men bra (Y)

jag kan bara säga att musik provet gick sååååå bra. kommer säkert inte ens få g. menmen, jag har tänkt en massa, och kommit fram till att man kan inte lyckas i allt. och den här gången lyckades jag inte med musiken. så äre bara. man kan inte lyckas jämt. jaja jag blir bara på dåligt humör om jag pratar om det.
nu ser vi framåt och blickar på imorgon. först so prov, sen ska jag spela skiten ur adam på biljard på löket, troligt vis vara med putte, kanske några fler sköningar ;) så wihoo och på hemkunskapen så ska vi baka äppelpaj och på matten ska vi fika! ååå vilken fredag! :)


haha har ni märkt att jag börjat använda streck? känns som att de är en ganska bra grej, jag gillar det iallafall. :)
min resten av torsdag ser ut som så att jag ska nog lägga mig en stund och vila :) (kommer somna alltså). sen ska jag tok plugga till so provet, kanske lägger mig framför tv:n och gör det. skulle kännas skönt, sen ska jag väl duscha och sådär.. de gamla vanliga liksom. och sen ska jag lägga mig och sova!! ska försöka lägga mig vid nio kommer typ bli vid tio men ska verkligen försöka nio, då ska jag läsa igenom alllt till so:n sen ska jag sova så jag är riktigt jälva utvilad imorgon. japp så får det bli :)
nej, nu ska jag sätta fart, har mycket att göra^^ men hör av mig senare :) pussinussi!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0