fredag den 13!

har ni haft nån otur idag? eller kanske tur? :) det har iallafall inte jag. inte nåt som jag lagt märke till eller så. egentligen undra varför just fredagen den 13? haha vem vet.

love is in the air.
jaa de va precis de jag & denice "jobbade" med på elevens val. vi gjorde en stor bild med "bubblor" som sedan tonades ut. och i bubblorna står det love is in the air. anledningen till att vi valde just de uttrycket va för att vi hade temat kärlek. de blev faktiskt ganska bra. och de va väldigt många som gjorde riktigt fina saker. och de är alltid kul och se vad olika personer tycker att kärlek är för just dom.

haha, jaa nu ska jag titta lite på program jag missat och sen vid halv ett ska jag skörda på farmville, sen ska jag så och sen ska jag sova. imorgon blir de nog troligtvis axel & sanna som jag vet just nu :)  men nu ska jag faktiskt bjuda på en bild på den där kjolen jag verkligen vill ha!!



vi hörs när vi hörs! pussss!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0