21.37 - bye bye

Äntligen! Typ första gången det lag jag hejade på vann på Fångarna på fortet! Haha! Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag nog kanske kolla klart på de o.c avsnitt jag aldrig såg klart innan maten. Efter det ska jag lägga mig, ska gå upp imorgon bitti och känna hur det känns, men just nu mår jag pyton igen, kändes lite bättre för ca en timme sen, men då kom jag på att jag faktiskt hade tagit en alvedon... (hehe alvedon is the shit, eller va säger ni Ebba och Emma? ;-)) Men jag blir nog hemma imorgon, och sen förhoppningsvis kan jag gå till skolan på torsdag! För på fredag ska jag mysa hemma med mamma och pappa, och sen på lördag blire partaj i Faluuuun! Fan vad jag längtar. HOFFMAESTROOO♥ Hehe men först ska jag bli frisk. Så vi hörs imorgon. Pusssinuss sov gott!♥

19.21 - het bild. naaaaaat

Nu har jag käkat Thai-mat och tittat på O.C och fångarna på fortet, även kikat på Eclipse, ungefär halva då för resten sov jag på golvet..... Men nu har jag flyttat upp, så nu kan jag ligga i sängen om jag ska kolla på film! Skönt! Nu måste jag gå ner och städa trots att jag är sjuk.... Och som det ser ut nu kommer jag inte kunna ta mig till skolan imorgon, för det har bara blivit värre under dagen + att nu känns det som jag har feber. Ena sekunden håller jag på att frysa ihjäl. Och sen två sekunder senare lökar jag ihjäl. Och så nyser jag ungefär 1000 gånger i sekunden.....Älskar att vara sjuk alltså. Fast jag måste bli frisk tills på lördag, för då jälvar!!!! Nej nu måste jag gå ner å städa innan jag ska se på Fångarna på fortet och ta fram fetase godis påsen och ett kallt jävla glas cola. (sånt får man när man är sjuk) + att mamsen inte är hemma heller! Hahahhaha
Så här het får man vara när man är sjuk!! Hehe

10.25 - detta gjorde min dag

Detta gjorde typ min dag. ÄNTLIGEN har Eclipse kommit ut med helt okej kvalité!!!!!!

10.19 - sjuk

Godmorgon! Blev hemma från skolan idag... Snoret rinner som aldrig förr och det känns som mitt huvud ska sprängas. Men det är nice. Imorse när klockan ringde trodde jag seriöst jag skulle svimma eller nåt. Jag var HELT slut, yr, täppt i näsan, ont i huvudet... Jaa jag skulle kunna fortsätta i all evighet. Därför bestämde jag mig för att vara hemma idag och bli frisk. Så nu ska jag lägga mig och kolla på o.c hela dagen och käka frukost. Ikväll när pappa kommer hem ska vi käka pizza, och jag ska flytta upp igen. Vi hörs lite senare fina ni, för nu rinner snoret! ;-)
Jag vill ha tillbaka dom sena varma sommarkvällarna!♥

21.07 - älskar att vara förkyld!

Fyfan va bra ni va idag tjejer. Jag är otroligt stolt över er!!!!! Tyvärr förlorade vi på straffar, men fan så duktiga ni va! Jag finner inte ord. Ni som inte var där och såg alltihopa kommer aldrig kunna förstå!
Nu är jag iallafall hemma och sitter i soffan och fryser som en gris och kollar på Fångarna på Fortet. Direkt efter det hoppar jag in i duschen så jag får upp lite värme i kroppen. Efter det lägger jag mig och tränar lite svenska glosor och läser lite fysik och sen sover jag. Med hopp om att jag kommer kunna ta mig till skolan imorgon. Som jag känner just nu vill jag bara dö typ. Fast nee. Men jag mår verkligen inte alls bra! Så vi hörs imorgon, och hoppas ni har klarat er från skolan-har-börjat-sjukan!
Typ såhär känner jag mig just nu! ;-)

16.02 - älskar måndagar

....Eller inte... Hemma från skolan nu, och mår inte alls så bra. Har ont i halsen och snoret rinner. Såhär blir det alltid när jag börjar skolan igen efter ett sommarlov. Fast denna gång trodde jag att jag skulle slippa, men icke. Så är inte fallet. Men jag överlever väl! Nyss gjorde jag och brorsan lite kycklingsallad som är så jävla god!! Nu ska jag ta och vila lite, innan jag ska åka iväg och kolla på "min" match klockan kvart över fem. Jag orkade somsagt inte åka till Kupolen idag p.g.a att jag mår som jag mår. Men får se om jag åker dit någon annan dag istället.
Inte speciellt snyggt, men ack så skönt! Inte behövde man frysa eller så nu när man är lite krasslig!

21.58 - godnattttttt

Nu har jag kollat på o.c och bara slappat i puffen! Hehe.. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen. Och sen lägga mig.
Imorgon väntar ännu en skoldag. Första riktiga måndagen nu då. Den ser inte rolig ut alltså. Efter att jag slutat funderar jag på att ta mig en tripp till Kupolen. Har nämligen kärat ner mig i ett halsband och en tröja från H&M. Vi får se om jag orkar. Har nämligen DD-cup match imorgon också. Men jag ska inte vara med, men jag ska dit och titta och jag har samling redan kvart i fem. Så det blir en sån där fläng dag imorgon också! Men jag gillar det. Nu måste jag iallafall hoppa in i duschen. Sen läsa lite läxor innan jag slocknar. Sov gott fina ni!♥

18.50 - tjuseeet

Hej! Nu har jag hunnit stoppa i mig käk efter fyra timmars hemsk inventering. Men nu är det över och vi har fått in lite cash till lagkassan. :P Nu är jag trött och har ont i ryggen. Så ikväll ska jag äntligen ta tag i det och börja göra som jag ska. Så sjukgymnasten inte blir arg nästa gång jag ska dit! Hehe.. Men nu först tänkte jag kolla på något avsnitt O.C. Satan så spännande det börjar bli!! Efter det tänkte jag ta upp läxböckerna faktiskt. Första gången på några månader.... Men men. Skriver igen lite senare!
Så här tjusig blir man efter 4 timmars inventering!;-)


21.30 - hejdå

Jag har typ ingen blogglust alls, och jag är äckligt trött och har äckligt ont i huvudet och ryggen sen matchen. Jag tror jag hoppar till sängs. Men först något avsnitt PH. Imorgon ska jag inventera, så vi hörs väl antagligen efter det. Eller före om blogglusten kommit tillbaka. Hejsålänge!

18.01 - fullt upp

Hej! Ledsen för att jag inte skrivit tidigare. Men hela dagen har gått i ett. Men nu har jag äntligen "landat". Vi spelade 1-1 på matchen. Men vi va värda att vinna. Men tyvärr så blir det så. Bättre det än att förlora iallafall!
Jag är sjukt trött, för jag la mig inte förens 3 inatt och gick upp tio, så tänkte ta mig en liten tupplur. Jag ska även göra en Key Lime Pie idag till efterrätt efter middagen. Hihi får se vad det blir för något! Kan blogga om det sen. Hör senare!

22.56 - Million Pieces

Är det bara jag som tycker den här låten är lite cool eller skön, eller vad fan man ska säga om den? ;-) Jag tycler iallafall att den är ganska bra!

22.40 - massa babbel

Haha oj vad mycket plugg det blivit idag!! Hehe, istället har jag ätit massvis med kräftor, bröd med vitlöks smör, godis och njutit. Har även hunnit till Coop en sväng för att köpa matlåda till bror min, och även kollat på bilar. Haha bra fredag! :P Men bara så sjukt skönt att vara hemma och springa runt i tjockiströja och mjukisbrallor. Nu tänkte jag ta och titta på något avsnitt PH (är fortfarande inte ikapp) och sen lägga mig. För jag är sjukt trött. Och det har jag vart den senaste tiden, jag kan verkligen sova hur mycket som helst, men blir inte pigg för det. Så just nu ligger bloggen lite på is, men hoppas det blir bättre imorgon eller om någon dag snart. Är lite mycket just nu som händer, med skolan och 1000 saker utanför det också.
Skulle typ kunna göra nästan vad som helst för att bara få åka iväg till ett varmt och soligt ställe. Och bara sticka ifrån regnet och kylan! För jag orkar verkligen inte med en vinter!

18.30 - freeeeedag

Nu är jag hemma! Har varit och träffat min Jullan Bullan ett tag nu på kupolen. Även Hanna kom en sväng på slutet. Riktigt trevligt! Hoppas det bara inte hinner gå sååå lång tid tills nästa gång. Vi har ju somsagt mycket båda två, men någon gång ska vi väl få till det? Hihi
Äntligen är det fredag och jag ska bara ta det lugnt ikväll eftersom jag har match imorgon. Jag tänkte plugga lite, planera saker inför den kommande veckan, (gillar att ha koll) och sen bara vila ut mig. Vi ska även äta kräftor ikväll! Haha. Vi hörs lite senare!

21.31 - goooodnatt!

Jag är så trött så jag somnar nog vilken sekund som helst. Håller på att lägga in en massa musik åt pappa på hans mp3. Han ska nämligen (!!!!!!!!!!!) till AVESTA imorgon. Eller snarare inatt. Han ska börja gå redan klockan tre inatt. Och han har räknat ut att det ska ta 14 timmar. Jadu, min pappa är inte klok. Haha skoja! Fattar bara inte hur han orkar. Jaja nog snackat om det.
Imorgon är det fredag och jag slutar 10 över 3. Som planerna ser ut just nu ska jag träffa min saknade JullanBullan!!! Har inte träffat henne på hela sommaren och långt innan det. Så det ska bli riktigt kul! Men jag hör väl av mig när jag kan imorgon. Och jag kan tänka mig att det inte blir förns mot kvällningen. Eller om jag hinner hem en snabbis så kanske jag hinner då. Men ha en riktigt fin dag, så hörs vi imorgon! Puss puss, sov gott!♥
Min fina vän Julia! :)

19.34 - jahaaaaaaaaa

Hemma från syster yster nu då!! Spelat lite innebandy fast utomhus. Men det gick finfint det med! :D Nu är jag hungrig och lökig. Så ska hoppa in i duschen och sen ska jag käääääka. Efter det ska jag kasta mig i soffan och bara glo på tv. Eller äre ens nå bra å se? Haha nej tror inte de va. Så får väl bli PH avsnitt som jag aldrig såg.... Hehe ligger typ 10 efter med det är braaaaaaaaaa. Ja som ni märker la jag mig halv ett och gick upp kvart i sju. = PIGGILIN. Så hejdå
Typ såhär känner jag mig nu, fast nee det gör jag inte

15.35 - kläder kläder, ringar, ringar


14.07 - torsdag 26 Augusti

Hemma efter en lång, regnig och grå skoldag. Det är så sjukt trist när det bara regnar, regnar och regnar. Man märker verkligen att hösten börjar komma. Fast en positiv sak är ju att jag fyller år snart! ;-)
Idag är det somsagt torsdag. Och det innebär träning. Och direkt efter det ska jag till min syster på kalas. Så det blir dåligt bloggande idag med. Men ska försöka uppdatera så ofta jag hinner iallafall. Nu måste jag först och främst se till att få i mig lite mat. Så jag orkar träna.

21.39 - läget

Nu har jag sett ännu ett Fångarna på Fortet avsnitt! Nu ska jag packa väskan, och sen hoppa in i duschen. Efter det ska jag lägga mig och läsa, och hoppas på att jag kan somna, trots att jag sov så mycket på dan. Imorgon är det torsdag, och ännu en skoldag väntar.. Slutar 20 i två och har träning halv fem. Direkt efter det ska jag åka hem till min syster på 1-års kalas för lilla Ville som fyller! :D Eller rättare sagt fyllde! Jaa då vet ni hur min dag ser ut, alltså ännu en stressig dag. Och som ni ser så blir bloggen lidande, men somsagt, det gäller att prioritera saker här i livet. Och som jag känner just nu är det skolan, familj, vänner och fotbollen som går i första hand. Så jag bloggar så ofta jag hinner, dvs när jag även har något att skriva om. Men imorgon ska jag iallafall försöka hinna lägga upp lite snygga kläder jag hittade idag. Men nu ska jag snart sova. Så godnatt! ♥
Så länge bjuder jag på en riktig godbit! ;-)

18.58 - så sjukt trött!

Jag är alltså totalt slut efter första dagen! Jag somnade runt fem och vaknade nu utav att pappa väckte mig. Och jag sov så sjuuukt hårt! Han fick lov att ruska på mig. SÅ trött va jag. Herregud, och jag ska orka med ett helt år? Nej men jag tror att man blir såhär i början, man är ju liksom inte van vid att gå upp tidigt.
Eftersom jag är sjukt uttråkad funderar jag på att dra ihop något att baka till Fångarna på Fortet som börjar klockan åtta! Fan vad jag gillar den serien alltså, he he! Men jag vet inte riktigt vad jag ska baka för något.. Just nu står det lite still, men jag ska kika runt lite nu på olika recept så får vi se vad det dyker upp för smarrigt! :D

15.08 - första riktiga

Första riktiga skoldagen avklarad, ååå detta kommer bli ett jobbigt år. Men somsagt jag ska ge allt, och jag vill verkligen lyckas så. Man kan om man vill, man vill om man kan. Så är det bara. Har även hunnit med att fixa en praoplats tillsammans med Lovisa (Lowwe) Denna gång blev det på Lekis! Haha, ja det ska nog gå bra det med! Man skulle ju välja det man vill hålla på med, och jag vill ju egentligen bli kock, men det testade jag ju på förra gången, och mitt andra val är BF (barn&fritid) så då måste jag testa på det också. Hoppas jag får lika kul som förra praon! :)
Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Som dom andra dagarna är jag sjukt trött. Så ska kolla på lite OC och PH kanske. Ska ta mig lite glass med varma hallon denna gråa onsdag, bara för att jag glömde det igår! Hehe jag bloggar igen lite senare!
Jag saknar Rättvik!

20.01 - stressig dag

Hej! Hemma från träningen nu, men har lite bråttom. Ska hoppa in och ta en varm dusch, och sen ska jag bänka mig framför tv:n med lite vaniljglass och varmahallon♥ Perfekt! Sen ska jag nog hoppa i säng och läsa nya H&M katalogen som kom idag. Efter det ska jag sova. För jag va så äckligt trött imorse, så det behövs verkligen. Och imorgon kör skolan igång på riktigt också. Och jag har bestämt mig för att verkligen ge allt nu sista året så jag blir nöjd. Men då vet ni det. Ledsen för dålig bloggning idag, men vissa dagar är sämre än andra, hade helt enkelt inget att skriva om idag, hoppas det blir bättre imorgon. Sov gott nu mina fina!
Jag tycker det är sjukt kul att den här serien börjar igen!

13.25 - tisdag hej hej

Hejsan. Tisdag idag då. Andra dagen i skolan, imorgon kör vi igång på riktigt. Då är det bara 176 skoldagar kvar. Hehe jag har redan börjat räkna ner! Idag har det vart mycket snack om gymnasium hit och gymnasium dit. Men dagen gick ganska så fort, men nu är jag hemma iallafall! Och jag har ett rum att städa, och sen ska jag kolla på lite OC om jag hinner, sen ska jag packa väskan för runt fyra sticker jag på träning. Jahapp intressant inlägg. Men vi hörs senare när jag har något att säga.

21.59 - jag ska fixa nya bilder

Nu så, är jag typ helt lökig efter alla sit-ups så nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort det. Sen ska jag lägga mig och läsa i boken och efter det ska jag sova. Eftersom jag börjar redan klockan åtta imorgon. Inge chillstart här inte, på onsdag börjar schemat som vanligt. JIPPI vad skoj. Nej fyfan. Sov gott så hörs vi imorgon, då jag slutar runt ett och har inget planerat efter det förutom träning halv fem. Intressant jag vet. Nej hejdå sov gott!♥

20.15 - nämen

Titta vad mamma kom hem med för några timmar sen!! Jag har sprungit runt och försökt känna efter om storleken är den rätta, men den är lite trång på ena foten, men jag antar att det är för min tå. He he. Så dom blir nog perfekta ändå. Dom sitter ju precis på foten så! Jag är nöjd iallafall! :)
Nu ska jag göra några sit-ups tills jag spyr.. Nej inte riktigt men nästan iallafall, sen ska jag hoppa in i duschen. Hörs

16.49 - OC

Jag har inte mycket varit till serier tidigare. Men nu den senaste tiden har jag tyckt att den är ganska skönt att slappna av på kvällarna med någon skön serie. Nu har jag laddat hem första säsongen utav OC. Så jag tänkte börja kolla på första avsnittet nu.

16.10 - kommer du ihåg?

Snacka om att det här var sommaren 2009. Fyfan vad jag lyssnade på dom här låtarna, speciellt när jag skulle sova. Gamla goa tider... Även fast den här sommaren va mycket roligare, så har man ju ändå mycket fina minnen med sig från förra sommaren, tex dom här låtarna.. ;-)

15.32 - rockbjörnen

Ni kommer väl ihåg och rösta? Jag har röstat, och må bäste man/kvinna vinna! :D
Tryck här för att komma till röstsidan - http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2010/

13.45 - måndag............

Hej! Då va första skoldagen avklarad då... Det känns sååå roligt och kul!! Eller inte. Men jag överlever nog. Efter så åkte jag och Ebba till kupolen. Men hittade ingenting tyvärr. Men nu är jag hemma igen, och ska strax laga något att äta. Är väldigt hungrig! Tror inte jag ska göra något speciellt ikväll, så tänkte blogga på lite idag då. Eftersom att skolan kör igång kommer det nog inte bli så mycket.. Men nu ska jag laga mat iallafall, så hörs vi efter det!♥

20.56 - BRA dag!!

Hej! Ååå jag hade en jätte mysig kväll! Men nu är jag nog mätt en vecka, haha! Men det va verkligen sjukt gott, och vi avslutade det hela med en glass på BK. Haha riktig nyttig helg. Naat, nej men nu när skolorna börjar imorgon så kommer man in mer i rutiner, och då brukar det bli bättre som tur är.
Nu tänkte jag ta och titta på PH som jag aldrig gjorde här om dagen, jag är några avsnitt efter. Och sen efter det tänkte jag nog hoppa i säng och sedan läsa lite innan jag somnar. Börjar ju inte förens 10 imorgon, och går bara 2 timmar, så det är ju bra iallafall! Så ni får sova så superduper gott, så ska jag försöka hinna blogga innan jag drar till skolan imorgon, om inte, så hörs vi efter. Men kanske skulle till kupolen också, men det visar sig! Puss♥

Nu är jag påväg och möta upp ebba och emma...

dsc04142 (MMS)

Nu är jag påväg och möta upp ebba och emma för att sedan äta en god middag på coco thai. Det har ska bli riktigt trevligt! :) vi hörs när jag kommer hem ikväll! Puss


15.55 - hej

Hej! Sista sommarlovsdagen idag då.. Känns väl inte sådär jätte bra, men det duger. Vi förlorade matchen idag tyvärr, på ett skitmål den sista minuten. Synd nog för vi spelade verkligen bra! Och det blev hela 4-3. Menmen, någon måste ju förlora också... ;-)
Nyss va jag till kupolen en sväng. Skulle titta på en skjorta jag sett från H&M. Men den va tyvärr slut i min storlek, så ska kolla senare i veckan istället. Ska även kanske köpa en bh från BikBok också. Men vi får se. Det blev iallafall en skinnjacka som fick följa med mig hem. Är verkligen super nöjd!! Men jag ska få den i födelsedags present. Så får väl glömma bort den.. Hehe! Nu ska jag iallafall gå och vila liten stund innan jag ska ut och käka med Ebba och Emma. Satan så mysigt det ska bli!!

23.03 - haft en bra dag?

Hej! Vilken dag det har vart idag. Super varmt! Men synd nog tog jag på mig jeans eftersom det var så mulet imorse. Men sen sprack det upp och blev sol! Väldigt kul!!
Iallafall så har jag haft en jätte mysig kväll. Och dag förstås! Jag har varit och ätit glass med Ebba och Emma♥ Vi har snackat om verkligen allt mellan himmel och jord. Och det ska bli så himla mysigt imorgon när vi ska ut och äta och bara snacka skit. Haha nej det ska vi inte, men snacka ska vi göra! :D Nu är klockan ganska så mycket och jag ska snart hoppa i säng. För imorgon har jag match och samling redan klockan tjugo över nio. Så jag tänkte lägga mig och börja läsa i en bok jag lånade utav Ebba. Så godnatt då mina fina, så hörs vi imorgon istället! ♥
En bild från idag♥

18.22 - gästbloggning

Hej på er Amandas bloggläsare! Vi har precis fipplat klart med amandas blogg så nu äre nytt och freeeeshh! Hon ligger och kollar på mina snygga mobilbilder just nu, härligt. "het bild du har på mig här då" sa hon just. MOAHAHAHA. Fick just reda på att amanda älskar banan, jag också ♥♥♥

Iallafall. Amanda du är helt underbar, jag älskar dig my friend!
Längtar tills vi ska åka utomlands tillsammans, kommer äga hårt, haha :)
Puss


14.10 - Ebbsan

Hejsan! Idag är det lördag och jag är seg idag. Kaan bero på att jag somnade typ kvart över fyra men.... Nu har jag iallafall hunnit med att klippa gräset, så nu har jag lite mer i plånkan igen då. Även fast jag inte fått dom än men..;-)
Idag är planerna som så att jag ska efter att jag ätit åka och möta upp Ebba, vi ska ta oss en liten runda på Kupolen och jag ska kika in Bik Bok som jag ännu inte hunnit. Efter det ska vi göra något som ni kommer få se senare ikväll. Hihi en liten överraskning. Jag hoppas vi hinner med det iallafall! Haha men nu måste jag göra mig klar om vi ska hinna något. Vi hörs somsagt senare ikväll då! Ha en fin lördag!♥

01.44 - åå herregud!!!

Alltså jag sitter verkligen och garvar till den här bilden för mig själv. Alltså fyfan va den är ful!!! Men ändå så jävla rolig! Jag med mitt ehe jag försöker le. Och han blonda med blå tröja ser så jävla nöjd ut och han den andra "hej jag är cool med hatt" Hahah ååå jag är så jääävla ful på den här bilden, men det gör den bara så sjukt kul så man inte kan sluta skratta och bjuda på den! Hahah ååååååååååååå..... Jag tror jag får gå och lägga mig..... ;-) Och om ni undrar så har vi tryckt ihop oss i en badpool med hål i botten. Och detta var under The Ark, och innan dom slutat spela så kastade dom iväg den framåt över publiken! Haha

00.09 - ett obeskrivligt pirr

Jag har ända sen jag va liten varit väldigt intresserad utav inredning. Jag tycker det är skit kul att göra om saker, förändra, göra nytt! Förut för kanske ca 1-2 år sedan ville jag bli inredare. Jag tänkte till och med gå någon sån linje på gymnasiet. Vilket jag fortfarande skulle kunna tänka mig om jag inte skulle komma in på HR.
Och just nu sitter jag och kollar på sjukt fina lägenheter, i Stockholm denna gång. För att liksom få inspiration. Och jag får sånt sjukt härligt pirr i magen. Jag verkligen drömmer mig bort till den stund jag ska få flytta till något eget. Och göra precis som jag vill ha det. Och sanningen är ju att det är inte så långt kvar tills den önskan faktiskt slår in. Hoppas jag iallafall. För att få ha en egen lägenhet och få bestämma exakt överallt hur just jag vill ha det känns obeskrivligt spännande och skönt. Och jag verkligen älskar dedära pirret!♥


23.05 - skor

Igår, beställde jag dom här skorna! Jag är jätte glad, och hoppas verkligen att dom passar och att dom är så snygga som jag minns dom. Sen ska jag även köpa mig ett par vita eller svarta. Men det får bli lite senare mot vintern eller så. Jag vet att typ alla har dom färgerna, men dom passar till allt så jag orkar inte bry mig.

21.46 - äckligt mätt!

Nu är jag hemma igen och är totalt jävla proppmätt. Jag kan knappt stå.... Höhö. Jag har iallafall haft en hemskt trevlig och mysig kväll. Efter att vi käkat så stannade vi kvar en stund på stan och kollade på bilar och sånt. Sen drog vi hem efter ett tag. Så nu ska jag vänta på att mamma kommer hem, då åker fetaste godispåsen fram, trots att jag är äckligt mätt, men det finns alltid plats för lite godis! ;-) Sen ska jag kolla på avsnittet utav PH som är så äckligt spännande!!! Sen ska jag forsätta med Cougar Town... Haha! Jaa då vet ni vad som händer under min fredagskväll. Nu åker mjukisarna på! Hehe vi hörs!

17.02 - hihi

Hemma från frissan nu då. Blev väldigt kort tycker jag, men somsagt, det va välbehövligt. Nu blev det ändrade planer igen. Inge gräsklippning, utan ikväll har vi blivit utbjudna på restaurang av min mormor. Så hela min familj och mina kusiner och min mormors särbo ska ut och äta på Coco Thai. Så gräset får vänta tills imorgon. Då SKA jag göra det... Hehe! Men så då vet ni det. Ha en fin kväll så hörs vi senare när jag är hemma igen!
Inge vidare bild, men ni ser ju på ett ungefär.

12.31 - nu sticker jag iväg för lite ärenden

Nu sticker jag iväg på en sak. Och efter det ska jag åka och klippa mig. Jag vill inte klippa mig för jag vill spara ut, men topparna är så slitna, så jag måste toppa håret lite. Efter det ska jag klippa gräset, om det inte regnar vill säga. Men nu måste jag iallafall kila. Vi hörs senare ikväll, ha en fin dag allihopa!

11.15 - trötter

Hej! Jag vaknade för ca 20 minuter sedan, men ville bara vända mig om och somna om. Men nej jag måste gå upp. Dels för att försöka vända på dygnet igen, och för att jag ska iväg om ett tag. Så just nu känns det som om jag skriver detta inlägg sovandes.;-) Cougar Town va verkligen en rolig serie, så jag satt uppe ända tills klockan två inatt för att kolla på avsnitt efter avsnitt.. Hehe! Men nu är det dags att få på sig lite kläder och sen få i sig lite frukost i magen!
Bjuder på en smarrig bit från Johnossi!

21.58 - kära mobilbilder igen då!

Till detta smarriga och perfekta "godiset" kör jag nu igång första avsnittet utav Cougar Town och hoppas på det bästa. Sockorna och mjukisbrallorna är på, blött och ny duschat hår. Allt är perfekt. Och jag är så jävla nöjd. Fy fan vilken skön kväll! Efter några avsnitt skuttar jag nog i säng. Haha! Så vi hörs imorgon mina fina! Hoppas ni har en lika mysig kväll! Puss på er

20.25 - bra match!

Tyvärr förlorade vi matchen, men jag tycker vi iallafall gjorde en bra match. Nu är jag pissblöt och jävligt hungrig, så jag ska hoppa in i duschen och sen ska jag käka maaaat. Efter det ska jag titta på ett avsnitt PH (hahah) och sen har jag hört att Cougar Town ska vara en bra serie, så jag har faktiskt laddat hem första säsongen och ska väl börja titta på den tänkte jag. Till det ska jag göra mig vaniljglass med varma hallon = perfekt kväll. Vi hörs!

13.14 - he he

He he gräset va inte så långt så jag låter det växa tills imorgon kväll istället. ;-) Nu ska jag istället titta lite på film tror jag, läsa lite bloggar och vänta tills mamma kommer hem. För då ska jag troligtvis beställa skorna!! Men tills dess ska jag också spela musik på högsta och sjunga allt vad jag kan för jag är ju ensam hemma, och det är jag ju inte så länge till, + att skolan börjar ju på måndag. Och så ska jag ladda tills matchen vi har ikväll. Tagga, tagga, tagga!

11.26 - ska jag?

Hej! Ååå jag hade fått svar från Ellos nu när jag loggade in, och det stod att det stämmer. Dom kommer inte få in dom förens 10 Januari, vilket jag tycker är helt jävla sjukt. Men jag har börjat kolla runt lite, men sen så såg jag ett par andra blåa som är ljusare som jag skulle kunna tänka mig. Men då vare ju det där märket. Men det kanske inte spelar någon roll. Ska ringa mamma så fort hon kommer tillbaka så får vi se vad hon tycker. Nu ska jag stoppa i mig lite frukost och tare lite lugnt framför tv:n innan jag hoppar i kläderna och klipper gräs. FAN VA KUL.... men det är faktiskt värt pengarna.

00.00 - orimligt

Jag har ganska så länge nu funderat på att köpa mig ett par converse. Men har inte vetat vilken färg jag vill ha. Nu har jag kommit fram till att jeansblå skulle nog passa mig i smaken. Efter mycket tjat på mamma så ska jag få dom. Då kommer hon på att hon har 50% på Ellos. När jag sen ska gå in och beställa så står det att dom inte får sin leverans förens 10 JANUARI? Vafan? Då har ju förfan halva vintern gått! Jaja vi får se hur jag gör. Har även funderat på ett par "ljus" blåa. Men jag vet inte, tycker märket är så fult på dom, det är liksom samma färg som skon om ni hajjar? + att jag vill ju ha dom där jeansblåa. Jaja har mejlat dom nu så vi får se hur det går.
Nu ska jag iallafall lägga mig och sova. Är verkligen skit trött! Imorgon har jag match, och före det ska jag klippa gräs om det inte regnar. Men vi hörs när jag vaknat! Sov så gott!♥

21.49 - äckligt bra

BRAA BRAGE!! 2-0. Fan va bra!! Hihi höll på att frysa ihjäl men det vare värt. Underbar seger. Nu ska jag göra mig lite toast och varm choklad för att få igång värmen. Hehe sen ska jag titta på en film. Sen ska jag hoppa in i duschen och duscha i en timme. Haha nejdå men fyfan så skönt det ska bli. Efter en heldag ute i regn så finns det inge skönare. Vi hörs lite senare hörni!

11.08 - skit väder!

Godmorgon!  Fyfan vad trött jag är. Helt otroligt. Jaja jag är uppe och påklädd och strax klar iallafall. Jaa ni vet ju hur min dag ser ut så det behöver jag ju inte säga igen. Men jag tänkte slänga in en sån där extremt bra dagens innan jag ska springa till bussen i detta piss väder. Regnet verkligen bara öser ner just nu, jag hoppas det hinner gå över innan jag ska ut i detta skit väder. Kommer bli riktigt kul att sitta på Vallen i 3 timmar om det är sånt här väder!! Hoppas det går över. Ska verkligen hålla mina tummar och tår! Men ni får ha en fin dag trots vädret, så hörs vi om någon timme!:)
Detta springer jag runt i idag när det är skitväder somsagt. Jackan får också åka på idag! :(

00.00 - naaw bild

Sådär ja.. Jag tänkte ta det här lite snabbt, jag ska strax gå och lägga mig för imorgon ringer klockan redan 10. Runt tolv åker jag till mamma för klockan ett har jag tid hos en sjukgymnast. Jag har knutor i hela ryggen och pinsamt stel i nacken och ont i ryggen. Så det ska jag fixa. Efter det följer jag med mamma tillbaka till hennes jobb, och troligtvis stannar jag där tills hon slutar runt halv fyra, fyra. Eller så tar jag mig en tripp till käraste Kupolen, vi får se. Sen redan runt tjugo i sex ska jag cykla med Ebbsan och Erica upp till Vallen för att Brage möter Hammarby!!!!! Matchen börjar sju, så är väl kanske inte hemma förens runt nio, kvart över nio. Men ska försöka slänga in något inlägg då och då. Haha jaa oj vad snabbt! Haha men nu får ni sova så gott! Så hörs vi vid frukost tiden då. Toppen. Godnatt puss!

23.13 - duuuuusch

Hej! Alltså jag har haft sån sjuk bloggtorka idag så det är fan hemskt. Men hoppas det blir bättre imorgon! Hur har eran dag vart annars då? Min har iallafall vart helt okej. Träningen gick helt okej. Kollat på film har jag gjort nu efter träningen också. Haha intressant dag va? ;-) Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, och duscha bort svetten. Haha mysigt det lät. Tänkte att jag kunde höra av mig en gång till ang. imorgon åså. Men nu lä jag nog springa in till toan innan jag seriöst kissar på mig!!
Ååå saknar min sköna klass, men jag saknar verkligen inte skolan!

14.13 - tisdag!

Hej! Jag har inget att säga just nu, förutom att jag ska snart stoppa i mig lite lunch och sen börja byta om sakta men säkert, för 10 över fyra sticker jag på träning.. Ha en bra dag, så hörs vi senare ikväll!

01.01 - natti puss

Hehe efter två filmer så ska jag nu hoppa in i duschen och duscha av mig, sen ska jag hoppa i säng. Ner till en sval källare nyduschad ska jag sova så sjukt gott! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra riktigt, har iallafall träning halv fem. Efter ska jag nog klippa gräs åt grannen. Haha! Aja sov så supder gött så hörs vi imorgon fina ni!

20.35 - duktigt

Nuså. Nu har jag varit ute och gått, kollat vilken storlek jag ska ha på skorna, även hunnit sett att den storleken inte finns nån stans typ på internet. Och så har jag klippt gräset! Fan det går undan! :D Nu tänkte jag att jag skulle unna mig själv en filmkväll. Har laddat hem ca 5 filmer idag så kan väl börja med en iallafall.. Haha! Men först ska jag nog hoppa in i duschen, kan behövas! ;-)

17.49 - våfflor

Nu har jag lagat våfflor till hela familjen och ätit massor, så nu är jag sådär äckligt mätt. Så nu ska jag och mamma ut och gå några km. Låter bra va? Ut och njuta av kvällssolen lite!

15.41 - uttråkaaaaaaaaaad

Nu är jag klar med håret. Så nu tänkte jag sätta på en film, jag vet att det är helt sjukt att bara sitta inne när solen skiner, men vafan ska man göra då? ;-) Tur att mamma kommer hem snart, för då ska vi ut och gå, och kaaanske att jag får med mig henne in på Kupolen en sväng, vill så gärna prova ett par converse och se vilken storlek jag behöver om det nu blir så jag ska köpa mig ett par. För det är billigare att beställa. Haha nödvändig info va? Oooja!
Det syns fan inte på bilden ha ha!

14.19 - vågar håret, vååågat ;)

Det va inge skönt alls ute tyckte jag, alldeles för kallt. Så jag gick in och så städade jag mitt rum i källaren så nu är det klart. Grannen kom förbi nyss också, så jag ska klippa gräset åt henne igen!! Även fast det är så sjukt tråkigt så är det bra för jag får verkligen bra betalt!! Så det är det så värt!
Just nu har jag jätte tråkigt, så jag tänkte att jag skulle testa och våga håret. Har inte gjort det sen jag färgade, så jag tänkte testa hur det ser ut i mörkt. Men har redan bränt mig på båda öronen... Hehe men jag lä fortsätta hörni! Snygg bild föresten. Naaaaat.

12.24 - måndag och sista veckan.......

Hejsan! Jag vaknade första gången kvart i tolv idag, och jag gick faktiskt upp på en gång! Nu hade jag tänkt att stoppa i mig lite frukost, och eftersom att solen är framme nu, så gå ut och lägga mig en stund. Jag tror inte jag har solat nån gång sådär riktigt i sommar. Helt sjukt!! Det blåser lite idag, men jag hoppas det inte blir föör kallt. Vi hörs lite senare hörni!♥

01.36 - nattiiiiii

Nu har jag setat i typ 1,5 timme och bara tittat på youtube klipp efter klipp. Haha åå så sjuka människor det finns. Jag kollade på p&l klipp från tidigare år och så. Kul liv jag har! Haha jaa faktiskt! Men nu börjar det bli dags att krypa till kojs. Och försöka vakna tidigt imorgon.. Hehe, tanken som räknas vare va? :) Nej men serri så ska jag som det ser ut träffa Jullan Bullan imorgon!!! Inte träffat henne på hela sömmarn så får se vad vi hittar på för skoj. Men vi hörs väl imorgon då! Puss natti gotti soooooov!!! :)
I miss Stockholmoooo :(

23.38 - musik är livet

Efter p&l veckan fick jag många nya "favoriter" som pryder min spotifylista högst upp. Jag som aaaaldrig lyssnat på tex Thomas Di Leva kan sitta och lyssna på hans låtar om och om igen, bara för att få drömma mig tillbaka till den där festivalkänslan! Den är obeskrivlig. Och för att jag lyssnar på just på Di Leva som inte alls är bra egentligen är för att vi träffade så sjukt roliga personer, och vi hade så äckligt kul under hans konsert och sjöng med till hans låtar som passade perfekt in liksom. Men en till som jag heller aldrig lyssnat på, eller okej när jag va liten va en av hennes låtar min favorit-låt och jag sjöng den på karaoke hela tiden typ. Hon heter Robyn och efter hennes grymma konsert på p&l så har jag bara lyssnat på henne mer och mer. Hon va riktigt grym på att hålla igång publiken, och jag tror fan inte jag stod still till någon av hennes låtar. Det gick liksom inte, man bara rycktes med om ni hajjar? ;) Och nu har hon en låt som hon har gjort som verkligen satt sig på hjärnan, därför tänkte jag dela med mig den till er!

18.47 - hej ny bild, naaat

Jag håller på att löka sönder förtillfället, satans så varmt det är! Men med en skön seger så hoppar jag in i duschen. Och svalkar av mig lite. Men först ska jag stoppa i mig lite käk. Senare har jag även ett rum att städa. Eller rättare sagt 2 stycken! Gah så ointressant jag babblar, vi hörs lite senare!

15.15 - maatch

Om cirkus 15 minuter kommer Carlsson hit och så tar vi sällskap till samlingen. Matchstart 17.00 på Gyllevallen. Kom igen nu tjejer, nu tar vi det här! :D



14.08 - armband

Ingen bra bild alls, men ni ser ju. Peace märkena köpte jag i två pack, och dom andra hängerna låg i samma förpackning. Kedjan hade jag hemma sen förut, lika så låset, men allt kommer ifrån Panduro! Jag blev iallafall jätte nöjd! :D

13.34 - sallad

Hejsan! Vaknade halv ett idag... Fan nu ska jag börja gå upp tidigt igen. Jag börjar imorgon! Hehe!
Hittills idag har jag faktiskt gjort en sjukt god sallad som frukost/lunch åt mig och min familj. Enkel, men så jädrans god! Nu ska jag börja packa väskan, för jag har match klockan fem ikväll. Samling kvart i fyra. Innan det ska jag bara chilll. Om jag hinner visar jag er armbandet jag gjorde för någon dag sen! :)
Kanske inte ser så god ut, men jag lovar er, det va den verkligen! Och jag rekommenderar verkligen den!

00.32 - solbrillör

Sen funderar jag på att köpa någon utav dom här brillorna, men jag vet inte vilka isåfall... Hmmm......

00.21 - herregud, dom blåa och gröna, jag bara dreglar

Jag lever i chocktillstånd för tillfället. FAN så sur jag är över att det inte går att beställa hem till Sverige, då hade jag typ dött. Jag skojar inte.

21.19 - tog bara en bild..

Hej! Ledsen för dålig bloggning idag också! Men det har vart super varmt och fint väder så jag har passat på och vart ute. Så det blir inga bilder eller så idag heller. Jag är ledsen, men sommaren är kort och man måste ju passa på när den väl är här liksom! Men imorgon har jag match klockan fem, samling kvart i fyra eller något sånt. Så jag hoppas på att hinna innan det. Nyss frågade mamma mig om jag hade filmen Dear John, för hon ville se den, och jag har ju sett den ca 5 gånger, haha! Men självklart ställer jag upp och tittar på den! Haha så vi hörs väl imorgon! Hoppas ni har det bra!

14.39 - blaaa

Nu ska jag och mamma CYKLA till kupolen. Så jag hinner inte fixa nå bilder och sånt. Vaknade 20 över ett idag så jag har bara hunnit käka å duscha. Så vi får höras efter istället! Puss♥

00.42 - hej jag har så nya bilder........ ;)

Haha ny bild! Nej nu kastar jag in handduken och går och lägger mig. Men först får det bli några låtar i lurarna innan man somnar. Så jääkla skönt och bara tänka igenom allt. Jag älskar det!! Imorgon ska jag försöka installera photoshop, och så ska jag göra en bakgrund med alla p&l bilder och ha som bakgrundsbild. Jag vet att jag tjatar om det 1000000000 gånger om dagen, men det finns fan inte ord på hur jävla bra det va, och hur mycket jag saknar det, ni som inte va där kommer heller aldrig förstå!
Imorgon ska jag även besöka kupolen med mamma. Men innan dess hinner jag höra av mig å lite så. Så sov så super duper gott allihopa så hörs vi imorgon!

23.00 - amagad 4 september!!!!

Hej! Ledsen för en dålig blogg dag, men ibland får det bli så. Nu är jag proppmätt av allt godis. Vi åkte och hyrde film så nu är jag väldigt slö.. Men ska göra några sit-ups snart så blir det bra! ;-) Jag gjorde mig ett tjusigt armband idag föresten! Men det får jag lov att visa imorgon. Nu ska jag fortsätta chilla sen ska jag hoppa i säng om ett tag!
Nu fick jag höra precis av Emma att Hoffmaestro ska spela Granny Goes Street festivalen i Falun den 4 September. GISSA OM JAG SKA DIT DÅ????????? Det är inte svårt att gissa!!!!:D

Åååå fyfan vilken känsla det va!! En aaaaaningen varmt vare, man typ lökade ihjäl, jag skojar inte fyfan va varmt det va, man orkade inte hoppa om kring hela tiden, då rann svetten så man flöt bort. Men under The Storm kunde man inte stå still som ni ser, då vart man översprungen, men fyfan va bra och underbart det va, om jag bara ändå kunde spola förbi nian så jag fick peace and löööv 2011!!!!!!!
Klippet är lånat från youtube!

12.27 - fredag 13 Augusti

Hej! Vaknade för ungefär 1,5 timme sen, men orkade inte gå upp så jag låg och drog mig i en timme.. Haha! Måste ju få njuta liite av dom sista dagarna iallafall! Nu tänkte jag göra mig lite frukost, och sen ska jag åka till mamma om ett tag. Då ska jag gå med henne hem. Efter det ska jag åka med min bror (hahaha!!) till Kupolen, som han verkligen hatar. Sen vet jag inte vad som händer. Blir antagligen bara hemma ikväll. Kanske ska baka något smarrigt också? Ja vi får väl se. Men nu först måste jag börja med att få nå kläder på kroppen och mat i magen!

20.51 - bla bla godnatt

Jag blev så jävla trött! Jag ska gå och hälla upp ett stort glas med kall cola och sen köra igång en film. Sen ska jag faktiskt gå och sova. Med hopp om att jag ska vakna av mig själv tidigt imorgon bitti. Haha! Men ha en fortsatt fin kväll. Så hörs vi imorgon! Pusss (tänkte visa er några bilder från bakningen som blev så lyckad idag, naat. Men jag hittar fan inte mobilen så det sket sig..)
En rättvikbild!

15.34 - bakat, haha!

Efter en riktigt misslyckad bak-dag hemma hos Frida, drar jag nu snart vidare på träning! Vi hade det riktigt trevligt och roligt, och vi har bestämt att vi inom en vecka ska göra om detta och då ska vi LYCKAS. ;-) Men vi hörs när jag kommer hem från träningen igen! Puss så länge! ♥

10.54 - ha en fin dag!

Nu ska jag bara borsta tänderna sen är jag så gott som klar. Fast jag är jävligt stressad så jag måste sätta fart. Ni får en dagens som är så bra verkligen. Naaat. Jaja det blir bra. Vi hörs senare idag, ni får ha en riktigt fin dag!

23.24 - nattiii

Nu har jag tryckt i mig godis så det räcker. Fast jag har mer än halva kvar så det känns skönt! Haha nu ska jag iallafall gå och lägga mig! Och så ska jag äntligen läsa ut min bok! Fan nu kommer jag bara vilja läsa nästa, men nej! Det ska jag inte.. Haha, imorgon ringer klockan på 10 för runt elva halv tolv åker jag och Denice♥ till Frida!♥ Vi ska baka kladdkaka och ha det trevligt. Klockan tre åker jag hem igen för lite käk och sen klockan halv fem har jag träning igen. Haha fullspäckad dag! Men jag gillar det! :D Jag hör av mig imorgon bitti innan jag sticker! Godnatt!!

20.05 - gooodis tajjjjjjm!

Moahahaha nu ska jag gå ner å paxa min brors sköna soffa och tv. Nu ska jag bara chilla! Ha en bra kväll!
haha bra bild!

19.27 - strax tillbaks ;)

Jag kan inte motstå frestelsen av godis. Jag tar cykeln till coop och köper mig lite! ;-)

18.43 - viiinst

Fan vilken skön seger!!! :D Nu är vi vidare i DD-cupen! Åå så skönt!!
Nu ska jag hoppa in i duschen, (snart iallafall) orkade inte duscha där, så gör det hemma istället. Efter det ska jag bara chilla i soffan med bok och tv. Skulle sitta äckligt fint med en godispåse i näven och ett stort glas cola. Men njaa vet inte om jag orkar ta cykeln till coop för att stilla det begäret! ;-) Kanske ska baka något istället? Haha vi får se vad jag orkar med. Nu först får det bli en dusch!

14.36 - match!

Nu ska jag alldeles strax dra mig mot samlingen! Har dd-cup match mot Kvarnsveden klockan halv fem. Men vi har samling redan kvart över tre. Jag hoppas jag fick med mig allt. Nej juste, det nästan viktigaste vatten flaska har jag glömt! Haha, bäst jag lägger i den nu annars kommer jag glömma det. Men iallafall, matchen är slut runt kvart i sex, nåt sånt. Sen ska jag duscha så jag kanske är hemma runt halv sju, då ska jag packa upp å käka å sånt. Men efter det hör jag av mig! :) Håll tummarna och ha en fin dag! :)
Jag just nu.

11.29 - hej ny bild... Naat

Bara en timme och en kvart senare än vad jag skulle... Får nog inse att jag aldrig kommer kunna ta mig upp klockan tio. Jag är verkligen helt död just nu! Därför ska jag göra mig lite frukost, och sen lägga mig i soffan eller vad jag nu ska göra och sen vila/sova en stund till så jag orkar spela match sen! För som jag är nu känns det som jag sovit 3 timmar inatt..... ;-)

00.51 - haha...

Vi insåg att Brüno inte alls va det vi förväntade oss. Den va verkligen kass, inte alls min humor, så vi böt efter kanske 15 minuter till Borat! Haha jaa vad ska man säga om den filmen alltså? Haha! Verkligen sjuk, haha! ;-)
Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Ska ju upp tidigt imorgon så det är väl bäst så... Men först får det bli ett kapitel i min bok. Godnatt och sov så gott!

22.11 - Brüno!

Nu har jag tagit mig en mycket skön dusch efter en varm träning. Nu ska jag ladda mig med vatten och film inför morgondagens match. Jag ska lägga mig i tid och komma upp i tid. Och imorgon ska jag lyckas. Men nu först ska jag kila ner till brorsan och kolla på film. Ikväll ser det ut som att det blir Brüno. Jag har hört att den ska vara rolig, så jag får väl hålla tummarna! ;-)

21.01 - kläder kläder KLÄDER

Gaaah, ge mig!

15.54 - sticker på träning nu, vi hörs när jag är hemma igen!


13.34 - sömn tuta

Vaknade som vanligt halv ett idag. Fan imorgon måste jag gå upp tidigt! Jaja ska ta och käka något nu, sen är det väl nästan dags att byta om till tränings kläder.. Ha en fin dag, vi hörs när jag har nåt att säga! ;-)

23.52 - godnatt

Jag är på toppen humör just nu, jag har haft en riktig tänke stund, och jag har verkligen kommit fram till något nyttigt. Nu tänkte jag byta om till glajjor och sovkläder och krypa till sängs. Men först får det bli några sidor i min bok. Insåg att jag hade ca 150 sidor kvar, så jag orkade inte läsa ut den igår.... Haha! Imorgon tänkte jag försöka gå upp något i tid, och ta det lite chillidill innan jag sticker på träning klockan halv fem. Men vi hörs när jag vaknat! :)
Tänk att jag va där i publiken, jag stod och sjöng med! Det där vad bland det häftigaste jag vart med om, alltså det finns inte ord. När jag tittar på den här videon får jag rysningar. Jag blir helt stum. Det här är nog den bästa vecka jag har vart med om i mitt liv. Fan så lycklig man va då! Det fanns inget man kunde klaga på, allt va så inihelvetes bra!!!!! Varje kväll innan jag somnar tänker jag på den här veckan. Och jag längtar obeskrivligt mycket till nästa år. FYFAN vad jag saknar årets bäste vecka. = peace and löööööööööööööööv♥♥
P.s - det är inte jag som filmat, jag lånade klippet från youtube!

21.10 - man blir så GLAD!!

Ååå man blir så jäkla glad när man tittar in och ser att statistiken har gått upp med snart dubbla mitt rekord!!! Och alla fina kommentarer! Mer sånt! :) Man kan ju inte bli annat än glad! Fortsätt såhär, ni är verkligen underbara!!! :)


Uppdatering: Jag är uppe i över dubbla mitt rekord. Ni är grymma!



20.17 - braaaaa biiiild

Jag är hemma själv för tillfället. Så jag tänkte ta chansen till att vrida upp volym knappen till högsta (nästan iallafall, måste ju tänka på grannarna också!) och baka äppelpaj. MIN äppelpaj. Som är så inihelvetes god! Jag är verkligen på bakhumör idag. Så varför inte liksom? VI HÖRS :)


16.39 - dagens

Dagens:
Nu måste jag skynda mig och städa mitt rum, men först ska jag trycka i mig lite lax! :) Vi ska gå om en 35 minuter, så nu har jag lite bråttom. Vi hörs när jag är hemma igen! Puss

23.48 - Måndag

Vilken morgon! Haha vaknade först av att det ringde på dörren klockan halv elva, men jag va på tok för trött för att gå upp då. Så jag somnade om och vaknade halv ett. Då gick jag upp och bakade bröd. Så jag har precis ätit nybakt bröd till frukost. Alldeles sådär varmt! Så jävla gott! Nu ska jag hoppa in i duschen. Och sen göra mig klar för kalas vid halv sex. Robin fyller hela 6 år idag! :)

Jag just nu. Haha, dusch tack!

23.37 - sweet dreams


20.45 - giiive me

Säger bara, om jag skulle bli rik! ;)

20.12 - snart klar!

Åååhå äntligen två saker på min måste lista gjorda. Nu har jag bara städa mitt rum i källaren kvar. SKÖNT! Sen väntar dagens träning, och sen ska jag spela x-box resten utav kvällen! Haha! Kanske hinner jag läsa ut min bok också? Och kanske titta på film, å det är mycket jag vill, kommer inte ens hinna med halva men skit samma. Tänkte visa lite snygga kläder jag hittat på olika sidor här, så det kommer upp snart! :)

14.42 - älskade söndag.......

Hej! Det vart en stressig morgon. Jag hade verkligen svårt att somna igår, så jag somnade inte förens efter fyra någon gång. Så jag orkade verkligen inte upp klockan nio. Istället sov jag vidare och sen fick jag lite smått panik då jag trodde vi skulle iväg klockan tre, men det va klockan ett. Så tjugo över ropade min bror och sa att vi skulle åka kvart i, och då hade jag knappt vaknat och skulle duscha. Men jag hann iallafall! Nu snart ska jag städa mammas bil. Sen ska jag klippa gräset åt grannen. JIPPI, jag älskar söndagar!
En riktigt snygg bild från Kalmar!

21.49 - träning?!

Nu har jag gjort kvällens sit-ups så nu ska jag fortsätta njuta av denna lördagskväll. Tidigare spöade jag skiten ur min bror på Guitar Hero, så jag tänkte faktiskt fortsätta med det. ;)
På tal om sit-ups, jag är verkligen slöast i stan, men nu jäklar känner jag för att kämpa några månader fram över. Så det blir beachen 11. ;) Haha! Sen gör jag så många armhävningar jag kan + minst en till. Och när jag gör sit-up så börjar jag med 20 raka, sen 10 åt höger, och tio åt vänster, sen för varje kväll lägger jag till 10 vanliga efter det. Hmm, vad tror ni om det? ;) Ska verkligen börja ut och springa också. Nu har Ebba visat mig värsta braiga rundan. Och om jag inte kommer springa kan man ju powerwalka ibland. Det här blir bra det. Hoppas bara jag håller i det. Kanske tar mig en tur imorgon? Får se om jag hinner. Har ungefär 10000 saker att göra imorgon men.....
Hursomhelst, det jag ville med det här inlägger är säga godnatt för ikväll. För nu ska jag lira lite gura! Haha, imorgon ska jag upp tidigt på en visning, så vi hörs nog efter det! Ha en fin kväll!

17.01 - gårdagens köp

Skjortan kommer ifrån Gina Tricot och kostan 199kr!
Nagellacket är ett minilack och kommer från märket Viva la Vida och kostar 35kr.

15.11 - he he

Oj! Klockan är ju för tusan redan tre!! Sov ut ordentligt idag, så jag vaknade ett, kan bero på att jag la mig tre. Men det håller vi tyst om. ;) Idag ska jag bara vara hemma tror jag. Ska upp tidigt imorgon så det är väl bäst så. Ska nog och hyra film med mamma, kaaanske ska jag tjata till mig en B&J's. Fast då ska ju alla ha så... Haha! Nu ska jag göra mig klar, så får vi se vad jag gör sen. Ska visa er lite bilder strax också! :)

15.11 - he he

Oj! Klockan är ju för tusan redan tre!! Sov ut ordentligt idag, så jag vaknade ett, kan bero på att jag la mig tre. Men det håller vi tyst om. ;) Idag ska jag bara vara hemma tror jag. Ska nog och hyra film med mamma, kaaanske ska jag tjata till mig en B&J's. Fast då ska ju alla ha så... Haha! Nu ska jag göra mig klar, så får vi se vad jag gör sen. Ska visa er lite bilder strax också! :)

01.44 - ny "älskling"

Jag har hittat min "prins"! Jag tror jag kommer slå till nu när jag fyller i September. Funderade ju på en kamera, men vafan, den här är ju som en kamera.(nästan iallafall) Vi får se hur det blir med saken, men som det ser ut just nu är det jag som kommer ha en sån här till hösten! Jag är verkligen helt såld. Jag vill ha, ha, ha!!

22.33 - inte ett skit

Då var denna fredag snart över. Och jag har inte gjort ett skit. Jag har setat och fikat, ätit godis och tittat på tv. Det är det enda jag gjort. Och det jag ska fortsätta med. Vi fick lite besök här på kvällskvisten, så jag hann aldrig ta kort på det jag köpte, så jag får spara det tills imorgon! Då vet ni det.
Hahaha vilken fin bild från Rättvik! ;)

15.40 - soligt

Hemma igen från Kupolen. Blev en riktig runda, ett gult nagellack och en skjorta fick följa med hem idag! :) Kan visa er bilder sen, och sen va min granne nyss förbi, så ska klippa gräset till henne nån dag. Och då får jag bra betalt, skönt!! :)
Annars då? Vad händer en solig fredag som denna? Inte en aning än så länge. Vet inte om jag orkar göra nåt, skulle vara kul, men vi får la se. Jag skulle verkligen villa upp till Rättvik, men det ser mörkt ut tyvärr! :( Så vi får se vad de blir.

Hej! Jag har nyss ätit Thai mat som var s...

Hej! Jag har nyss ätit Thai mat som var super gott! :) Just nu är jag vid mamma så jag ska strax möta Ebba på Kupolen. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, får se om jag ska ut eller om jag blir hemma! Hör av mig när jag kommer hem! :) Ha en din dag! :)


21.47 - helt död

Ledsen att det blivit så lite bloggning idag, men jag har verkligen inte orkat! Och jag har verkligen inget att skriva om, det står verkligen heeelt still. Och jag är verkligen helt slut, vet fan inte vad det är med mig, orkar verkligen ingenting längre! Så nu ska jag gå och lägga mig på sofflocket för resten utav kvällen. Så vi får höras imorgon.
Och imorgon så ska jag upp tidigt för klockan 11 ska jag och min familj ut och äta lunch. Det blir mysigt! Efter det kanske jag tar en runda på Kupolen. Skulle vara behövligt. Men vi hörs imorgon! Hoppas ni haft en fin dag annars ♥

14.58 - hår och nagellack

Hejsan! Nu tänkte jag bjuda på bilder på mitt hår och nagellacket jag köpte igår! :)
Det får duga. Bilderna suger egentligen, men nu måste jag börja göra mig i ordning inför träningen. Så vi hörs efter det! Puss

23.41 - godnatt!

Jag är nöjd med håret! Det blev ganska mörkt, men jag är nöjd iallafall. Och nu luktar mitt hår sådär super gott! Hihi :) Nu ska jag iallafall gå och läsa några kapitel i min bok. Sedan ska jag sova. Imorgon visar jag bilder på håret, mycket lättare att se i dagsljus.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, förutom träning vid halv fem. Kanske ska bara vara hemma och ta det lite lugnt imorgon, eller åka upp till Kupolen en sväng. Är det fint väder ska jag nog lägga mig och sola lite! Men vi hörs då. Puss natti kram!
En bild från Rättvik!

21.03 - på plats

Nu sitter färgen där, nu finns det ingen återvändo... ;)

20.33 - bära eller brista

Nu får det bära eller brista. Jag gör det. Hoppas bara på att det blir bra, det kanske blir svart och det vill jag verkligen INTE! Men samtidigt, man måste förändra saker lite ibland också... ;) Fast inte till svart då

17.09 - latmask

Latmasken kröp fram igen. Jag la mig på soffan och somnade. Tur va att jag hade ringt till mamma så hon åkte in på kupolen och köpte nagellacket. Kan visa er det sen. Så det blev inge kupolen alls för mig. Så nu ska jag och mamma ut och gå till Ica Maxi för att köpa hårfärg. Hoppas mitt magont går över, håller på att storkna här! Vi hörs ikväll senare puss!

14.28 - ärenden

Eftersom att mitt minne är super bra, så kom jag ju på imorse att jag hade lovat farmor och komma och hjälpa henne, så får det bli en jättesnabbis kupolen idag. Ska in och köpa hårfärg och nagellack. Tror jag iallafall har bestämt mig för att det får bli en lite mörkare ton i håret. Vi hörs när jag kommer hem!
Enkelt, men skönt i det molniga vädret. Svarta jeans, mitt nya linne från Lager, och min sköna "kofta" över det. (Jag verkligen hatar ordet kofta men....)

11.40 - bra dag igår!

Godmorgon! Dagen igår va väldigt rolig. Många hejande på folk man aldrig ens sett förut! Haha! Även några samtal, allt mellan telefon nummer och om vi ville åka raggabil! Haha! Men kul hade vi iallafall, skulle vilja åka dit idag igen, men idag ska jag göra lite annat, + att jag är skit trött!
Nu ska jag äta lite frukost, sen ska jag ta mig en dusch. Efter det får vi se om jag orkar åka till Kupolen, är sugen på att köpa ett nagellack jag kollade på typ för 2 månader sen men aldrig köpte. Och sen är jag liiite sugen på att färga håret, man kan verkligen inte bestämma mig om jag vill än. Men jag är sjukt trött på min hårfärg som den är nu så. Sen ska jag även hinna förbi vid farmor också. Jaja bäst jag sätter fart, vi hörs!

10.35 - inget passar

Idag är det en såndär dag som verkligen inget passar. Jag har ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig! Allt är ruttet och fult, vafan ska man sätta på sig?! Måste fortsätta att leta efter nåt... Och sen, vafan ska man mer ha på sig? Räcker en tjocktröja eller måste man ha jacka med sig också? Åååååååååå.
Ha en fin dag allihopa, vi kanske hörs på mobilblogg om jag orkar! Om inte, ha en riktigt bra dag!! :)

22.43 - Rättviiiiik imorgon!

Tillbaka efter en skön promenad på en timme med Ebba! Det va verkligen super mysigt ute och det här ska jag verkligen göra oftare, så jäkla skönt! Nu är jag iallafall hemma och ska slänga i mig en "nattmacka" sen hoppa till sängs och läsa lite sen sova.
Imorgon ska nämligen jag, Ebba och Emma ta oss en tripp till Rättvik!! :) Tåget går redan 12.20, så jag lä upp redan vid nio imorgon, om jag ska hinna duscha och sånt utan att stressa. Så då lä man sova i tid! Men det är det lätt värt, för imorgon kommer bli azöööm!
Hör av mig imorgon bitti innan vi åker, om jag inte hinner så hör jag av mig med mobilblogg, fast det kanske jag gör ändå! 
Men iallafall, godnatt nu mina sötnosar, så hörs vi imorgon! Ha en fin daaaag!

20.10 - promenix

Sticker ut och går en sväng med Ebbis. Vi hörs när jag kommer hem igen! :)

18.22 - kul liv

Har nyss varit ute på en långpromenad med mamma. Det var jätte skönt fast väldigt varmt! Nu ska jag återgå till mitt Danska paradise hotel marathon.. Fast jag bjuder till på lite glass också. Kul liv jag har.................
Och för er som bryr er så har jag mina svarta jeans och min nya t-sirt på mig idag. Jag vet, det är helt sjukt, men det va faktiskt mulet imorse... :)

12.01 - goooodmorgon!

Godmorgon! Jag vaknade för 13 minuter sen om man ska vara exakt. Så jag är inte helt vaken än.. ;) Nu ska jag iallafall först fixa lite frukost, sen slänga mig i soffan en stund. Sen hoppar jag in i duschen, så får vi se vad dagen har att erbjuda! :)
hej ny bild. Naaaat

23.43 - godnatt puss

Nu får det bli några sidor i min bok. Sen ska jag soooova. :) Imorgon vet jag inte än vad jag ska göra. Men något blir det väl iallafall. Tänker inte sitta hemma hela dagen. På tisdag kaaaaanske det blir Rättvik. Jag hoppas det!!! :) Sov gott nu!

23.16 - ny kategori

En ny kategori! ----> http://amandasten.blogg.se/category/om-mig-amanda-sten.html . Här tänker jag skriva lite då och då, saker som beskriver mig lite mer. Vem jag är och sånt! :)

23.08 - hej jag heter Amanda och jag har tråkigt!

Du heter: Amanda Sten

Smeknamn: Sten, Steni

Beroende av:

Mina vänner♥

Vad tror folk om dig?

Inte en aning, hoppas att det är bra iallafall

Stämmer det?

Haha det beror på vad dom tror ju.

Vad får du oftast komplimanger för?

Hmm, tror mina tänder faktiskt! Haha!

Hur imponerar man på dig?

Man är sig själv, fast man måste vara glad, positiv och pratglad! :D

Brukar du skratta för dig själv?

Ja, det händer! Haha

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

" Juste, vi måste ordna camp hytting snart! :D <3"

Var bor du?

Bålängä! ;) Borlänge

Trivs du där?

Joo det är bra här. Fast skulle inte ha nåt emot typ Stockholmslivet ett tag. ;)

Hur svarar du i mobilen:

jaa, hallå??

Vem ringde du senast?:

Pappa

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

Han förklarade hur man höjde gräsklipparen om det va intressant.

Antal timmar sömn inatt:

7.

Brukar du komma i tid:

Ja, ibland så :)

Hur känner du dig nu:

Glad och längtar tills nästa helg, och så drömmer jag tillbaka till p&l.

Vad tycker du om fötter:

Det är det äckligaste som finns på kroppen. Jag HATAR fötter

Vad saknar du:

peace and lööööööööööv!!!!!!!!!

Favorit dryck på morgonen:

Ett stort fett glas med kallmjölk. Finns inget godare!

När brukar du oftast gå och lägga dig:

Helger och lov, 00-03. Vardagar runt halv elva och senare.

Sysslar du med någon idrott:

Ja! Fotboll såklart! :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Jag vet inte, svårt att tänka mig, men kanske. :)

Har du spytt offentligt:

Ja.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Testa allt en kille kan som inte vi tjejer.

Är du nöjd med ditt liv:

Jaa det är jag! Fast visst finns det saker man inte är super nöjd med..

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Jaa det har jag!!♥

En speciell dag du minns:

Ingen speciell dag, men peace and love veckan kommer jag komma ihåg lääääänge

Du samlar på:

Samlar inte på något speciellt, men minnen är ju fint att ha kvar :)

När grät du senast:

Jag vet inte, tror det va peace and love! ;)

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Spara och sen om nåt år flytta hemifrån, och sen åka på en fet jävla lyxresa med mina vänner! :)

Vill du gifta dig:

Ja!! Fast det får bli om några årtionden, när jag är lite över 30 kanske :)

Vill du ha barn:

Ja, fast jag ska leva livet först, kanske runt 22-25

Är du musikalisk?:

Haha nej!

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Hmm, jaa men det va länge, länge sen.

Biter du på naglarna:

Njaa, jag gjorde det förut, men har nästan slutat med det helt nu! :)

 

Hahah oj vad tråkigt man får ha! ;)


21.31 - camp hytting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nästa helg planeras det årets camp hytting!!!! Så jävla najs och just nu är jag så glad glad glad, för det äger äger äger!!!!!!

19.28 - kläderna

T-shirt, cykelbyxa och ett linne, allt gick på 180kr. Billigt och bra, och jag är nöjd!
Nu måste jag skynda mig ut och klippa gräset innan det börjar regna.........

15.01 - hungarisk

Hemma igen nu då. Fick med mig ett par cykelbyxor, linne och en t-shirt. Tänkte att jag kanske kunde visa er det lite senare. För nu ska jag lägga mig och vila lite, läsa lite och så. Gick och la mig tre inatt och sen gick jag upp 10 så jag är inte sådär jätte pigg om man säger så. + att jag måste städa och klippa gräset. JIPPI jag älskar söndagar!♥♥♥

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0