95-09-17

äntligen har jag fått lite tid över för att blogga! är verkligen helt slut, dagen har verkligen gått super snabbt. när jag kom hem la jag mig och sov en stund, gud va jag kände att jag behövde de verkligen :) sen kom min familj och sjöng hahah, och då fick jag mina presenter av dom, sen kom hela tjocka släkten, nästan iaf. vi fikade, jag fick mina presener, lägger upp bilden strax, sen åkte dom hem vid åtta, jag kikade idol, sen spelade jag lite med min bror, duschade och nu walla i min säng. gud va de ska bli skönt och sova nu känner jag! och de ska jag nog göra nu också. hihiihh, jag har verkligen haft en toppen dag iaf! hare fint!
pusssssss!


tidningen är en tidning med flera hundra olika frisyrer av alla slag, verkligen en bra sak för mig som vill bli frisör! :)
i det röda paketet var det smockat med godis, och gissa vem som ska smacka i sig de den 26oktober när man får äta godis igen då?!
den rosa är en puma parfym, som jag fick av familjen, har haft den förut, och älskar den verkligen!
och sen ja lite pengar också :) fast jag fick bara 400, för resten gav jag till min bror som jag va skyldig. ;)
hih de va nog allt! ;) hare göttans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0