23.00 - amagad 4 september!!!!

Hej! Ledsen för en dålig blogg dag, men ibland får det bli så. Nu är jag proppmätt av allt godis. Vi åkte och hyrde film så nu är jag väldigt slö.. Men ska göra några sit-ups snart så blir det bra! ;-) Jag gjorde mig ett tjusigt armband idag föresten! Men det får jag lov att visa imorgon. Nu ska jag fortsätta chilla sen ska jag hoppa i säng om ett tag!
Nu fick jag höra precis av Emma att Hoffmaestro ska spela Granny Goes Street festivalen i Falun den 4 September. GISSA OM JAG SKA DIT DÅ????????? Det är inte svårt att gissa!!!!:D

Åååå fyfan vilken känsla det va!! En aaaaaningen varmt vare, man typ lökade ihjäl, jag skojar inte fyfan va varmt det va, man orkade inte hoppa om kring hela tiden, då rann svetten så man flöt bort. Men under The Storm kunde man inte stå still som ni ser, då vart man översprungen, men fyfan va bra och underbart det va, om jag bara ändå kunde spola förbi nian så jag fick peace and löööv 2011!!!!!!!
Klippet är lånat från youtube!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0