i veckan, plus ett kartprov på USA. Känns väl inte sådär jättekul, men man överlever väl det också! Nu ska jag fortsätta chilla i soffan, som jag gjort sedan jag vaknade, vi hörs!

Lägger upp två bilder på en snygg Alex Pettyfer!

20.03 - melodifestivalen

Nu ska jag pallra mig upp och titta på melodifestivalen. Ev. åker jag och träffar Jullan en stund, men bara kanske. Om inte, hörs vi senare. Men om jag åker ut hörs vi imorgon. Och isf, HA EN FIN LÖRDAG!!!♥

19.27 - landat

Sådär! Nu har jag landat lite. Haha! Kvällen igår vart väl både lyckad och en katastrof. Vi började med lite promenad, och sedan en kopp varm choklad med grädde i stan. Sedan gick vi runt lite, och sen kom Jullan på den smarta idén att åka buss. Så vi bestämde oss för att ta 601:an till romme, och sedan åka samma väg tillbaka och hoppa av där jag bor. Problemet var bara att när vi var i Romme så blir vi avkastade och får inte åka med längre. Så där står vi mitt vid Dala Airport och vet inte vad fan vi ska göra, kallt va det också! Som tur var bor kalven där så efter en timme ute i kylan går vi hem till honom. (han och rasmus mötte oss före det) sen inser vi att det inte går någon mer buss alls, och att vi skulle få GÅ hem. Det hela slutade med att vi fick skjuts hem av någon som Jullan kände. Men kvällen var kul iallafall!

Nu ska jag läsa alla bloggar, och sedan får vi se om jag blir hemma eller om jag åker iväg ut en sväng. Vi hörs iallafall!:P

Eftersom jag inte sitter på min dator har jag inga bilder, så jag bjuder på en skön låt med riktigt nice bas!


Hej! Gårdagen vart lite speciell, men jag ...

dsc06349 (MMS)

Hej! Gårdagen vart lite speciell, men jag hade sjukt kul! Men jag berättar mer sen. För just nu ska jag snart på kalas, och jag har heller ingen dator. Ska låna min brors dator ikväll, så bloggar då istället. Men tills dess får ni ha en jättefin lördag. Kram, kram! <3


19.57 - ha en bra fredag!

Nu ska jag strax gå och möta Julia. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Så vi får se vart vi hamnar och när jag kommer hem. Men ville bara önsla er en superfin fredagskväll, så hörs vi imorgon! PUSS PUSS PUSS!!♥

19.21 - skridskor




Och ja, jag hade storlek 44 på mina skridskor, sådär sex storlekar förstora. Men med tre sockor funkade det utmärkt!

Kolla in min och Denices målchest (eller hur tusan det stavas) Så jäkla läcker! Vilka mål vi gjorde, hennes pass och mina skott rätt i mål!:D

Meningen var att jag skulle lägga in en skitrolig video när Putte gör världes roligaste grej, men den videon var för stor för att ladda upp, så ni får en lite halvtråkig när jag och Emma kör konståkning. Lägg märke till Emmas sköna OK där i slutet!


18.55 - fredag fredag, det är freeedag!

Hejhej!

Vilket väder vi har haft idag!;-) Det har nog snöat universums största snöflingor en stund där! Så nu har vi väl fått en dm till med snö...

Jaja nu är det fredag igen och jag kunde väl inte vara så mycket gladare för det. Har sovit i någon timme sedan jag kom hem från skolan vid halv fyra.. Nu ska jag snart stoppa i mig lite käk och sedan ska jag träffa Jullan Bullan ett tag!!:D Jättelänge sen jag träffade henne, så det ska bli kul! Får se vad vi hittar på. Nu tänkte jag bjuda på någon film och lite bilder från när vi åkte skridskor igår, så jäkla kul!!

Jullllan!:D .. Vi hörs snart!

Just nu är jag påväg till skolan i ett jäk...

dsc06340 (MMS)

Just nu är jag påväg till skolan i ett jäkla snökaos! Det snöar jätte mycket här! Jaja ha en din dag så Hörs vi nå jag slutat!


18.30 - Bruno=bäst

Nu har Ebba visat mig hur jag kan lägga in videoklipp, så ni får ett så länge jag är borta!

Bruno Mars är verkligen min "idol" han är så galet jävla bra och jag skulle verklige dö om han skulle komma till P&L. Att få se honom live skulle göra mig lycklig resten av livet, lite så känner jag för honom! Att han är jäkligt snygg gör inte saken sämre heller!;-)

 

Vet att den här är gammal, men han sjunger så jäääävla bra!!!♥

Fan att jag inte va 18 den 30 oktober, för då var han i Stockholm, och då skulle jag ha vart där..


17.19 - nu flyter det på

Jag är långt ifrån klar, men jag har kommit en bit på väg iallafall. Det är alltid början som är värst. Jag får alltid sån ångest! Men när man väl kommer igång går det ganska bra. Och eftersom jag satsar på ett MVG i år kör jag rejält. Vilket också gör att den blir både längre, bättre och mer noggrann.

Men nu ska jag iallafall sluta. Ska åka iväg om ca en kvart. Så ska gå och göra mig klar. Om jag inte är borta allt för länge fortsätter jag när jag kommer hem igen. Ha en fin torsdags kväll!

16.01 - torsdag!

Hejsan!

Torsdagen äntligen avklarad. Eller iallafall den värsta delen! Just nu sitter jag och äter lite mellis, och ska strax köra igång med tekniken. Håller på att ladda hem OpenOffice så jag har något att skriva i. Ska sitta och skriva i ungefär 1-1,5 timme. Sen ska jag och mamma iväg. Blir en soft-torsdag! Klockan 21 blir det Sveriges maffia igen. Bra torsdag!

21.34 - jag hoppas, jag hoppas, faan vad jag hoppas!!

Nu har jag duschat, pluggat in glosorna, lagt in receptet till er och tekniken tar jag imorgon.. Haha! Ska lägga mig i soffan nu under en filt och skära av mig halsen tänkte jag. ;-)

Imorgon är det torsdag och jag går från åtta till tio över tre. Det är en riktig dödar-dag. Men sen är det ju bara en dag kvar till fredag, så det är chill. Men hur som helst, efter att jag slutar är det jag som går raka vägen hem och kör igång med tekniken. Sedan runt sex ska jag iväg och när jag kommer hem ska jag bara chilla. Förhoppningsvis är jag klar med den dära förbannade teknikskiten så jag slipper fortsätta på den!

Jaja, sov gott nu alla fina människor. Vi hörs imorgon någon gång. Ha en superfin torsdag!:P

Tänkte somsagt skära av min hals då..

20.19 - sjukt god morotskaka!!

Smeten till "kakan"
2 ägg
3dl strösocker
3dl rivna morötter (ca tre stycken)
1dl rapsolja
1tsk bakpulver
1tsk bikarbonat
1tsk kanel
1tsk salt
3dl vetemjöl

Glasyren
50gram smör, mjukt
100gram phiadelphiaost
2dl florsocker
1msk citronsaft

Gör såhär:
1. Värm ugnen till 175grader. Smöra en form, ca 24cm i diameter.
2. Vispa äggen pösiga tillsammans med sockret.
Tillsätt sedan de rivna morötterna och rapsoljan och blanda.
Blanda sedan bakpulver, bikarbonat, kanel och salt med mjölet i en egen skål. Och blanda sedan ner det i smeten.
3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 60min.
4. Rör under tiden alla ingredienser till glasyren till en jämn smet. Bred sedan ut den över kakan när den har svalnat.

Jag brukar ställa in den i kylen under tiden kakan är i ugnen, den får en godare konsistens då. Och sedan brukar jag låta den stå inne i kylen när jag brett på glasyren också, den är mycket godare kall! Man kan också toppa den med lite apelsin, lime, hallon, morötter eller physalis. Det är supergott!

Bilden lånad från google.se

18.50 - hejhej hemskt mycket hej

Denna onsdag har vart så obeskrivligt seg. Vet inte vad det har varit med den, lång och tråkig har den varit iallafall! Men nu är jag hemma efter gymmet och har dragit på mig en rejäl hosta. Känns inget annat än förjävligt.. Ska börja titta lite på tyskan vi har tills imorgon, och ev lite på tekniken. Kan hända jag tar det imorgon också. Sen ska jag packa väskan med skridskor!:) Sedan ska jag försöka hinna lägga in receptet på min morotskaka, samt hinna ta en dusch, och sedan lägga mig något i tid. Huh, jag har mycket att göra. Vi hööörs!

En bild som gör mig glad.

21.53 - natti

Det är galet vad mycket dopamin som kan frigöras i hjärnan av att bara äta ett "bakverk". (ja, jag har blivit biologiskadad/ok) Känner mig lite gladare iallafall. Tänkte hoppa in och ta mig en skön dusch. Sedan ska jag försöka skriva klart engelska skiten, titta ett avsnitt till på web-TV och sedan hoppa i säng. Tog mig en s.k powenap idag igen, på typ 1,5 timme så kommer nog inte kunna somna ikväll heller. Fan!

Jaja veckans värsta dagar är över, bara onsdag och torsdag kvar, sen är det freeedag! Imorgon ska jag skriva den förbannade teknikskiten (har verkligen ångest för den där skiten...) innan jag åker upp till stan och möter Emma för gym! Känns helt okej faktiskt.

Godnatt och sovis gottis!:P (receptet på min enormt goda morotskaka kommer upp imorgon!)

Hur snygg är inte Freddie Fackelmayer?!

19.47 - ...

Det är läskigt vad humöret kan ändras fort, jag hoppas kakan gör mig gladare.

18.43 - bakabakabakaaaa

Nu har jag skrivit klart det jobbigaste engelskasaken, och så är jag snart klar med den andra. Men nu måste jag börja med min morotskaka om den ska bli klar ikväll och inte inatt!;-)
Mahah det är sååå gott med morotskaka, så vill bara ha nununuuuu!

14.19 - jag känner för det

Tjolahopp!

Kom nyss hem från skolan. Äckligt trött som vanligt, men det funkar! Ska lägga mig och kolla på lite web-TV och äta "mellis". Senare måste jag hinna med mina engelska läxor jag har. Och försöka börja med tekniken. Men vi vet ju hur det brukar gå... Haha! Sen hade jag tänkt lyxa till denna tisdag med lite morotskaka! Så så ser planerna ut för denna tisdag. Nu; matmatmat!;-)

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0