20.02 - hoppas ni haft en bra dag

Tänkte bara säga hej till er. Denna måndag har varit värre än vanligt. Allt har gått snett från till att jag vaknade till jag går och lägger mig. Jag har obeskrivligt ont i magen, så dagar som dessa vill man bara döööö.

Haha ska bli lite positiv iallafall, jag ska återta soffan igen och titta på Familjen Annorlunda. Sedan tar jag mig en dusch, sedan tar jag en ipren och lägger mig och sover som en stock. Vi hörs imorgon!:)

22.55 - sov gott, och ha en fin måndag!

Tänkte bara säga godnatt till er. Ska titta klart på Wallander filmen nu, och sedan något avsnitt av The City, eftersom jag är pigg nu. Haha!

Imorgon är det måndag. Världens sämsta dag... Jag slutar runt kvart i tre, och sedan ska jag gymma efter det. Jag vet att jag verkligen inte borde, men jag känner att jag behöver röra på mig lite iallafall. Så jag ska ta det extremt lugnt. Jag har inga prov alls den här veckan, och det är så extremt skönt! Men däremot har jag en massa jobbiga läxor jag måste ta itu med. Men det går helt okej. Hellre det än prov!

Jaja vi hörs imorgon när jag kommit hem. Ha en riktigt fin måndag, och sov så gott. Puss, puss!♥

20.41 - skönt

Jag råkade som i soffan i 1,5 timme.. Typiskt! Nu kommer jag väl aldrig somna ikväll..;-) Men jag har iallafall sovit ikapp allt den här helgen, det har vart super skönt, nu kanske jag kan bli frisk snabbare.

Hade tänkt duscha innan Wallander som börjar nu om tjugo minuter. Men det sket sig. Hinner inte. Så istället tänkte jag tända massvis med ljus, och ska man kanske poppa sig lite popcorn? Har knappt ätit nå godis den här helgen, så det får nog bli så. Så tar jag mig en dusch i den tråkiga Nyhetspausen istället. Det blir bra. Nu ska jag chillllla!

16.49 - banan och choklad i ugn


(bild lånad från google.se)
Eftersom det inte går att överföra bilderna från kameran lånar jag en från google. Men efterrätten igår som jag gjorde var väldigt god. Den var himla enkel.
Jag skar ut en del i mitten, och la i 2-4 bitar av marabous mjölkchoklad i "snittet". (pappa hade i 70%-ig choklad, eftersom han är gluten och kan inte äta den andra) sedan la jag in bananerna i folie och ställde i mitten av ugnen på 200 grader i lite mindre än en kvart. Sedan gjorde jag två kulor med vaniljglass till det. Perfekt!:) Enkelt, och gott!

12.37 - Goder morgon!

Godmorgon!

Jag klev precis upp ur sängen, är trött fast ändå inte trött.. Jag ska iallafall göra mig lite frukost och sedan lägga mig i soffan och kolla på något avsnitt av The City (som tydligen är fortsättning på The Hills?) och vakna till lite. Sen vet jag inte vad jag gör. Här i Borlänge skiner solen för fulla muggar iallafall!:P

11.00 - bästa bruna

Förmodligen sover jag som en stock nu, om jag inte dött av min täppta näsa, men ville bara dela med mig av den här sköna låten med bästa bruna!
http://www.youtube.com/watch?v=jGnDRA5Qq8c&feature=related

Fast ännu bättre är ju den här:
http://www.youtube.com/watch?v=3FZtN7T5PXM&feature=related

02.29 - kult kväll

Efter att ha spelat i flera timmar så ögonen nu står i kors ska jag hoppa in och ta mig en snabb dusch och sedan krypa till kojs och drömma fina drömmar. Jag och min bror har spelat en massa sjuka spel. Runt kvart i två kom pappa ner till oss och ville vara med. Vi spelade nåt hockeyspel som jag tror jag aldrig skrattat så mycket till! Helt plötsligt om man gjorde en för hård tackling så blev målisen liten som ett sandkorn! Haha:) Spelarna i övrigt var väldigt små om man jämförde med deras enorma huvuden!

Sen nu har vi setat och kollat på mobiler. Nu har jag nog bestämt mig för att jag (om jag ska köpa en mobil) ska köpa en HTC Wildfire. Jag har ju tjänat ihop lite cash på sista tiden, och en ny mobil skulle inte sitta helt fel. Ska bara tjata på pappa att han ska köpa min! Haha, jaja fan så jag snackar skit. Hoppas ni alla friska har haft en bättre lördag än mig, inte kul att vara sjuk. Hoppas jag mår bättre imorgon. Vi hörs då. Godnatt!♥

Såhär blev målisen! Hahaha, helt sjukt vad vi skrattade! Pappa vek sig av skratt och sa att det var ett "sånt där muppspel" (Bild lånad från google.se)

22.08 - Sean Kingston och Play Station 3.

Kvällen har gått åt till att äta, dricka, slappa, äta, och spela massa play station 3 med bror min. Just nu sitter min familj (förutom en av mina bröder som är på kryssning......) och kollar på film. Jag kollade 5minuter av filmen, sen gav jag upp. Helt värdelös! När filmen är slut ska vi iallafall fortsätta lira lite. Det är ju så jäkla kul!:)
Hade tänkt att lägga upp bilder på efterrätten men det går inte så bra.. Vet inte vad det är för fel. Men går det inte idag, försöker jag igen imorgon! För just nu har jag ett Sean Kingston sug utan dess like. Han har en hel del sköna låtar. Trevlig lördag hörni!

http://www.youtube.com/watch?v=t130Gzik-RM
http://www.youtube.com/watch?v=7UCzUJQqSJo

(eftersom det fan inte går att lägga upp videoklipp länkar jag två sköna med Sean!)

17.42 - sjuk IGEN..

Hejsan!:)

Ledsen att jag bloggat så dåligt. Men tyvärr har min jäkla förkylning tagit om igen. Det är tredje gången jag blir sjuk på mindre än 1,5 månad. Det här suger verkligen! Jag vaknade ungefär en miljard gånger inatt av att jag inte kunde andas för att jag var så täppt i näsan, och ni vet när man är sådär äckligt torr i munnen. Usch! Så hela den här lördagen har jag spenderat i soffan, tittat klart på säsong sex av The Hills. Så nu måste jag hitta någon anna serie att följa! Hihi!

Annars, hur är det med er? Jag själv ska läsa lite bloggar nu, och senare ska vi göra hemgjord kebab och äta. Till efterrätt ska vi äta choklad och bananer gjorda i ugnen tillsammans med vaniljglass. Kan visa er bild sen! Och om det blev gott kan jag dela med mig receptet. Vi hörs om en stund!

Ta mig till ett varmt laaaaand!!:)

18.00 - nej jag har ingen bild

Hej!

Äntligen är det fredag, och jag har en hel helg framför mig! Det känns så himla skönt. Fast tyvärr har jag fått ont i halsen, och min förkylning håller på att ta om igen... Kul... Fast......

Hur som helst, ska hoppa in och ta mig en dusch, skippar bastubadet idag.. Känner inte att det är så bra för min förkylning just nu. Vet inte om det är bra eller dåligt, men jag skippar det iallafall. En dusch får räcka. Efter det intar jag soffan min och kollar lite The Hills avsnitt innan godispåsen åker fram. Nååjzz

20.42 - natti gotti sovi

Tog en paus för ett tag sen, kollade på veckofinalen utav Halv åtta hos mig och tog mig en skön välbehövlig dusch. Nu ska jag läsa klart sidorna om Islam, sedan kolla på ett tv program som börjar klockan 21. Sveriges maffia hette det om jag inte minns fel. Är så galet trött så kommer väl somna vilken sekund som helst. Men jag måste fortsätta plugga efter det. Känns som jag inte har pluggat ett skit, fast jag har pluggat i iallafall 2-3 timmar idag. Inte i sträck dock..

Nej men hörni, vi får höras imorgon istället. Då är det äntligen fredag och jag ska gymma direkt efter jag slutat, vilket är klockan tre. Så kommer hem imorgon kväll någon gång. Därefter funderar jag starkt på att ta mig ett bastubad och inpackning i håret osv. Det är något som verkligen behövs! Att sitta i bastun med en bra bok är bland det skönaste som finns. Jaja, godnatt, vi hörs imorgon fina ni. Ni är underbara!!!!


Allt för att fylla ut..

17.20 - läget

Känner mig bättre idag som tur är. Fast jag är obeskrivligt trött.. Har pluggat lite i mer än en timme, ska ta mig en liten paus nu, och sedan fortsätta om en stund. Hör av mig senare istället. Skulle bara tala om läget!;-)

22.12 - det snurrar i min skalle

Tänk vad mycket som kan hända på bara någon månad. Vad mycket det är som bara förändras, utan att någon gör något egentligen. Hur känslorna kan gå från toppen av ett berg ner till en djup dal, men också från en djup dal upp till en bergstopp. Det är så otroligt mycket som händer som liksom bara händer. Vad mycket som kan förstöras och vad mycket som kan bli bättre. Hur många leenden man kan få, men ändå få så otroligt många tårar som aldrig vill sluta. Tänk vad livet kan vara så förbannat bra, men också vara så förbannat jävla orättvist. Ikväll lägger jag mig med en miljoners triljoners tankar och försöker sova.. Jag hoppas vi hörs imorgon, annars får ni ha det kanon bra.♥

Hade tänkt försökt plugga, men med miljoner tankar i huvudet, tar jag det imorgon..

17.30 - trött!

Nu har jag äntligen kommit hem efter ett par timmars slit med flyttstädning. Nu ska jag vila i någon timme (haha) innan jag ska ta mig en dusch, och sen försöka plugga lite.. Imorgon är det redan torsdag, och det känns så himla skönt!:)

21.45 - trött

Nu ska jag ta mig en lätt kvällsmacka, och sedan ta en dusch och sedan lägga mig. Som ni vet har jag haft problem med att hålla mig vaken efter att jag kommit hem från skolan, jag försöker göra mig av med det. Det går helt okej, vissa dagar går det bättre än andra. Idag har jag lyckats klara det, så nu är jag så trött så jag somnar vilken sekund som helst. Imorgon är det onsdag, och jag ska hjälpa f&f och bli lite rikare. När jag kommer hem är det plugg som står överst på schemat. Men vi hörs väl någon gång. Tills dess får ni sova så gott, och ha en fin onsdag!♥

Detta p&l, är något ni borde boka till 2011. En grym brud med några riktigt sköna låtar, jag snackar såklart om September!

19.28 - Lauren Conrad



Så himla enkelt, men ändå så snyggt!

16.55 - plugg

Nu har jag ätit lite, tittat klart på den sisa säsongen av LB och nu ska jag sätta mig och göra klart frågorna om Islam.. Känns ju inte sådär jättekul om man säger så. Jag hade hellre lagt mig i soffan och bara glott på tv. Men det finns det inte en chans till att göra tyvärr. Kör på lite skön musik, och skriver så pennan glöder, så är jag nog snart klar!:P

14.17 - HÅKAN + P&L = SANT


Efter att vi idag fått ett bandsläpp som innehöll Håkan Hellström så kan jag inte mer än annat att bara drömma mig bort till sommaren ännu mer. SOMMAR FÖRFAN KOM NUUUU!!!!!!!

22.26 - godnatt på er!

Håller på att svara på dom sista engelskafrågorna nu, samtidigt som jag lyssnar på Summertimes Guys och försöker få lite sommarkänlsa.. Fast det går inte så bra. Haha!

När jag är klar med det ska jag hoppa i säng och läsa lite ur en P&L tidning jag tog idag på turistbyrån. Det står en massa intervjuer, bilder, "fakta" osv. Ganska kul faktiskt! Skönt avslut på denna måndagskväll. Imorgon är det tisdag, den bästa skoldagen. Få lektioner, och jag slutar tidigt. Men när jag kommer hem måsta jag skriva klart om Islam, och sedan börja plugga till provet jag har på fredag. Eftersom jag på onsdag kommer vara borta hela kvällen. Fast jag ska ju tjäna lite cash, så det är la fint!:D

Tidningen som handlar om p&l, ser ganska kul ut, visst?:D

18.02 - årets bästa köp: check!!!!!!!!


JAG ÄR SÅ JÄÄVLA NÖJD!!! Idag har jag köpt min Peace&Love-biljett!! Efter mycket om och men. Men nu ligger den där i skåpet och väntar på mig. SOMMAR KOM NUUUUU!!
Iår har jag köpt med camping också, den gick på 1835kr exakt. Men jag lovar er som inte varit där och upplevt denna budskap, det är värt varenda öre. Om ni inte har varit där denna vecka, är det på tiden. Ni kommer inte ångra er, för detta är årets absolut bästa vecka!:D Jag längtar så jag spricker, imorgon har dom bandsläpp också, kan inte tiden gå lite fortareeeeee?!

16.30 - sant så sant.

"Det handlar inte om att finna den man vill gå till sängs med, det handlar om att finna
den man vill vakna upp med. Det handlar inte om att finna
den man vill leva med, utan att finna den man inte kan leva utan."

23.03 - natti poouuss

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Imorgon är det måndag igen, ny vecka, nya tag. Trots att det är måndag så känner jag inte samma måndags-ånges som jag brukar göra, och det känns himla skönt! Även fast jag har en miljoner saker jag ska göra, men mycket av dem sakerna är väldigt roliga saker, som tur är. Imorgon efter skuulan ska jag först gymma med Emma, därefter ska jag möta upp Ebbis, och jag ska göra årets bästa köp. Jag kommer bli 2000kr fattigare, men fan så nöjd jag kommer vara. Vad det är, håller jag hemligt tills imorgon.:)
Nu ska jag krypa till kojs och hoppas att jag mår bättre imorgon, känner mig lite konstig, hoppas det bara är tillfälligt. Sov så gottigottgott, så hörs vi imorgon kväll. PUSSPUSSPUSS!!!


22.03 - det var en gång en fågel

Är det bara på min blogg det inte går att lägga upp videoklipp från Youtube?! Blir gaalen!! Här får ni därför en länk till en låt jag inte kan sluta skratta åt! Kommer ni ihåg för kanske 2-3 år sedan när man jämt spelade den här låten och sjöng med och spelade BlipVille?! Eller det kanske bara var jag som gjorde det? Haha

http://www.youtube.com/watch?v=QrqZ-L7fHe8

18.59 - egen träning på golvet

Jag är så himla rastlös efter att bara legat i soffan sedan jag vaknade, så nu åker träningstightsshortsen på en stund. Jag ska köra lite egen träning samtidigt som jag lyssnar på en jättegammal spellista! Nu köööör viiii!:)

17.02 - söndag

Hejhej!

Jag ber om ursäkt för den usla bloggningen den senaste tiden. Jag vet inte riktigt vad det är med mig.. Jag hoppas det blir ändring snart! :)

Så vad hände igår då? Jo Emma kom hit, vi gick till Coop, köpte B&J's, gick hem, skulle ha tittat på film. Men vi kom på den briljanta idéen att gå in på Omegle. Jag säger bara HAHAHA. När jag tänker efter funderar jag på vad vi egentligen höll på med. Skratta fick vi då göra iallafall. Och det var ju precis vad jag behövde. Eller vi båda rättaresagt.

Nu ska jag äta, och sen ska jag fortsätta kolla på LB som jag gjort i ca 4 timmar. Chillsöndag..


Såhär kunde några konversationer se ut, haha fyfan vad jag skrattade. Och för er som undrar, vi va INTE seriösa. Och det är INTE min riktiga msn jag snackade med. Och jag skickade heller inga bilder så ni vet!

19.20 - lördag

Nu har jag äntligen fått huset för mig själv. Så jag passar på att spela skyhög musik och bara sjunger med. Snart kommer Emma hit, och jag hoppas hon kan muntra upp mig lite. Det behöver jag! Vi ska ta oss en promenad till Coop först, sen får vi se vad vi gör. Har stängt in mig på mitt rum i soffan hela dagen så ska bli skönt med lite frisk luft. Imorgon funderar jag på att gymma. Göra av med lite energi. Haha!

Ha en fin lördagskväll hörni!

Jag och min fina Emma på Granny. Jag vet att jag sagt det 1 000 000 gånger förut, men jag har nog aldrig velat ha sommar så mycket som nu.

09.50 - puri

God morgon!♥

Ledsen att jag inte bloggade mer igår, men jag var (och är) så jävla sur av lite olika anledningar, så jag valde att inte blogga igår för det skulle bara bli ett negativt inlägg. Det är inte ofta jag är sur. Men just nu är jag verkligen det. Även jag måste få säga ifrån och bli arg någon gång. Denna gång är det att jag knapp pratat med någon sen igår vid sju tiden, och har varit på mitt rum exakt hela tiden, förutom när jag blev tvungen att gå på toa! Haha!

Snart kommer pappa hit och hämtar upp mig. Jag och mina bröder ska hjälpa våran farfar och flytta. Därefter får vi farmors mat!!♥ Det bästa av allt. Hoppas vi hörs mer ikväll. Men om inte, ha en fin lördag! (fast det får ni ha ändå, hihi!)

Såhär känner jag för allt just nu skulle man kunna säga, hehe

18.53 - sådär ja!

Hej!

Nu skulle man kunna säga att jag fått mitt liv tillbaka. Det där förbannade biologiprovet är äntligen avklarat, så nu sk jag ha en helg av bara chill! Det behöver jag verkligen. Är så himla trött på morgonen, så ska passa på att sova rejält. Men eftersom jag ska upp tidigt imorgon, så ska jag sova tidigt ikväll. Det ska bli så skönt! Men nu tänkte jag lägga mig i soffan och titta på lite The Hills. Vi hörs mer om ett tag!

(hade tänkt ladda upp en bra låt här, men det funkar ju fan inte! Försöker igen senare.)

17.33 - hörs snaaart

Jag kom precis hem från gymmet. Har varit och köttat rejält. Nu är jag helt yr, har knappt ätit något idag. Så brorsan åker iväg och köper lite kebabpizza till oss. HEJ FREDAG!!!:)

18.50 - vi hörs imorgon då jag troligtvis fått mitt liv tillbaka

Tänkte bara berätta för er att jag är halvt död, och stressar ihjäl som aldrig förr. Jag har en miljon saker att göra, och är upptagen hela tiden men det känns som jag ändå inte får något gjort. Jag kom nyss hem från öppet hus på Hushagen, och innan det pluggade jag i någon timme. Nu måste jag fortsätta, har prov imorgon, och jag kan inte ett skit. Jag säger bara där rök min chans till MVG. KUL!!!!!

19.47 - stressigt

Hej bloggen! :)
Hur mår ni?♥

Jag själv mår väl helt ok. Jag har haft en sjukt stressig dag, men världens tyngsta huvud osv.. Har hjälpt min farfar med en massa saker, slängt sopor och kört lite saker till nya lägenheten. Har varit hemma hos farmor, som förövrigt höll på att bränna ner hela sin lägenhet, haha! Hela jag luktar fortfarande kanon mycket rök! Jag har varit och fixat med balklänningen, och nu försöker jag plugga tyska. Jag har biologiprov på fredag, som jag nästan inte kan något till alls. Snacka om att jag kommer behöva plugga skallen av mig imorgon! Därför lär jag mig glosorna nu, och sedan slappnar jag av i soffan klockan åtta framför Sveriges mästerkock. Sen ska jag ta mig en extra skön dusch, och sedan sova klockan typ halv tio. Imorgon väntar skola från tio i åtta till tio över tre, flera timmars plugg när jag kommer hem, och öppet hus klockan sex. Ingen vila här inte! På fredag ska jag gymma direkt efter att jag slutat, vilket är klockan tre, och på lördag kommer förmodligen Emma hit, eftersom jag är hemma själv. JAG VILL HA HELG!

Den här bilden, beskriver min känsla väldigt bra just nu..;-)

22.36 - BRUNO MARS♥

Nu tänker jag hoppa i säng. Är väldigt trött! Så det ska bli kanon skönt. Behöver vara utvilad tills imorgon, då jag har exakt hela långa dagen fullspäckad. Från morgon till kväll.. Slutar vid tio i två, då hämtar farfar mig strax efter, ska hjälpa han med lite saker. Sen ska jag hem en snabbis (förhoppningsvis hinner jag det) och sen iväg och fixa med balklänningen. När det är klart följer mormor och farmor med hem hit, fikar lite och så. Sen ska jag förhoppningsvis hinna plugga lite iallafall.. Har ett stort prov tills på fredag så..

Jaja nu får ni sova så himla gott, drömma fina drömmar, och vakna pigga imorgon. Jag kommer förmodligen inte göra något av det men, haha! Jag hoppas jag hinner med något inlägg imorgon, men om inte får ni ha en kanon dag, så hörs vi på torsdag! PUSS, PUSS, PUSS! ♥

Om jag inte är helt ute och cyklar, så släpper den här snyggingen ett album imorgon, i'm so excited!!:D

Om han skulle komma til P&L skulle jag hoppa, skrika, svimma, dö, ja jag vette fan vad jag skulle göra. Det skulle vara helt fucking amazing underbaaaaaaart. Hoppas hoppas!!

17.11 - hej hopp gummi snopp

Nu har jag pluggat i någon timme. Känns jätte skönt, för det var något jag verkligen behövde.. Ska fortsätta om ett tag. Men just nu är m&p hemma och då går det bara inte. Vet inte varför, men så är det! Så nu tänkte jag bädda ner mig i soffan en stund och kolla på lite The Hills tills päronen åker. Då fortsätter jag med plugget en stund till.

Dom har helt sjukt snygga kläder i denna serie, trots att det inte är "det senaste", eftersom serien är från något år tillbaka.

14.46 - GRATTIS EBBISSSS!!!!

Idag fyller världens bästa, underbara, fina, roliga, fantastiska vän Ebba 16 år. GRATTIS ÄLSKLING!!!! Idag är det din dag för hela slanten, och hoppas du får en riktigt bra sådan! Jag älskar dig min fina fina vän!!!!!













Jag har så många fina minnen med dig! Och våran sommar, oj oj oj vilka planer vi har!!

22.18 - enorm längtan till SOMMAREN

Nu känner jag mig helt fyrkantig i huvudet, efter att ha läst klart en av mina böcker, snackat om balen, sommaren, musik, p&l, camping, pojkvänner hit och dit, pinsamma videoklipp, roliga videoklipp, bandsläpp, osv osv. Så nu tänkte jag ta ur tummen ur röven och hoppa in i duschen. Sen tänkte jag ta mig en alvedonos och skutta i säng. Imorgon väntar en helt okej tisdag, (tisdagar är favoritdagen med lektioner) och sedan när jag kommer hem blir det plugg, plugg, plugg och åter plugg. Hoppas jag är lite piggare imorgon, för det här går inte!

Att få vara på ett sånt här ställe just nu skulle inte sitta helt fel..... Skulle nästan kunna göra vad som helst för att få uppleva lite sommarväder!

20.59 - bland den sötaste ungen jag sett


20.09 - "det här händer ju inte"

HAHAHA dog lite när jag nyss kollade in på Emmas blogg. HAHA FAN VA COOLT


15.29 - niiiice

Hej på er!

Äntligen är måndagen över, och trots att jag är galet förkyld (igen) och det känns som jag har feber, är jag på bra humör! Vårat förbannade biologiprov vi skulle haft på onsdag blev uppskjutet tills fredag. Vilket innebär att jag inte behöver plugga idag alls. SÅ JÄVLA SKÖNT!!

Därför ska jag bara ligga på soffan och bli frisk idag tänkte jag. Titta massvis på film och läsa i mina böcker. Och såklart försöka blogga lite!:D

22.16 - nattioouuss

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Tar med mig biologiboken jag inte öppnat än, som jag borde gjort för läänge sen. Känner mig så peppad till skolan.... Fast ne. Jag orkar inte längre, jag orkar inte bry mig fast jag så gärna vill. Pluggar lite nu, sen lägger jag mig och fortsätter läsa lite. Hela veckan är totalt uppbokad.. Men jag knegar på!
Jag ska försöka hinna in till stan eller kupolen i veckan och köpa mig en dagbok/kalender så jag har bättre koll på saker. Det är verkligen något jag behöver..

Jag vet inte vad det är, men jag känner mig bara så jävla glad

21.06 - gårdagen




Jag hade en jätte trevlig kväll igår med mina fina! Vi började med middag på Coco Thai som är Borlänges godaste restaurang enligt mig iallafall. Sen vidare för lite annat gottis och presenter. Vi bjöd på maten och så fick hon två presenter, fast dom var inte seriösa, så jag har valt att inte lägga upp dom! Haha. Efter att vi ätit tog jag mig en kopp varm choklad med grädde eftersom jag var krasslig i halsen, och det var gudomligt gott!:)

19.19 - detta gjorde min söndag.


17.50 - skönt!

Efter att jag percis fått i mig lite mat, kände jag mig helt okej. Hade en sån ångest för hur mitt rum såg ut, så jag har nyss rensat upp lite, och tänt massa ljus. Nu strax tänkte jag ta tag i svenskaboken som vi ska läsa, läsa lite i den och svara på frågorna. Efter det har jag tänkt tagit tag i Biologiboken också.. Sen ska jag ta mig en skön dusch med hårinpackning osv. Fasiken vilken huvudvärk jag har!

15.53 - jag är en överkörd katt

Idag mår jag som en överkörd katt. Halsen är tjock som jag vet inte vad och jag kan knappt prata. Ont gör det också.. Så därför har jag legat i soffan exakt hela dagen, förutom nyss då jag följde med mamma till Kupolen för att lämna tillbaka en tröja, och jag trodde jag skulle dö. Jag är verkligen heeelt slut.

Därför ska jag återigen lägga mig i soffan, och snart äta. Efter det ska jag försöka plugga lite.. Önska mig lycka till!

En väldigt passande bild...

17.50 - ha en super fin lördag!


Såhär, inte så bra bilder men.. Tröjan är från gina, jätte gamla leggings från lindex, orm mönster är det på dom. Nu kommer Emma snart och hämtar upp mig. Åååå jag är hungrig!!!

14.56 - glad cheeYYYY

Jag har äntligen bestämt mig för en balklänning och jag är jätte nöjd!!!! Mer än så tänker jag inte säga. Ska dit igen på onsdag och sy den så den sitter som smäck! Åå jag är så glad!!:D

Nu tänkte jag ta mig lite lunch, sen lägga mig i soffan och chilla lite. Klockan halv sju har vi bokat bord på Thaien och det ska bli äckligt gott med Thaimat! Ska byta om och lite så senare, köpte en ny tröja idag som jag tänkte ha, kan visa er sen om jag hinner!


Hej gamla bilderrr

10.44 - nice

Men dra mig i skalet!!!!! Jag vaknade klockan tio idag och kände mig helt okej pigg så jag gick upp! Helt otroligt, men tyvärr var det nog bara för att jag har en motorsåg i halsen och en banan uppkörd i näsan..... Hoppas det går över till ikväll!

Idag är det iallafall lördag, och jag ska strax hoppa in i duschen, för att sedan bege mig in till stan med mamma för att kolla på balklänning, ta ut pengar osv. Efter det kanske vi går hem, eller så får vi skjuts. Sen kanske vi ska åka till Kupolen en snabbis också, innan jag ska först ut och äta med mina fina kväll. Underbar lördag!!:)

Jag älskar verkligen den här bilden!

00.08 - kanon kväll

Jag har haft en riktigt rolig och bra kväll med dom två finaste personer. Vi har skrattat, snackart, och spelat miljoner spel känns det som. Det blev en riktig sällskapskväll. Meningen var ju att vi skulle kolla på film, men det orkade ingen utav oss, så det fick bli lite spel istället. Bjuder på några bilder!






Nu ska jag gå och borsta tänderna, titta på ett eller två avsnitt av The Hills, sen hoppa i säng! Är kanon trött! Imorgon väntar ev. att kolla på balklänning, och sedan till Kupolen med mamma. På kvällen ska jag vara med mina fina och fira för att Ebbis snart fyller år! Sov gott så hörs vi imorgon!♥

18.09 - ha en fiiin fredaaag!

Jag sket i plugget (igen) och spelade lite kort med brorsan, vem vann? Jo jag alla fem gångerna. Nu snart kommer Emmsi hit och senare kommer även Ebba! Vi ska gå till Coop, köpa med oss lite B&J och sedan chilla i soffan framför någon film eller något. Imorgon blir det andra bullar!:)

Ha en fin fredagskväll!

15.32 - ÄNTLIGEN fredag!

Att behöva komma hem kvart/tjugo över tre en fredag känns riktigt hemskt. Men nu är det iallafall helg och jag kommer att ha det kanon. Det känns underbart!

Tänkte inviga helgen med lite käk, plugg och trevligt sällskap. Jag börjar med käket!

21.25 - orden flödar

För varje dag som går, tar jag mig ett steg närmare “vuxenlivet”, samtidigt som jag tar ett steg längre bort från min tid som ungdomslivet och barnlivet. Om bara några få veckor är det dags att göra mitt första "stora" val i livet. Gymnasievalet. Herregud så mycket tankar som flyger runt i huvudet. Jag är så jävla glad att min tid på Gylle och min tid på högstadiet snart är över, och jag änltigen ska få göra något jag vill hålla på med, samtidigt som det känns hemskt att lämna mina "kompisar" som jag gått med i (vissa) tio år, kommer jag aldrig mer att träffa.

Jag vet precis hur jag vill göra med mitt liv. Jag vet vad jag vill bli, jag vet vad jag vill göra och inte göra. Men trots det är jag bara 15 år, (blir 16 i år) och det jag vill jobba med nu kommer jag förmodligen inte vilja jobba med om ca 20-30år. Men jag brukar försöka tänka så att hur många är det egentligen som jobbar med det program som dom gick på gymnasiet när dom är ca 30-50år liksom? Det är inte många. Och om du då ska gå en gymnasielinje som du tror att du kommer ha nytta av längre fram i livet, men som du inte gillar nu, kommer det förmodligen inte gå bra alls. Du kommer tröttna och tycka allt bara är skit. Du kanske inte får dom resultat du vill ha, och som du kanske skulle fått om du hade följt din vilja som du har nu, för du kan ju trots allt plugga vidare senare!

Jag har valt att ta gymnasievalet som - Vad är det jag vill göra nu. Inte om 10-20år. Utan vad skulle jag vilja göra nu en månda morgon klockan åtta? (som Blondinbella brukar säga.) Man ska absolut inte välja något bara för att kompisen ska välja det, eller för att mamma eller pappa tycker det. Man ska känna efter själv, vad är det jag vill göra med mitt liv? För trots allt är det inte kompisen, mamma eller pappa som ska gå upp den där måndagmorgonen klockan åtta. Utan det är just du.

Gör det du själv känner för, för det är ju faktiskt du som ska göra det! Våga stå för vad du tycker, och gör det som känns bäst. Lita på magkänslan.

18.59 - en fukking lista jaoooo

Ditt namn? - Amanda Sten
Födelseår? - 1995
Hur Lång är du? - 167 cm
Vad är din personlighet? - Nästan alltid glad, det är få, riktigt få dagar då jag är purig! Jag är nog ganska öppen av mig och gillar att skoja till det och jävlas med mina vänner. Alltid bara på skoj såklart!
Stjärntecken? - Jungfru!
Vart kommer du ifrån? - Borlänge.........
Spelar du något instrument? - Nope, men jag har (haha kill me) spelat fiol i två år när jag gick i typ tvåan
Dina första tankar när du vaknar? - Om det är skola: DÖÖ FUCKING JÄVLA SKOLHELVETEEE. Om det är helg: äh fan jag sover nån timme till.
Vart befinner du dig just nu? - In maah råååm
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? - Blåa med mörkblått mönster
Är du singel? - Ja.
Vem är snyggast? - Hoho finns många snyggingar, men måste väl säga Alex Pettyfer, av dom jag kommer på nu.
Vem vet mest om dig? - Det måste nog vara Ebba och Emma.
Vad vill du ha just nu? - Sommar, p&l så det bara skriker om det.
Ditt mål i livet? - Bli egen företagare, bli lyckligt kär osv osv.
Rädd för? - SPRUTOR, mörker(ibland)
McDonalds eller Burgerking? - Donkens QP.
Sjunger du? - I duschen, haha!
Vad har du för skostorlek? 38/39
Vill du gifta dig? - Självklart!
Kommer du överens med dina föräldrar? - He he, jora, oftast! Så länge dom inte vet allt. HEHE
Din hårfärg? - Typ mörkblont med slingor?
Skor du hade på dig idag? - Svarta nike
Vad sover du i? - truuser och t-shirt
Kläder du har på dig idag? - jeans, skjorta
Favoritårstid? - SOMMAR.
Favoritmat och dryck? - Har nog ingen, tycker det mesta är gott! Drycken måste nog bli en kall julmust, fast cider är himla gott också!
Hur svarar du i telefonen hemma? - Hej det är Amanda.
Hur svarar du i mobilen? - Hallå? eller ja?
Sov du ensam inatt? - Jope
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Snackade om vad som hänt 2010.
Vad var det senaste någon sa till dig? - Nu har jag bara ditt rum kvar att städa.
Druckit idag? - MJÖLK!!
Vad är det för väder hos dig just nu? - typ snö och kallt. Jävligt halt också.
Godaste glassmaken? - Typ all Ben&jerry.
Drömmer du mardrömmar? - Väldigt sällan. (peppar peppar ta i trä)
Vad är din favoritfilm? - Oj, sikken klurig fråga, måste nog säga The last song, eftersom jag sett det 1 000 000 gånger.
Har du bra vänner? - Om jag har, mina vänner är bäst!
Tycker du om att va med dina vänner? - Nej det gör jag inte, jag älskar att vara med dom!
Har du många vänner? - Ja, men bara två som står mig riktigt nära.
Vad heter dina bästa vänner?
- Ebba och Emma
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita på till hundra?
- Få, men som står mig riktigt nära.
Har många sagt att du är mogen för din ålder? -  haha, ja det har hänt några gånger.
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? - Haha jaa det skulle man nog kunna säga.
Har du kille? - Haha, men nej! Tyvärr, ska väl skaffa mig en snart hade jag tänkt, he he
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och & leka? - Haha är nog mer stan, men det kan vara skönt att "vara hemma och leka" ibland också.
Du älskar att shoppa? - Vilken tjej gör inte det?;-)
Saknar du någon? - Alltid!
Brukar du le? - Haha vilken fråga, ja alltid!!:)
Tror du på distansförhållande? - Det är väldigt olika, men ja det gör jag nog.

Hehe kul liv jag har :ppPpPPpPPpPP

15.43 - kult

Skön-t att sluta tio över tre och börja tio i åtta. Älskar skolan av hela mitt hjärta♥ Fast.... ne....

Hur har eran torsdag varit då? Min har väl vart helt ok. Och då menar jag helt ok. Inte okej utan ok. Är galet trött som ni märker... Man blir det efter 7,5 timmar i skolan. Sen när man måste fortsätta plugga när man kommer hem gör det inte bättre heller. Så därför tänkte jag ta lite "mellis" framför web-TV och sen om någon timme pluggar jag lite biologi. Förhoppningsvis flödar blogg-fantasin också. Hej så länge!

Ni får en snygging så länge!;-)

22.42 - natt

Nu ska jag äntligen strax hoppa i säng. Det ska bli så jäkla skönt och soova. Idag har varit en sån där dag då man är så trött att man bara sitter och skrattar för sig själv. Iof är ju det ganska kul, men det är väldigt jobbigt att vara så trött också. Men snart är det helg och då får jag sova!:)

Imorgon är det äntligen torsdag, och nu har vi ändrat lite i vårt schema, så istället för att sluta tjugo i två slutar jag tio över tre. Känns väldigt surt, men jag överlever väl förhoppningsvis.. Men efter att jag slutat ska jag bara vara hemma, så förhoppningsvis har jag något att blogga om då. Ha en fin dag imorgon hörni!♥

Ni får en kanon bra låt sålänge!


17.19 - oseriösare dag får man leta efter

Nu har jag äntligen kommit hem efter en dryg dag. Jag blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går. 95 skoldagar kvar eller nåt sånt, sen är det tack och hej för Gylle!!

Och eftersom jag har cp-tyska så har jag läxa tills imorgon jag behöver göra.. Så ska kolla runt lite bloggar, sen titta på något avsnitt utav The Hills, sen lär jag väl plugga lite också, sen duscha och sen ikväll ska jag sova riktigt tidigt eftersom jag var helt död imorse och då överdriver jag inte. Det är så jäkla drygt, men snart är det helg iallafall och jag har en massa trevligheter inplanerat!!

Såhär seriös känner jag mig, och har även varit hela dagen... Fast ne....

22.41 - skolan kan bara döööööö

Huvudvärken är såklart tillbaka. Jag älskar mitt huvud!!! Fast ne...

Iallafall, tänkte packa väskan nu, för imorgon drar jag äntligen upp till gymmet med Emma och Erica efter skolan. Det ska bli så jäkla skönt och komma igång igen! Efter det lär jag hem och plugga lite glosor..... Tyskan kan bara ta sig i arsleeet. Läxa första dagen? DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Jaja, nu ska jag packa, sen tar jag mig en dusch och sen bäddar jag ner mig i min säng, kollar på ett till avsnitt av The Hills, och sen SOVA. Galet vad trött jag är!! Vi hörs imorgon mina fina vänner. Ni är underbara!!!♥

Såhär känner jag mig just nu....

17.46 - jag överlevde...

Hej!

Jag har överlevt första skoldagen. Vi hade faktiskt en riktigt chill dag. Först matte, men den snackade vi bara på, och sen tyska. Efter det hade vi hkk och käkade lite frukt och snackade om barnen i Nepal (hahahaha!!!) och sen fick vi sluta för att våran bild var inställd!!

Ebbsan följde med mig hem efter det och som ni ser har hon fixat en ny header och lite annat nytt! Visst blev det fint? Jag är jätte nöjd iallafall! Om ni inte ser den så klicka på uppdatera sidan så ändras det.:)

Nu ska jag äta lite, sen lägga mig i soffan och börja kolla på säsong tre av The Hills.

Jag och Ebba för några helger sen!

16.32 - kanon dag, och kanon trött!

Heej!

Ledsen att jag inte bloggade mer igår, men hade verkligen inget att säga, + att jag var helt slut, mådde illa och hade hemskt ont i huvudet. Men som tur va mådde jag prima ballerina imorse, trots att klockan ringde kvart i sju, och gick upp klockan åtta och ville inget annat än ligga kvar i sängen och somna om.

Jag kämpade på, och klockan tjugo över nio stog jag och Ebba redo för en heldag i backen. Vi har haft en riktigt bra dag. Sol och perfekt varmt, fast det har blåst rätt rejält.. Det var lite synd, men annars har vi haft en kanon dag!:D

Nu är jag superduper trött, som man alltid blir när man åkt skidor en hel dag. Så ska snart hoppa in i duschen och sen spendera resten av kvällen i soffan, eftersom jag tyvärr börjar skolan imorgon..

Så här fint såg det ut imorse när solen började gå upp!

Ebba redo för backen! Hihi

17.09 - död

Hej!

Idag har jag en sån dag så jag vill bara ligga i soffan och inte göra ett skit. Och det är precis vad jag gjort också. Jag sov sjukt länge, jag vaknade vid elva av ett sms, och kände mig rätt pigg, men så råkade jag tydligen somna om, och så vaknade jag kvart över ett. Sen dess har jag bara legat i soffan och kollat på hela första säsongen av The Hills. Så ska väl fortsätta med säsong två. Har super ont i huvudet, så jag passar på att ligga hemma i soffan hela dagen medans jag kan..

Hoppas ni mår bättre och har tagit vara på dagen!

01.15 - tja tjena hej du ser inte så fräsch ut

Ikväll har vart en mysig och skön kväll. Men en massa skratt, och tjejsnack, nivet. Har varit jätte skönt faktiskt. Vi kollade på Sammys äventyr, ååå sötare film får man leta efter!! Hihi, en skön promenad til Coopen hann vi också med. Men nu är jag rätt trött, så ska hoppa in i duschen, och sen ska jag titta på ett avsnitt av oc och sen hoppa i säng. Imorgon får vi se vad jag hittar på för något, och på måndag blir det ev. Romme, gaalet vad kul!!! Hoppas, hoppas.

Jaja vi får höras imorgon när jag vaknat, ska passa på att sova ut, SISTA dagen jag kan det, fan jag gråter blod!! Det här lovet har gått alldeles för fort, tyvärr!! Jaja vi hörs fina ni, godnatt på er!

Jag är så jävla glad att jag har er som vänner, jag älskar er!!!!!!

19.23 - nice

Nu kommer strax Emma hit. Tror vi ska titta på film och ta det lugnt. Vi måste ju njuta in i det sista av dom få dagar som är kvar på lovet.. Ååå jag börjar redan få ångest!! :( Bara att bita i det sura äpplet och tänka "snart är det sommar" fast det egentligen inte är det. Men somsagt, det är mycket som händer nu innan sommarn kommer, så det kommer nog gå fort!

Jaja snart kommer Emma, vi ska cykla eller gå till Coop tror jag. Ska nog försöka få Emma att gå, eftersom jag hatar att cykla i det här skit vädret. Nu har snön lugnat sig lite iallafall, nyss var det riktig snöstorm här i lilla skit Borlänge! Ska bara springa ner och agera smakråd åt bror min som beställer kläder, hehe! Ha en fin lördagskväll, vi hörs!

Har ett otroligt Bruno Mars-sug eller vad man ska kalla det. Fan va killen är grym!


16.34 - 8e januari, lördag

.. Jag höll på att skriva augusti istället för Januari, wtf?!

Nu är jag hemmoous igen. Svängde förbi farmor på hemvägen, som förövrigt såklart inte var hemma, men ändå skönt att vara där. Jag känner mig så hemma där iallafall så det var skönt att bara knalla runt ensam hemma i mörkret. (jaa det är som mitt hem där för mig, hehe) Förövrigt hittade jag inte ett skit idag, varken kläder eller balklänning. Det enda jag och Emma köpte var en liten hemlis till en person. Hihi mer än så säger jag iiiinte.:D

Har på mig mina nya braller idag också, känns bra, jag tror jag gillar dom. Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och titta på ja ni vet vad. Ända tills jag ska trycka i mig pizza med oxfilé och bearnaisesås. Åååå gym, gym, gym, jag kommer på tisdag!!!!!!!!!!!!!!

Jag och Emma bestämde att vi skulle cykla till stan idag istället. Och eftersom jag inte cyklat på några dagar såg min cykel ut såhär nice.

11.31 - ha en bra dag


Nu sticker jag upp mot stan och sen kanske det bli kupolen en sväng också. Vi hörs mer ikväll hoppas jag. Ha en fin dag!♥

01.49 - sov gott!

Ville bara in och säga godnatt till er! Jag har legat i soffan hela kvällen. Mest inne på mitt rum och bara tittat på oc avsnitt efter avsnitt. Men jag kollade även på Let's Dance med mamma och pappa också. Men jag tycker det är lite långtråkigt, så jag satt och letade balklänning istället. Hehe!

Nu ska jag hoppa in och ta en jättesnabb dusch, och sen ska jag lägga mig. Jag ska gå upp tidigt imorgon igen. Jag ska möta Emma halv tolv vid Örjans. Vi ska ta en promenad till stan, kolla balklänning osv. Eftersom jag sett en i Falun vill jag kunna boka en så snabbt som möjligt, så jag inte blir utan!

Nog snackat, vi hörs någon gång imorgon. Tills dess - sov super gott och ha en fin dag imorgon!♥

16.41 - äntligen!

Nu är jag äntligen hemma från Falun, och jag hittade faktiskt lite saker! var år och dar sen jag köpte något sist känns det som. Med mig hem fick jag ett par nya jeans, en t-shirt och en tränings t-shirt. Jag var också och kollade på balklänning, och det fanns två stycken, av samma modell men olika färg som jag verkligen fastnade för. Jag ska kolla här i Borlänge, och sen om jag inte hittar någon här åker jag dit och provar. För den var verkligen en fin klänning!

Nu är jag skittrött hela jag, har en lätt huvudvärk också. Gick upp tidigt idag. Så ska lägga mig i soffan och kolla på lite oc avsnitt innan maten. Ikväll blir det flygande Jakob, mmmm!

Grön t-shirt från Vero Moda, Jeans från Lee och träningströja från H&M.

14.00 - jag blir så glaaad!!

Jag måste bara få berömma er hur grymma ni är med statistiken!!:D Den senaste veckan har min statistik höjts med ungefär hälften/tre gånger så mycket i snitt jämfört med tidigare veckor. Jag blir så jäkla glad att det är så många fler som hittat in här! Kärlek till er!!

12.30 - mitt 2010, med musik


Den här låten påminner mig bara om när vi var i Falun, jag hade så gaalet kul!

Jay-z @ p&l 2010. Tror jag inte behöver säga så mycket mer, jag får inte fram ord!

 

Samma här, så jävla bra, och så jävla 2010!

 

Den här påminner mig endast om sommaren 2010. Fan vad kul vi hade! (egentligen en annan låt men..)

 

Kan väl inte bli så mycket mer 2010? ;-)

 

Ååå jiiises, säger bara JAG ÄLSKAR EEEEER!

 

 

Här snackar vi om en grym tjej, oj oj vilken spelning hon gjorde!

 

 

Tror nog aldrig jag skrattat och dansat till en låt så mycket som den här. WE NO SPEAK AMERICANOOO

 

När jag hör Europe tänker jag också bara på 2010.

Haha återigen - sommaren 2010♥

Fan vad det här året har varit bra alltså. Jag finner inga ord. STORT TACK TILL ALLA ER SOM VARIT MED OCH GJORT DETTA TILL DET BÄSTA ÅRET. NI ÄR FUCKING UNDERBARA!!! Ni andra också såklart.;-)

Det finns också så himla många fler låtar, som endast påminner mig om just år 2010. Men skulle jag lägga upp alla skulle det här inlägget bli flera mil långt. Så jag har valt ut några speciella!


22.17 - your sweet voice

Kvällen bestod, som jag trodde, bara av film, soffhäng, cola och godis. Rätt fint det också. Men på måndag (om inte tidigare?) sätter jag igång med träningen igen, på riktigt. Fan, det här går ju inte längre! Skärpning Amanda, skärpning!

Nu återtar jag iallafall min plats i soffan. Tittar på några fler oc avsnitt, läser lite kapitel i min oerhört spännande bok! Sedan försöker jag somna i skaplig tid. För imorgon väntas ett besök intill grannstaden med mamma. Jag pratar såklart om Falun. Vi ska kolla balklänning och lite annat smått och gott. Mysigt!

Sov gott fina ni. Så hörs vi antagligen efter att jag kommer hem. Ha en fiinfin dag, och sov super gott. Puss, puss!♥

Ni får en bild från Falun, eftersom jag befinner mig i Falun imorgon. He he

Jag tidsinställer ett inlägg till imorgonbitti.

19.15 - sweet dreams

Ni vet väl hur jag är med mina drömmar? Jag kommer nästan alltid ihåg mina drömmar. Det kan vara någon enstaka dag som jag inte kommer ihåg. Men annars kommer jag alltid ihåg dom. Inatt drömde jag en "hemsk" dröm igen. Hahah den är så otroligt löjlig, men i drömmen var den ju såklart katastrofal.

Jag drömde att jag fyllde år. Att jag hade sett fram emot min dag enormt mycket. Jag var så himla spänd över att jag imorgon skulle få bli ett år äldre. Men sen när det väl blev min dag, så var det ingen som sa grattis till mig. Förutom en av mina bröder som skickade ett sms som inte var det gladaste. Något i stil med "grattis på födelsedagen då" inte ens en glad gubbe eller nåt. Jag var helt förstöd över att inte en endaste en hade kommit ihåg min dag. Hahah! När jag sedan vaknade blev jag full i skratt! Haha men den var så sjukt verklig!:D

Sen drömde jag också en skitbra dröm. Men den berättar jag inte, hihi! Det var en sån dröm som man bara vill somna om i och fortsätta drömma, men som man aldrig lyckas med..;-)

18.07 - trevligt!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och träffat min Jullan Bullan. Åå den tjejen är så himla roligt, och vi har super kul ihop. Synd att det bara går så långt emellan där vi ses! Vi har alltid en miljon saker att berätta för varandra när vi ses. Så om vi bestämmer att vi ska gå på kupolen sitter vi bara på en bänk i flera timmar och snackar! Haha:D

Nu ska jag iallafall bara ta det lugnt resten av kvällen, tror jag! Tänkte iallafall nu börja med några avsnitt av OC, och sedan får vi se vad jag tittar på. Jag fick nåt "cp-ryck" inatt klockan fyra att jag skulle möblera om i mitt rum. Så nu får jag testa hur det är att kolla på film med denna möblering, spännande!


13.49 - stressigt

Hej!

Jag vaknade ett idag igen.. Och nu har jag jätte bråttom. Ska vara med Jullan Bullan idag, vi får se vad vi hittar på för skoj! Är väl hemma till kvällen igen någon gång. Vi hörs då! Ha en fin dag i snöstormen!♥

22.21 - ni tittar väl?


Ni tittar väl på junior matchen Sverige-Usa?! Bronsmatch, kom igen nu Sverige!!!

15.33 - som jag längtat!

Nu är min dator äntligen helt återställd. Det känns så himla skönt!! Nu kan jag ladda ner fritt utan att behöva rensa den på saker hela tiden. Eftersom min bärbara är totalt smockfull. Men jag kommer nog ha den som "surf-dator" och den här stationära som "film-dator". Och jag tänkte börja redan nu, eftersom jag laddade ner första o.c säsongen igen. Nu kör vi!

13.48 - "godmorgon"

Vaknade för 40 minuter sen. Hade jättesvårt att somna igår, somnade inte förens efter fyra för att jag hade så ont i magen! Men just nu mår jag lite bättre iallafall, så det känns skönt!

Jag och pappa sitter just nu och kollar på resor. Vi ska åka någonstans i slutet av maj, och jag längtar som inibomben! Det ska bli så jäävla skönt att åka bort från Sverige och känna lite äkta värme!

Nog om de, nu blev duschen precis ledig, så jag ska hoppa in och ta mig en dusch. Ikväll får vi gäster också, kul!

En bild från senast när jag var utomlands, från strandpromenaden. Det var 30 grader varmt då!

21.31 - 2010!!!!!!!!!!!!




Januari: Vi sköt in det nya året, jag och några vänner åkte till Stockholm och shoppade. Vi hade en riktigt rolig dag och det hände många sjuka saker! Jag spelade även min första riktiga inomhus cup (tror jag) och det gick väl helt okej.


Februari: Hade jag nog dom mest oseriösa lektionerna jag någonsin haft. Jag gjorde i princip inte ett skit! Jag och Ebba var också till Romme och åkte skidor!



Mars: Var nog den månaden som hände mest. Jag åkte på mitt första konfirmationsläger, jag köpte min P&L biljett!!!!! Jag hade världens roligaste prao-vecka, och jag miste en person som betydde väldigt mycket för mig. Den här månaden var den jobbigaste månaden jag har haft. Det är otroligt jobbigt att miste någon som man har många minnen med..

April: Hände det också en heeel massa. Jag och Ebba fjantade oss framför både kameran och videokameran en hel del som ni ser, jag, putte, hanna, jullanbullan, ebba och jesper hade en jätte kul grillkväll hos jullan! Jag firade sista April nere vid älven där någon jävlel brände hål i min jacka också.....

Maj: I maj hade vi ännu fler grillkvällar, jag, Putte och Ebba åkte med löket till Stockholm, som tack för att vi jobbat. Skit kul resa!!!! Vi hann också med universums tråkigaste studiebesök och så brann Charlies lekland ner! Hahah!

Juni: Den här månaden var riktigt bra. Min klass hade en jätte rolig kväll hemma hos min mentor, vi tältade och gjorde en massa bus, körde fiddy och jagade kossor. Vi slutade skolan och var lyckliga, våran konfa började och vi åkte på vårat andra läger, jag åkte till Siljansnäs och firade midsommar! Sedan började underbara P&L-veckan!

Juli: Oj,oj,oj vilken bra månad det var!! Vi fortsatte med p&l som är den absolut bästa veckan som finns!! Jag konfirmerades äntligen, jag var så otroligt trött, jag hade kommit hem halv frya, la mig runt fyra och så skulle jag upp klockan sju. PIGG! Sen åkte jag med m&p till Stockholm. Och sen var jag även till Kalmar på cup. SJUKT KUL!!

Augusti: Vi åkte till Rättvik, Classic car week och träffade raggare, jag färgade håret brunt, jag målade naglarna gula(!!!!!) jag och ebba träffade en "fotograf" när vi var ute och fotade på en åker, jag köpte mina blåa converse och mycket mycket mer!

September: Var också en riktigt bra månad, jag och mina vänner åkte till Falun, Granny Goes Street och kollade på Hoffmaestro för andra gången denna sommar, vi träffade på roliga killar från Mora, även jag fick också fylla 15, vi åkte tillbaka till Rättvik under Rättviksmarknaden, jag var också hemma själv en vecka då mina päron var utomlands, otroligt skönt kan jag lova er! Jag köpte även min första egna kamera!


Oktober: Plugget körde igång på riktigt och oktober mörkret började komma, så jag tände miljoner ljus och myste på mitt rum, jag åkte på Sverige-Norge som fotbollsavslutning, jag läste boken Egoboost, Ebba gjorde slingor på mig så jag blev "blond" igen, temeraturen började närma sig noll..

November: Jag och mamma åkte till Stockholm, och jag har aldrig någonsin haft så ont i fötterna!! Skolan var jobbigare än någonsin och alla helger gick till att mysa med mina underbara vänner!♥ Jag såg även min första Harry Potter film - i hela mitt liv.

December: Bakade jag lussekatter, tog fram alla julsaker, gick på Club Nordic och hade en rolig kväll, jag firade jul och fick jätte fina julklappar, jag umgicks super mycket med mina fina vänner, jag klarade av halva nian med helt okej betyg, jag tränade en hel del, och jag firade nyår med fina fina vänner!


19.27 - grattis

Nu är jag hemma igen, galet mätt! Så nu ska jag bara fixa lite småsaker och lägga upp bilderna. Äntligen!

15.25 - vänt dygnet

Fan vad jag har vänt på dygnet nu! Inatt la jag mig halv fem, och så vaknade jag klockan två. Fuck!! Jag måste börja vända tillbaka dygnet nu, börjar ju skolan om en vecka, och det börjar jag redan känna ångest för..

Nej, jag har fan en vecka kvar, som jag ska riktigt njuta av! Idag börjar jag det med massa god mat hemma hos farmor. Sen när jag kommer hem ser det ut som att jag ska kunna lägga upp bilder från 2010!! Hihi så vi hörs när jag är hemma igen från farmor!:)

00.30 - bitterfitta

Just nu sitter jag och är en riktig bitterfitta... Ingenting vill som jag vill. Datorn har vi setat med i några timmar men ännu inte fått ordning på! Sverige förlorade nyss mot Ryssland i straffar. SKIT också!! Jag har ett oc sug som aldrig förr, men jag måste fixa min dator innan jag kan ladda hem den serien. Så bilderna kommer inte idag heller. Fan att allt ska skita sig hela tiden! Så ja, jag vet inte riktigt när det kommer, men det kommer.

Kaaaanske om vi har tur kan jag fixa det imorgon, men somsagt, inget blir som planerat.. Men jag hoppas! Nu ska jag iallafall titta klart på Inception och sedan sova. Imorgon väntas mat hemma hos min farmor, jag längtar såååå! Hon gör aaalltid den där lilla extra goda maten.

Sovgott så hörs vi väl i morgon. Puss, puss!♥

Gamla bilder sen i somras!

21.50 - det ser ganska ljust ut för mig 2011

Förändring är det väsentliga i livet, så var flexibel och anpassningsbar till nya utvecklingar som är i beredskap för dig i år 2011. Du kan se vinster eller förbättring av områden med delad ekonomi, gemensamma ägodelar, arv, lån och skatter. Nu är allt detta kan vara för förvirrande och alltför utom kontroll ibland, men det kommer bli kul och du kommer att uppskatta var du landa upp i slutet av året.

Det kommer att finnas en övergripande ökning i din rikedom, och detta är en utmärkt tid att arbeta med finansiell planering och strategi. Räkna med plötslig presenter / möjligheter. Ekonomiska vinster kan komma via en partner. En stor glädje för HJÄRTLIGHET råder som alla dina önskningar uppfyllda och din ecstasy känner inga begränsningar. En känsla av trygghet är fast på känslomässig nivå samt finansiellt. Hitta tid för dina fritidsintressen, underhållning och fritidsaktiviteter och leva ditt liv på dina villkor.

Ditt intellekt och intelligens är respekterad av alla runt omkring. Personer som arbetar med teknik och naturvetenskap får oväntade framgången och kan ha turen att vara en del av ett antal nya forskning eller uppfinning. De som bedriver formella studier eller är på formella studier kan räkna med för deras erkännande nu. Du håller på att snubbla på nya möjligheter.

Några av er kanske genomlida förlusten av social identitet och status som ditt rykte är förstört av din okloka handlingar och även fiender. När ditt liv spelar i en långsam läge du miste om större chanser som kan ge dig större möjligheter. Några av er kanske behöver ta itu med frågor som rör lag eftersom vissa juridiska problem kan dyka upp när som helst.

Skydda dig själv från att fastna i någon typ av skuld och riskfyllda satsningar. Ha tro på dig själv, om du har tillräckligt med skjuta, du behöver inte oroa sig för dra. Viljan att vinna är viktigt, men viljan att förbereda är avgörande. Ditt rykte står på spel nu och även dina små misstag kan få din berömmelse och vinning smutsiga. Undvik morot och piska och försöka hitta varaktighet i ditt arbete och omgivning.

Du kanske måste arbeta mycket hårdare och vinst / tillväxt genom egen ansträngningar är osannolikt, men inget att oroa sig eftersom du kommer att gynnas genom partnerskap. Var beredd på att driva saker svårare eftersom vad du behöver nu, kanske inte kommer så lätt. Den preliminära känsel obevisade kan bli en besvikelse trots allt blod och möda du lagt in i saker. Det bästa är att du får lära dig att utarbeta en avsevärd styrka inifrån.

Romance kommer framför i sin fulla storsinthet som romantiska tankar stimulerar dina sinnen och du känner oemotståndlig flod av kärlek till din älskade. Din visdom är avgudad av alla som du får möjlighet att lära dig många saker nu. Din girighet att vara i rampljuset och din önskan att få uppskattning gör du faller för ens av balk åtgärder. Tänk efter innan egenskap eftersom det man sår, skördar du.

Allt detta för din personliga bra som i slutet av år 2011 kommer du vara mycket säker och framstår som en av de mycket få människor som “får saker att hända”. Du kommer antagligen att känna sig mer flexibel med miljön och som kommer att göra det enklare och smidigare. Framgång kommer inte till dig … du gå till det!

Texten kopierad från horoskop2011.org

 


18.20 - home sweet home

Hej! Nu är jag hemma igen efter en låång promenad och en ganska kort runda på Kupolen. På hemvägen stannade vi till vid stan för att kolla in lite balklänningar. Och JISES jag är helt kär i en.. Jag tänker inte berskriva den, eftersom det får ju bli en överraskning! Jag har heller inte provat den, men ska göra det någon dag i veckan. ÅÅÅ jag är så glad, jag ser det verkligen framför mig, och då är det sååå snyggt. Men det kan ju bli helt annat när man har det på sig..

När jag kom hem gjorde jag i ordning en fruktansvärt god fruktsallad! Med lite vaniljglass, det satt otroligt fint i kistan! Nu tänkte jag hoppa i mjukisbrallerna och kolla klart på Inception. Efter det tar jag återigen tag i datorn och försöker igen med bilderna!

Emma pemma fågelskrämma i stan!

12.54 - såklart

FAN! Jag skulle precis slå till på gröt till frukost, så finns det inte tillräckligt med mjölk hemma. DÖÖÖ!! Jag är en människa som oftast har vääldigt svårt att äta mycket till frukost.. Så tänkte jag att idag måste jag äta en rejäl frukost så jag orkar gå.. Hmm, tur att pappa är och handlar nu. Så han kommer väl snart. Så jag tar mig en dusch nu istället!

23.34 - fuck,

Tyvärr kan jag inte lägga upp bilderna idag. Jag håller på att rensa min dator och det kommer ta flera timmar till! Min bärbara är full så jag kan inte lägga in bilderna här heller. Så jag får ta det imorgon när min dator är klar istället.. Typiskt! Jag som äntligen tagit tummer ur röven och fixat datorn.. Men men så är det!

Nu hade jag iallafall tänkt gå och göra mig iordning för sängen. Var för en stund sen ute på en skön promenad med Emma. Bytte lite "skvaller" och skrattade och hade lite snökrig. Kändes otroligt skönt att gå av lite energi, man sover så mycket bättre då! Så nu tänkte jag varva ner med en film, Inception blir det nu. Jag har verkligen varit inne i en filmperiod jag har sett ungefär tre filmer varje dag. Men det är ju så skönt och bara slappa på soffan!:)

Jaja nu ska jag sluta babbla, vi hörs imorgon, då jag förhoppningsvis kan göra en summering av år 2010. Jag ska även hinna gå till Kupolen med Emma också! Mysigt! Men somsagt, vi hörs imorgon då! Sov så gottigotti! Poousss♥

20.44 - promenad

Jag har inte dött, nu ska jag och Emma ta en promenad, så vi hörs efter det istället! Det här med virussökning tar längre tid än man tror, men snart!

15.39 - deal?

Just nu håller jag på att kolla igenom gamla bilder från 2010. Fan man blir ju lite tårögd när man ser vilket underbart år jag haft, och hur kul jag haft. Helt otroligt! Jag har startat min stationära dator också, men jag måste köra en virussökning innan jag törs lägga över några bilder på min bärbara dator. Och om det är lugnt sen så lägger jag upp bilder för varje månad för att summera det gånga året. Om det inte går, skriver jag om varje månad, och visar med dom bilder jag redan har. Låter helt okej va? Vi hörs då!

13.22 - piggare

Godmorgon!

Idag mår jag bättre. Inte helt bra men är iallafall mycket piggare, och det är väl tur det!:P

Idag ska jag åka till Kupolen med min bror. Han behöver lite nya kläder, och någon snodde hans enda par skor när han var på fest på nyårsafton, så det är vad vi måste prioritera först. Men det ska nog gå bra. Efter får vi se vad som händer, kanske har planer, men kan ju bli ändring! Nu måste jag kila och göra mig klar, vi ska åka alldeles strax, så vi hörs väl mer till kvällen!

Ha en fin och solig dag idag!♥

Jag vill tillbaka, men jag vill lika mycket ha p&l 2011!

14.40 - fail

Ville bara säga God fortsättning om det är så man säger, jag har inga bilder jag kan bjuda på, kvällen igår gick ju som den gick....... Jag är helt död, ont i huvudet törstig som en jävla apa och duschen jag tog nyss var nog den skönaste duschen jag någonsin tagit mig. Somnade galet sent och jaja jag kan fortsätta i all evighet.

Nu är det iallafall 2011 och jag kan inte riktigt förstå det. Denna dag kommer att gå till att ligga på soffan i mina absoluta mjukiskläder, titta på film och dricka litervis med vatten.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!;-)


Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0