17.31 - GOTT NYTT ÅÅÅÅR!



Detta är och förblir mitt sista inlägg år 2010! Nu ska jag ut på rajtan tajtan, och jag ska ha en gryyyyymmm kväll! Jag har kameran med, så förhoppninscvis kommer det bilder imorgon! Fett bra jao!

På mig har jag mina favvisar till jeans, som jag har hål mellan benen, men SKIT SAMMA! På kroppen har jag en ny galet snygg tröja från Monki, (köpte den i Örebro!) lappar på armarna, och "markerade" axlar! Rött läppstift, på läpparna och på fötterna får det nog bli mina converse! :D

Nu får ni ha en riktigt fin och bra nyårsafton, och ta det lugnt så ni inte hamnar i en snödriva och fryser ihjäl eller nåt. Så hörs vi förhoppningsvis imorgon, (om jag inte är för död, he he) GOTT NYTT JÄVLA ÅR PÅ ER!!!! NI ÄR UNDERBARA!!!♥

16.02 - nyååååååååår

Min nyårsafton 2010 kommer att bli annorlunda om man jämnför med tidigare år. Vanligt vis har vi "festat" hemma hos våra kompisar till familjen. Vi och tre familjer till. Vi har alltid haft det sjukt roligt, och gjort en massa saker. Nu bryter jag det och är med mina kompisar, och jag ska ha en riktigt bra nyårsafton som en bra kick-start på det nya året!

Jag börjar kvällen med mat hemma hos våra kompisar, som tidigare år. (lite vill man ju vara med ändå, liksom!) Efter det drar jag mig mot Emma, där även Ebba är. Är där ett litet tag, sen drar jag och Ebba vidare till J, där en massa annat folk troligtvis befinner sig. Där ska vi troligtvis (hehe) fira in det nya året! 2011!! Galet, det här blir kanoners! När det är slut på partandet drar jag mig hem mot min fina Ebba och sover kvar där!

Nu ska jag börja göra mig ordning, om jag hinner slänger jag upp vad jag har på mig, detta år har jag valt att ha något bekvämt, och enkelt på mig! Jag trivs bäst så!


13.44 - toppen!!!!

Tjulululuuu!

Idag är det årets sista dag.. WTF?! Vart har detta år tagit vägen egentligen?! Men jag är så glad över att jag har verkligen haft ett underbart år! Gaalet vad bra det har varit. Men ändå, jag känner att 2011 kommer bli ännu bättre. Min magkänsla bara säger det. Jag har enormt mycket att se fram emot, verkligen! Det händer sjukt mycket nästa år, så jag vill bara ha 2011 nu nu NU!:D

Hehe nejdå, jag ska vara lite seriös också. Vaknade ganska okej tid, har kollat klart på Step up, och sen tog jag mig en lång, välbehövlig dusch! Nu sitter jag i soffan och ska strax klicka igång 2:an. Sen ska jag väl göra mig i ordning om ett tag. För ikväll blir det partyyyy! Berättar lite mer sen!

22.39 - återblick,natti!

Orkar inte hämta skärmen, jag gör det efter nyår istället! Hoppas det är chill!

Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och slå på en film. Efter det ska jag lägga mig och sova. Eftersom det är nyårsafton imorgon!! Jag är sjukt taggad och det ska bli så kul!! Berättar lite mer imorgon. Nu har jag sjukt ont i magen, så ska väl lägga mig under filten, och sen sova ut och vara hur pigg och glad imorgon som helst. NATTII!!

Så här såg jag ut förra nyårsafton.

Vi sköt raketer.

Som tur va smällde dom uppe i himlen och inte in i ett hus som året före det!

Jonas lyckades köra av vägen med cykeln!
Haha! Jag hade en jätte rolig nyårsafton förra året. Hoppas den här blir ännu roligare. Nu när man har blivit lite "äldre" blir det ändring på traditionerna, men det blir nog kul ändå!! Jag har hur som haver haft ett helt underbart år med underbara fina människor!!

20.10 - chill

Nu ska jag titta klart på filmen jag påbörjade innan maten, och sen ska jag bänka mig i soffan och käka godis. GÖTT! Efter det funderar jag på att ta upp min skärm till min andra dator, och kolla om jag kan hitte lite bilder från det gångna året, och visa er lite vad jag har gjort. Men bara kanske. Dä visä sä. NU: SÖFFA

15.54 - Dont dig yourself down for somone who will not dig you up


12.55 - Goder morgon!

God morgon på er!

Jag var helt slut igår så jag bara kollade på film efter film. Sen somnade jag gott i min egna säng. Sen passade jag på att ta mig en extra lång sovmorgon, och vaknade inte förens tjugo över tolv av att min mamma började köra med den där förbannade jävla skit dammsugaren!!! Då gick jag upp och käkade lite frukost, och nu sitter jag här..

Ska nog börja försöka få på mig lite kläder, och se vad dagen har att erbjuda. Är lite sugen på att ta mig till Kupolen, men ändå känns det inte sådär jätte frestande att cykla när det är nästan snöstorm ute.. Och jag vill inte betala 34 kr när det är nyår imorgon.. Hehe

Nu vill jag har sommarvärme!!

19.36 - FILM


17.29 - datorn=paj

Hejhej!!

Jag är ledsen att jag inte har bloggat, men datorn pajjade igår! Helt och hållet. Den startade inte alls. Och eftersom det verkade som att det inte funkade att mobilblogga, sket jag i det helt. Men jag ska försöka blogga ikväll!

Iallafall, kom hem runt tre idag. Och efter ett tag var jag, mamma och ma bratha på Kupolen, i jakt på en mobil och jeans. Vi kom inte hem med något av det.. Så dagarna efter nyår är det jag som kommer gå på jakt efter nya jeans. För det är något jag verkligen behöver!

Nu ska jag gå och äta lite, min bror håller på och skriker att jag ska komma NU. Så får väl springa iväg! Efter det ska vi spela lite spel, vi köpte ett i Örebro. Musfällan eller vad det hette, för 5+! Haha började gapskratta när pappa kom hem med det. Men det är faktiskt kul!:P

Ojoj, nu måste jag kila, men vi hörs lite senare. PUSSS

23.25 - sitter i fönstret, mysigt!

Just nu har jag krypit upp i fönster och sitter här och bloggar. Hur mysigt som helst! Vi bor högst upp på tredje våningen, så jag har bra utsikt över allt folk som går på gatorna. Vi bor mitt i stan!

Iallafall tänkte bara skriva att nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig. M och p sover redan som stockar! Imorgon ska vi gå upp tidigt för att käka en rejäl hotellfrukost, och sedan bege oss ut på stan! Jag och mamma var ute en stund runt sex-sju tiden, kikade in bla monki!!! Oj ojoj där är det mycket jag ska prova sen!:P Jag ska även försöka hitta mig ett par nya jeans. Eftersom mina absoluta favvisar snart bara är små trasor.

Nåja, nu måste jag hoppa in i duschen. Sov super gott, och ha en super bra dag imorgon, så hörs vi väl någon gång mot kvällen!

Två bilder jag precis tog!

18.04 - skönt

Hej! Nu har vi äntligen kommit till hotellet. Skönt, för jag är verkligen slut i fötterna! Idag har vi varit på IKEA, Marieberg och stadium outlet och sen Lager 157. Men imorgon blir det stan! Har inte köpt någonting än.... Fast jag har förälskat mig i ett par Converse. GAAAH vad snygga dom är!!

Nåja.. Nu ska jag lägga mig i sängen en stund, vi köpte med oss en massa tidningar, godis, chips och popcorn som vi ska njuta av lite ikväll. Skönt! Sen blir det väl någon film också, jag känner att detta behöver jag! Nu ska jag chilla lite, ha en fortsatt fin kväll, får se om vi hörs något mer!:)

P.s Jag såg att mitt inlägg jag gjorde imorse från mobilen inte har kommit upp! Hmm konstigt, måste kolla upp det!

22.58 - otroligt fint


18.07 - äntligen hemma!

Oj oj oj vilken dag det har varit! Somnade jätte sent inatt igen, så när klockan ringde halv tio var jag helt DÖD. Somnade såklart om och vaknade halv elva. Då jag hade lite bråttom eftersom jag och Emma skulle åka till Kupolen. Men jag hann ändå gott och väl. Så runt halv tolv var vi och trängdes med en miljon andra människor på Kupolen. Haha! Men det gick.. Jag hittade inget, men jag åker ju till Örebro imorgon, så det var lika bra!:P Efter kupolen mötte jag upp Erica för att gymma! Där träffade jag också Denice, så vi snackade rätt mycket! Mycket trevligt! Efter gymmet tog jag bussen hem, och nu sitter jag här, har precis käkat, och ska börja packa lite. Sen ska jag duscha, och klockan åtta tror jag det är Fångarna på Fortet! Vi hööörs!

11.00 - tidsinställt

Hej!
Jag tänkte bara berätta lite kort att idag är jag och firar jul med mina kusiner och min mormor! Vilket innebär att jag inte kommer blogga mer än det här inlägget. Jag tycker också att julen är en tid på året då man ska umgås med sin familj så mycket som möjligt. Jag har ingen lust att sitta vid datorn, julen är ju (nästan) årets mysigaste tid! Därför tänkte jag bara skriva detta inlägg och önska er en fortsatt God Jul! (om man nu säger så?) Hur som haver, hoppas ni är nöjda med julen, nu allt vad det innebär! Jag är super nöjd med allt jag fått, kan kanske visa er lite saker sen. Jätte tack allihopa!! Men nej, nu måste jag sova.. Nu när jag skriver detta inlägg är klockan exakt 03.29. Fan jag kommer vara död imorgon! Men vi hörs, var rädd om er ute i kylan och halkan! Puss,puss,puss!!!!!

Bjuder på en bild från en mycket mycket rolig kväll från i somras, när vi tältade med klassen! Saaaakna♥

11.28 - GOD JUL!

Ville bara säga God Jul till er alla! Hoppas ni får en lugn och fin jul!:P

22.47 - man väntar på något som sedan bara springer förbi

Idag har jag verkligen inte gjort något alls. Jag känner mig sjukt rastlös!! Vet inte vad jag ska göra överhuvudtaget! Just nu skulle jag kunna ställa mig och baka, med va fan ska jag baka?! Om jag ska erkänna så var jag så uttråkad idag så jag räknade tillochmed pappas mynt han samlat på. Slutsiffran behöver jag inte gå in på, men det blev fyrsiffrigt tal och mycket därtill. Dagen före julafton är alltid seg. Man bara väntar på att få gå och lägga sig och sedan vakna upp på julaftons morgon, och när den väl är här hinner man knappt blinka innan den är förbi, och det är ett helt år tills nästa jul. Iof är det ganska skönt, med tanke på hur mycket kult den här våren/sommaren kommer innehålla. Helt galet!! Men jaja först ska vi ha en lugn och fin jul, en fartfylld nyårsafton och en massa jävla lov!:D

Nu ska jag måla naglarna i en julig färg!

15.14 - rischokladä


Såhär blev min "rischoklad"! Har inte smakat dom ännu, dom ligger på "stelning" haha! Eller okej, jag smakade lite.. Och då var dom sjukt goda! Så ikväll kanske vi ska mumsa på några sånna här och dricka glögg och julmust och trycka i oss pepparkakor framför uppesittarkvällen.. Eller inte jag då kanske, jag orkar aldrig titta på sånt skit! Men kanske lirara lite hockey mot mina bröder istället! Haha

11.48 - chill morgon

Godmorgon!
Vaknade för lite mer än en timme sen. Skönt med en lugn dagen-före-julafton-morgon! Har ätit frukost och läst tidningen i 70 år! Hihi skämt och sido, jag tog det väldigt lugnt. Nu har jag nyss fått på mig lite kläder och gjort mig klar. Nu tänkte jag lägga mig på soffan en stund och se klart på filmen jag påbörjade igår. Sen när den är slut tänkte jag baka lite rischoklad eller vad man ska kalla det! Min vän Ebba bakade sånna och dom var sjukt goda, så jag blir ju tvungen att testa på det själv! Hon gjorde på mörk choklad, men jag tänkte testa vanlig mjölkchoklad! Får se vad detta blir.:) Hihi jaja ha en fin dag så länge så hörs vi!

Ville bara göra er en påminnelse om hur underbara ni är!!! Jag älskar er.

22.28 - nattii

Nu har jag träningsvärk kan jag säga. Oj oj oj! Hoppas jag kommer kunna röra mig imorgon! Haha!
Just nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt. Har nyss tittat klar på morden i Sandhamn, och jag måste säga att slutet var skit dåligt! Haha! Mer ska jag inte säga, eftersom det kan ju vara någon som inte sett det än..

Jaja nu tänkte jag försöka dra mig upp och hoppa in i duschen. Men först ska jag göra några armhävningar. Haha värsta träningsnörden jag har blivit! Jajaja efter det ska jag lägga mig och kolla på en film. Och sen ska jag faktiskt sova. Och imorgon ska jag riktigt sova ut. Men jag hoppas ju att om jag lägger mig tidigt, kanske jag vaknar tidigt. För imorgon blir det julbak och senare på kvällen blir det julmys! Sen är det ju faktiskt julafton!! Hur som helst, sov gott alla fina underbara människor där ute!

20.00 - mums filibabba


17.13 - drar och försöker bli biff

Har bara slappat hela dagen idag. Det har varit väldigt skönt faktiskt, men också lite långtråkigt! Men nu snart blir det andra bullar. Ska packa väskan och byta om till träningskläder och ta bussen in till stan och gymma lite. Väntar bara på att Erica ska komma hem så vi kan åka tillsammans. Det är mycket roligare att gymma tillsammans med någon än att gymma själv!:P
Nu måste jag kila! Ni missar väl inte sista avsnittet av Morden i Sandhamn?!

12.42 - gamla bilder jao

Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sen, av att mamma ringde... Jaja lika bra att gå upp. Meningen var att jag skulle gå upp halv elva, för jag skulle åka och gymma vid ett.. Det gick ju som det gick. Var helt död när klockan ringde. Träningsverk efter träningen igår har jag också. Santans så ont jag har i mage och armar! Haha men det är bra, då vet jag ju att det tar!
Men eftersom det inte blev nåt gym nu, så tänkte jag dra senare runt fem-tiden med Erica istället. Hade tänkt göra det imorgon, men då vill man ju vara hemma och julbaka och sånt där!;-)
Nu tänkte jag iallafall gå och göra mig lite frukost. Tror faktiskt jag ska slå på stort och göra gröt! Det blir fint.


22.28 - galet


Jag var så otroligt uttråkad och rastlös så jag känner mig tvungen att dra på mig träningskläderna och göra mig av med lite energi! Kommer aldrig kunna somna annars känner jag! Hihi, jag tänkte göra lite rumpa, mage och armar, och lite ben. Och kanske rygg.. Hahah efter det ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det väl en film innan jag slocknar. Så vi hörs imorgon mina fina vänner! Då ska jag bla gymma, och så får vi se om jag tar en sväng till Kupolen också. Skulle egentligen åkt pulka med mina vänner i Plättbacken, men det är ju svinkallt ute, så det skjuts upp till ett senare tillfälle.

Hur som haver, godnatt!

19.54 - virrigt, och min extremt snygga kalender


Virriga jag hade helt glömt bort min chokladkalender! Jag har visst inte öppnat den sen den 17:e! Haha och just nu är jag verkligen inte sugen på choklad så då känns det bara onödigt att äta den extremt goda chokladen.. Får spara den tills imorgon, då har jag 5 st att äta! Haha så går det när man städar och lägger den på ett ställe som man inte går förbi! Haha ;-)

19.34 - så äre

Hehe det står helt still i mitt huvud, vet inte vad jag ska blogga om alls! Och det känns lite onödigt att bara skriva för att skriva.. Så tänkte bara säga att jag skriver väl om jag kommer på något sen! Tills dess:
ni missar väl inte finalen av Ung&Bortskämd 20.00? Lika så Morden i Sandhamn klockan nio?:D

12.58 - livet leker

JAG HAR JULLOV!!!!

Kan nästan inte förstå det själv, så uuuuunderbart skönt så ni anar inte!! Dagen idag har varit rätt chill. Började nio, då städade vi skåpen, sen fikade vi lite, lekte, gick på julshow och sen fick vi betygen och sen var det tack och hej, leverpastej!:D Så nu har jag äntligen fått det dära efterlängtade jullovet, och nu ska jag bara njuta och göra riktigt roliga saker! Jag har många planer!

Nu ska jag iallafall börja med att äta lite julmat som blev över från igår. Mmmm smarrigt, jag älskar julmat!!:D
Sen ska jag titta på web-TV. Igår hade jag faktiskt tänkt blogga mera, men direkt efter att jag gjorde det där inlägget igår la jag mig i soffan och somnade... Vaknade inte förens elva och då skulle jag duscha och sen la jag mig direkt. Var så sjukt trött! Sov alltså 11,5 timmar inatt, och det behövde jag verkligen!
Så eftersom jag hade planerat att titta på både Ung&Bortskämd, Morden i Sandhamn & Svenska Hollywood fruar och inte såg på något så har jag lite att titta på nu, men först, maaaat:D

20.01 - fint

Jag har nu käkat årets första "julbord" som var otroligt gott! Det satt riktigt fint efter att ha köttat rejält på gymmet i 1,5 timme! Men nu sitter jag här i min soffa med en fet låda med geisha choklad. Mmmmm min favorit, det är så JÄVLA GOTT!! Jag är en choklad-älskare av alla slag, men jag kan säga att geisha ligger väldigt högt upp! Så det är väl rätt fint. Så nog ta mig några smakprov framför ung&bortskämd  och Svenska Hollywood fruar och den där nya serien på tre delar som började idag! Mysig måndag!
Imorgon gör jag min sista dag i skolan detta år. Det känns obeskrivligt bra!

Någon som är lite avis? Hihi!

01.29 - borde verkligen sova.....

Jag borde verkligen sova nu!! Men jag ska göra det strax! Kommer vara död imorgon! Men tänkte bara berätta för er att imorgon har jag världens jobbigaste skol-måndag. Men den sista för det här året! Slutar vid halv tre tror jag, efter det ser det ut just nu att jag åker och försöker testa på gymmet. Får se hur det går. Är somsagt fortfarande krasslig. Men känner att jag behöver röra på mig. Har tappat allt känns det som!
När jag kommer hem ska jag fira jul med min syster. :P
Så vi får se när vi hörs. Men tills dess får ni ha en superfin måndag alla goa människor!! Puss♥

22.07 - det är så bra så braaaaa


20.12 - årets första

Nu är jag hemma efter nästan 1,5h powerwalk! Det var verkligen superskönt ute, och nu har man fått röra på sig lite så man inte blir sådär äckligt still i kroppen efter helgens vila! Så nu ska jag hoppa in i duschen, och sen lägga mig soffan och kolla på film och dricka julmust och äta lussekatter. Ska ju upp tidigt imorgon för sista skoldagen!

Jag och Emma gjorde årets första snöängel! Haha skit dåligt bild, men skitsammaaaa :)

17.47 - mys

Nu har jag precis tryckt i mig lite kebab som satt rätt fint! Nu ska jag återta min plats i soffan och kolla klart på filmen jag påbörjade innan maten. Sen ska vi adventsfika lite här hemma på mina gudomligt goda lussekatter och dricka glögg! Senare ska jag och Emma ut och ta oss en powerwalk eller vad man ska kalla det. Mysig söndag!

En bild på mig och Ebba när vi var i Sälen och åkte skidor på Sportlovet! Underbar dag!

16.15 - suddiga mobilbilder..

Hej! Har inte haft något internet förens nu, så därför har jag inte bloggat! Men nu så.
Idag är det söndag, och för första gången på rikitgt länge har jag ingen söndagsångest alls, och inget prov jag borde plugga till! :D Det känns underbart!
Så idag tog jag en extra lång sovmorgon, vaknade inte förens halv ett. Och efter det har jag legat i soffan en stund och kollat på film, och sen har jag julpyntat lite här hemma! Tagit fram alla tomtar, osv.. Nyss kom mamma och pappa hem med två påsar fiskar, så nu håller jag på att vänja dom vid mitt akvarium! Det tar sin lilla tid, men det är så kul när man får släppa ut dom!! Har inte köpt fiskar på jätte länge, för jag har totalt tröttnat på det, så från början hade jag en 30 fiskar, och nu hade jag bara tre kvar! Så det var dags att fylla på med lite nytt liv. Kul kul!


Några av mina nya fiskar! Nej, det är inte jag som valt dom, då hade jag valt några snyggare! Hihi

23.56 - ha det så kult i Sverige



På tisdag drar jag och Ebba till Bora Bora i några veckor! Sola, bada, dricka Pina Colada. Rätt nice huh?! Ni får väl ha det så kult här i kylan medans jag och Ebba är i värmen och steker. Vi kommer hem den 17januari, och resan gick på 210590kr. SOM HITTAT! HOJJ

Önska får man....

23.09 - Sveriges godaste lussekattä


17.52 - ...

Jag vill så mycket, men kan så lite.

15.38 - julstress

Hejhejhej i all julstress!
Kom nyss hem efter att ha varit och köpt den sista julklappen. Skönt! Nu behöver jag inte tänka på det nå mer. Förövrigt har jag inte gjort ett skit idag. Men nu blir det andra bullar. Nu ska jag ställa mig i köket och baka lite lussebullar. Gött!

22.30 - nattisch

Ingen Harry här inte! Haha blev lite soffhäng och godis och popcorn istället. Nu tänkte jag gå och tvätta bort sminket och diverse och sedan lägga mig i min soffa istället, (där man inte dör av värmeslag från brasan) och köra igång en film som avslut denna fredagskväll. Detta var exakt vad jag behövde. Imorgon drömmer jag om att vakna pigg som en mört utan en enda sympton av min "sjukhet". (drömma kan man ju)
Hur som haver, bättre borde jag ju bli iallafall! Imorgon väntas lite lussebullä bak och sånt där julmys. Ska nog plockish framish lite tomtar osv .. Låter rätt nice va? Sen får vi se vad jag mer gör. Nu börjar jag spåra lite, så sovis gottis!!

Satan så jag saknar Stockholmsresan!!

20.20 - jag älskar er Hoffmaestro♥

Ingen kommer någonsin kunna slå dom här gossarna. Dom är och kommer alltid vara förjävla bra!!!!!♥

 

 


19.56 - fan va sugen jag blev på att åka nu!!!


19.18 - nice fredag!

Dagarna som går blir bara bättre och bättre. Idag började vi dagen med en sovmorgon, och sedan en hemsk biologilektion. Efter det började det bra. Vi hade en hur slapp so som helst, lite film och så fick vi tillbaka våra prov. 15/15 poäng på G-delen. Och VG på alla andra uppgifter som gick under namnet VG-del. Så rätt skapligt nöjd blev man ju!:D
Vi fortsatte sedan dagen med svenska, då jag fick tillbaka ytterligare ett prov. Där stod det MVG-! En ynka halv poäng var jag ifrån att få ett fullt MVG. Men vafan ändå! Jag är sjukt nöjd med tanke på hur förbannat skoltrött jag varit dom senaste veckorna. Sedan hade vi en hemsk mattelektion, men efter det, då fick vi tekniken som var våran sista lektion på 1,5h inställd. Så då cyklade jag hem i snökaoset. Sedan dess har jag kollat på film och hjälpt pappa. Så en mycket bra fredag har jag haft.
Nu sitter jag i soffan och har hur tråkigt som helst. Har ingen aning om vad jag ska göra nu. En hel fredagskväll framför mig. Och ingenting att titta på TV:n.. Ska nog poppa mig en massa popcorn och kolla på filmer. Kanske ska ta och kolla på 2:a Harry Potter? Så jag kan sluta bli mobbad för att jag bara har sett en av dom.. Men somsagt vi får se vad jag orkar, eftersom jag heter Amanda Sten kommer jag nog somna inom någon timme. Vi hörs mina vänner!

16.30 - liiista

Tidsinställt.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, en hel del! Både på gott och ont, men jag ångrar ingenting!

Höll du några av dina nyårslöften?
Haha nej jag suger på att hålla nyårslöften. Har alltid gjort, och kommer alltid göra. Har aldrig hållt ett nyårslöfte.. Hehe

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Haha, nej!

Vilka länder besökte du?
Sverige.. Men snart snart får jag åka utomlands!!

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Mycket, mycket.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
28 juni- 3 juli. p&l-veckan, bästa veckan i mitt liv.

Vad är det bästa som hänt dig år 2010?
Att jag har träffat så otroligt roligt nytt folk!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, haha sjuk har jag väl vart en miljon gånger, skadat mig har jag väl å gjort.. Men ingen "stor" skada. :)

Bästa köpet?
P&l-biljett

Vad spenderade du mest pengar på?
Skit.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla fina sommarminnen, människorna jag träffat, och såklart min familj och mina vänner.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Ojojoj, det är många, men några är väl Rockin' in the free world med Di Leva, The final countdown, vi har bara varandra, young forever (jay-z) alla Robyns låtar och HOFFMAESTRO SÅKLART!! Men även många många fler!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare!!

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på tiden mer... Nu är det försent och jag kommer aldrig få tillbaka den...

Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet faktiskt inte

Hur tillbringade du julen?
Haha förra julen var jag hemma med min fina familj och släkten. Samma i år med.

Blev du kär i år?
Nej, men 2011 kanske!

Favoritprogram på tv?
Har nästan slutat titta på tv :(

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hahah jaa vissa lärare kan ju bara ta sig i arslet..

Bästa boken du läste i år?
Någon av Twiligtböckerna.

Största musikaliska upptäckten?
Tror fan Hoffmaestro. Jag älskar dom något så otroligt mycket, och kommer alltid att göra, man tröttnar aldrig på deras musik!!

Något du önskade dig och fick?
Jaa :D

Något du önskade dig men inte fick?
Jaa..

Årets bästa film?
Hmmm, jag är svag för kärleksfilmer, så the Last song, Wild Child och hela twilight serien.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Öppnade paket, fikade, fikade med min fina vän Ebba, och bowlade med Fia och Emma! En perfekt födelsedag!

De bästa nya människorna du träffade?
Haha oj, jag träffade så mycket roligt folk!!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Det jag trivs i.

Vad fick dig att må bra?
Mina underbara vänner, och min familj!

Vilken kändis var du mest sugen på?
Alex Pettyfer!!!!!!!!!!!!!!!!

Vem saknade du?
En person som inte finns kvar längre, många vänner jag tappat kontakten med..

Favoritmånad?
Slutet på juni, början på juli och september!! :D

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jaa, jag skulle njutit mer. Fast ändå, jag hade en helt amazing sommar med så otroligt fina, underbara och framförallt roliga människor!

Hihi jaa har man bloggtorka så har man, det här är iallafall bättre än ingenting. Just nu är jag iallafall och hjälper pappa med lite arbete. Vi hörs när jag är hemma igen! Puss♥

14.00 - en skön låt

Tidsinställt.

21.07 - gaaalet

Idag har jag skrivit mitt sista prov för detta år. Det har gjort att idag har jag gått med mungiporna uppe vid öronen! Det känns så obeskrivligt skönt. Nu kan jag göra det jag känner för, och framförallt lägga mer tid på bloggen.
Idag när jag kom hem från skolan la jag mig och sov. Senare åkte jag iväg med min kära bror till Kupolen och köpte julklappar. Nu har jag bara en julklapp kvar att fixa. Sen är jag klar.
Så nu ska jag verkligen bara njuta av min ledighet som jag får på tisdag, och baka och mysa med mina nära och kära. Precis det som man ska göra när det är såhär i juletid. Men framförallt ska jag bli frisk. Satan så jag har snytit mig idag! Annars har det varit en ganska chill dag. Och så kommer den förbli. Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Kenza & Tyra show, sen hoppa in i duschen, och efter det klicka igång en film, och sedan sova. Fan vilken nice torsdag. Och imorgon gör jag min sista skolfredag detta år. Det känns helt fantastiskt.

20.34 - hoppas hoppas

Det är helt otroligt vad mycket snor man måste producera när man är förkyld. Jag snyter mig ungefär varannan minut. Nyser var tredje gör jag också, och hostar var fjärde. Livet leker...

Skämt och sido, jag mår lite bättre iallafall. Ska pallra mig till skolan imorgon. Har ett sista prov att skriva innan jag bara kan chilla dom sista dagarna i skolan. Det sköna är iallafall att betygen redan är satta. Vilket är väldig tur för mig, för det här provet kommer gå käpprätt åt helvete! Men somsagt, jag har ju faktiskt vart sjuk!

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, och DUSCHA! Haha har inte tvättat håret sedan i måndags, men det har varit väldigt behövligt för mitt hår, då jag duschar och tvättar håret varje dag annars. Och vem tusan orkar duscha när man är sjuk och har feber?! Hihi. Efter det ska jag lägga mig i soffan och titta på Ph, näst sista avsnittet! Efter det ska jag läsa igenom sidorna en gång, sen skiter jag i det. Får jag g på det här provet är jag nöjd.. Jag orkar inte mer..

Hur som haver, sov gott fina ni, och ha en bra torsdag, så hörs vi efter att jag slutat skolan, om jag överlever skolan vill säga.... Önska mig lycka till och håll tummarna!

14.48 - hjälp

Nu ska jag ta och titta på film. Har pluggat så frågorna till provet sitter, ska läsa igenom texten några gånger sen får det bära eller brista. Jag orkar inte! Jag gick otroligt sakta upp för trappen, vanligt vis brukar jag kuta upp, men nu håller jag t.o.m på att flåsa ihjäl efter att ha gått i snigelfart uppför. Det här börjar bli drygt!
Nu ska jag iallafall ta och se på Picture This och dricka apelsin juice. Senare ska jag fortsätta plugga lite..

13.20 - blondinbella har rätt

Jaa Blondinbella hade verkligen rätt, den här låten sätter sig som en igel i hjärnan!


12.21 - godmorgon!

Hemma idag med.. Känner mig bättre i halsen, men dock har förkylningen blivit sämre. Hade jättesvårt att somna igår kväll, somnade inte förens vid halv två, så var ganska trött när klockan ringde halv elva imorse.. Men vid tio i elva kom jag upp iallafall. Och sedan dess har jag pluggat, tittat på TV och läst bloggar. Det är väl det jag ska göra resten av dagen också. Men imorgon tänkte jag pallra mig till skolan vilket fall som helst, för jag har prov och jag vill verkligen få det där förbannade provet hur hjärnan så.. Därför måste jag plugga som attan idag.. Men jag tänkte försöka hinna blogga ganska så mycket också!:D Så vi hörs väl om en stund igen.
Så länge får ni den här sockerbiten att titta på.. Hihi

19.10 - duktigt

Nu har jag vilat en hel del, kollat på massa film, och så har jag faktiskt pluggat lite. Jag har nästan gjort klart alla frågorna till provet. Har tre kvar som Fia får hjälpa mig med!:)
Nu hade jag faktiskt tänkt gå och göra lite soppa och försöka få i mig. Har absolut ingen matlust över huvud taget, men man måste ju äta för att bli frisk, och eftersom min hals är tjock som jag vet inte vad så borde jag ju iallafall få ner lite soppa. Efter det bänkar jag mig i soffan framför Ph och sen någon braig film. Blir som det ser ut nu hemma imorgon med. Men då blir jag tvungen att gå upp tidigt för att plugga! Fan när man är sjuk ska man ju få bara vara hemma och inte göra ett skit! Skönt att det är sista provet och om exakt en vecka har jag jullov nu. Gött, bara jag kan bli frisk!

13.51 - skön-t fast ne

Blev hemma från skolan idag. Har feber och super ont i halsen.. Sov knappt något inatt heller, vaknade varenda timme för jag knappt kunde varken svälja eller andas. Jag hatar att vara sjuk, vilket jag även blir ca 8 gånger varje år också. Det som är skit drygt är att när jag blir sjuk så blir jag inte sjuk en vecka, utan det måste gå 2-3-4 veckor innan jag blir bättre.
Hittills har jag bara sovit och sedan legat i min soffa hela dagen. Kollat på TV, web-TV och film. Vilket jag också ska fortsätta med nu. Jag måste plugga till SO provet också. Men vem fan orkar det när man har feber och så ont i halsen att man knappt kan svälja? Inte jag iallafall!

Lite sånt här skulle ju inte sitta helt fel. Tur att jag ska åka i Maj!

17.23 - lucia och sjuk=inte bra

Idag mår jag piss. Ärligt talat. Fyfan, jag vaknade med världens ont i halsen och har haft det exakt hela dagen. Det blir ju inte direkt bättre av att man ska sjunga hur jäkla höga lucia sånger gång på gång heller.. Haha efter andra "showen" hade jag nästan tappat rösten helt. Men efter lite hosta var den tillbaka!;-) Nice, jag vet.
Simmat har jag gjort idag också. Eller rättare sagt livräddat. Nu sitter jag hemma i min soffa som är den skönaste platsen på jorden just nu, och fryser rumpan av mig. Ska gå och ta en alvedon och sedan lägga mig en stund och kolla på tv, innan jag ska iväg igen på lucia klockan halv åtta. Denna gång för föräldrarna!
Fan måste plugga till so provet också, fan fan fan jag orkar iiiiiiiiiiiiiiiiinte.

21.17 - seriöst puri DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Just nu är jag så jävla arg så jag håller på att krypa ur skinnet. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ jävla skit lucia som bara kan ta sig i röven.
Nu skiter jag i allt å alla och tar mig en dusch, äta, packa den där jävla fitt väskan tills imorgon och lägger mig ner och gråter en skvätt. Godnatt

20.00 - värmeskydd från got 2b


Idag köpte jag somsagt ett nytt värmeskydd. Det fick bli ett från got 2b. Jag har ingen aning om det är bra eller dåligt, men det luktade sjukt gott iallafall. Så upp till bevis nu då!
79kr kostade den på tror jag.

19.11 - katastrof


Katastrofläge!!! Jag är den mest beroende människan på hela jorden av lypsyl. Jag klarar mig inte en endaste dag, knappt en timme utan lypsyl. Jag skojar inte, jag har ett beroende så det är helt galet.
Jag har sen några år tillbaka använt mig utan det underbara Försvarets hudsalva på läpparna. Som är det absolut bästa att ha på läpparna. Det slår alla med hästlängder. Men nu dom senaste veckorna har det varit slut och så nu måste jag använda den här skiten. 26 spänn kostade den också.. 26 spänn rätt i sjön. JAG VILL HA TILLBAKA MIN FÖRSVARETS HUDSALVA NUUUUUU!
Hehe jag har varit utan sedan imorse... För min tog slut då..

16.08 - söndag

Hejhejhejhejhejhejhej!
Jag har totalt tröttnat på datorn, därför är det så urusel bloggning. Idag har jag varit på Kupolen med mamma, så kom hem för en stund sen, och har sedan dess bara ätit. Jag köpte en julklapp till ming bror! Yeey första julklappen avklarad! Nu återstår bara mamma, pappa och min andra bror.:P
Jag fick med mig en till välbehövlig sak från Kupolen, nämligen ett värmeskydd till håret. Det behövde jag verkligen! Kan visa er sen senare ikväll, för nu strax ska jag hem till min syster, så vi hörs efter det! Ha en fin söndagskväll så länge!♥

01.00 - bra lördag!

Hej fina ni! Hoppas verkligen ni haft en fin lördag för det har jag iallafall! Hade tänkt blogga innan jag åkte, men hann tyvärr inte! Eller rättare sagt jag orkade inte! Hehe.
Kom hem för cirka en timme sedan. Har som jag kanske sagt tidigare varit hemma hos Emma med henne och Ebba. Vi skulle titta på skräckfilm. Men pallade bara 40 minuter innan vi höll på att sketa i brallan så vi stängde av och lirade lite Wii istället!:P Det är skit kul faktiskt! Vi spelade dansspel och Mario!
Men nu är jag hur som haver kanon trött, och tänkte hoppa i säng redan nu. Imorgon tror jag att jag ska till min syster, om inte blir jag väl hemma och slöar som vanligt en söndag. Skulle iof behöva åka till Kupolen, men vi får la se. Nu tänkte jag bjuda på en video från ikväll när jag och Ebbis lirade!:D Sov gott finfina ni!♥


12.27 - godmorgooon

Hejhej!
Har ni sovit gott? Det har jag! Somnade ganska fort igår efter att jag la mig, vilket jag verkligen behövde.
Just nu ligger jag i soffan och kollar lite på tv, och läser lite bloggar. En vanlig lördagsmorgon alltså! Men tänkte bryta det nu faktiskt och hoppa in i duschen. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ska som det ser ut nu iallafall, träffa min tjejer ikväll! :)

22.35 - skön


19.11 - Alex Pettyfer

Hej hej fredag!! Har sovit en liten stund sen jag kom hem från skolan. Är alltid så galet trött på fredagar. Men nu är det helg! Så imorgon ska jag äntligen få sova ut ordentligt!
Nyss vankades det jorgubbar i varm smält choklad. Nu blir det film, sedan blir det Idol och en jävla massa godis och julmust. Som ni kanske märker verkligen älskar jag julmust. Enligt mig är det det som är det absolut godaste som går att dricka. Hihi mina vänner tröttnar lite på mig ibland när jag snackar om min jäkla julmust. MEN DET ÄR JU SÅ GOTT!:D
Nu ska jag hur som haver titta på Wild Child för typ 1000 gången. Hahah är det bara jag som tycker Alex Pettyfer är gaaalet snygg?!

Det kan det inte vara, ni ser ju själva!!! SÅ JÄVLA SNYGG

22.31 - jag dog lite



Dom sista, alltså jag dööööööör va snygga dom är!!! Skulle kunna göra nästan vad som helst för dom där. Jag älskar mina converse jag har, men jag skulle vilja ha några lite mer "diskreta" som passar till allt. Visst converse behöver inte passa till allt. Det är ju lite det som är grejen med just converse, dom ska sticka ut. Men ärligt talat hur snyggt är det att tex ha en grön tröja med knall blåa skor?;-)
Vita är snygga, men dom är så jäkla vanliga, svarta har jag fast låga. Men ett par bruna i skinn är varken vanliga eller så har jag dom inte. Hehe kanske ska fundera på ett par?:D
Dom finns ju trots allt till näsan halva priset på Lager 157, och jag ska till Örebro mellan Jul och nyår, och Lager 157 finns där!! 1100kr för ett par skor vet jag inte riktigt om det är värt det. Jag är en skoslitare av allra högsta grad. Men 600 skulle jag lätt kunna betala för dom där skönheterna! Hihih

21.22 - Sveriges fulaste strumpor


Idag har jag haft på mig Sveriges fulaste strumpor. Dom är så obeskrivligt fula, dom är inte heller så speciellt sköna, inte som tå strumpor direkt. Dom är riktigt söta och det är dom absolut skönaste strumorna. Haha! Men dom här strumporna är galet fula. Men man kan ändå inte låta bli att bara garva åt dom!

18.46 - så bra

Jag vaknade, jag gick upp, jag åkte till skolan, jag kom hem, jag åt, jag somnade, jag vaknade, jag åt, nu sitter jag här.
Idag har det vart en "vara i mjukisbraller och en tjockiströja hela dagen"-dag.
Mina ögon känns som russin. Den här bloggen känns helt värdelös.. Men åtta skoldagar, sen sen är jag fri från fängelset i någon vecka och då hoppas jag få lite fart på den här bloggischen. Sålänge kommer den suga rumpa.. Kan inte lägga in bilder från kameran heller, för jag vet inte vart min kamera sladd är. Bra då vet ni det. Vad ska jag skriva nu då? Har ingen fantasi över huvudtaget. Skriver om jag kommer på nåt. Annars hörs vi väl imorgon antar jag, då är det FREDAAAG

21.03 - jag måste bara


Jag kan sitta dag ut, dag in, i timmar och bara lyssna på det här. Det är så sjuuuukt bra, och man tröttnar aldrig.
FAN att Olle åkte ur, och jävla Minna finna är kvar. Hon suger!!! Hon har redan vart ut en gång, då ska man inte få vara kvar mer tycker jag. Hur tusan har hon kunnat komma till final? Vad ser folk hos den människan? Det är en gåta jag aldrig kommer fatta. MINNA SKA UT.

20.10 - shueeeee happy face :D

Idag, idag mina vänner, har jag gått runt och varit ganska så nöjd. Att känna att man lyckas, lyckas även fast man inte borde ha gjort det. Att känna att man verkligen lyckas när man inte har några krafter kvar egentligen, får en att sträcka på ryggen ändå. Och känna sig nöjd.
Att ha en tre/fyra prov som man vet ligger och trycker är hemskt, när man absolut inte har några krafter kvar alls. Men sedan när man ändå lyckas, jaa den känslan är då himla fin.
Nu när jag har en helg som väntar alldeles runt hörnet, och endast ett prov kvar innan jag får ta mig ett långt jävla jullov kan inte få mig annat än le just nu.:D

Mormor och hennes kusin (alltså en släkting till mig och min familj) är här. Vi har fikat med lussekatter, pepparkakor, blåbärspaj och julmust vid en sprakande varm brasa gör det hela inte sämre direkt. Nu återtar jag min finfina plats i soffan. Innan jag hoppar in och tar mig en dusch och sedan slocknar för kvällen. Ikväll ska jag lägga mig tidigt.

Hehe både jag och Emma var så trötta idag att vi inte orkade gymma... Inte bra inte bra!!!! Men skolan går som sagt före.... Hahhahahaha sen när liksom?! Hahah någon anledning måste man ju köra på.. Haha men nästa vecka kör jag hårdkörning igen.

23.02 - jag vet inte vad det är med mig, orden flödar

Dagen idag har varit en ganska så blandad dag. En riktigt tänkar-dag har det varit. Mycket funderingar och tankar som har flödat fritt i mitt huvud. Bra som dåliga.. Det jag kom fram till är att 2010 har varit ett år som det hänt saker som jag har varit extremt ledsen över, och det där lilla ärret kommer alltid att finnas kvar, då minnena nu fått tagit över.. Men jag kom också fram till att 2010 har varit ett sjukt bra år! Det har även hänt saker som jag aldrig kommer glömma, och jag har träffat så mycket nytt roligt folk! Det kommer jag ta med mig.
För att sammanfatta det, 2010 har varit en riktig berg-och dalbana. Mycket mycket fina saker tar jag med mig, men även hemska saker kommer jag även att minnas.. Tyvärr, även fast dom fina sakerna är många fler!

Nej jag har alldeles för mycket tankar just nu, skulle kunna sitta och skriva i evigheter en dag som denna. Jag överdriver inte! Men ibland måste man faktiskt få ha sånna hära dagar, då tankarna verkligen kommer ikapp en. Jag tror det kan vara nyttigt för oss alla!
Nu väntar hur som haver en skön säng och ett par timmars sömn. Sedan skola i ett x antal förjävliga timmar, + ett förjävligt prov innan jag och Emma tar cyklarna i kylan upp till stan och gymmar. Efter det får jag troligtvis besök av min mormor och hennes kusin.
Får se om jag skriver imorgon (känns som jag skriver så varje dag, men det är mycket som händer i mitt liv just nu. Och jag har haft en rejäl uppförsbacke nu med skolan och allt, jag har inte mått psykist dåligt, utan allt har bara varit jobbigt och jag har bara varit så sjukt trött, så bloggen har verkligen hamnat åt sidan och den har sugit aaaapballe dom senaste veckorna. Jag hoppas verkligen att det ändras såfort jag blir av med den där förbannade skolan, vilket jag blir om 14 dagar).

När jag ser dom här bilderna önskar jag verkligen man kunde spola tillbaka i tiden, och sedan bara spola förbi vintern så vi får sommaren 2011, då jag har en känsla av att det året kommer bli extra bra!

17.25 - text text text

Hello! Har inte varit in på datorn förens nu! Men jag blir inte långvarig har ungefär en miljon saker att göra! Har pluggat ett litet tag nu, haha ca en halvtimme. Sammanlagt en timme idag, vilket är alldeles för lite! Nu ska jag åka till min käraste farmor som fyller år idag. GRATTIS FARMOR!!♥ Men svenskan eller Swänskan får hänga med dit. Har ju somsagt ett jävla prov imorgon med, som är ganska så viktigt. Så får verkligen hålla tummarna för att det går bra!

Provet idag gick iallafall väldigt bra tror jag! Vilket känns otroligt skönt! Min långklänning har jag också fått klart från slöjden, ännu gladare!! Nu har jag bara svenska provet imorgon, och sedan so prov nästa torsdag. Sen tänker jag inte röra en enda jävla skolbok på tre/fyra veckor. SKÖN-T

He he nu ska jag gå och väcka min bror som har tagit upp hela min soffa så jag får sitta i sängen. Så ska vi börja dra oss mot farmor och få oss lite fika! Det behövs verkligen.
Bilder på klänningen kan ni få se sen! Ha det bra sålänge så hörs vi. Puss!♥

18.52 - inte har jag nå bilder heller

Alltså seriöst, jag orkar verkligen inte plugga längre, det går inte! Jag har bildprov imorgon och svenskaprov på onsdag och jag kommer fan få ig på svenska skiten för jag orkar verkligen inte plugga. Jag får typ panik varje gång jag ska plugga för det är så jävla mycket och INGENTING går in i mitt huvud. Just nu skulle jag kunna lägga mig ner och gråta floder, gräva ner mig någonstans och aldrig komma upp igen. Jag förstår inte hur jag kan vara så förbannat jävla trött på skolan. Jag finner inte ord. Just nu är jag ARG ARG ARG.

14.07 - måndag äntligen över

Den förjävliga måndagen blev till en helt okej måndag ändå. Började med mentors stund, efter det hade vi so, men då hade vi brandövning så det blev inte så mycket. Efter det skulle vi haft tyska, men den var inställd. Sen hade vi biologi, sen lunch och sen matte. Sen skulle jag haft engelska, men den var också inställd och efter det skulle jag haft svenska, men då hade vi lucia och det kändes lite onödigt att sitta och vänta på den så jag åkte hem istället. Vilket jag också behövde! Just nu har jag sjukt ont i huvudet att jag bara vill lägga mig under täcket och sova resten av veckan. Men neeeej jag måste plugga bild och svenska som bara ger mig ångest. DÖÖÖÖ.

Nej måste äta lite först, sen får jag försöka plugga lite...

22.55 - haha babbel babbel babbel

Efter att ha degat i soffan ända sen jag kom hem, och har läst lite bildkunskap är jag nu ännu mera totalt slut i huvudet. Har druckit en kall julmust som plåster på såren, och nu ligger jag åter igen i soffan och kollar på Beck. Men är inte direkt insatt. Har sett den tidigare så det gör väl inte så mycket.

Imorgon är det återigen måndag. Två hela fucking veckor kvar i skolan. Sen går jag på det där fantastiskt efterlängtade jullovet! Men innan dess har jag ju somsagt tre prov att klara av, och massa läxa också. Och just nu känns det som att har jag klarat mig ända hit, och dom tre kommande veckorna, kommer jag klara av allt.
Ingen förstår nog hur skoltrött jag är just nu, jag har aldrig aldrig aldrig i mitt liv varit så här sjukt skoltrött.

Aja skit samma. Jag ska klara det så är det bara.
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sedan sova. Imorgon har jag världens jobbigaste skoldag, som sedan blir följt av en massa plugg plugg och åter plugg. Men somsagt, ska väl överleva det också.
Nu lägger jag mig iallafall med ett leende på läpparna (trots allt skit som är, he he) från gårdagens minnen. Då vi träffade på världens sjukaste människa, jag har aldrig sett någon dansa så roligt, fult, mycket, galet ja allt. Hahahah jag dog varje gång jag såg honom nästan!
Men oj vilket inlägg det blev. Haha cred till alla er som orkade läsa allt detta. Vi hörs kanske imorgon. Om inte, ha en super dunder fin måndag, och kom ihåg hur underbara, fina, braiga osv ni är!

20.15 - pra pra


För att dämpa söndagsångesten, huvudvärken och illamåendet en stund..

13.31 - jag som trodde jag skulle vara pigg

Tröttheten verkar komma efter att man gått upp ur sängen... Skjut mig säger jag bara! Nu åker jag hem till mormor! Vi hörs nog ikväll, om jag inte har somnat vill säga!
Ha en fin dag♥

12.41 - shue

Godmorgon! Haha jag är faktiskt piggare än vad jag trodde jag skulle vara, vilket känns otroligt skönt! Jag hade en super kul kväll igår med mina fina vänner! Har hört att många hade skit tråkigt, men det hade inte jag iallafall! :D Man får väl göra det till något roligt helt enkelt? :)
Just nu sitter jag i soffan under en filt, men måste strax börja klä på mig för vi ska hem till min mormor snart. Efter det måste jag plugga hela kvällen. Kuuuul.. Jaja vi höörs, nu ska jag vakna till lite först. Hehe
Jag har två filmer jag kaaaanske lägger upp, det är så dålig kvalle så vi får se, men kanske kanske. Måste kolla på dom en gång till först, hehe

18.59 - partyyyy

Nu har jag gjort i ordning mig, är nästan helt klar, så om ca 50 minuter ska vi åkaa! Jag är så sjukt taggad och gaaah vad kul det ska bli! Jag kommer inte att ha någon kamera med mig. Men mobilen kommer jag iallafall ha. Och tar jag några kort med den (som jag troligtvis inte kommer göra men..) så visar jag väl dom imorgon! Det kommer troligtvis bli ganska så sent inatt så jag kommer sova ut ordentligt imorgon. Sen måste jag plugga till två prov som jag har på tisdag-onsdag. Döööö säger jag bara, det kommer nog inte gå se bra, he-he. Men får hoppas på det bästa att jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon iallafall. Haha!

Hur som haver, HA EN KANON KVÄLL gott folk. För det ska jag haaaa, let's go to partyyyyyyy!:D

13.33 - HEYYY

Mitt inlägg jag skrev igår skrev jag typ i sömnen, haha! Jag var så obeskrivligt trött så det går inte att förklara. Men nu har jag sovit 11 sköna timmar så nu känner jag mig mer än redo för en natt fylld med partyyyyyy!:D
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen ska jag väl raka benen och bla bla. Sen ska jag väl höra av mig till mina bruds och se hur vi ska göra. Efter det ska jag börja göra mig i ordning, och sen äta och sen någongång åka va. Kvällen kommer bli grymmmmmm

00.14 - så jäkla trött

Jag är verkligen helt jävla fucking slut! Helt otroligt vad trött jag är just nu! Har haft en bra dag med Emmsipemmsi idag. Hon åkte precis hem. Vi har käkat pizza, ätit popcorn och kollat på Idol. Men runt tio somnade vi båda två! Hahah. Skönt det också. Man orkar fan inget annat på fredagar! Nu ska jag strax lägga mig i en otroligt jävla skön säng och sova i 1000 år. Ladda inför imorgon kväll helt enkelt då det blir paryyyyy!!

Idag fick jag reda på mitt första slutbetyg. Vi har 12 veckor fysik, 12 veckor biologi och sist 12 veckor kemi. Nyss gjorde vi klar fysiken, så nu kommer jag inte ha någon mer fysik förhoppningsvis i hela mitt liv!! Och eftersom vi är klara med det fick vi reda på vårt slubetyg idag, och jag fick MVG!!!! Helt galet vad glad jag är för det!! Känns helt amaziiiiing!
Förövrigt suger det rövhål att jävla Minna är kvar i Idol. Fan ser folk hos henne?! Hon kan ju inte ens sjunga.

Nej nu väntar sängen. Ledsen för otrolig dålig blogg-dag. Men somsagt har jag gjort lite annat idag och har helt enkelt inte orkat. Vi hörs imorgon istället. På dagen iallafall, ha det fint så länge så hörs vi imorgon! Puss♥

20.24 - ett jävla år gammal bild. tiden springer iväääg.

Haha efter två dryga jävla timmar på kupolen har jag nu hittat det jag ska ha på mig på lördag! Ääntligen! Nu är jag också nöjd och jag längtar som faan! Bara jag inte blir sjuk nu, för emma, jag är lite snorig! Hahah

Kom alltså nyss hem, ska lägga mig och kolla på Ph som jag missade sen är det Kenza & Tyra show. Runt elvatiden ville min käre bror ha sällskap av mig till Falun för att hämta min andra bror. Så får väl ställa upp på det då..;-) Har ändå sovmorgon till nio imorgon så.
Hihi jag har nyss druckit årets första glögg! Satt verkligen fint i kistan. Bara å invänta den riktiga julen, som kan komma nuuuu!

16.53 - så oseriös man kan bla jao

Hemma efter det mest oseriösa gympass jag har gjort under hela min livstid. Jag tror knappast att jag vart sådär oseriös någon gång, och då är jag ändå en person som är jäävligt oseriös. Haha jaja kan ju vara för att jag först gick och la mig allt för sent, försov mig imorse, hann inte äta någon frukost och bla blaaa! Haha bra torsdag med andris ordis språkiiiis.

Men ska göra mig kort. Ska lägga mig framför TV:n nu en stund innan jag å mamo pastramo ska åka till kupolo makarono. Kul jag har vaaavavavav??!?!?!?! Ganska så ja. Nej men horni. Na skä jo ga ätt täg. Kansä höss säääään.

Ps. Nu ska Emma komma också. Fuck

Fett sexi bild ja vet, alla vill ha mig, så kom å ta miiiiiig. fast ne..

22.47 - galet gammal bild

Jag har så sjukt ont i mitt knä just nu så jag vet inte vad! Har haft så ända sen jag kom hem från skolan och vet inte vad det är! Det är liksom som en "gnolande" värk..
Hehe aja, imorgon är det äntligen torsdag, vilket betyder att det inte är långt kvar till helg! Slutar strax innan två imorgon, och efter det ska jag gymma med Emma. Efter det ska jag och mamo till kupolen för att återigen kika på parykläder tills lördag! Efter det lär jag väl plugga lite eftersom helgen är fullspäckad med massa roligheter så då kommer jag inte ha tid, och jag har två jäkla prov tisdag och onsdag. KUL!! Hehe jaja vi hörs imorgon. Ha en fin kylig torsdag!

20.21 - yrt

Jag blir bara ännu mer snurrig efter all dess information! Jag har nästan hela tiden varit fast besluten vid Restaurang & Livsmedel (f.d hotell & restaurang) men nu, efter ikväll har jag nog troligtvis ändrat mig. Nu vill jag gå Hantverk frisör på Haraldsbo. Jag tycker det verkar vara en sjukt rolig linje, men jag vill ju även gå restaurang eftersom jag älskar att laga mat?! Jag har en känlsa av att jag aldrig kommer kunna bestämma mig vilken linje/skola jag ska välja då "val-dagen" väl är här. Fan att det ska vara så svååååååååååååååååårt

17.07 - blandade tider

Just nu sitter jag och försöker nöta in den där jävla idrotten. Går väl sisådär, känns som jag kan lite iallafall, men det där med maten, fuck off. Jag hatar det, proteiner hit, kolhydrater dit! Inte min grej. Jag kör för det mesta på -Ät vafan du vill, ät det du tycker är gott och njut av det, man lever fan bara en gång! Haha det är mitt motto.
Haha nu ska jag göra en paus på ca tre timmar. Har ju det där förbaskade vägvalet idag. Just idag också när det som absolut minst passar. Jaja provet imorgon får gå som det går ..
Hoppas ni har haft en fin onsdag ute i kylan. Själv har jag bara frysit ihjäl en miljon gånger! He he nej nu ska jag inte vara bitter, har ju faktiskt fått veta att (håll i er!!!!) Kings of Leon kommer till Peace & Love!!!!! Känns lite overkligt att jag kommer stå där framför dom och lyssna på deras underbara låtar om några månader och vara typ lyckligast i världen! Sommaren kan mer än gärna få komma nu, nu, NU!!!

Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0