22.30 - nattisch

Ingen Harry här inte! Haha blev lite soffhäng och godis och popcorn istället. Nu tänkte jag gå och tvätta bort sminket och diverse och sedan lägga mig i min soffa istället, (där man inte dör av värmeslag från brasan) och köra igång en film som avslut denna fredagskväll. Detta var exakt vad jag behövde. Imorgon drömmer jag om att vakna pigg som en mört utan en enda sympton av min "sjukhet". (drömma kan man ju)
Hur som haver, bättre borde jag ju bli iallafall! Imorgon väntas lite lussebullä bak och sånt där julmys. Ska nog plockish framish lite tomtar osv .. Låter rätt nice va? Sen får vi se vad jag mer gör. Nu börjar jag spåra lite, så sovis gottis!!

Satan så jag saknar Stockholmsresan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0