18.46 - så bra

Jag vaknade, jag gick upp, jag åkte till skolan, jag kom hem, jag åt, jag somnade, jag vaknade, jag åt, nu sitter jag här.
Idag har det vart en "vara i mjukisbraller och en tjockiströja hela dagen"-dag.
Mina ögon känns som russin. Den här bloggen känns helt värdelös.. Men åtta skoldagar, sen sen är jag fri från fängelset i någon vecka och då hoppas jag få lite fart på den här bloggischen. Sålänge kommer den suga rumpa.. Kan inte lägga in bilder från kameran heller, för jag vet inte vart min kamera sladd är. Bra då vet ni det. Vad ska jag skriva nu då? Har ingen fantasi över huvudtaget. Skriver om jag kommer på nåt. Annars hörs vi väl imorgon antar jag, då är det FREDAAAG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0