ny duschad :)

gud va de är skönt å gå och lägga sig i en sval säng, men precis nyduschat hår, när man känner sig så där nyduschadlen. gud va mysig de är :) fast just nu äre lite dryg att ligga i sängen för jag är så täppt i näsan så jag kan knappt andas, har nyss tagit nässpray, så vi får se hur mycket sömn jag får inatt, och om jag kommer kunna gå till skolan, vilket jag inte tror :( men senast fredag är jag tillbaka! för då har vi hkk :) och de är så jäkla kul! mm älskar det :) nej nu måste jag läsa lite kemi och lite engelska glosor, för om jag ska till skolan. hare fint! PUSSSS!

ååh visst ser den inte god ut?! gud va de skulle sitta fint med en blåbärs paj! men som sagt så känner jag ingen smak, så får vänta ett tag :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0