22.43 - Rättviiiiik imorgon!

Tillbaka efter en skön promenad på en timme med Ebba! Det va verkligen super mysigt ute och det här ska jag verkligen göra oftare, så jäkla skönt! Nu är jag iallafall hemma och ska slänga i mig en "nattmacka" sen hoppa till sängs och läsa lite sen sova.
Imorgon ska nämligen jag, Ebba och Emma ta oss en tripp till Rättvik!! :) Tåget går redan 12.20, så jag lä upp redan vid nio imorgon, om jag ska hinna duscha och sånt utan att stressa. Så då lä man sova i tid! Men det är det lätt värt, för imorgon kommer bli azöööm!
Hör av mig imorgon bitti innan vi åker, om jag inte hinner så hör jag av mig med mobilblogg, fast det kanske jag gör ändå! 
Men iallafall, godnatt nu mina sötnosar, så hörs vi imorgon! Ha en fin daaaag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0