17.02 - söndag

Hejhej!

Jag ber om ursäkt för den usla bloggningen den senaste tiden. Jag vet inte riktigt vad det är med mig.. Jag hoppas det blir ändring snart! :)

Så vad hände igår då? Jo Emma kom hit, vi gick till Coop, köpte B&J's, gick hem, skulle ha tittat på film. Men vi kom på den briljanta idéen att gå in på Omegle. Jag säger bara HAHAHA. När jag tänker efter funderar jag på vad vi egentligen höll på med. Skratta fick vi då göra iallafall. Och det var ju precis vad jag behövde. Eller vi båda rättaresagt.

Nu ska jag äta, och sen ska jag fortsätta kolla på LB som jag gjort i ca 4 timmar. Chillsöndag..


Såhär kunde några konversationer se ut, haha fyfan vad jag skrattade. Och för er som undrar, vi va INTE seriösa. Och det är INTE min riktiga msn jag snackade med. Och jag skickade heller inga bilder så ni vet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0