DEDÄR JÄVLA KNÄT

Jahapp, blev inte så mycket mer sagt hos doktorn idag än sist. Mer än att det är något som är trasigt i knät och att det troligtvis är menisken. Men de måste vara säkra så ska in på en röntgen och sedan blir det förmodligen operation. SKJUT MIG är mina feelings för det. 

Åkte iallafall med pappasen och handlade fetaste godispåsen och sen åkte jag hem och tröståt. Har även övningskört och skjutsat mamma en sväng men nu ligger jag död i soffan med göödiset. Mår iallafall bättre idag och imorgon står klockan på alldeles förtidigt. 06.50 ska jag vara på körskolan för sedan är det halkbana i Falun som gäller. PEPP!! 

Sov gott med er och önska mig lycka till inför imorgon! ❤



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0