2dagar kvar!

gud så trött jag är nu! ^^, har precis duschat, ligger i min säng på mitt rum och kollar på idol :) idag efter skolan åkte jag direkt hem, sen så skrev jag lite so, sen strax ska jag börja lite med glosorna, sen ska jag nog sova, är super trött! de är jag typ jämt men skit samma ;) hahha idag när vi åkte hem höll jag på att dö av skratt, vi kom typ bid gula kiosken, (OCH NU ÄREN FAKTISKT GUL!) jenna skjutsade hanna och då stannar en bil precis så jenna håller på att köra in i den, då tar hon verkligen i och skriver: VAFAN STANNAR DU PRECIS DÄR JÄVLA KÄRRNING!! hshsh gud va kul de lät. hahaha! aja nu måste jag sluta, ska fortsätta kika på idol, sen ska jag se ja kommer inte ihåg men de va nå bra iaf^^ hare supaaa fint! PUSSSSS!

justja, idag bakade jag äppelpaj! de smakade super gott lovar jag! jag bakade med äpplena från vårt äppelträd också faktiskt!  :D hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0