17.07 - blandade tider

Just nu sitter jag och försöker nöta in den där jävla idrotten. Går väl sisådär, känns som jag kan lite iallafall, men det där med maten, fuck off. Jag hatar det, proteiner hit, kolhydrater dit! Inte min grej. Jag kör för det mesta på -Ät vafan du vill, ät det du tycker är gott och njut av det, man lever fan bara en gång! Haha det är mitt motto.
Haha nu ska jag göra en paus på ca tre timmar. Har ju det där förbaskade vägvalet idag. Just idag också när det som absolut minst passar. Jaja provet imorgon får gå som det går ..
Hoppas ni har haft en fin onsdag ute i kylan. Själv har jag bara frysit ihjäl en miljon gånger! He he nej nu ska jag inte vara bitter, har ju faktiskt fått veta att (håll i er!!!!) Kings of Leon kommer till Peace & Love!!!!! Känns lite overkligt att jag kommer stå där framför dom och lyssna på deras underbara låtar om några månader och vara typ lyckligast i världen! Sommaren kan mer än gärna få komma nu, nu, NU!!!

Kommentarer
Postat av: Sarah Andersson

haha bra motto ammis95 :D så ska det låta!

2010-12-01 @ 20:52:59
URL: http://saries.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0