kalaset avklarat.

nu har alla gått hem förutom min mormor, hon ska vara kvar här och titta på bonde söker fru, de ska jag nog inte se, för jag har ju massa kära läxor kvar att göra (Y) så jag är lite stressad just nu, för jag har massor kvar att göra. jag är iallafall klar med svenskan, engelskan har jag ganska mycket kvar att göra, men jag ska kämpa allt för att få klart de. sen har jag so prov, frågorna är klara men jag måste ju träna på till provet. musik prov som jag inte tränat till och de ska visst vara jävligt svårt. i matten har jag bara några få tal kvar. sen vet jag inte mer vad jag har glömt? jag tror inte de va nå mer. men de är alldeles förmycket ändå.
torsdag är det imorgon också, typ aaas många lektioner men annars är allt bra.  nej nu måste jag sätta fart, kanske skirver ett sista inlägg innan jag somnar så får vi se hur det gick med mitt pluggeluggish. hörs sen!

pussinussi!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0