20.47 - schleeten

Det är läskigt vad snabbt man tappar konditionen. Även fast jag har gymmat en del på sista tiden, så är min kondition nere på 0. Men det var iallafall riktigt kul att vara igång igen. Jag har ju länge funderat på att sluta, men jag ska nog fortsätta ett år till. Sista året på Dalecarlia, och ev. blir det Danmark en vecka i sommar också. Det vill man ju inte missa direkt!

Nyss tog jag mig iallafall en riktigt skön varm dusch, har slängt i en tvättmaskin också. Nu ska jag läsa igenom alla bloggar, och sedan kila ner till brorsan och bara chilla i soffan och kolla på TV. Ska bli riktigt skönt. Sen ska jag sova som en stock. Är riktigt trött nu!

Vet att den är gammal, men fan va bra den är ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0