13.55 - min dag

Heej! Hur har eran dag vart idag? Min har vart rättså bra hittills iallafall! Fortfarande förkyld och hostig men kanske kanske att jag börjar känna en liten förbättring? :) Har iallafall vart hemma i cirkus 1,5h nu. Fick sluta två timmar tidiagare än vad vi egentligen skulle gjort, men det va bara för att vi "jobbade in" lite tid, tog inga raster eller så. Jätte skönt! Har lite bilder att visa er, (på maten) så här kommer dom!
Obs! Alla är tagna med mobilen så dom är lite suddiga!


Det första vi gör är att duka upp med långbord å grejer!

Vi börjar med Morotssoppa med småfranska till som vi bakade igår.
Ärligt talat, soppan var nog bland det äckligaste jag ätit i hela mitt liv! Haha bra "kock" jag vet! ;)

Vi "äter" vidare till varmrätten. Det blev fläskfilé med potatisgratäng och mango chutney sås och någon frans bönsallad.
Köttet och såsen och potatisgratängen var väldigt god, men bönsalladen smakade jag inte ens på! Det va gröna bönor lök & tomat, och sen en "dressing" på det. Och jag hatar tomat och bönor, så jag valde att stå över! Haha

Och så tillsist avslutar vi med efterrätten som blev Panna Cotta med björnbär.
Inget man äter nå mycket av, det är ganska "mättande" men lite så var det gott! :)

Så såg rätterna ut. Ha det bra så hörs vi snart igen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0