LÖRDAG!

nåå vad tycker ni om min nya header? jag är faktisk väldigt nöjd. ebba är så jäklans bra på de där alltså! tusen tusen tack ebba! du är verkligen super gullig som hjälper mig med det där! ♥♥

jaja klockan är tolv och jag har redan gjort ganska mycket idag. i vanliga fall brukar jag ju sova vid den här tiden. men inte idag. klockan ringde vid halv nio gick upp vid nio och åt frulle. sen hade jag några få minuter kvar innan jag skulle åka till träningen, så jag tänkte att jag skulle hinna blogga, men självklart låser sig internet när jag skulle publicera så de gick ju inte, slutade med att jag fällde ihop datorn och åkte.

iallafall så gick träningen inte bra för 5öre. jag sträckte mig i låret på uppvärmningen så jag hann bara vara med 30minuter. sen fick jag sitta och kolla på i en timme. och jag kan säga att de är inte skönt.

jaja nu ska jag hoppa in i duschen, sen klä på mig och sånt. sen när mamma kommer hem så ska vi klä julgranen och göra lite julfin här hemma :-) haha ingen förstår nog men ;-) iallafall vi brukar göra det dagen innan eller så, men min syster kommer och ska fira jul på tisdag, och de blir lite tajt om vi inte gör det idag så.. inge kupolen blir det idag heller. utan jag tar de på måndag istället. jag orkar inte, kan inte (mitt lår -.-) och jag hinner inte dit idag. + att de kommer vara hur mycket folk som helst. visst de kanske de är på måndag med, men hoppas på inte lika mycket iallafall :-) jaja jag ska sluta babbla blev ett väldigt långt inlägg. men jaja. hejdå



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0