ARG

Där hade måndagen passerat. SÅ jävla skönt. Har fått undan en del plugg och övningskört. Känns bra. Sen har jag hängt med fina människor och planerat lite inför helgen. Nu ligger jag med svidande ögon i sängen och längtar efter att få sova. Men först ska jag läsa några sidor i min nya bok jag fick i present. 

Imorgon är veckans värsta skoldag, ska försöka orka pallra mig till körskolan också. Ska även hinna med att köpa ett fiskespö. Så vi hörs imorgon, godnatt med er ❤



VAD HÄNDER?


En dryg timme på gymmet fick denna måndag börja med. Är så totalslut i mina armar så hälften vore nog. Kan ju bara köra överkropp nu i och med mitt knä.

då var det dags för måndag igen




TIDEN GÅR SÅ FORT

Veckorna bara springer iväg. På tisdag går vi in i oktober. Redan!!! Den kommande veckan kommer gå fort. Dels för att jag bara kommer gå mån-ons. För på torsdag åker jag upp till Loffsen med Niklas, Simon och Ule. Stannar tills på söndag. Ska bli så jäkla mysigt och framförallt kul!

Innan dess ska jag hinna med att övningsköra, massa skoluppgifter, ev. kolla på en dator, är i STORT behov av att plugga körkortsteori(!!!!) och en massa annat. Bara att bita i det sura äpplet.....

En vecka med sol och bad hade jag INTE tackat nej till.

JAG VILL

Jag vill åka utomlands igen, jag vill åka till Stockholm, jag vill gå ut på krogen, jag vill SHOPPA ASMYCKET SNYGGA KLÄDER, jag vill ha värme, jag vill kunna gå med bara ben, jag vill ha mitt förbannade körkort, jag vill ha massa jävla pengar, jag vill ha ett jobb jag verkligen trivs med, jag vill ha någon som kan göra mina skolarbeten osv osv.  Ja det är en jävla massa saker jag vill.

USELT

Av mig.. Men hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Jag är konstant trött men jag har jobbat i fredags kväll och lördagen. Idag var jag dock ledig vilket var asskönt!! Well, hello sovmorgon. ❤

Igår åt jag och Ule pizza och kollade på TV typ hela kvällen.Jag fick sån matkoma att jag däckade i sängen i en timme typ, Haha! Sen hängde vi med Simpan och pöjkn min. Fick iallafall sovsällskap av Niklas inatt, det gjorde mig glad. Vi sov som vanligt lite för länge men det var skönt. Nu har han åkt hem och jag glor på TV. Borde verkligen plugga, men orkar inte. Får se vad det blir av denna söndag.

Va snögg på jobbet igår. Jag och Alicia hade pompan i 4h, på en lönehelg dessutom så det var bara att dra på sig kepsen bak och fram och jävlar va vi producerade pommes alltså!

HOLA

Hejsan, nu var det någon dag sen! 

Har väl inte hänt något speciellt dom senaste dagarna. Spelade GTA med Mattias och Ule i Säter i tisdags och sedan åkte vi till Niklas och hängde där. Igår var vi och åt tacos på Liljan och tog en cider. Mycket trevligt!

Sen åkte jag och Niklas hem till mig och kolla på tv men båda va så trötta så la oss i bra tid ändå. Kändes så jäkla bra imorse när Niklas gick till skolan men jag fick ligga kvar under varma täcket hehe... ;-) nu är det dock min tur att dra mig mot skolan. Har en lektion sen ska jag till min bror för att fixa lite skolarbeten samt fixa med lite kläder. En solig torsdag och en glad och bra sådan! 



PLUGGPLUGG

Nu ska jag dra mig mot körskolan för att plugga körkort. Hade helt ärligt bara dött i sängen, känns som min förkylning börjar ta om igen plus en hosta. ORKAR INTE.



vi bara mysää






ALONE

Är fortfarande helt döööd. Mitt knä gör äckligt ont idag och första lektionen är idrott. Ensam är jag också, hoppas mina kompisä kommer snaaaart.



UNDERBART

Hej på er vänner.

Igår var det somsagt utgång, Etage stod på schemat. Och vilken lyckad kväll vi hade!!! Började med drinkar hos mig och sedan dansade vi och drack ännu mer drinkar på Etage. Vi hade grymt kul!!!
Idag mår jag faktiskt ändå rätt bra, Niklas däremot svor över att aldrig mer dricka och hit och dit. 
Men en riktigt lyckad kväll fick vi till och jag hade himla fina människor med mig. DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA ATT VA 18!!!!!! 
Idag däremot tänker jag inte göra många knop, då mitt knä inte vill samarbeta med mig vilket är förståeligt. Så godis, film och cola ❤






FEZT

Halkbanan igår gick bra, nu är det bara the big test kvar! Taggaaad!

Var hos mormor med familj och släkt igår, åt smörgåstårta och grejer! Mycket trevligt. Åkte hem sen och kollade på Idol och käka godis. Nu är jag på jobbet och ska jobba 11-15 och sen blir det utgång ikväll. Here we come Etage! Hoppas mitt knä håller kvällen ut för jag är fan taggad. Bara jag fått slutat, ätit lite mat, powernapat och tagit mig en dusch så! 



Redo för halkbana




DEDÄR JÄVLA KNÄT

Jahapp, blev inte så mycket mer sagt hos doktorn idag än sist. Mer än att det är något som är trasigt i knät och att det troligtvis är menisken. Men de måste vara säkra så ska in på en röntgen och sedan blir det förmodligen operation. SKJUT MIG är mina feelings för det. 

Åkte iallafall med pappasen och handlade fetaste godispåsen och sen åkte jag hem och tröståt. Har även övningskört och skjutsat mamma en sväng men nu ligger jag död i soffan med göödiset. Mår iallafall bättre idag och imorgon står klockan på alldeles förtidigt. 06.50 ska jag vara på körskolan för sedan är det halkbana i Falun som gäller. PEPP!! 

Sov gott med er och önska mig lycka till inför imorgon! ❤



BUHU

Om en timma ska jag vara hos doktorn och efter det ska jag åka och köpa SÅ JÄVLA MYCKET GODIS. Längtar.



UNDRA OM JAG FÖRÄNDRATS NÅGOT

Första bilden är från sommaren 2012, alltså förra sommaren. Den andra bilden är tagen på min 18-års dag. Alltså 17:e September.

Jag har förändrats en hel del... Haha! Vart ett händelserikt år med många jobbiga motgångar som sedan ledde till något så fantastiskt. Jag har nog aldrig mått så bra som jag gör nu ❤ 



18

Hejhejhej!!!!! Nu är jag fan 18bast. Känns så jävla FETT!!!! Hade en superbra födelsedag igår, dock en väldigt snorig sådan. Fick fina presenter av släkten och sedan kom Ule Jesper Simon och Niklas förbi. Så nöjd så nöjd!! Dock JÄVLIGT missnöjd att jag inte blev leggad. Inte ens på Ica Maxi när jag köpte cider??? VAFAN hur gammal ser jag ut egentligen?? Haha ;)

Idag var planen utgång. Men den sket sig såfort jag vaknade och insåg att jag både var mer förkyld och låg med feber. Så Liljan, nästa onsdag, då jävlar!! 

Blev en myskväll med Niklas istället. Kändes mycket bättre. Fick en parfym i present av han men om den luktar gott återkommer jag med, då vi båda är lika apförkylda och inte känner någon lukt. Men flaskan var fin (ett hjärta som liknar en diamant typ) så jag är jättenöjd!! ❤ 

Nu blir det andra säsongen av Once Up On a Time och sen SOVA. Återstår att se om jag pallrar mig upp till skolan eller om jag blir hemma imorgon med. Ska iallafall till doktorn för besked om operation. Nervöst. Godnatt med er!



IDAG ÄR DET MIN DAG




SISTA

Jag har nog haft den sämsta sista dagen som 17. Allt har verkligen varit SKIT. Men, nu är den snart över och om 50min är jag 18, jag blir vuxen och myndig. Det känns så jävla FETT!!!!!! Så tackar för mitt år som 17bast, det har vart den tråkigaste åldern men har ändå haft det så jävla bra. Så tackar för det och är så jävla redo att bli 18. Imorgon ska jag äta massa tårta, på onsdag gör jag min första lagliga utgång och såsmåningom är det jag som tar körkort. Fuck vad jag har längtat efter dethär. Nu är det min tur, MIN dag att fylla 18. IIIIIIIH




Materiell Lycka



DÅLIG START

Började med att både jag och pappa försov oss. Vaknade 15min innan jag hade tid hos läkaren... Men vi lyckades komma precis i tid. Dock fick jag inte det svaret jag hoppades på, såklart. Måste gå vidare och röntgas och för att det ska bli bra är det operation som gäller. Hade ju kunnat fått en bättre 18års present men nu är det som det är.. Är i skolan nu iallafall men hoppade idrotten då jag måste vara extremt försiktigt med att anstränga mitt knä. 

Ska ta mig igenom svenskan sen och sen bara hem och DÖ.




23,5h!!!!!!

Och så har även denna helg passerat. Igår hängde vi först hos mig och kollade på film, därefter åkte vi bil. Följde med Simon och Niklas till rättvik på körning och en kaffe hos Frida kl. 02.30. Haha efter fyra låg jag och Niklas i sängen och vi båda somnade på tre sekunder.

Imorse gick vi upp på tok för sent så inte många knop har gjorts idag. Hann iallafall till Kupolen med mamma och köpte ett par nya boots!!!! Love på dom alltså. Sen blev det syskonhäng hela kvällen. Nu är jag hemma och glor på Gossip Girl. Avliiiiiider alltså. Inne på sista säsongen och det är så SJUKT spännandeeee!!!

Nu måste jag sova alltså. Imorgon 8.15 ska jag in och kolla mitt knä. Wish me luck!!!!!




KRAMAR

Hejhopp!! Mår mycket bättre än när jag skrev sist. HATAR när det blir sådär. Mår verkligen apröv.

Men nuså, har det ordnat upp sig och jag lever min sista helg som 17. Min sista vecka har vart lugn, va bara hemma i torsdags, och igår var jag i skolan i 2h och endast åt, sen hängde jag hos min bror och sedan klippte Isa mig. Så kort men så nöjd!!!

Hängde med ule igår och gjorde absolut ingenting förutom att blev stoppade av polisen igen. Sen plockade vi upp pöjken min och därefter skjutsade fyllon. Sen åkte vi hem och sov.

Idag kom vi faktiskt upp i skaplig tid, gick en sväng med hunden sen har jag hängt med min farmor och faster som är här från Sthlm. Mycket trevligt! 

Nu ska jag se på Gossip Girl, duscha och sen får vi se vad lördagen har att erbjuda!



MIN NYA FRIPPA




VAD ÄR DET FÖR JÄVLA FEL

Hej. Ja ibland blir jag bara så himla trött på mig själv. Jag har haft en sån himla bra dag, men jag mår fortfarande skit. Ont i huvudet, yr och ibland illamående. Direkt när jag ser fram emot saker som händer, mitt liv ligger på topp, allt går bra, ja då kolappsar liksom min kropp och inte vill samarbeta med mig. Det blir liksom förmycket för den. Förut fick jag migränanfall, nu får jag yrsel, illamående och huvudvärk. ORKAR INTE.

Har varit sängliggandes i två dagar nu. Jag vill må bra, jag vill orka leva i det tempo min hjärna vill. Men uppenbarligen orkar inte min kropp med det. Det suger.

Hade iallafall körlektion idag. Gick FETT bra hihi. Inte många dagar kvar tills min dag nu. Jag försöker att inte längta, det går inte så bra.

Mitt smile idag efter körlektionen. Yeyyy


DÅLIG DAG

Fan vilken dålig dag jag haft. Vaknade och mådde RÖV. Bestämde mig för att stanna hemma från skolan men pallra mig upp till min viktiga körlektion idag. Lyckas somna om och blir väckt av att körskolan ringer och ställer in min lektion!!! Arg som ett bi lyckades jag somna om, igen.

Och sen har jag stannat i sängen resten av dagen. Har haft huvudvärk och helt slut. Nu kollar jag på SHF och sen ska jag sova. Körlektion imorgon iallafall, om planerna går som dom ska. Puss på er.



YO

Ah men hejsan da. Måndag idag. Mår betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. Var i skolan en timme och byggde koja och lagade nyponsoppa, innan jag begav mig mot körskolan och fixade klart fas C. Känns fett!! Pappsen hämtade upp mig så nu är jag hemma och chillar. Ska ut och övningsköra en sväng senare också. (Körlektion imorgon wehå)

Har annars idag vart på toppen humör, denna vecka ska gå FORT.... Hihi




HUR LÄNGE ÄR DET OK

Alltså... Hur lång tid efter kan man vara bakis? Jag har mått SKIT apbajs dåligt exakt HELA dagen. Mår fortfarande skit.

Hade iallafall helt okej kul igår. Vart full och såg Svenska Akademien och sen åkte vi hem och sov. Innan klockan hade slagit 2. Ändå vaknar jag upp med en sjuhelvetes baksmälla. Inte ok.

Var rätt nöjd imorse iallafall när Niklas gick hem, och jag bara kunde ligga kvar och dö i min säng.

Men har hunnit med lite saker idag ändå. 17-års kalas för kusinen min, middag med familia och bakisfilmhäng hos Niklas. Nu ska jag SOVA. För imorgon ska jag till skolan, körskolan + övningsköra. Herregud imorgon går vi in på min sista vecka som 17. #fett


IBLAND SÅ

Ibland har man dagar som livet suger pung. Jag hade en sån igår. Idag vaknade jag dock på bästa sätt. Så idag är bra dag. En solig lördag och jag ska bli full ikväll!

Nicke drog nyss hem och skulle skjutsa någon, och jag har gjort mig värsta goda äggmackorna. Morgonen kunde inte ha börjat bättre :)


IBLAND BLIR DET LIKSOM FÖRMYCKET

Och det är okej att känna sig nere. Utan att veta varför.


GRYMT

Hör och häpna kompisä. Ställde klockan på 10.20 idag, på min lediga dag!! Men vaknade klockan 10?? Och gick upp! Gjorde mig klar och tog bussen vid 11 till körskolan och pluggade i 4 timmar!!! Och jag klarade både fas A och B. Så jäkla stolt är jag!!!

Ule hämtade mig sen så chillade vi hos Hampus. Grabbarna skruva bil och jag chillade med bebis Sixten!

Har hunnit övningsköra en sväng med pappsen precis och nu ska jag ut på byn med Hampus och Ule.
Är ledig imorgon också så blir plugg på körskolan då med!


JAG SKA GÖRA KAOZ MED DOM

Haha VILKEN DAG. Börjar med frukost i skolan, innan vi drar igång med vår 3-rätters lunch. Hade somsagt kök idag och restaurangen för allmänheten var såklart öppen. Ca 30 gäster fick vi ihop idag. Jag och Brallan stod för svampstuvning på toast. Annars hade vi kräftcoctail, fylld lövbiff med rödvinsås och klyftpotatis till varmrätt, samt en lax med pressad potatis. Efterrätten bestod av DEN GODASTE ÄPPELPAJEN JAG NÅGONSIN ÄTIT. Eller tre sorters glass. Ja, jag åt av allt och var dö-mätt sen. Älskar mat <3

Sov endast några ynka få timmar inatt så tvärdog i sängen när jag kom hem. Sen har jag hängt med min pöjk och Ule nu på kvällen. Nu ligger jag återigen döskönt i min säng och har HELG. Men ska till körskolan imorgon och plugga, annars vet jag icke vad som sker.

12dagar kvar nuuuuu


BLÖDIG

Haha ja.. Jag blir nästan blödig när jag tänker på hur fantastiskt mitt liv är i denna sekund. JAG NJUTER!!!!!!

Det är somsagt just i denna sekund endast 13 dagar kvar tills MIN 18-årsdag. Jag hade körlektion idag, som gick super. Nästa vecka är det JAG som bokar halkbana, teoriprov och UPPKÖRNING!!!! Hallå??!!! Vad hände där liksom?? JAG?

Jag har ett sånt bra liv. På lördag ska jag vara full och allmänt glad med mina vänner, jag ska bara njuta av att jag snart är vuxen. (Även om jag inte känner mig vuxen för 5 öre)

Ja, jag är bara så jävla NÖJD. (Får nästan tårar i ögonen, jag är så JÄVLA värd dethär.)


DAGS FÖR ANDRA

Andra körlektionen nudå. FAAN gemä dedär jäklans kortet!!!!

14dagar kvar till 18!!


IDAG FRYSER JAG


SÖNDAGSMYSER


ETT TAG SEN

Ja det var ett tag sen jag var in här. Livet och dagarna liksom bara rullar på. Så vad har jag gjort dom senaste dagarna? I onsdags firade vi äntligen Niklas att han fyllt 18, (lite sent, men bättre sent än aldrig!) då var vi ut och åt, fick väärldens matkoma. Åkte hem till N och dog lite och sen fick Simon bli klippt och sen åt vi paj alla tre hos mig. I torsdags skickade jag iväg N till skolan medans jag var ledig. Hade även min första körkektion!! Gick asbra faktiskt. Sjukt taggad!! I fredags var jag med Ule och Mattis och sen Isa och Niklas. Jobbade igår 11-16 bland det drygaste passet någonsin. Efter det drog jag ut med Mattis och Ule en sväng innan jag hängde med Niklas och körde folk. Kom hem efter tre nångång då vi båda slocka som två småbarn. Fick skjuts till jobbet imorse och dagen gick helt okej. Nu är jag hemma och ska plugga lite teori och ta en dusch och bara chilla. Måndag imorgon igen och jag ska först gå i skolan och sen jobba. Skjut määä..

Iallafall 16, snart 15, dagar tills jag också får bli 18. JAG LÄNGTAR


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0