åsna&krokodil <3

hahahahahh vilken kul kväll de va idag! hahahahahha liiiiiiiiiite damp min åsna hade NEEEEEEEEEJFAN! hahahhahahahahhahahahah! vi skulle till löket, men där söööög det verkligen så jag och åsnan va ute och de va inte kallt alltså!!! nejfan. vi va ute i typ två timmar (y) sen drog vi till löket igen och då hade putte&sanna kommit så då spelade vi pingis med dom :) hihih.

säger bara att imån, imån kommer verkligen äga. jag, putte & åsna. ojojoj! hihih det blir bio för oss, sen blir det nog nåt annat kul efter det. nån som vet nåt kul som händer en fredagskväll när alla är på coz? och dom som tycker det suger för de bara är småttingar där^^ vad gör ni? :D
aja får se vad de blir. nu ska jag iaf sova så de blir fredag nån gång! :D hörs imån!


pussss! /amanda ♣

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0